Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Για μενα τα 2 θετικοτερα ειναι οι 2 προτασεις/εξαγγελιες Παπαδοπουλου:
1. Μειωση συνδρομης στα 36 ευρω ετησιως
2. Θεσμοθετημενος ετησιος ελεγχος σε ΠΑΕ και ΚΑΕ για να γλιτωνουμε μελλοντικα απο λαμογια!

36 ευρω το χρόνο!!!! τη να λεμε τώρα, με αυτα τα λεφτά ολοι θα μπορούσαμε άνετα να γραφτούμε στον ΑΣ!

GeorgT

• Guest
ουτε 300 άτομα δεν φαίνονται στη φώτο:

CLUB LARISA

• Guest
ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤ των vedder & Homo, ένα έχω να πω : ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θα στηρίξει αυτόν τον σιχαμερό σήμερα, έχω βγει απο τα ρούχα μου, είναι ακόμα πρωί κ έχω κατεβάσει όλα τα θεία κάτω.....
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΕ - ΚΑΡΚΙΝΕ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.....

Offline savage republic

• Βασικός
Ο Νίκος Βεζυρτζής, κλείνοντας τη συνέλευση, ως πρόεδρος της, στάθηκε στην ανάγκη η όποια παράταξη εκλεγεί στον ΑΣ ΠΑΟΚ να προασπιστεί το συμφέρον του συλλόγου και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της. Κάνοντας αναφορά, δε, στην ΚΑΕ τόνισε πως χρειάζεται να στηριχτεί από ΠΑΟΚτσήδες χωρίς να περιμένουμε, όπως υποστήριξε... «Μεσσίες από τα Τίρανα και τη Βουλγαρία».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=96788
τι εννοει ο βεζυρτζης?

Τον Σεργιανόπουλο, που έχει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Εκείνη την ομάδα που ήταν και ο Μπάνε μέχρι πρότινος.

Diego-4

• Guest
ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ,ΜΕΛΒΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ , ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ! Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ !

κανεις πολυ μεγαλο λαθος φιλε...   ΤΟ ΜΕΛΒΑ  ειδικα  ηταν εδω

http://www.paok1926.gr/default.asp?ncatid=6&nid=59&pid=340&langid=17&mdl=news

Τι μας λές μωρέ ναι ?
Προσωπικά δεν έλειψα ούτε μία μέρα απο την κατάληψη.Οι φωτογραφίες που έχουν τα xxxx απο το site του μελβα  είναι απο εκείνη την μέρα που μαζευτήκανε όλοι τους για να παρουσιάσουν τα ψηφοδέλτια τους και μετά δεν ξαναπατήσανε...Άντε μη μου γυρνάς τα μυαλά τώρα..
χχχχ
Σας είδαμε όλους , όταν ο Ζοζέ παρακαλούσε για το πρώτο ειδικά βράδυ της κατάληψης να έχουμε κόσμο , γιατί είχε ακουστεί οτι την επόμενη μέρα θα έμπαιναν τα ματ με εισαγγελέα , και είμασταν όλοι και όλοι 10 άτομα..
Τρελίτσα όχι σε μένα.
Μία μέρα δεν πέρασε κανένας απο αυτούς , να πεί ένα γεία , να αφήσει ένα μπουκάλι νερό .... xxxx!

Όχι χαρακτηρισμούς υπάρχουν και αλλοί τρόποι να την πείς σε κάποιον
« Last Edit: May 19, 2009, 11:59:57 by toy »

Offline gagas

• Αλλαγή
Ο Νίκος Βεζυρτζής, κλείνοντας τη συνέλευση, ως πρόεδρος της, στάθηκε στην ανάγκη η όποια παράταξη εκλεγεί στον ΑΣ ΠΑΟΚ να προασπιστεί το συμφέρον του συλλόγου και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της. Κάνοντας αναφορά, δε, στην ΚΑΕ τόνισε πως χρειάζεται να στηριχτεί από ΠΑΟΚτσήδες χωρίς να περιμένουμε, όπως υποστήριξε... «Μεσσίες από τα Τίρανα και τη Βουλγαρία».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=96788
τι εννοει ο βεζυρτζης?

