Author Topic: αεκ44 - Π.Α.Ο.Κ. 3 - 1 (Τετάρτη 20/5/09 19:00, Novasport, Play Offs)  (Read 4367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Τα πράματα είναι απλά.Έφαγες 3 αυτογκολ, δώρα δικά σου στην αεκ ( α ρε Βερόν ξύλο που θες), απλά ο Κάκος κλείδωσε το αποτέλεσμα. Δικέφαλε υπερβάλλεις φίλε μου σε μερικά. Όχι και πάρτι,εντάξει.Εσύ τους έδινες την μπάλα, δεν κάνανε και καμιά τρελή ευκαιρία.Μιας και τελείωσαν τα πλέι οφς ουσιαστικά,ελπίζω ο προπονητής μας να στείλει από αύριο τους βασικούς για μπάνια να ξεκουραστούν γιατί τέλη ιουλίου έχουμε αγώνα.

Υ.Γ Σνάουτσερ, μπάλα κλωτσάς όχι βόμβα.Μην φοβάσαι αγόρι μου, δεν θα σε δαγκώσει.
Έλεος.
Υ.Γ.2 Μιας και ο λόγος για Σνάουτσερ, εεεεε, δεν μ'αρέσουν τα ακραία μας μπακ.Προσωπική άποψη εκφράζω με αυτά που βλέπω.Θα βρεθεί τώρα κάποιος να μου πει για τον Μίρο και οτι όλη τη χρονιά ήταν σταθερός (και συμφωνώ),απλά δεν μ'αρέσουν.Δεν θα κάνω υποδείξεις ποιος θα παίζει ή ποιος πρέπει να παρθεί,προς Θεού,απλά λέω κάτι όπως μου φαίνεται στο μάτι.

Offline Geo

• Αλλαγή
πιστεύω εις ένα ποκ,.....λαμόγιο παντοκράτορα....

...άντε ας αρχίσουν τώρα οι κασέτες της μιζέριας, και της γκρίνιας...Νο 22, Νο 33, και Νο 57...

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα κουφάλα νεκροθάφτη!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
οκ δε θα συμφωνήσουμε σήμερα με μερικούς, δεν πειράζει υπάρχει και το αύριο.

Όσο για δώρα...

Δώρο πήρε αυτός που θέλει τον γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ αυτόν που θα αλλάξει γνώμη μετά το σημερινό και θα θεωρεί τον γκαγκάτση απαραίτητο στον ΠΑΟΚ.

υγ κάπρι γιατί για το β δεν κάνεις λόγο; Πόσα ματς κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο χαλαρό όταν έπαιξε με παίκτη παραπάνω;

γιάννη φίλε το ότι τους δίναμε εμείς την μπάλα το λες για καλό σαν δικαιολογία δηλαδή; ΟΚ βρήκε η μπάλα το χέρι του κόφι αλλά ήταν στο 1 μέτρο. Είναι αντίδραση βερόν και ίβιτς να πιάσουν κουβέντα; Στο κέντρο του κέντρου; Ο κάκος φταίει ή η μαλακία μας;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

fatal_invasion

• Guest
Βρε βαλτός ήταν ο Κάκος.Ο Ζαγοράκης τον έβαλε για να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση με τους ενάντιους στη πρόσληψη Γκαγκάτση,μη λέμε ότι θέλουμε.. :headbang:

peja_4

• Guest
Το πρωτο γκολ της ΑΕΚ ξεκινησε απο χερι.
Το 2ο ειναι οφσαιτ.
Κοβει τον Μπακαγιοκο με ανυπαρκτο οφσαιτ.
Βγαζει γελοια κιτρινη στο Σορλεν και ακομα πιο γελοια
2η κιτρινη.... Και ολα αυτα σε ενα ημιχρονο
οπου ειχες μπροστα στην εστια της ΑΕΚ 5 φασεις για γκολ.
Πως να κερδισεις ρε?
Καναμε και εμεις λαθη, αλλα η προθεση του διαιτητη φανηκε.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Είναι αντίδραση βερόν και ίβιτς να πιάσουν κουβέντα; Στο κέντρο του κέντρου; Ο κάκος φταίει ή η μαλακία μας;

Both  ;D ;D

senag2

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=FFCC2B27EDC00B6CB0E17C915B89EC99?newsCode=1452709FO

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Παρακαλούμε ο Κ. Κάκος την επόμενη αγωνιστική που θα αποφασιστεί να σφυρίξει στο γήπεδο της Τούμπας να φροντίσει για την προσωπική του ασφάλεια και σωματική ακαιραιότητα και να εισέλθει στο γήπεδο με μεσαιωνική πανοπλία ή γιλέκο και κράνος τύπου "κέβλαρ". Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. Το υπουργείο υγείας και πρόνοιας προειδοποιεί τον Κ. Κάκο: Η Τούμπα βλάπτει σοβάρα την υγεία και μπορεί να προκαλέσει αργό και επώδυνο θάνατο.

