Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12772 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Κανένας σύνδεσμος δυτικός η ανατολικός δεν μπορεί να βγεί και να πει στηρίξετε Παπαδόπουλο η Κατσαρή γιατί οι περισσότεροι σύνδεσμοι ιδίως αυτοί που έχουν πολλά μέλη δεν διοικούνται απολυταρχικά . Σε ένα σύνδεσμο υπάρχουν 50 γνώμες άλλος γουστάρει Κατσαρή άλλος Παπαδόπουλο άλλος λέει είναι όλοι λαμόγια πάμε να τα κάνουμε όλα πουτάνα . Η ψήφος του κάθε ένα είναι δική του επιλογή . Και επιπλέον κανένας δεν μπορεί να μιλάει εξονόματος όλων των δυτικών η έστω μερίδας των δυτικών .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline ved

• Αλλαγή
γιαν το θεμα ηταν οτι ηταν ατομα γνωστα σε ολους και οχι απλα το δηλωσαν αλλα πηραν και το μικροφωνο!!! και το ειπαν ξεκαθαρα. και νομιζω οτι αυτο καταγραφηκε απο ολους και γιαυτο θα πρεπει να ξεξαθαριστει για να μην μεινει χρεωμενο σε κανεναν.

και προφανως συμφωνω οτι δεν γινεται ενας εκ των πραγματων να δηλωνει τετοιο πραγμα,,,αλλα αυτο θα επρεπε να το ξερει πρωτα ο ιδιος-ιδιοι.

Bayern4

• Guest
3) ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ " Με τη σειρά του, άλλος φίλαθλος του Δικεφάλου, τόνισε: «Μόνο εμείς ξέρουμε την πραγματική αλήθεια για την ουσιαστική προσφορά του Κατσαρή" ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΖΕΙ
:extralaugh:
αυτο μου θυμιζει την καραμελα που ακουγεται για τον σαλπιγγιδη: "αν ξέρατε τι συνέβη τοτε με τον Δημητρακη, δε θα τον βριζατε"

Offline tsag

• Αλλαγή
Ηταν μόλις η 2η συνέλευση που παρακολούθησα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε να φάμε πολλά ψωμιά ακόμα μέχρι να μπορούμε να μιλήσουμε για δημοκρατικές διαδικασίες.

Επίσης να πω ένα μπράβο στους γλύφτες του Κατσαρή για την χθεσινή παράσταση. Ξέρετε ποιοι είστε εσείς... Κρίμα που δεν είχα χαρτομάντηλα για να σκουπίσω τα δάκρυα συγκίνησης για τη μεγάλη προσφορά του αγαπημένου μας ιδρυτή ...εεεεε προέδρου εννοούσα. Μία φορά λαμόγιο για πάντα λαμόγιο, εγώ αυτό ξέρω.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που είχε την ιδέα να βάλει την φωτογραφία του ιδρυτή ...εεεε προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ στο καταστατικό του συλλόγου μας.

Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ξεφτιλισμένοι!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
Tsag, τι εννοείς?Τsag, εξήγησέ μας, πού στο καταστατικό είναι η φωτό του λεσιού αυτού.....Πες μας φίλε, θα λιποθυμήσουμε απο την αηδία.....

Offline tsag

• Αλλαγή
κάποιος φίλος ζήτησε το πρόγραμμα της παράταξης του κατσαρή. Παρόλο που το έχω πρόχειρο μπροστά μου αδυνατώ να το γράψω τώρα καθώς δεν διαθέτω τον χρόνο. Μιλάμε για ενα γεμάτο δισέλιδο. Απλά να αναφέρω γενικά ότι το 60-70% είναι γενικολογίες του στυλ "Διατήρηση του δόγματος περι μαζικού αθλητισμού, αφού κάθε παιδί που φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ αποτελεί έναν μελλοντικό οπαδό του". Πάρε τώρα επιχείρημα για να υποστηρίξεις ψηφοδέλτιο

@club μοιράσανε το καταστατικο του ΑΣ σε μορφή εγχειριδίου ξέρεις σαν μικρό περιοδικό ας πούμε και με το που άνοιγες στην από μέσα σελίδα είχε την φώτο του κυρ Θανάση με μία δήλωσή του από κάτω ρε. Δεν θυμάμαι τι έγραφε ρε γμτ γιατί το επέστρεψα με τη μία. Σκέψου σαν να σου δίνουν το καταστατικό του Πασοκ ή της ΝΔ. Ε μέσα θα έχει το μεν φώτο Παπανδρέου το δε φώτο Καραμανλή. Κατάλαβες? Θέλανε να μας περάσουν δηλαδή οι ξεφτιλισμένοι υποσυνείδητα ότι Κατσαρής = ΑΣ. Καπως έτσι.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ. ΑΣ ΠΑΟΚ = ΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΠΑΟΚ = ΚΑΤΣΑΡΗΣ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
Οποιος διακόρρεύοντας το χρησιμοποίησε για πολιτικά τεχνάσματα το ΙΕΡΟ καταστατικό του Α.Σ. ΠΑΟΚ βάζοντας πάνω του ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΟ (του Κατσαρή, του Παντελάκη, του Ζαγοράκη, του εαυτού του, του Θεού του ίδιου, ακόμα κ του ιδρυτή μας) είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ Η' ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ή ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΕΙ Κ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.....
ΙΕΡΟΣΥΛΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
μπραβο επαρση ο καταστροφεας του ΑΣ....

