Author Topic: ΠΑΟΚ - πανσεραικός 4 - 1 Κυριακή 26/4/2009 ώρα 19.00 novasports 2  (Read 4169 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Στα τουρνικέ εγω μπήκα μια ώρα πιο νωρίς στη χλιδή, ουτε σπρώξιμο ουτε τιποτα αλλα πολύς κόσμος κόλλησε μέσα στα κλουβιά ενα μισάωρο πριν την έναρξη κ μπήκανε μετα το 5 λεπτο γιατι σπάσανε το ενα κ περνούσαν απο κάτω + ολα αυτα σε αδιάφορο ματς με το Πανσερραικο!!! Πλησιάζουν 3 παιχνίδια φωτιά κ πρέπει να αλλάξει κατι!

Η κερκιδα χθες αρκετα ξεσπάσματα κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φωνάξαμε ενα σύνθημα για αρκετή ώρα (αν λάθος σύνθημα κατά τη γνώμη μου)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν ξερω αδερφε για ποια πλευρα μιλας.απο κει που πηγα εγω παντως το ενα ειχε κολησει.εκτος αυτου πολλοι φτανανε μπροστα και δεν δουλευε
και το διπλα σε καποια εισητηρια η ηταν τζαμπατζηδες.αποτελεσμα;ενα παλληκαρι να χει κολησσει κανα 2λεπτο αναμεσα στα τουρνικε και
να μην ξερει απο που να φυγει.αν χθες γινοταν κανα τρελο με αυτον τον ανθρωπο η ηταν καποιος πιο μεγαλος σε ηλικια...δεν θελω να το σκεφτομαι...συν το οτι(κι εγω μεσα) βαζαμε το διαρκειας η το εισητηριο για τον μπροστα που το ειχε ηδη χτυπησει για τον πιο μπροστα και παει λεγοντας...μυλος η κατασταση λοιπον

δεν ξερω αν φταιει η παε η εμεις που ειμαστε αμπλαουμπλες αλλα αυτο το συστημα σ'αυτο το γηπεδο δεν βοηθαει.και απο την στιγμη που εγινε
και το επιπλεον καγκελο στο καθε τουρνικε και χωραει μονο ενας,το λεω απο τωρα,στην 4 φοβαμαι οτι θα γινει το μοιραιο.δεν λεω οτι φταιει
η παε.λεω ομως οτι πρεπει να καταργηθει το συστημα στα πλειοφ.δεν ειναι θεμα ποσα λεφτα δαπανησε.το θεμα ειναι οτι η ανθρωπινη ζωη εχει ανυπολογιστη αξια.και δεν μπορεις ενω πας να δεις μπαλα να χαρεις και να εκτονωθεις να σπαζεσαι καθε φορα μολις φτανεις σε εκεινο το σημειο...

η αλλη λυση ειναι οι μπατσοι.οσοι με ξερετε ξερετε και τι πιστευω  γι'αυτο.ομως αν δεν γινει το παραπανω και υπαρχουν τουρνικε στα πλειοφ
πρεπει να κοπουν μαχαιρι οι τζαμπατζηδες.ακομα κι ενας κανει κακο...λενε οτι γινεται προελεγχος απο σεκιουριταδες...νταξ οσοι περναμε το βλεπουμε τι γινεται...ειναι λες και πας σε μαγαζι με πριβε καταστασεις(ενω εσυ δεν εχεις προσκληση)  και ξερεις τον πορτιερη.αρα ποιοι μενουν;

δεν μιλαω καθολου για το ματς και σορυ για το οφ-τοπικ αλλα η χθεσινη εικονα του ανθρωπου που παλευε να ξεφυγει απο το μηχανημα και δεν
μπορουσε ηταν τραγικη...