Τον Σεργιανόπουλο, που έχει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Εκείνη την ομάδα που ήταν και ο Μπάνε μέχρι πρότινος.

εγω νομιζα εννοουσε τον ιδιο τον μπανε..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Επειδη το ψηφοδελτιο Κατσαρη κατεθεσε προτασεις, μπορει καποιος να τις παραθεσει. Ειμαι πραγματικα περιεργος να τις δω, αλλα στο ιντερνετ δεν τις βρισκω πουθενα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ï ëüãïò ðÝñáóå âåâáßùò êáé óå áðëïýò öéëÜèëïõò-ìÝëç ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ, ìå ðñþôï ãíùóôü ìÝëïò ôùí Äõôéêþí Óõíïéêéþí: «Ï åêðñüóùðïò ôïõ ÌÅËÂÁ, üôáí ôñÝ÷áìå ìå êáôáëÞøåéò, æçôïýóå õðïâéâáóìü ôçò ïìÜäáò óôç Ä’ ÅèíéêÞ ãéá åîõãßáíóç. Öýãáôå áðü ôçí ÐÁÅ êýñéå Ðáðáäüðïõëïå ãéá öüñôï åñãáóßáò. Ôþñá ðñïëáâáßíåôáé íá áó÷ïëåßóôå; Óôéò ðñïçãïýìåíåò åêëïãÝò Þóáóôáí êáôÜ ôïõ Ìåôþðïõ. Ôþñá åßóôå ìáæß; Åìåßò ôñÝ÷áìå óôçí êáôÜëçøç êáé äå äå÷üìáóôáí áõôü ðïõ åß÷å ðåé ï ê. ÆïõñÜñéò, ðïõ Þôáí äéêüò óáò êáé æçôïýóå õðïâéâáóìü óôç Ä’ ÅèíéêÞ». Ìå ôç óåéñÜ ôïõ, Üëëïò ößëáèëïò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, ôüíéóå: «Ìüíï åìåßò îÝñïõìå ôçí ðñáãìáôéêÞ áëÞèåéá ãéá ôçí ïõóéáóôéêÞ ðñïóöïñÜ ôïõ ÊáôóáñÞ. ÅìÜò óôá ÄõôéêÜ äåí ìáò áããßæåé ôï ìðëáæÝ ýöïò ê. Ðáðáäüðïõëå. Åìåßò ðÞñáìå ôïí ÊáôóáñÞ êáé ôïí ðÞãáìå óôï ÆáãïñÜêç. Ôï 2006 êÜíáìå êáôáëÞøåéò. Ôüôå ðïéïé Þôáí ìáæß ìáò; Åìåßò óôá ÄõôéêÜ óôçñßæïõìå ÊáôóáñÞ, ï ïðïßïò áéìïññáãåß ãéá ôïí ÐÁÏÊ»

Åðßóçò, áíáöÝñèçêáí êáé ôá ðïóÜ ðïõ Ý÷ïõí âÜëåé êáôÜ êáéñïýò óôïí åñáóéôÝ÷íç ÐÁÏÊ äéÜöïñïé ðáñÜãïíôåò, ÷ùñßò íá ôá Ý÷ïõí ëÜâåé ðßóù:
ÂåæõñôæÞò: 1,32 åê. åõñþ
ÊáôóáñÞò: 450.000 åõñþ
Ðáíåëïýäçò: 200.000 åõñþ
Ïéêïíïìßäçò Âáóßëçò: 50.000 åõñþ
Áëåîüðïõëïò: 230.000 åõñþ
Ñßæïò: 85.000 åõñþ
.
http://www.metrosport.gr/archives/21452

Offline toy

• Αλλαγή
Θα γράψω τις σκέψεις μου όπως μου έρχονται στο μυαλό .

