Eπειδή έπεσε μόκος, κ επειδή τα κεφάλια πολλών είναι σκυμμένα, καταπιεσμένα κ κιμαδοποιημένα απο αυτά που άκουσαν κ είδαν, ποστάρω για τελευταία φορά....
1) Αληθεύει οτι χθες ψηφίστηκε ισολογισμός μη πλήρης κ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΣ?
2)Αληθεύει οτι διαγράφηκαν άτομα - αγνά απο Συνδέσμους μόνο κ μόνο επειδή αποφάσισαν να συμμετάσχουν επιτέλους- κοινωνοί μιας αλλαγής?
3) Αληθεύει ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ?
4) Αληθεύει οτι σήμερα κρεμόντουσαν σαν τα μαιμούδια για εκφοβισμό, ναί ή ου?
5) Ψηφίστε με ψηφίστε, κατά το σταυρώστε με σταυρώστε με της Έφης Σαρρή?......
6) Αληθεύει οτι μετά απο 100 κλητικές προσφωνήσεις (Κε τέως πρόεδρε, Κυριε πρώην πρόεδρε, Κε νυν πρόεδρε, Κε νυν αντιπρόεδρε, μας έχετε μπερδέψει, τελικά τι είστε), τα ειρωνικά χαμογελάκια πήγαιναν κ ερχόντουσαν?
7) Αληθεύει οτι βάλατε την φωτό σας στο ιερότερο κείμενο της μάνας του Συλλόγου, ναι ή ου?
Αληθεύει οτι μετά απο 100000000χρόνια προεδρίας σας, ακόμα κάνετε εκκαθάριση μελών?
Αληθεύει οτι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ?
δυστυχως ολα αληθευουν φιλε μου....
1) σε ολα τα παραπανω η απαντηση ειναι ΝΑΙ
2) να προσθεσουμε οτι ο ανθρωπος που εκρινε αυτες τις εκλογες, ο ζαγορακης , αλλα και το μελλον του ερασιτεχνη απουσιαζε απο τις παραπανω διαδικασιες και δεν ειδε με τα ματια αυτα τα ξεφτυλικια και τι σκατοκατασταση στηριξε,,,την επομενη μερα ομως ηρθε να ψηφισει.
3) ολα τα παραπανω αλλα και οσα ειπε ο κιουρ για τις δηλωσεις κατσαρη σημερα δειχνουν οτι οπως ειχε προβλεφθει, για το γηπεδο ειχαν και εχουν σκοπο να αποφασισουν λιγοι ( μια χουφτα ) ανθρωποι σε κλειστα γραφεια και απλως θα βρουν καποιους τροπους για να προσπερσουν εμποδια και διαδικασιες.
4) φυσικα το 3 οπως ολοι εχουμε πλεον καταλαβει ειναι ευκολο να γινει με την κατασταση στον α.σ. αυτη τη στιγμη.
5) και αν ειναι λογικο να μας αξιζει κατι τετοιο οπως λεει και ο κιουρ για την μηδαμινη κινητοποιηση μας στον α.σ.,,,δεν μπορω να δεχτω σε καμια περιπτωση οτι μας αξιζει τετοια συμπεριφορα και τετοια ασεβεια και τετοιο φτυσιμο απο τους ανθρωπους της παε ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ. και γιαυτο απο τους παραπανω θα περιμενω αλλαγη πλευσης απο αυτη που παει να χαραξει ο κατσαρης.
6) γιαυτο απαιτω και πρεπει ολοι μας να απαιτησουμε ανοιχτες διαδικασιες,, και επιλογες και εξαντληση αληθινη για χτησιμο γηπεδου στην τουμπα.και ανοιγμα του α.σ. πραγματικο στον κοσμο με αγωνα για εγγραφη χιλιαδων μελων με μειωση συνδρομης και μειωση του χρονου που απαιτειται για δικαιωμα ψηφου.
ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΑ 20,000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 11,000 ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ . 1000 σκατα εχουμε και προβατα ειμαστε και βλακες και οτι θελετε,,,περασαμε ομως πολλα και δυσκολα και το δικαιουμαστε να αποφασισουμε εμεις και οχι οι εφοροι υπαλληλοι και οι γιαγιαδες του κατσαρη.
ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.7) και φυσικα ολοι ξερουμε οτι αν το θελησει να γινει δημοκρατικα και γνησια ο ζαγορακης με τον βιολιδη θα πραγματοποιηθει
αρα πρεπει το βαρος μας να πεσει σε αυτους,,, σε αυτους που τους στηριξαμε και μας στηριξαν. και θα πρεπει και οι ιδιοι να ξερουν οτι εχουν την αναλογη ΕΥΘΥΝΗ .
φιλος μου ειπε ==> τουλαχιστον εμεις τα λεγαμε και θα κοιμομαστε τα βραδυα ησυχοι .
φιλος μου ειπε ==> τουλαχιστον εγω θα παω να ψηφισω να εχω την συνειδηση μου καθαρη.
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! θα δωσουμε μαχη και αν δεν τα καταφερουμε μεσα στον α.σ. θα
ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Α.Σ. ...
και εκει θα παιζουμε ΕΝΤΟΣ .
υγ. περιμενω απο αυτους που μιλαν για ενοτητα στηριξη και συσπειρωση να καταδικασουν με τις ενεργειες τους και τις θεσεις τους κινησεις σαν του κατσαρη ο οποιος αποτελει ΜΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΑΣ