Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
καλός τον poet..
πως και έτσι εδώ?...δεν έχει εκλογές ΑΣ σε 3 μέρες,μάλλον μπερδεύτηκες..αλλα μας έχεις συνηθίσει...
a ναι ρε τι λέω ο μπούφος...

θίξαμε τον παπαδόπουλο σας...
δεν κάνουμε και μια λεζάντα στο PAOKworld όπως κάνει ο μέγας υποψήφιος..δεν γαμείς.

CLUB LARISA

• Guest
Υπάρχει στα πρακτικά του Δ.Σ. στα οποία προφανώς και δεν έχουμε πρόσβαση εμείς αλλά και στα ΦΕΚ (Φύλλα Εφημερίδας της Κυβέρνησης) όπου εκεί έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

Ο Βρύζας είναι απλά Πρόεδρος του Δ.Σ. όταν δηλαδή συνεδριάζει το Δ.Σ. αυτός συντονίζει την συζήτηση. Ο Βιολίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και είναι ο μόνος με δικαίωμα υπογραφής.

Υπ΄όψιν ότι ο Ζαγοράκης ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ταυτόχρονα και είχε δικαίωμα υπογραφής, ενώ ο Βιολίδης όσο ήταν ο Ζαγοράκης δεν είχε.

Δικαίωμα υπογραφής έχουν ΚΑΙ οι 2 αδερφέ. Κ ΦΕΚ δεν υπάρχει ΑΚΟΜΑ, γιατί η διοίκηση έχει προκύψει απο προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου κ όχι απο απόφαση εκουσίας ακόμα. Ναι μεν άλλος ο Πρόεδρος κ άλλος ο Διεθύνων Σύμβουλος,  αλλά ο Βρύζας υπογράφει νομότυπα δυνάμει πρακτικού Δ.Σ. Αν προκληθώ, θα δηλώσω κ τον αριθμό του (ημ/νια 13-10-2009). Είναι ανακριβές αυτό που λες, με όλη την καλή διάθεση.
Επίσης, είναι κοινή τακτική σε ανώνυμες εταιρίες να εξουσιοδοτείται (ακόμα κ δυνάμει καταστατικού) ο οποιοσδήποτε για ο,τιδήποτε. Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επιμέρους θέματα υπογράφει ας πούμε κ ο Μανδρίνος.
Μη δημιουργούμε εντυπώσεις

Offline ved

• Αλλαγή
η συζητηση ειναι ανουσια ρε παιδια για την υπογραφη. δηλαδη τι ειναι ο βρυζας κανα παιδακι?

αν ο βρυζας διαφωνισει και ο βιολιδης υπογραψει και κανει του κεφαλιου του δεν θα παραιτηθει ο βρυζας δεν θα τον ξεμπροστιασει?

εγω τον βρυζα τον βλεπω μια χαρα με ηρεμια και σοβαροτητα,,ελυσε ενα θεμα με κονσεισαο πολυ θετικα καταρχας για την ομαδα και παμε και για τα υπολοιπα γερα.

ο βρυζας το δηλωσε ξεκαθαρα στη συνεντευξη αναληψης της προεδριας,ειπε = εχω την δικια μου ξεχωριστη προσωπικοτητα.

CLUB LARISA

• Guest
Vedder αδερφέ, μπήκες στην ουσία του θέματος και έχεις απόλυτα δίκιο. Τύποις όμως, δημιουργήθηκε ένα θέμα που έπρεπε να απαντηθεί, γιατί η λασπολογία δημιουργεί εντυπώσεις. Απάντησα στον Poet, επειδή είναι Παοκτσής, ασχέτως αν διαφωνούμε σε πολλά, και παραμένει αδερφός, αλλά θα πρεπε να μην πετάει απίθανα πράγματα κ να τα τεκμηριώνει σε ένα ΦΕΚ. Υπάρχει υπογεγραμμένο πρακτικό του Δ.Σ. που δίνει δικαίωμα υπογραφής στον Ζήση, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω υπογράφει κάθε αλληλογραφία του ΠΑΟΚ κ κάθε ιδ. συμφωνητικό που σχετίζεται με τα οικονομικά μας, μην επαναλαμβανομαι.
Δεν υπάρχει καμία μαριονέτα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ κ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Μην στεκόμαστε στις ΖαγοροΜηρτσοΡαπτοπουλέικες αντιλήψεις του στυλ "Στον ΠΑΟΚ κουμάντο δεν κάνει ο Βρύζας (αλλά ο Ζαγοράκης, ή ο Βιολίδης)".
Στον ΠΑΟΚ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ - ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
« Last Edit: November 20, 2009, 13:28:53 by CLUB LARISA »

CLUB LARISA

• Guest
Mε τρώει μέσα μου καιρό να το γράψω να μην το γράψω, αλλά επειδή μετά απο τις πίσω σελίδες που διάβασα με ανέβηκε πάλι το αίμα στο κεφάλι θα το γράψω. Ξέρετε τι με ενοχλεί περισσότερο ρε γαμώ τα όλα μου μέσα σ αυτήν την ιστορία? Ενώ θα μπορούσαμε να μαστε ενωμένοι να ρίξουμε αυτό το σίχαμα τον μπακάλη απο την ΜΑΝΑ του Συλλόγου μας κ να πάμε επιτέλους στον 21ο αιώνα, με μεγάλη θλίψη παρατηρώ οτι το "αντίπαλο δέος" αυτής της ιστορίας, ασχολείται ελεεινώς με άλλα αντ' άλλα κ δείχνει μόνο του οτι στόχος δεν είναι ένα ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ κ η δημιουργία εντυπώσεων.
Εκεί και έτσι αρχίζω να εξηγώ την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΝΤΡΟΠΗ , εκεί κ την απροθυμία του απλού Παοκτσή να συμμετάσχει στο πιο ευαίσθητο κομάτι της ζωντανής του ιστορίας. Απο την μια ο Κατσαρής ο καριόλης ο κουκουλοπαπλωματάκιας και απο την άλλη οι Κασσάνδρες......
Πολύ μεγάλο το κρίμα να ξέρετε....Αυτό γράφει η Ιστορία.

Offline cure

• Αλλαγή
Σε αυτό που λες θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε CLUB 100%. Δεν φταίμε που δεν μπορέσαμε ενωμένοι να ρίξουμε τον Κατσαρή. Κανένας αγνός οπαδός δεν φταίει που οι επιλογές στις εκλογές ήταν η σκύλλα και η χάρυβδη.
Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ενωμένο και αντί να τον βάλει απέναντι στο κατεστημένο του ΑΣ, τι έκανε; Τον παρέδωσε τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί.
Οι "απέναντι" (τρόπος του λέγειν φυσικά γιατί για ΠΑΟΚτσήδες μιλάμε) δεν άλλαξαν. Αυτοί ήταν και δεν θα ήταν ούτε καν αντιπολίτευση τώρα. Οπότε ΚΑΙ αυτούς μεγάλωσε κατά το δυνατόν η επιλογή της διοίκησης της ΠΑΕ να στηρίξει Κατσαρή με νύχια και με δόντια. Μόνο ο ΠΑΟΚ δεν μεγάλωσε ένα πράγμα.

Όταν λοιπόν ένα τεράστιο μέρος του αγνού κομματιού του λαού του ΠΑΟΚ "εξαναγκάζεται" να ψηφίσει Κατσαρή ή να απέχει, τότε θα πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη της συμμαχίας. Όχι τώρα. Στο μέλλον που θα παρθούν όλες οι τεράστιες αποφάσεις. Εδώ είναι το ζουμί και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Το ότι ο Βιολίδης είναι ένας κυρίαρχος παίχτης του παιχνιδιού είναι γεγονός. Το να μη το δεχόμαστε και να στρουθοκαμηλίζουμε (φυσικά δεν μιλώ για τον CLUB LARISA εδώ) είναι κωμικό και άσκοπο εντελώς. Ο Βιολίδης εξαπλώνεται και στον ΑΣ και στην ΠΑΕ και στο μπάσκετ δι' αντιπροσώπων (αυτό για λίγους).

Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο στο μυαλό μας αυτό και μετά να σκεφτούμε σοβαρά αν αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ ή κακό. Γιατί φτάσαμε στο σημείο να ονομάζουμε εχθρό κάποιον που απλά διαπιστώνει το προφανές. Δεν είναι έτσι. Δεν είσαι εχθρός του Βιολίδη αν παρακολουθείς και σημειώνεις τις κινήσεις του. Εκτός πια αν τις έχει κρυφές για κάποιο λόγο. Εχθρός του ή μαζί του είσαι σε αυτά που γίνονται, αν δεν είσαι τυφλός και παίρνεις θέση. "Καλά κάνει ο Βιολίδης αυτόν εμπιστεύομαι περισσότερο" - "δεν κάνει καλά ο Βιολίδης που επεκτείνεται τόσο γιατί δεν τον εμπιστεύομαι".

Αυτές είναι οι επιλογές. Το να πεις πως δεν τρέχει τίποτα δεν είναι θέση. Είναι χαζομάρα.

Προσωπικά το επαναλαμβάνω, αν είναι να επιλέξω τον μελλοντικό ηγέτη που θα τρέξει τα πράγματα, θα επέλεγα τον Βιολίδη, τώρα που μιλάμε. Αν αύριο δω περίεργες μαλακίες θα αλλάξω τροπάρι. Έχω δηλαδή το νου μου. Όχι τυφλά. Δεν είναι συγγενής μου ή φίλος μου να τον ξέρω και να τον ακολουθώ τυφλά. Τώρα αν αυτός προτιμά να πάει λάου λάου, μέχρι να νιώσει δυνατός να βγει μπροστά φανερά ή προτιμά να συνεχίσει στη σκιά, αυτό συγγνώμη αλλά είναι δικό του πρόβλημα κι εγώ δεν θα κάνω μούγκα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από καθαρές λύσεις και καθαρές εξηγήσεις.

Αν κιόλας έβγαινε από τη μέση ο Κατσαρής, τότε πιστεύω θα τελειώναν όλα τα προβλήματα και οι διαμάχες στον ΠΑΟΚ και θα προχωρούσαμε χωρίς περιττά διλήμματα στο μέλλον, όπως το ονειρευόμαστε όλοι. Το πρόβλημα όλων μας όμως είναι πως δεν είμαστε σίγουροι για το βάθος και το είδος της σχέσης Βιολίδη-Κατσαρή. Αν έχει ημερομηνία λήξης ή (φτου-φτου-φτου) ο Βιολίδης είναι το νέο μέλος της γνωστής παρέας.
« Last Edit: November 20, 2009, 14:26:26 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή
Η διατήρηση Κατσαρή στην κεφαλή του ΑΣ παραμένει για μένα ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά ακόμη και σήμερα.
Δεν ήταν σίγουροι ότι θα έβγαινε άλλος υποψήφιος;
Πόσοι είναι οι υποστηρικτές του Κατσαρή και οι γέροι από το Λάκκωμα;
Εαν έβγαινε τότε η διοίκηση της ΠΑΕ και έλεγε "γραφτείτε ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να φύγει από τον ΑΣ" έχει κανείς αμφιβολία ότι θα έχανε ο Κατσαρής;
Πόσο ισχυρός ήταν τέλος πάντων αυτός ο άνθρωπος, που μία διοίκηση αποδοχής 95% δε μπορούσε να τον διώξει;
Πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Και δυστυχώς ο ΑΣ ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται από έλλειψη ουσιαστικής δημοκρατίας.
Είναι δυνατόν να γίνονται συνελεύσεις δυο φορές το χρόνο και να γίνονται όλα τα θέματα αχταρμάς, γήπεδο, μπάσκετ, καταστατικά, εκλογές και πάει λέγοντας;
Είναι δυνατόν οι λίστες των μελών να περιλαμβάνουν νεκρούς;
Είναι δυνατόν να καλούμαστε ως ψηφοφόροι να υπερψηφίσουμε διοικήσεις που μας δίνουν γενικόλογα προγράμματα σε κόλλες Α4;
Εάν ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι η μάνα του συλλόγου, γιατί αφήνουμε να λειτουργεί με τέτοια προχειρότητα και να μην εκφράζει τον παοκτσή;