υ.γ ωραια κερκιδα και αυθορμητη.τρελα ξεσπασματα αμπαλαεα με μια λεξη ΠΑΟΚ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=ειναι γεγονος λοιπον ο ΠΑΟΚ 2ος μετα απο 31 χρονια.μπραβο σε παιχτες,προπονητη,διοικηση και στο καθενα μας ξεχωριστα.
2=το παιχνιδακι πραγματι ηταν πολυ διαδικαστικου χαρακτηρα.οι παιχτες μας βαριοντουσαν που ζουσαν.
3=mvp ισως ο βιερινια που ξεχωρισε σε σχεση με τους αλλους.
4=πολυ ωραια η κερκιδα.ενα σημειο μονο δε μ αρεσε που βριζαμε βαζελο χανουμι για κανα δεκαλεπτο με τα κασκολ σηκωμενα...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
4=πολυ ωραια η κερκιδα.ενα σημειο μονο δε μ αρεσε που βριζαμε βαζελο χανουμι για κανα δεκαλεπτο με τα κασκολ σηκωμενα...

εμενα παλι με αρεσε...αυτο που δεν με αρεσε ηταν τα συνθηματα για τον γκευ στην αρχη. Παλι καλα που καταλαβαμε,ποιοι ειναι οι αντιπαλοι μας στα πλει οφ

Offline Geo

• Αλλαγή
- Το παιχνίδι μια γιορτή, το κερασάκι στη τούρτα ήταν που όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα του el mechanico Φ. Σάντος.

Σχετικά με τα τουρνικέ

Η εταιρία που τα προμήθευσε καλύτερα να ανοίξει κομμωτήριο... ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!

Μπήκαμε στο κλουβί (πριν τα τουρνικέ) της Θ4 στις 18:45 (από την μεριά της 4α), όπου εγκλωβιστήκαμε για 20 λεπτά. Στο γήπεδο μπήκαμε τελικά γύρω στις 19:05. Τα τουρνικέ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ. Το αποτελέσμα ήταν να συνωστίζεται κόσμος στο κλουβί, χωρίς να εκτονώνεται ο χώρος. Συν τοις άλλοις, παραβιάστηκε και η διπλανή πόρτα που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση όσων δεν έχουν εισιτήριο. Το αποτέλεσμα ήταν να εισέρχεται κόσμος στο κλουβί από δύο εισόδους και να δημιουργούνται συνθήκες ασφυξίας και πανικού. Πολλοί σκαρφαλώνανε στα κάγκελα και πηδούσαν πάνω από τα τουρνικέ με σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού.

Δίπλα μου είχα ένα πατέρα με τον πιτσιρικά γιο του και προσπαθούσα να κάνω χώρο για το παιδάκι ώστε να μπορεί να ανασαίνει γιατί είχε φρικάρει από το απίστευτο στριμωξίδι. Πήραμε τηλέφωνο στην ΠΑΕ, από το κινητό, και τους ρίξαμε ένα χέσιμο για τις τριτοκοσμικές συνθήκες. Δεν είδαμε άμεση αντίδραση. Τελικά μετά κόπων και βασάνων μπήκαμε μέσα στο γήπεδο.

Πως?..

Νάναι..καλά αυτοί που έσπασαν τις μπάρες ενός τουρνικέ από το ύψος των ματιών και κάτω.... και έτσι μπορέσαμε και μπήκαμε!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το γήπεδο είναι τόσο πεπαλαιωμένο..που ότι προσπάθεια και να γίνει για να βελτιωθεί, πέφτει στο κενό...
το γήπεδο αυτό στην κατάσταση που είναι δεν φτιάχνεται με τίποτα.
Είναι επιτακτική ανάγκη η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αποψη μου ειναι οτι για την κατασταση στη 4 φταιμε μονο εμεις.Και αποδειξη το οτι δεν βλεπουμε κανενα τετοιο περιστατικο σε αλλες θυρες.Απλα στην 4 προσπαθουν να μπουν και τζαμπατζηδες,οι οποιοι και καθυστερουν ολο τον κοσμο πισω τους.
Εγω προσωπικα προτιμησα να μην μπω παλι στο χαος αλλα καθισα κανα 20λεπτο εξω απο την 4 και κατα τις 7και10 οι σεκιουριταδες ανοιξαν την πορτα και εμπαινε ο κοσμος τσαμπα,και καπου εκει αποσυμφορηθηκε η κατασταση.Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο γιατι καποιος με καρδιακα πχ προβληματα ευκολα μπορει να παθει κατι εκει...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline maria-mtb

• Βασικός
geo συμφωνω 100% με οσα ειπες περι ακαταλληλου γηπεδου...αλλα να σε ρωτησω κατι:γιατι πηγες να μπεις 18.45 μεσα? σας ειπε κανεις οτι γιναμε αγγλια ξαφνικα κ οτι εχουμε για γηπεδο το alianz arena?

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Επειδή χθες κάθισα να δω τι παίζει , το 30% των ατόμων που μπαίνει στην ουρά να περιμένει είναι τζαμπατζήδες..Σε συνδυασμό με το ότι δεν μπορεί να γίνει σωστή ουρά δημιουργείτε το μπάχαλο..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Geo

• Αλλαγή
geo συμφωνω 100% με οσα ειπες περι ακαταλληλου γηπεδου...αλλα να σε ρωτησω κατι:γιατι πηγες να μπεις 18.45 μεσα? σας ειπε κανεις οτι γιναμε αγγλια ξαφνικα κ οτι εχουμε για γηπεδο το alianz arena?

Μαρία έχεις δίκιο.
Το γνωρίζαμε εξαρχής ότι κάναμε μαλακία που αργήσαμε να μπούμε.
Άνθρωπος όμως είσαι και μπορεί να σου τύχουν διάφορα...που να σε κάνουν να καθυστερήσεις.
Κάτι τέτοιο έτυχε και σε μας, που σε συνδυασμό με τον κακό χθεσινό καιρό είχε σαν αποτέλεσμα να αργήσουμε να πάμε στο γήπεδο.

Η γκρίνια που βγάζουμε, σε θέματα ασφάλειας, πιστεύω ότι είναι για το καλό όλων μας.
Και σωστό είναι να καταγράφονται οι προσωπικές μας εμπειρίες εκεί στην Θ4.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ενταξει μην ισωπεδωνουμε ολα....Και εμεις απο τις 6 και 15 μπηκαμε στην σειρα για την 4 και στο γηπεδο μπηκαμε στις 7 και 19 ακριβως στο πεναλτι....Κοντεψαμε να πεθανουμε απο ασφυξια.....Μπαιναμε σχετικα κανονικα αλλα κανεις δεν ενδιαφερθηκε να ενημερωσει οτι ηταν χαλασμενο εντελως το ενα τουρνικε και οτι το δευτερο εχει μπλοκαρει...
Καναμε μια ωρα για να μπορεσουμε να μπουμε μεσα και παλι δεν τα καταφεραμε....Ηρθαν τοτε οι σεκιουριταδες και μας ειπαν να βγουμε και να παμε απο την αλλη μερια των τουρνικε που ειναι σπασμενα και μπορουμε να μπουμε ανετα...
Απιστευτη ταλαιπωρια...Οπως ειπε και ο GEO ο κοσμος σκαρφαλωνε πανω για να μπορεσει να μπει μεσα στο γηπεδο....Εκεινο το παιδακι φρικαρε οντως παρα πολυ δεν σταματησε να ειναι δακρυσμενο....
Κριμα γιατι αν ειναι να βγαζουμε τετοια ταλαιπωρια σε ενα απλο ματς με τον πανσεραικο φανταστειτε τι εχει να γινει στα πλευ οφ....

Απο καθαρα κερκιδας μερια μπορω να πω οτι ειχαμε αρκετα καλα ξεσπασματα τα οποια ειχαν και διαρκεια επιτελους....

Απιστευτη συγκινηση,απιστευτη περηφανεια να δονηται ολο το γηπεδο και να ακους απο χιλιαδες φιλαθλους τις συνθηματαρες μας...Μπραβο σε ολους...
Μπραβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ που καθε φορα ψυχικα και εγκεφαλικα μας τρελαινει περισσοτερο....

Συμπερασμα χθεσινης κερκιδας.......Γαμωτο 2 μονο πυρσοι δεν ειναι ποτε αρκετοι μεσα στην Τουμπα............