Εγω ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω τι ΥΠΕΡ ΑΤΟΥ εχει αυτος ο ανθρωπος και κανει ακομα κουμαντο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεν εχει αντιπαλο....

CLUB LARISA

• Guest
Eπειδή έπεσε μόκος, κ επειδή τα κεφάλια πολλών είναι σκυμμένα, καταπιεσμένα κ κιμαδοποιημένα απο αυτά που άκουσαν κ είδαν, ποστάρω για τελευταία φορά....

1) Αληθεύει οτι χθες ψηφίστηκε ισολογισμός μη πλήρης κ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΣ?

2)Αληθεύει οτι διαγράφηκαν άτομα - αγνά απο Συνδέσμους μόνο κ μόνο επειδή αποφάσισαν να συμμετάσχουν επιτέλους- κοινωνοί μιας αλλαγής?

3) Αληθεύει ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ?

4) Αληθεύει οτι σήμερα κρεμόντουσαν σαν τα μαιμούδια για εκφοβισμό, ναί ή ου?

5) Ψηφίστε με ψηφίστε, κατά το σταυρώστε με σταυρώστε με της Έφης Σαρρή?......

6) Αληθεύει οτι μετά απο 100 κλητικές προσφωνήσεις (Κε τέως πρόεδρε, Κυριε πρώην πρόεδρε, Κε νυν πρόεδρε, Κε νυν αντιπρόεδρε, μας έχετε μπερδέψει, τελικά τι είστε), τα ειρωνικά χαμογελάκια πήγαιναν κ ερχόντουσαν? 

7) Αληθεύει οτι βάλατε την φωτό σας στο ιερότερο κείμενο της μάνας του Συλλόγου, ναι ή ου?

8) Αληθεύει οτι μετά απο 100000000χρόνια προεδρίας σας, ακόμα κάνετε εκκαθάριση μελών?

Αληθεύει οτι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ?

Ούτε που ήξερα τον άνθρωπο Παπαδόπουλο.....Ούτε που ήξερα το ΜΕΛΒΑ, ούτε που ήμουν ποτέ μέλος του. Είδα μια ΣΟΒΑΡΗ, ΣΤΙΒΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ να αντιστέκεται στην ιδιοτέλεια κ την μπακαλοποίηση....Δυστυχώς, η πλειοψηφία, έκλεισε ξανά τα μάτια, για να υποστηρίξει ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ αυτόν που καταριόταν, μόνο κ μόνο για να στηρίξει τον Σκύλο, όταν η άλλη παράταξη κουράστηκε να μιλάει για σύμπνοια με την ΠΑΕ.....Για μένα, χειρότερη μορφή ραγιαδισμού δεν υπάρχει.....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. Καλέστε τώρα στο 090-090-9000000 και ψήφισε, ο sakis είναι ακόμα εκεί......
« Last Edit: May 19, 2009, 18:58:01 by CLUB LARISA »

Offline agraf

• Αλλαγή
Διαβάζοντας τα παραπάνω ποστ από όσους ήταν παρόντες έχω να πω ότι ντρέπομαι για την κατάντια του ΑΣ.

Κρίμα που συμμετοχή σε αυτήν την παρωδία έχει και ο Ζαγοράκης.

Photis

• Guest
Κάποιος πιο πάνω είπε πως ο Κατσαρής βγαίνει γιατί δεν έχει αντίπαλο.Συμφωνώ και επαυξάνω.Ο λόγος που δεν έχει είναι γιατί όσοι είναι μέσα στα πράγματα ξέρουν το λόγο που έφυγε ο Παπαδόπουλος από την ΠΑΕ,τον πραγματικό λόγο και όχι τις παπαριές τύπου λόγω φόρτου εργασίας....
Ο Κατσαρής δυστυχώς είναι ο μόνος με τα όσα κακά ή καλά έχει πράξει που είναι εκεί.Ζητούνται λοιπόν υποψήφιοι αν και μην αγχωνόμαστε διότι σε λίγο καιρό ο Ηλίας Βιολίδης θα είναι πρόεδρος.Απλά όσοι βάλλετε κατά του Κατσαρή που ούτε εγώ τον συμπαθώ σκεφτείτε πως κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν κ μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του ο Βιολίδης..Κάτι ξέρουν οι απομέσα δηλαδή και το κάνουν.
Σας χαιρετώ....