Επείδη ηδη ακούγονται πολλά και θα ακουστούν ακόμα περισσότερα απλά σκεφτείτε όλοι, ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στην μέση.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τις ευθύνες του κατσαρή και να τον αγιοποιήσω ξαφνικά.
Δεν μπορώ να ξεχάσω την προσφορά του βιολίδη και του παπαδόπουλου
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον πρότερω βίο τόσο του μετώπου όσο και του χρυσού δικέφαλου.
Δεν είναι αλάνθαστος ο παπαδόπουλος

Αυτή την στιγμή υπάρχουν 1-2 άνθρωποι στο ψηφοδέλτιο του κατσαρή οι οποίοι μου έχουν αποδήξει ότι φοράνε παντελόνια.
Το αντίθετο δυστηχώς συμβαίνει στο άλλο ψηφοδέλτιο.

Είμαι τόσο μπερδεμένος που δεν ξέρω τελικά τι θα κάνω.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Bayern4

• Guest
1) αρχιζω απο αυτο που τελειωσε η γενικη συνελευση. Για το μπασκετ δεν ακουστηκε τιποτα. τι συμβαινει με τις μετοχες στην καε;

2)ωραιες οι προτασεις απο τις παραταξεις(καποιες απο αυτες ειναι αυτονοητες, κ καποιες ειναι αοριστες), αλλά κανενας ενθουσιασμος αμα αυτες δεν υλοποιουνται.

3)περι το νομικο προβλημα του Βιολιδη, να υπενθυμισω οτι ο παντελονατος ηταν αντιπροεδρος του ερασιτεχνη κ ταυτοχρονα προεδρος της καε για αρκετο διαστημα. Ευτυχως βρεθηκε ενας.. συνδεσμος του ΠΑΟΚ(η Θ4) κ δημοσιοποιεισαι τοτε το θεμα.

4)ελαχιστη η παρουσια κοσμου. οι λογοι διάφοροι: μεγαλη συνδρομη, αδιαφορια για τα ερασιτεχνικα τμηματα, πολλα ατομα αηδιαζουν με την υπαρχουσα κατασταση, γενικη συνελευση Δευτερα μετα απο αγωνα σημαντικο κυριακατικο αγωνα(δυσκολα για καποιον απο επαρχια) κλπ.

5)καποιοι νομιζουν οτι η αποχη απο καθε ειδους εκλογες ειναι λυση. για μενα ειναι αδιαφορια. οταν καποιοι προσπαθουσαν να κανουν ανοιχτες συγκεντρωσεις κ μαζικες εγγραφες για τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ, δυστυχως υπηρχαν οι αστειες αποψεις οτι ο ΠΑΟΚ θα γινοταν.. μαγαζι ενος συνδεσμου. η ιστορια εγραψε ποιοι ανοιξαν τις πορτες του ερασιτεχνη για να γινονται ανοιχτες συνελευσεις εστω κ 300 ατομων, κ οχι 35ατομων σε μιση ωρα. ο καθενας μπορει να ψηφιζει οποιον θελει κ δεν απαιτειται να ειναι προβατο οποιασδηποτε παραταξης/συνδυασμου/κομματος.