JamaicaN

• Guest

Αυτοι ειναι οι αντιπαλοι στα πλει-οφφς αυτους βριζεις..Αν βαζαν και το τυρι μεσα ακομη καλυτερα..Ειναι γενικα συνηθεια να βριζεις αντιπαλουσ απο προσεχεις ματς  ;)

Για εμας παντος που το βλεπαμε στο νησι ηταν ΚΑΥΛΑ!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Για την χθεσινή μέρα ειλικρινά όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα. Εγώ έφτασα στην Θ4 18:10 και 18:13 ήμουν μέσα! Ουρά σχεδόν μηδενική!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μεγαλη μερα η χθεσινη για τον ΠΑΟΚ μας παιδια αλλα το χαλι με τα τουρνικε ξενερωσε πολλους απο εμας...

δε μπορω να φανταστω αλλο γηπεδο που να υφισταται τετοια ταλαιπωρια ο κοσμος...  και κατα την ταπεινη μου αποψη δε χρειαζεται να εχει το emirates για να μπεις με στοιχειωδης ανθρωπινες συνθηκες...

ολη τη χρονια οταν χτυπουσα το διαρκειας και ειχα κολλημενο πισω μου παντα ενα τζαμπατζη... και οπως ειπε χθες συμφορουμιτης 5 απο αυτους εσπρωχναν μανιωδως μεχρι να φτασουν μπροστα στα τουρνικε με οτι κινδυνος υπηρχε  και οταν εφτασαν εκει πουλουσαν παραμυθι...

οσο για αυτο που ειπε ο geo για τα κομμωτηρια εγω συμπληρωνω ποιος μεγαλος εγκεφαλος σκεφτηκε την τοποθετηση μεταλλικων διαχωριστικων (αυτα μπροστα στα τουρνικε) καθετα στην κινηση χιλιαδων ανθρωπων... καντε διαδρομους να τελειωνουμε...

οπως και να εχει...  ειμαστε μεσα στο στοχο του ch.l. μαζι με αλλες τρεις ομαδες...  ας ειναι η χρονια μας φετος..

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για την χθεσινή μέρα ειλικρινά όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα. Εγώ έφτασα στην Θ4 18:10 και 18:13 ήμουν μέσα! Ουρά σχεδόν μηδενική!

Aν πήγαινες κατευθείαν από την μεριά της 4α όντως αυτό συνέβαινε, και μεις το πολύ σε 10 λεπτά ήμασταν μέσα. Το πρόβλημα προέκυψε από τη μεριά του συνδέσμου της Τούμπας, όπου τα τουρνικέ χάλασαν και από την ΠΑΕ έστελναν τον κόσμο από την άλλη. Και ο πανικός που είχε δημιουργηθεί εκεί, στη συνέχεια μεταφέρθηκε και από την άλλη.

GeorgT

• Guest
ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ!!! το χειρότερο ειναι οτι η παε κ οι σύνδεσμοι προσπαθούν να αλλάξουν κατι αλλα κατι προβλήματα παντα δεν τους αφήνουν (κολλάνε τα τουρνικε, θράσος τσαμπατζήδων κλπ). Οτι κ να λέτε ειναι μεγάλο προβλημα κ μιας δεν άλλαξε φέτος ολη την χρονια τίποτα + τις αυξημένες τιμες του χρόνου λογικά θα εχουμε μειώσει στα διαρκείας (άποψη μου παντα, αν κ οφ τοπικ εδω)

Τα πλει οφ ειναι τελευταία ευκαιρία αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κατι!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μακαρι να μουν στη θεση σου

Ενταξει μην ισωπεδωνουμε ολα....Και εμεις απο τις 6 και 15 μπηκαμε στην σειρα για την 4 και στο γηπεδο μπηκαμε στις 7 και 19 ακριβως στο πεναλτι....Κοντεψαμε να πεθανουμε απο ασφυξια.....
Εγω εκανα :P βλακεια..αργησα..εκανα κινηση στις 18.17....και μπηκα 19.25..αμα σε πω ενα γκολ δεν πανηγυρισα χτες πρωτη φορα στη ζωη μου..νταξει οπως το βλεπει κανεις

Σχετικά με τα τουρνικέ

Η εταιρία που τα προμήθευσε καλύτερα να ανοίξει κομμωτήριο... ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!

