Author Topic: Play-offs .. και η παράγκα ζεί  (Read 8562 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Play-offs .. και η παράγκα ζεί
« Reply #140 on: May 01, 2009, 11:18:57 »
Λογικο Αλεξ αλλα σκεψου και ποσοι θα <<ξυνιζαν>> αν εβλεπαν 20ευρω συν 20 συν 20 για 3 ματς πχ στην 4 η στην 7..σου λεει κατσε ρε φιλε εδωσα πχ 200 φετος και 50πχ για μετοχες να δωσω και αλλα 60?
Ενω το 30αρι για 3 σπεσιαλ ματς σε ξεγελαει.
Οσον αφορα γι αυτο που λες να μη σωσει και ερθει συμφωνω.Εμεις εκει θα ειμαστε χασει κερδισει και θα φωναζουμε ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #141 on: May 01, 2009, 21:33:40 »
Παιδες να κανω μια εωτηση..

Το απογευμα εκλεισα με την πιστωτικη μεσω νετ 2 tickets για 2 φιλαρακια μονο για το ματς με βαζελο και ολα πηγαν οκ.

Τωρα προσπαθω να κλεισω το μινι-διαρκειας και για μενα, βαζω τα στοιχεια μου, τη θυρα,σειρα,θεση ολα κανονικα και με βγαζει μη εγκυρα στοιχεια..

Ειμαι ετοιμος να σπασω την οθονη, αλλα λεω κατσε να δω μηπως ειχε καποιος αντιστοιχο προβλημα...Μηπως ειναι φορτωμενο το δικτυο?..

Τες παντων οποιος μπορει, ας απαντησει...Thanks.

Μήπως το διαρκείας σου είναι από σύνδεσμο; Αν ναι, πρέπει να πας από τα γραφεία να γίνει εκεί η πιστοποίηση των στοιχείων σου και να πάρεις τα εισιτήρια από εκεί. Βγήκαν χθες στα ράδια κάτι παιδιά από Λέμμυ, Μακεδόνες κλπ. και το είπανε, εκεί το άκουσα (νομίζω στο Ζαγόρα), όταν δεν έβρισκαν τα στοιχεία τους στο σύστημα στα εκδοτήρια και τους έστελναν οι υπάλληλοι πάνω στα γραφεία...

chiltsid

• Guest
« Reply #142 on: May 02, 2009, 02:35:28 »
απο την παε ανακοινώθηκε οτι κάθε άτομο μπορεί να πάρει μάξιμουμ μέχρι 2 εισητήρια, δεν ξέρω αμα λόγο της κάρτας και τα στοιχεία σου που έδωσες εξάντλησες αυτόματα και το ανώτατο όριο των 2 τεμαχίων
παντως την πρωτη μερα που πηγα εγω,ενα παιδι μπροστα μου ανανεωσε,10 διαρκειας μαλλον απο φιλους του,δηλαδη 10*3=30 εισητηρια και πηρε μετρημενα αλλα 40 εισητηρια μεμονομενα,για τα ματς με το χανουμι κ τον βαζελο,δεν ξερω αν ηταν απο καποιον συνδεσμο,αλλα μπορει για αυτο να μπηκε το οριο.

peja_4

• Guest
« Reply #143 on: May 02, 2009, 04:24:37 »

Το απογευμα εκλεισα με την πιστωτικη μεσω νετ 2 tickets για 2 φιλαρακια μονο για το ματς με βαζελο και ολα πηγαν οκ.

Τωρα προσπαθω να κλεισω το μινι-διαρκειας και για μενα, βαζω τα στοιχεια μου, τη θυρα,σειρα,θεση ολα κανονικα και με βγαζει μη εγκυρα στοιχεια..

Ειμαι ετοιμος να σπασω την οθονη, αλλα λεω κατσε να δω μηπως ειχε καποιος αντιστοιχο προβλημα...Μηπως ειναι φορτωμενο το δικτυο?..

Μήπως το διαρκείας σου είναι από σύνδεσμο; Αν ναι, πρέπει να πας από τα γραφεία να γίνει εκεί η πιστοποίηση των στοιχείων σου και να πάρεις τα εισιτήρια από εκεί. Βγήκαν χθες στα ράδια κάτι παιδιά από Λέμμυ, Μακεδόνες κλπ. και το είπανε, εκεί το άκουσα (νομίζω στο Ζαγόρα), όταν δεν έβρισκαν τα στοιχεία τους στο σύστημα στα εκδοτήρια και τους έστελναν οι υπάλληλοι πάνω στα γραφεία...
Πρεπει να κλεισεις τον browser και να ξαναμπεις.

