Author Topic: Επίσημες εμφανίσεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ (από την ημέρα ύπαρξής του εώς σήμερα)  (Read 2803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα, οπως υπαρχει αναλογο κ στο ποδοσφαιρο, γιατι θα με ενδιεφερε να δω πολυ παλιες εμφανισεις της ομαδας...
και επειδη η φετινη μου αρεσε πολυ κ σκεφτομαι να την αγορασω, αφενος επειδη μου αρεσε, αφετερου επειδη οταν θα ξαναγινουμε η Ομαδαρα που ημασταν, να την εχω για να θυμαμαι τα σκατα που φαγαμε στη μουρη...

ξεκινω λοιπον με τη φετινη (ενταξει μην κολλατε στο ονομα  :P) και περιμενω τα δικα σας ποστς.

GeorgT

• Guest
κ εμένα με ειχε αρέσει (καλύτερα ριμποκ απο την πουμα-γλου τελικα) άσχετα αν ειχε πολυ κόκκινο μπροστά αλλα τη να πάρεις πλέων!

Offline maria-mtb

• Βασικός
αγωνας επιδειξης στην Τουμπα?! πω πω, υπεροχο φωτογραφικο κειμήλιο - αρχειο!

α, και μια απορια, γιατι πλεον ολες οι επισημες εμφανισεις ολων των ομαδων και ειδικα των ευρωπαικων διοργανωσεων εχουν συρρικνωσει το σημα των ομαδων τοσο πολυ??

Offline savage republic

• Βασικός
Για το μπασκετ δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά για το ποδόσφαιρο, αυτό έγινε γύρω στα 1997, 1998, γιατί το σήμα έμενε στο μάτι και δεν υπήρχε χώρος για τους χορηγούς... Οδηγία της ΟΥΕΦΑ... Αν θυμάστε, τότε είχαμε τη φανέλα με τη γενική τράπεζα και τον μεγάλο αετό στην μία πλευρά.
« Last Edit: April 21, 2009, 23:42:21 by egoist »

Offline maria-mtb

• Βασικός
σιγουρα κατι παρομοιο θα ισχυει κ με τις μπασκετικες...σου λεει, euroleague θες κυριε? το σημα σου, πιο μικρο απο το σημα της euroleague...το εχουν ξεφτυλισει ομως ειναι σχεδον εξαφανισμενο!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γαμάτες, με το όνομα μπροστά σε μεγάλα γράμματα αλά NBA!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
και με τον αριθμό μέσα σε αστέρι σαν σύμβολο επαναστατικής οργάνωσης, μακάρι να μπορούσε να ξαναβγει μια τέτοια φανέλα με σχεδιο 2010

zagorakis

• Guest
Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Από το Βίλνιους της Λιθουανίας ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν και στη Siemens Arena θα εμφανιστεί η ομάδα με τις νέες φανέλες της εταιρίας AND1. Η κλασική μαύρη και άσπρη εμφάνιση, με πολύ λεπτή γραμμή, που για πρώτη φορά έχει στην επίσημη στολή του ο ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Dante Stiggers φόρεσαν για πρώτη φορά τις επίσημες εμφανίσεις με τις οποίες θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Galatasaray στο Βίλνιους το απόγευμα της Παρασκευής.

http://www.paokbc.gr/news/news/2001

Offline Suicidal

• Βασικός
φου φου .... ρε πστ μου  :D

στην τελευταια φωτό του στιγκερς του λείπει μονο η μπαντάνα φουλάρι και το baseballcap ανάποδα και πάει καρφωτός για Compton  :smiley4:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

August Spies

• Guest
Ωραιές φανέλες!
το μόνο π με χαλάει είναι η άσχημη διαφήμιση π έχουμε.
κατα τ αλλα η ρετρο με το μαυρο αστέρι τα σπάει.

Offline blue_eyes

• Βασικός
οντως καλες οι φανελες, ειδικα η λευκη φοριεται ανετα και εξω... μονο να ηταν και στα ελληνικα τα γραμματα

τωρα για τις παλιες, γουστα ειναι αυτα, εγω τις βρισκω χαλια (τι σχεση εχει ο ΠΑΟΚ με το αστερι, τριπολη ειμαστε;)

υγ το Fuck U στην φανελα τι εταιρεια ειναι; ???

August Spies

• Guest
Τρίπολη δεν είμαστε αλλά μιά σχέση με τ' αστέρι την έχουμε ;)

παντως η ασπρη με τη  μικρή ρίγα είναι μεν αμερικανιά αλλά αλητεία.

Offline maria-mtb

• Βασικός

August Spies

• Guest

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Τις περισσότερες παρακάτω φωτό τις έχουν δημοσιεύσει ήδη παιδιά και τις ''έκλεψα''...

1990

1991 Γενεύη

1991

1991 άλλη εκδοχή, μόνο για λίγα παιχνίδια με διαγώνια μαγκιά

1992 Ναντ τελικός με Ρεάλ. Special edition μόνο για το τελικό.Δικέφαλος στο κέντρο και ΡΑΟΚ στα αγγλικά όπως καθιερώθηκε από τότε, χωρίς διαφήμιση