Μπήκαμε στο κλουβί (πριν τα τουρνικέ) της Θ4 στις 18:45 (από την μεριά της 4α), όπου εγκλωβιστήκαμε για 20 λεπτά. Στο γήπεδο μπήκαμε τελικά γύρω στις 19:05. Τα τουρνικέ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ. Το αποτελέσμα ήταν να συνωστίζεται κόσμος στο κλουβί, χωρίς να εκτονώνεται ο χώρος. Συν τοις άλλοις, παραβιάστηκε και η διπλανή πόρτα που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση όσων δεν έχουν εισιτήριο. Το αποτέλεσμα ήταν να εισέρχεται κόσμος στο κλουβί από δύο εισόδους και να δημιουργούνται συνθήκες ασφυξίας και πανικού. Πολλοί σκαρφαλώνανε στα κάγκελα και πηδούσαν πάνω από τα τουρνικέ με σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού.

Δίπλα μου είχα ένα πατέρα με τον πιτσιρικά γιο του και προσπαθούσα να κάνω χώρο για το παιδάκι ώστε να μπορεί να ανασαίνει γιατί είχε φρικάρει από το απίστευτο στριμωξίδι. Πήραμε τηλέφωνο στην ΠΑΕ, από το κινητό, και τους ρίξαμε ένα χέσιμο για τις τριτοκοσμικές συνθήκες. Δεν είδαμε άμεση αντίδραση. Τελικά μετά κόπων και βασάνων μπήκαμε μέσα στο γήπεδο.

Πως?..

Νάναι..καλά αυτοί που έσπασαν τις μπάρες ενός τουρνικέ από το ύψος των ματιών και κάτω.... και έτσι μπορέσαμε και μπήκαμε!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το γήπεδο είναι τόσο πεπαλαιωμένο..που ότι προσπάθεια και να γίνει για να βελτιωθεί, πέφτει στο κενό...
το γήπεδο αυτό στην κατάσταση που είναι δεν φτιάχνεται με τίποτα.
Είναι επιτακτική ανάγκη η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.

+1

δεν ξερω αδερφε για ποια πλευρα μιλας.απο κει που πηγα εγω παντως το ενα ειχε κολησει.εκτος αυτου πολλοι φτανανε μπροστα και δεν δουλευε
και το διπλα σε καποια εισητηρια η ηταν τζαμπατζηδες.αποτελεσμα;ενα παλληκαρι να χει κολησσει κανα 2λεπτο αναμεσα στα τουρνικε και
να μην ξερει απο που να φυγει.αν χθες γινοταν κανα τρελο με αυτον τον ανθρωπο η ηταν καποιος πιο μεγαλος σε ηλικια...δεν θελω να το σκεφτομαι...συν το οτι(κι εγω μεσα) βαζαμε το διαρκειας η το εισητηριο για τον μπροστα που το ειχε ηδη χτυπησει για τον πιο μπροστα και παει λεγοντας...μυλος η κατασταση λοιπον

δεν ξερω αν φταιει η παε η εμεις που ειμαστε αμπλαουμπλες αλλα αυτο το συστημα σ'αυτο το γηπεδο δεν βοηθαει.και απο την στιγμη που εγινε
και το επιπλεον καγκελο στο καθε τουρνικε και χωραει μονο ενας,το λεω απο τωρα,στην 4 φοβαμαι οτι θα γινει το μοιραιο.δεν λεω οτι φταιει
η παε.λεω ομως οτι πρεπει να καταργηθει το συστημα στα πλειοφ.δεν ειναι θεμα ποσα λεφτα δαπανησε.το θεμα ειναι οτι η ανθρωπινη ζωη εχει ανυπολογιστη αξια.και δεν μπορεις ενω πας να δεις μπαλα να χαρεις και να εκτονωθεις να σπαζεσαι καθε φορα μολις φτανεις σε εκεινο το σημειο...