6)γνωριζει κανεις λεπτομερειες για την εκλογικη διαδικασια κ για την εκλογη του διοικητικου συμβουλιου; πχ. ποσα ατομα θα μπουν (αν μπαινουν) απο την παραταξη των μειοψηφούντων; τι ποσοστο πρεπει να συγκεντρωσει η δευτερη παραταξη κ σε ποσα μελη στο δ.σ. θα εχει; ενημερωθηκε κανεις για αυτα;;;

CLUB LARISA

• Guest
Έχω ψοφίσει στο γέλιο...... :extralaugh: :extralaugh:
Με λίγα λόγια : 1) TO MELBA διεκδικεί τις εκλογές κ όχι ο Παπαδόπουλος

2) Το πρόβλημα το ανυπέρβλητο είναι οτι συνέκλιναν άνθρωποι που είχαν διαφορετικές αφετηρίες

3) ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ " Με τη σειρά του, άλλος φίλαθλος του Δικεφάλου, τόνισε: «Μόνο εμείς ξέρουμε την πραγματική αλήθεια για την ουσιαστική προσφορά του Κατσαρή" ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΖΕΙ

4) ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ Νο2 "Εμάς στα Δυτικά δεν μας αγγίζει το μπλαζέ ύφος κ. Παπαδόπουλε. Εμείς πήραμε τον Κατσαρή και τον πήγαμε στο Ζαγοράκη. Το 2006 κάναμε καταλήψεις. Τότε ποιοι ήταν μαζί μας; Εμείς στα Δυτικά στηρίζουμε Κατσαρή, ο οποίος αιμορραγεί για τον ΠΑΟΚ» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Κ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΕΣΥ Κ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ Ν ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ Κ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΠΟΛΕΜΟ.... ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ......Ποιός Κούδας κ μαλακίες.....ΖΩΣΑ ΠΝΟΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΗ!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ
« Last Edit: May 19, 2009, 13:06:38 by CLUB LARISA »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δλδ για να καταλαβω ρε συ bayern...δεν μιλησε κανενας για το μπασκετ;

αδιαφορησε ακομα και ο ερασιτεχνης την στιγμη που σημερα ειμαστε με το φτυαρι στα χερια να σκαψουμε τον ταφο;

λαμπρα...κι εμεις αναπολουμε στο αλλο τοπικ...υπερ-λαμπρα...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μετα την τοποθετηση και των Δυτικων Συνοικιων εμενα πλεον εχουν ξεκαθαρισει ολα στο μυαλο μου. Για μενα αυτοι ειναι οτι πιο αγνο υπαρχει στο οπαδικο κινημα.

Το αν ο Κατσαρης επεισε τον Τεο να αναλαβει, το ξερουν μονο οι δυο τους. Αλλα οταν ο στενοτερος συνεργατης του (Βιολιδης), το επιβεβαιωνει.. Και οταν οι Δυτικες αναγνωριζουν την προσφορα Κατσαρη, στο να πεισθει ο Τεο να αναλαβει.. Τοτε οσο και αμαρτωλο να ειναι το παρελθον του συγκεκριμενου ειτε θα πρεπει να τους θεωρησουμε ΟΛΟΥΣ αυτους ψευτες και τσατσους του Κατσαρη ειτε οτι τελικα εχουν ΔΙΚΙΟ.

Προσωπικα νομιζω, οτι παρα την δεδομενη εμπαθεια στο προσωπο του συγκεκριμενου, ισως θα πρεπει να του αναγνωρισουμε καποια πραγματα.

Για το μπασκετ τα λογια θα ηταν του αερα. Ας κατατεθουν οι προτασεις απο τους ενδιαφερομενους και τοτε θα μπορεσουμε να δουμε πως και τι. Ηδη η μια πλευρα των ενδιαφερομενων, λεει οτι εχει την λυση για το μετοχικο προβλημα στην ΚΑΕ και μαλιστα πιεζουν και με δικαστικες κινησεις κατα του Δροσου.

CLUB LARISA

• Guest
Georgie αδερφέ, απο πού προκύπτει οτι οι Δυτικές στηρίζουν Κατσαρή??????Δεν εκφέρω κανένα υπονοούμενο, αλλά έχεις τέτοια πληροφορία?Γιατί το λινκ που έδωσες δεν λέει κάτι τέτοιο....
Γιατρέ μου να ξαπλώσω?Γιατι δεν είμαι καλά....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μακρυα απο μας τα υπονοουμενα και ξερεις πολυ καλα, οτι σε εκτιμαω.
Οταν κατεβαινουν δυο ψηφοδελτια και μελη των Δυτικων Συνοικιων, τασσονται κατα του ενος, δλδ του ΜΕΛΒΑ/Παπαδοπουλου..ειναι προφανες οτι στηριζουν το ψηφοδελτιο Κατσαρη.