LFPADRAM

• Guest
« Reply #144 on: May 02, 2009, 17:54:48 »

ÐÞñå ôï ôïõñíïõÜ ôçò ÎÜíèçò ï ÐÁÏÊ

ÍéêçôÞò ôïõ ôïõñíïõÜ ôçò ÎÜíèçò, óôï ïðïßï Ýäùóå äýï 45ëåðôá öéëéêÜ ìå áíôéðÜëïõò ôçí ÎÜíèç êáé ôïí Ðáíèñáêéêü, áíáäåß÷èçêå ï ÐÁÏÊ. Êáé óôá äýï ðáé÷íßäéá, ï ÄéêÝöáëïò åðéêñÜôçóå ìå 1-0, ìðñïóôÜ óå ðïëëïýò öéëÜèëïõò ôïõ. Ï ÐÁÏÊ êÝñäéóå 1-0 ôï ðñþôï 45ëåðôï ôçí ÎÜíèç, ìå Ýíá åîáéñåôéêü ãêïë ôïõ ÆëÜôáí Ìïõóëßìïâéôò. Óôï äåýôåñï 45ëåðôï, åðéêñÜôçóå ôïõ Ðáíèñáêéêïý ìå 1-0, ìå ãêïë ôïõ ÁèáíóéÜäç óôï 21′. Ïé äýï èñáêéêÝò ïìÜäåò ÷ñçóéìïðïßçóáí êáé ðáßêôåò õðü äïêéìÞ.

ÎÁÍÈÇ-ÐÁÏÊ 0-1

Óôï 7´ ï ÊïíóåúóÜï êÜíåé ôçí óÝíôñá, ï Ìïõóëßìïâéôò ðéÜíåé êåöáëéÜ – øáñÜêé ìå ôçí ìðÜëá íá öåýãåé ëßãï Üïõô.
Óôï 13´ ìåôÜ áðü åêôÝëåóç êüñíåñ, ç ìðÜëá öèÜíåé óôïí ÊéíôÜíá ðïõ óïõôÜñåé ëßãï Üïõô.
Óôï 22´ ï ÐÁÏÊ âãáßíåé ìðñïóôÜ ìå ôñåéò ðÜóåò, ï Âéåñßíéá ðáôÜåé ôçí ìðÜëá óôïí Âåñüí, áõôüò “Ýóôñùóå” ãéá ôïí Ìïõóëßìïâéôò ðïõ óïýôáñå äõíáôÜ óôçí áñéóôåñÞ ãùíßá ôïõ Ãêóðïýñíéãê êáé 1-0.
ÄéáéôçôÞò: ÍôÜêïò (ÎÜíèçò).
ÎÁÍÈÇ: Ãêóðïýñíéãê, Ðáðáäçìçôñßïõ, ÆïõÝëá, ÂÜëëáò, ÖåñíÜíôåò, ÑéæïãéÜííçò, Ìðïõãéüêï, Ðüé, ÊéíôÜíá (29’ ÌáôóéåãÜê), Åë Éíôñßóé, ÓïõÜíçò (29’ ÌÜíäáëïò).
ÐÁÏÊ: ×áëêéÜò, ÁñáìðáôæÞò, ÌáëåæÜò, ÊïíôñÝñáò, Ëßíï, Ãêáñóßá, ºâéôò, Âåñüí, ÊïíóåúóÜï, Âéåñßíéá, Ìïõóëßìïâéôò.

ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ-ÐÁÏÊ 0-1

ÐáñÜ ôéò ðïëëÝò áëëáãÝò ï ÐÁÏÊ åðéêñÜôçóå êáé óôï äåýôåñï ìáôò, ìå 1-0 ôïõ Ðáíèñáêéêïý, ÷Üñç óå ôÝñìá ôïõ ÓôÝöáíïõ ÁèáíáóéÜäç. ¸ôóé, ï ÄéêÝöáëïò êáôÝêôçóå ôï ôïõñíïõÜ ôùí Ðçãáäßùí.
Óôï 21′ óÝíôñá ôïõ Êùíóôáíôéíßäç áðü áñéóôåñÜ, ðáíÝìïñöç øçëïêñåìáóôÞ êåöáëéÜ ôïõ ÁèáíáóéÜäç, ç ìðÜëá óôá äß÷ôõá, 0-1.
Óôï 33’ øçëïêñåìáóôü óïõô ôïõ Êùíóôáíôéíßäç, ðÜíù áðü ôá äïêÜñéá ôïõ Ñïýíéå.
ÄéáéôçôÞò: ÍôÜêïò (ÎÜíèçò).
ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ: Ñïýíéå, Áñãõñßïõ, Áããåëüðïõëïò, Ñïìðßíéï, Êáíùôßäçò, Ëüðåæ, ÍôæéìðÜñ, ÌáôÝéò, Ðüíóå, Óôüéêïò, Äáíßäçò.
ÐÁÏÊ: Ñßæïò, ÁñáìðáôæÞò, ÄÜñëáò, Êáñáóáëßäçò, ÌðáëÜöáò, ÇëéÜäçò, ÂáããåëÞò, Ìðáêáãéüêï, Êùíóôáíôéíßäçò, ÁèáíáóéÜäçò, ËÜêçò (32′ ÌáëåæÜò).
http://www.metrosport.gr/archives/20266

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #145 on: May 02, 2009, 18:35:07 »

Πρεπει να κλεισεις τον browser και να ξαναμπεις.