Κάκο σου γ@μώ τη μ@να παλιοπουσταρά.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Δικέφαλος...
έχεις συσχετίσει το σημερινό με Γκαγκάτση (ίσως! ΑΛΛΑ είναι άλλο θέμα)
ο Κάκος σε έσφαξε ΞΕΡΑ. αν το απαγκιστρώσεςι απο τη δικαιολογημένη σου αντίρρηση για Γκαγκάτση ίσως και εσύ συμφωνήσεις εν τέλει!

επίσης το είπαμε ΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΒΕΡΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΝΑΟΥ δεν αρμόζουν σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό! αλλά δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε και να μας γαμάνε σκέτα!

giannis80

• Guest
οκ δε θα συμφωνήσουμε σήμερα με μερικούς, δεν πειράζει υπάρχει και το αύριο.

Όσο για δώρα...

Δώρο πήρε αυτός που θέλει τον γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ αυτόν που θα αλλάξει γνώμη μετά το σημερινό και θα θεωρεί τον γκαγκάτση απαραίτητο στον ΠΑΟΚ.

υγ κάπρι γιατί για το β δεν κάνεις λόγο; Πόσα ματς κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο χαλαρό όταν έπαιξε με παίκτη παραπάνω;

γιάννη φίλε το ότι τους δίναμε εμείς την μπάλα το λες για καλό σαν δικαιολογία δηλαδή; ΟΚ βρήκε η μπάλα το χέρι του κόφι αλλά ήταν στο 1 μέτρο. Είναι αντίδραση βερόν και ίβιτς να πιάσουν κουβέντα; Στο κέντρο του κέντρου; Ο κάκος φταίει ή η μαλακία μας;

Ε ναι ρε, δεν είπα αυτό, το αντίθετο εννοούσα.Και φυσικά δεν είναι δικαιολογία,απλά η αεκ έκανε φάσεις επειδή εμείς ήμασταν βλάκες.Και φυσικά είπα οτι ο βερόν θέλει πολύ κράξιμο για την φάση του πρώτου γκολ.Για μένα,πάρτι κάνει η μπάρτσα που σε βάζει στα δίχτυα με την κατοχή της μπάλας και προκαλεί εμετό στους αμυντικούς.Και φυσικά όμως, όπως είπαν μερικά παιδιά, αμφισβητούμενο οφσάιντ ο μπλάνκο, παίζεται, αμβισβητούμενο οφσάιντ ο μπάκα, πάνω η σημαία.Παίζουν και αυτά λίγο ρόλο.Αλλα δεν παύει να ισχύει οτι έκανες 3 γκολ δώρο.Άρα είσαι κι εσύ μαλάκας.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
για τον κάκο το να τον αφήσουμε να έρθει στην Τούμπα (όπου θα μας γαμήσει και θα το χαρεί) είναι το καλύτερο του!. Ξύλο ξέρει ότι δε φάει!

το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ είναι να του κόψεις την καριέρα! είναι τόσο εγωπαθής που αυτό και μόνο τον νοιάζει! ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ!!!!

fatal_invasion

• Guest
έχεις συσχετίσει το σημερινό με Γκαγκάτση (ίσως! ΑΛΛΑ είναι άλλο θέμα)
καλά πλάκα κάνετε;Εγώ όποτε(και είμαι και σπόρος) θυμάμαι τον ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ που να απειλεί να κόψει βαθμο/ούς από το ΠΟΚ,θυμάμαι ταυτόχρονα και σφυρίγματα μικρά ή μεγάλα υπέρ του ΠΟΚ.Και εδώ μιλάμε για συσχετισμούς με Γκαγκάτση;

Τι ανακαλύψαμε,την Αμερική;

Offline t.b

• Αλλαγή
Πρέπει να είναι του γαμιόλη το κινητό

« Last Edit: May 20, 2009, 21:54:21 by GENTLESOS »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
λάκη σνάουτσνερ , βάλτε τους στο κτελ να έρθουν με το λεφωρείο σαλονίκη!!! είναι δυνατόν ρε σνάουτσνερ???? δεν είσαι ικανός ούτε την μπάλα να διώξεις??? Ο κάκος είναι για μπάτσες!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
δικεφαλε η κριτικη μπορει να γινει για ενα ημιχρονο .το δευτερο δεν υπαρχει. το οτι μπορει να κανουμε λαθη πισω δεν σημαινει το οτι αν μπορω να παρω ο ματς δεν θα με αφησουν .το οτι σε ολα τα ντερμπυ τελειωνουμε με λιγοτερους πακτες σωστα ή αδικα δεν σου λεει κατι? γιατι σε παρομοιες φασεις δεν δινονται σε αυτους αρα 2 μετρα και 2 σταθμα
το οτι 83 χρονια μας πηδανε οταν εμεις παμε με το σταυρο στο χερι οχι να με συγχωρειτε .δεν θα πολεμαω εγω με σφεντονα και οι αλλοι με τανκς .στο φιναλε ο αλλος ετοιμαζεται για επενδυσεις .καποιος πρεπει να τις προστατεψει οπως και εμας απο εγκεφαλικα
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ .ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΖΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ Η ΜΑΛΛΙΑΣ. ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ  ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
απαιτω σαν αντιδραση να κατεβουμε με τα δευτερα με τον βαζελο, αυτα εχω να πω μεχρι τωρα....

+100000000000000000000

- όσο πάει.
Θα μπεις μέσα,θα τους πας γαμιώντας και θα βουλώσεις κάθε είδους λογοίς τρύπες.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Κάκος είναι ο καλύτερος διαιτητής που έχω δει απλά γαμιέται συνάμα.
Αν η δεύτερη κίτρινη είναι σωστή ως ειρωνία,η πρώτη δεν υφίστατε κάν.

Στα @@ μας.Επόμενο διπλό με τον Βάζελο.Τρέλα Πουλάμε.

Εγώ λέω να κατέβουμε με 10!!!!!!!!!!!!
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
είπα δε θα συμφωνήσω με πολλούς σήμερα...

λοιπον καταρχήν η ενότητα και η στήριξη στη διοίκηση και στους παίκτες πρέπει να είναι δεδομένη από όλους μας.

κατα δεύτερον ΠΑΟΚάρα όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις

Τρίτον, στην Τούμπα η κούλα έπαιξε με 10 για 25 λεπτά και με 9 για 10 και χάσαμε μπροστά σε 30000 κόσμο. Σήμερα με το που έμεινες εσύ με 10 σε έκανε τρίτο γκολ και μετά έκανε τον αγώνα φιλικό. Σε πίεσε ο βάτραχος τον Λίνο και τον Πολωνό και την πρώτη πάσα και αντίο ζωή.

όσο για τον γκαγκάτση η θέση μου είναι δεδομένη και δεν επηρεάζεται από το σημερινό. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το σημερινό θα δώσει ώθηση στην πρόσληψη του για να... προστατευτεί ο ΠΑΟΚ καλύτερα... Ήδη μερικές φωνές ακούγονται...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline maria-mtb

• Βασικός
δεν πειραζει...δειτε τωρα τελικο ουεφα...εκει θα ειμαστε και μεις οπου να ναι... :P :P

κατα τα αλλα 100% αναμενομενο το σημερινο για μενα και παμε παρακατω.

Callahan

• Guest
.....
Τρίτον, στην Τούμπα η κούλα έπαιξε με 10 για 25 λεπτά και με 9 για 10 και χάσαμε μπροστά σε 30000 κόσμο. Σήμερα με το που έμεινες εσύ με 10 σε έκανε τρίτο γκολ και μετά έκανε τον αγώνα φιλικό. Σε πίεσε ο βάτραχος τον Λίνο και τον Πολωνό και την πρώτη πάσα και αντίο ζωή.
...

Δεν ισχύει. Η κούλα στην Τούμπα είχε το σκορ που την βόλευε, και μπορούσαν να γυρίσουν πίσω και να αμυνθούν μαζικά, ενω εμείς έπρεπε να βγούμε να πιέσουμε για να πετύχουμε γκολ. Οι δυο καταστάσεις δεν συγκρίνονται, πιστεύω.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Ενοχλεί ο ΠΑΟΚ πουτάνες ε? Ενοχλεί που άνοιξε τα φτερά του να πετάξει και να σας γαμήσει όλους. Φαίνεται τα είχατε μια χαρά βολεμένα μεταξύ σας τόσα χρόνια που ο γίγαντας κοιμόταν και είπατε να μην τον αφήσετε να διεκδικήσει τα "κεκτημένα" που με τόσο κόπο αποκτήσατε... Όχι ρε πούστηδες,ο ΠΑΟΚ δεν προσκυνάει κανέναν και σύντομα θα έχει την ομάδα που θα νικάει και εσάς και τα όργανά σας. Άντε στο διάολο και άντε γεια σας, θα'ρθει σύντομα ο καιρός που θα τα λέμε αυτά. Για την ώρα όμως, απόλυτη εμπιστοσύνη σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο και
                                                            ΕΜΕΙΣ
                                                ΜΑΖΙ
                                                ΓΙΑ ΜΙΑ
                                                ΖΩΗ
                                                ΑΕΤΕ
                                                ΑΕΤΕ
                                                ΔΙΚΕΦΑΛΕ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Η άεκ στην Τούμπα είχε βάλει και το λεωφορείο στο τέρμα. Πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ εξάντλεισε τα περιθώρια επιθέσεων για να βάλει γκολ.