Το αν αυτα τα μελη εκφραζουν προσωπικες αποψεις ή τις αποψεις των Δυτικων δεν το γνωριζω. Υποθετω ομως, οτι δεν εχουμε να κανουμε με προσωπικες αποψεις, καθως εχουμε μια δημοσια τοποθετηση, χωρις να διαχωριζουν την θεση τους, απο το συνδεσμο, που ανηκουν.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

Aνακοίνωση

O Σ.Δ. ΠAOK Nεαπόλεως «MΠEΛΛOΣ» ενημερώνει τα μέλη του και όλο τον κόσμο του ΠAOK, ότι συνειδητά δε θέλησε, ούτε θέλει να εμπλακεί στις εκλογές του ερασιτέχνη ΠAOK γιατί θεωρεί, ότι αυτό έχει να κάνει με τα μέλη του ερασιτέχνη και μόνο με αυτά και η επιλογή τους αυτή είναι κάτι προσωπικό.

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/7033/1/lang,el/

Yπάρχει και αυτή η άποψη....
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ved

• Αλλαγή
παιδια κεφαλια απο τη νεαπολη γνωστα σε ολους οχι απλα δηλωσαν ευθαρσως οτι οι δυτικες στηριζουν κατσαρη αλλα ουρλιαζαν και εβριζαν σαν να παιζαμε με τον γαυρο. και χειροκροτουσαν και συμπεριφερονταν σαν σε κομματικη συγκεντρωση.

νομιζω οτι συνδεσμοι θα πρεπει να ασχοληθουν με το θεμα και να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα γιατι η χθεσινη συνελευση ηταν κρισιμη και θα καταγραφει ιστορικα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Κατά τα άλλα οι σύνδεσμοι απέχουν από τις διαδικασίες... Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση, να ξεκαθαρίσουν οι σύνδεσμοι τη θέση τους. Δε γίνεται να επανερχόμαστε στα ίδια σκατά που μας φάγανε τόσα χρόνια, και μάλιστα με τις εν θερμώ ευλογίες ορισμένων οργανωμένων... Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα οριστικά και σε άλλα θέματα (πλην των διοικητικών) και σα Λαός για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ο καθε συνδεσμος δυτικα εχει πολλα μελη.σε καποιους συνδεσμους τα μελη ξεπερνανε αυτους που ηταν χθες στην συνελευση

αυτοι που βγηκαν να μιλησουν εξονοματος των "δυτικων" ξερετε αν ειναι οντως μελη σε καποιον συνδεσμο;μην κοιτατε την ιστορια...για το σημερα μιλαμε...

η θεση που πηρε η νεαπολη ειναι συγκεκριμενη.μην μπλεκετε κανεναν σε αυτο

υ.γ βεντερ σου εξηγησα τι και πως οπως τα ξερω εγω τουλαχιστον.μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω...

υ.γ2 ο πετρουλακης ειναι η πηγη της ειδησης...

northeagle_4

• Guest
ακομα και θεση να παρουν οι σφ που η 4 και νεαπολη το εκαναν σταρατα,ειναι λιγα τα μελη που θα επηρεασουν στην ψηφο τους δυστυχως ή ευτυχως. οποτε νομιζω δεν πρεπει να επικεντρωνουμε σε αυτο αλλα σε αλλα θεματα....οπως παραδειγματος χαρη γιατι να μην εχεις στηνΓΣ εστω 1000 ανεξαρτητα μελη...500....300