Offline tsag

• Αλλαγή
Έστω και καθυστερημένα ιδού το πρόγραμμα της παράταξης Κατσαρή. Οι συγκρίσεις και τα σχόλια δικά σας

http://img217.imageshack.us/img217/682/outq.jpg

http://img89.imageshack.us/img89/8006/out2f.jpg
« Last Edit: May 19, 2009, 22:32:44 by arwstos »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Όπως καποιοι γραφουν ΣΑΝΤΟΣ=ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ετσι και εγώ τους θυμίζω ΚΑΤΣΑΡΗΣ= ΓΟΥΜΕΝΟΣ + ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ. αυτα προς αυτούς που ξεχνάνε εύκολα ή έχουν αμνησία ή ειναι γυριστρούλες ή απλά είναι ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!! Όσω ζω θα προσφέρω στον σύλλογο... μας ανατρίχιασες ρε παοκάρχη!! Περαστικά μας!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
καλά τα λέμε όλοι στο θέμα του ερασιτέχνη, ένας όμως δεν σχολιάσε την ατάκα του βιολίδη ότι το παραγοντιλικι χρειάζεται να βάλεις λεφτά έχει γίνει κάπως μούχτι και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!!!
Όλοι γρέφετε για τον έναν για τον άλλον , για τον έτσι , για τον γιουβέτσι και απορώ πως ενώ ξέρετε τόσες λεπτομέριες για τον Α.Σ. αφού ασχολείστε μπορείτε να μου πείτε πόσοι απο τους υποψήφιους μπορούν να διαθέτουν λεφτά στον ΠΑΟΚ, έστω και δανεικά και απόν τα δύο τα ψηφοδέλτια!! Γιατί καλό είναι να λέμε και οι μεν και οι δε θα κάνουμε το ενα θα κάνουμε το άλλο θα κάνουμε το παράλλο, με τι λεφτά όμως θα γίνουν αυτά που εξαγγέλωνται!! Το να λες να πρωταγωνιστούν όλα τα τμήματα του Α.Σ. είναι εύκολο πως όμως??? αυτό δεν διευκρινήστηκε!!! Υποθέτω πως πάλι από τα λεφτά του κόσμου που πηγαίνει στο γήπεδο και το 10% επι των εισπράξεων στο ποδόσφαιρο!!! Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο Α.Σ. γι' αυτό και δεν γίνομαι μέλος, και νομίζω πως ελάχιστοι από αυτούς που συμμετέχουν στα κοινα το κάνουν από αγάπη, αυτοί που πληρώνουν και βάζουν λεφτάκια από την τσεπούλα τους , οι περισσότεροι προσβλέπουν σε κάτι, είτε από το ένα είτε από το άλλο ψηφοδέλτιο και γι'α υτό νομίζω ότι δίνουμε περισσότερη έκταση απ'οτι του αξίζει το θέμα του ερασιτέχνη. Όλοι λέτε για το γήπεδο και το φαγοπότι, είμαι 33 χρονών και νομίζω πως στα επόμενα 10 χρόνια το βρίσκω απίθανο να γίνει γήπεδο,δεν μπορούν γήπεδα να γίνουν από διαχειριστές, γήπεδα γίνονται από επενδυτές και έχω την εντύπωση στην επένδυση για την κατασκευή του γηπέδου πέρα από την παραχώρηση του οικοπέδου η ομάδα θα πρέπει να συμμετέχει και στην επένδυση με ρευστό που φυσικά δεν έχει κανένας στην πόλη, οπότε??? Τζάμπα μαλώνουμε!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Μου πεσανε τ'αφτια με το προγραμμα του Κατσαρη.
Ξεχασε να γραψει οτι η ομαδα θα χτυπησει παντου πρωταθληματα (αν ειναι εφικτο), οτι θα κερναει κοκα κολα στους προπονητες που πανε να δουνε μπαλα και οτι θα διοργανωσει παρελαση στο παρκινγκ του γηπεδου μπασκετ την ημερα του Αγιου Αθανασιου...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τώρα στο λιμπερο λέει ότι το μέλβα με το ζόρι θα πιάσει 100 ψήφους !!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
άμα πιάσουν 3ψήφιο νούμερο είναι ήρωες
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
571-152-16 ακυρα.
14 θεσεις ο Κατσαρης - 1 ο Παπαδοπουλος

Offline savage republic

• Βασικός