η αλλη λυση ειναι οι μπατσοι.οσοι με ξερετε ξερετε και τι πιστευω  γι'αυτο.ομως αν δεν γινει το παραπανω και υπαρχουν τουρνικε στα πλειοφ
πρεπει να κοπουν μαχαιρι οι τζαμπατζηδες.ακομα κι ενας κανει κακο...λενε οτι γινεται προελεγχος απο σεκιουριταδες...νταξ οσοι περναμε το βλεπουμε τι γινεται...ειναι λες και πας σε μαγαζι με πριβε καταστασεις(ενω εσυ δεν εχεις προσκληση)  και ξερεις τον πορτιερη.αρα ποιοι μενουν;

δεν μιλαω καθολου για το ματς και σορυ για το οφ-τοπικ αλλα η χθεσινη εικονα του ανθρωπου που παλευε να ξεφυγει απο το μηχανημα και δεν
μπορουσε ηταν τραγικη...

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ?

vatas

• Guest
απολυτο δικιο εχεις αδερφε. πρεπει ομως πρωτα να πεθανει καποιος κ μετα ισως κανουμε κατι.

Offline t.b

• Αλλαγή
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την Κυριακή στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ, 12 φίλαθλοι του Πανσερραικού ήθελαν να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι στην Super League. Αυτοί οι φίλαθλοι, ταξίδεψαν σε όλους του εκτός έδρας αγώνες. Παρόλη την προσπάθεια καθόλη την εβδομάδα για την έκδοση "οργανωμένων" εισιτηρίων και κυρίως λόγο της αδιαφορίας... της ΠΑΕ Πανσερραικός, κάτι τέτοιο δεν υπέστη δυνατόν. Παρόλα αυτά, με την βοήθεια του κ.Παναγιώτη Ποικιλίδη (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), και την αποδοχή και προσπάθεια οπαδών του ΠΑΟΚ, αυτοί οι 12 φίλαθλοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουνε απο την κερκίδα του ΠΑΟΚ, μαζί με φιλάθλους του ΠΑΟΚ, χωρίς αστυνομική προστασία και πάντα καλόβουλα, τον τελευταίο αγώνα του Πανσερραικού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον κ.Ποικιλίδη (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια τους και την άψογη φιλοξενία τους. Μας χωρίζουν οι ομάδες, μας ενώνει το οπαδικό πάθος. Η αγάπη μας για τον αθλητισμό θα νικήσει τη γηπεδική βία.

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_9246.html

kostas4

• Guest
μηπως συμφερει να ριξουμε το φταιξιμο στην παλαιοτητα του γηπεδου?

εαν τα τουρνικε λειτουργουσαν δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα και ο κοσμος θα εμπαινε κανονικα μεσα.το προβλημα δημιουργηθηκε απο την στιγμη που λειτουργουσε μονο ενα τουρνικε!
εαν υπηρχαν τουρνικε και στην 4α το προβλημα και ο χρονος εισοδου θα επεφτε στο μισο.

χθες αυτα που εγιναν ηταν απαραδεκτα.ο κοσμος ηταν εγκλωβισμενος στο κλουβι και συνεχιζαν να μπαινουν και αλλοι απο πισω χωρις να υπαρχει καποιος να τους σταματησει.δεν ειδα ουτε εναν σεκιουριτα!εαν ηταν ντερμπι και υπηρχαν αλλα 1000 ατομα απο εξω που θα προσπαθουσαν να μπουν,χωρις να γνωριζουν τι γινεται μεσα,ισως θα μιλουσαμε για τραγωδια.

δεν υπαρχει καμια δικαιολογια

GeorgT

• Guest
ασφαλώς κ φταει η παλαιότητα του γηπεδο, πιο σταθερό θα ει ναι το σύστημα των τουρνικε αν περάσεις την καλωδίωση εσωτερικά του γηπέδου κ αλλιώς ειναι οταν την έχεις στα 4 μέτρα υψος εξωτερικά σε μια μεταλλική ράγα όπως ειναι τώρα στη τουμπα!

Εχει αναφερθεί εδω μέσα οτι η διοίκηση κινείτε να τοποθετήσει του χρονου τουρνικέ στην 4α, αλλα εγω δεν πιστεύω οτι θα αλλάξει κατι με αυτην την νοοτροπία που εχουν μερικοί του στυλ ο ΠΑΟΚ μου ανήκει κ τσάμπα θα μπω κ ρετσινα θα παρω κ φανέλα θα παρω!