Ok ευχαριστω.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #146 on: May 02, 2009, 23:04:53 »
Αν δεν κάνω λάθος, το κύπελλο (αν το πάρει τελικά) πρέπει δίνει στην ΑΕΚ ουσιαστικά τη 2η θέση των play off...που σημαίνει ότι παίρνει και την καλή ημερομηνία του Αυγούστου στα προκριματικά του Europa League

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #147 on: May 02, 2009, 23:40:41 »
Το παρει δεν το παρει, αν η ΑΕΚ δεν βγει Τσαμπιονς Λιγκ, τοτε σιγουρα εχει την καλη "θεση" (δηλαδη ξεκιναει τελευταια) του ΟΥΕΦΑ

apaoki13

• Guest
« Reply #148 on: May 03, 2009, 00:10:30 »
Θέμη δεν νομίζω. Αυτό που διάβασα εγώ είναι ότι μόνο ο κυπελούχος κερδίζει αυτό το προνόμιο. Ο φιναλίστ πέρνει τη θέση στο ουέφα αλλά η δεύτερη θέση των π.ο. σου δίνει καλύτερο πλασάρισμα στο ουέφα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #149 on: May 03, 2009, 13:43:12 »
πουτανας γιοι παναθηναϊκοι

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #150 on: May 03, 2009, 13:55:16 »
πρασινοι βαζελες αιωνιοι λαγοι

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #151 on: May 03, 2009, 14:41:38 »
Γαμιεται ο παο και η αθηνα
Στον κοσμο αλλος κανενας

DimNaoussa

• Guest
« Reply #152 on: May 03, 2009, 15:05:13 »
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #153 on: May 03, 2009, 15:31:23 »
όσο και για σένα κούλα που το παίζεις πόρνη των άστεων αλλά στη πραγματικότητα ψωνίζεσαι στα δημόσια ουρητήρια του περισσού, του ήλιον και της φιλαδέλφειας...

δε σε ξεχάσαμε, έρχεται και η σειρά σου!

ανύπαρκτη αεκουλα
« Last Edit: May 03, 2009, 15:53:46 by Capricorn »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #154 on: May 03, 2009, 17:14:06 »

Προσυπογράφω.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #155 on: May 03, 2009, 18:10:27 »

2 ΦΟΡΕΣ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
« Reply #156 on: May 03, 2009, 18:20:03 »
Καντο τρεις φορες.
Και μια για τον επαγγελματια προδοτη!
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #157 on: May 04, 2009, 00:07:34 »
Προσωπικα δε νομιζω οτι η αεκουλα ειναι ανυπαρκτη. Εγω την εχω για μπαλονι που δε λεει ομως επιτελους να σκασει. Νομιζω ΟΛΑ τα παιχνιδια των πλευ οφ θα ειναι δυσκολα, ακομα και αυτα με τη λαρσα. Νομιζω το ξερει καλα ο Σαντος αυτο το πραγμα.
Πριν λιγο καιρο ελεγα οτι θα πρεπει να παιξουμε φουλ επιθετικα και στα 6 παιχνιδια. Και μετα οτι γινει. Τωρα το μετανοιωσα, νομιζω και εδω χωραει "στρατηγικη", κυνηγι "αποτελεσματος", , σκοπιμοτητα, αλλα με μυαλο.Παντως προσωπικα ελπιζω και ευχομαι οτι θα παιξουμε καλυτερα στα ντερμπυ που ερχονται σε σχεση με τα αντιστοιχα του πρωταθληματος που τα χασαμε με κατεβασμενα χερια σχεδον.
« Last Edit: May 04, 2009, 01:35:08 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #158 on: May 04, 2009, 02:16:05 »
+1 για το οτι η κουλα δεν ειναι ανυπαρκτη σαν ομαδα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

reset4

• Guest
« Reply #159 on: May 04, 2009, 02:48:31 »

2 ΦΟΡΕΣ

ΤΗΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟ
ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΛΤΟ
ΟΟΟΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΩΩΩΩ