Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
φίλε επειδή αυτό δεν το έπιασα μπορείς να το κάνεις λίγο λιανά?
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

CLUB LARISA

• Guest
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΧΡΥΣΟΥ  ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ
όπως κάνουμε σταθερά από το 2005 υπερψηφίζοντας τους διοικητικούς και οικονομικούς απολογισμούς της διοικήσεως του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, -ακόμα και το 2006 όταν συμμετείχαμε με αντιπολιτευτικό ψηφοδέλτιο στις τότε εκλογές-, διότι απλά έτσι κρίναμε ότι ήταν το δίκαιο και το σωστό και γιατί η στείρα αντιπολίτευση δεν συμπεριλαμβάνεται στις αρχές του Χρυσού Δικέφαλου
http://www.xdikefalos.gr/

Αυτό το χουν στα υπέρ τους; :smack:
Χρυσός δικέφαλος και να χαμε να λέγαμε.. :-X

Τεραστιότατε μπακάλη - Ζήκο,τα κατάφερες πάλι....Λάσπη, λάσπη κ ραδιουργία, τσιφλίκι σου ο Ερασιτέχνης....Να χαίρεσαι τον Χ.Δ. σου , τον Δημοκράτη, τον κουμπάρο σου κ όλους όσους αύριο θα αρχίσουν την κωλοτούμπα πάνω στα τρομπολίνα.....

kostas4

• Guest
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα? ;D
Εγω μπορω να πω οτι ο παπαδοπουλος ειναι μεγαλη λερα και στη δουλεια του εφαγε λεφτα απο γνωστο μου?

το ειπες ετσι η οντως ισχυει?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ωραια. Κι εγω εχω γνωστο που μιλουσε με εναν τοπ υπευθυνο της ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΑΡΙΑΚΗ (ΑΜΚ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και ελεγε ¨Τον Παπαδοπουλο και τα ματια σας. Ο ανθρωπος ειναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εγω ενα εχω να πω, θα μου λειψετε μολις τελειωσουν οι εκλογες στον ΑΣ.
Ελπιζω, οταν θα γινει καμια συνελευση για το γηπεδο να μας ξαναρθετε.

Εγω παντως δεν ειμαι ουτε με τον Κατσαρη ουτε με τον Παπαδοπουλο, ειμαι με τον Βιολιδη και τον Ζαγορακη.

Εγω εχω ενα γνωστο που λεει "Αλλου τρως, αλλου πινεις, αλλου πας και το δινεις"

trelos sporos

• Guest
Το γλεντι κι η αποκρια ειν' του πουστη η χαρα

CLUB LARISA

• Guest
Εγω ενα εχω να πω, θα μου λειψετε μολις τελειωσουν οι εκλογες στον ΑΣ.
Ελπιζω, οταν θα γινει καμια συνελευση για το γηπεδο να μας ξαναρθετε.

Εγω παντως δεν ειμαι ουτε με τον Κατσαρη ουτε με τον Παπαδοπουλο, ειμαι με τον Βιολιδη και τον Ζαγορακη.

Εγω εχω ενα γνωστο που λεει "Αλλου τρως, αλλου πινεις, αλλου πας και το δινεις"

Tί ακριβώς εννοείς αδερφέ, μπορείς να μας το κάνεις λιανά?Βασικότατο ερώτημα, είναι όντως ΠΟΙΟΣ (?) αλλού τρώει, αλλού πίνει αλλού πάει κ το δίνει, γιατί θα μπορούσε κανεις να επιχειρηματολογήσει διττά......

zan

• Guest

ειμαι με τον Βιολιδη και τον Ζαγορακη.

Αυτοι εδωσαν ΟΡΑΜΑ!! Στηριζουμε τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους!!!!....!!!!

Diego-4

• Guest
ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ,ΜΕΛΒΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ , ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ! Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ !

Offline ved

• Αλλαγή
ντιεγο αυτους τους αγωνες τους δωσαμε επειδη ΚΑΙ ο κατσαρης τα εκανε σκατα...οι ισολογισμοι της παε επι ετων γουμενου εχουν φαρδια πλατια την εγκριση του και το ονομα του.  επισης ο χρυσος δικεφαλος πλεον εχει συμμαχησει με τον κατσαρη,,,

Offline petran4

• Αλλαγή
Εγω παλι αυτη την  κωλοτουμπα του Χρυσου Δικεφαλου και τη γυριστρουλα με τον υπεραιωνοβιο προεδρο Κατσαρη δεν μπορω να την καταλαβω.Και δεν σας κρυβω οτι τασομουν ποιο πολυ με τον Χρυσο Δικεφαλο τοσο καιρο.Θεορω επισης λαθος την στυριξη του ΘΟΔΩΡΑ στον λιγο κ.Κατσαρη που συγκαλειπτε διοικησεις φαντασματα σε ΚΑΕ και ΠΑΕ.και ποσα αλλα που ολοι τα γνωριζουμε πολυ καλα.Κατσαρη επιτελους απαλαξε μας απο την παρουσια σου.Κατσαριδα δεν ξεχναμε!!!Τεσπα ελπιζω οποιο και να ειναι το αποτελεσμα να βγει κερδισμενος ο ΠΑΟΚ και μονο ο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ,ΜΕΛΒΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ , ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ! Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ !

κανεις πολυ μεγαλο λαθος φιλε...   ΤΟ ΜΕΛΒΑ  ειδικα  ηταν εδω

http://www.paok1926.gr/default.asp?ncatid=6&nid=59&pid=340&langid=17&mdl=news
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

fatal_invasion

• Guest
να συμπληρώσω ότι και εγώ θυμάμαι τον ΧΔ σε μια πορεία diego-4.

Offline diegito4

• Αλλαγή

αστο φιλε..μην λες μεγαλα λογια.
ο καναρακης μια μονο μερα ηρθε τοτε στην καταληψη..μεχρι και ο μαναβης που εχει αποσυρθει χρονια και δεν τον βλεπει κανεις πιο πολλες φορες ειχε ερθει..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ΜΕΛΒΑ ευχαριστουμε, που ησουν εκει..οπως ευχαριστουμε και για τους αγωνες σου... Γεια σου ρε Τσε, παρκαδορε.

zagorakis

• Guest
Ç ã.ó. ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ

Ìå ôïí ïéêïíïìéêü éóïëïãéóìü íá åãêñßíåôáé ðñáãìáôïðïéÞèçêå ç åðáíáëçðôéêÞ ãåíéêÞ óõíÝëåõóç ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ. Ôçò óõíÝëåõóçò ðñïÝäñåõóå ï Íßêïò ÂåæõñôæÞò, ï ïðïßïò Ýêáíå ëüãï ãéá êáèïñéóôéêÞ óõíÝëåõóç ãéá ðÜñá ðïëëÜ èÝìáôá, åíþ ðñéí ôçí Ýíáñîç ôçò ôçñÞèçêå åíüò ëåðôïý óéãÞ ãéá ôïõò ðáëáéïýò ðñïÝäñïõò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, Ãéþñãï ÐáíôåëÜêç êáé Íßêï Êõñßôóç. Ï éóïëïãéóìüò åãêñßèçêå áðü ôá ðáñüíôá ìÝëç, ìå øçöïöïñßá ðïõ Ýãéíå äéá ôçò áíÜôáóçò ôùí ÷åéñþí, ìå ôçí ðëåõñÜ Ðáðáäüðïõëïõ íá øçößæåé «ü÷é», áëëÜ íá ìåéïíåêôåß.
«Ï ÁÓ ÐÁÏÊ âñßóêåôáé óôçí áíáôïëÞ ìßáò íÝáò åðï÷Þò. ÕðÜñ÷åé ìßá óõóôñÜôåõóç äõíÜìåùí óå Ýíá øçöïäÝëôéï, üðïõ åêöñÜæåôáé ç ðñïïðôéêÞ åíüò åíéáßïõ ÐÁÏÊ. Óå áõôü ôï øçöïäÝëôéï óõììåôÝ÷ïõí êáé Üíèñùðïé ðïõ óå Üëëåò åêëïãÝò Þôáí óå äéáöïñåôéêÝò ðáñáôÜîåéò. Åßíáé þñá áíáóõãêñüôçóçò êáé åðßèåóçò óôï ìÝëëïí. Ï ÐÁÏÊ åßíáé Ýíá öáéíüìåíï ãéá ôá åëëçíéêÜ äåäïìÝíá. Åìåßò ìéëÜìå ìå áðïöáóéóôéêüôçôá ãéá Ýíá åíùôéêü, áëëÜ êáé áíáíåùôéêü øçöïäÝëôéï. Áíáíåþíïõìå äõíÜìåéò ãéá íá ðÜìå ðáñáêÜôù. Ïé ðáñáêëÞóåéò ìáò ãéá áêüìç ìåãáëýôåñç åíüôçôá ÷ôýðçóáí óå êùöþí ðüñôá… ÐñÝðåé üëïé íá óôçñßîïõìå ôïí ÁÓ êáé ï ÁÓ íá óôçñßîåé ðÜóç èõóßá ôá ôìÞìáôá ôïõ. Âñéóêüìáóôå êïíôÜ óå äýï ôßôëïõò, óôï ÷Üíôìðïë êáé óôï ãõíáéêåßï ðïäüóöáéñï. Ï ÁÓ èá ðñÝðåé íá äßíåé óôÞñéîç óå ðïäüóöáéñï êáé ìðÜóêåô. Åõ÷áñéóôþ ôçí ÐÁÅ êáé ôç äéïßêçóç ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç, ãéá ôéò ðáñáãùãéêÝò ó÷Ýóåéò ìå ôïí åñáóéôÝ÷íç. Åõ÷áñéóôþ üóïõò óôçñßæïõí ôï Ýñãï ìáò. Äåóìåýïìáé üôé üóï æù, èá ðñïóöÝñù óôïí ÐÁÏÊ» åßðå óôï ëüãï ôïõ ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò.

ÐïéçôÞò: «Äå óôçñßæåôáé óå äéáöÜíåéá ç åíüôçôá»

Óôç óõíÝ÷åéá, ôï ëüãï ðÞñå ï ×ñÞóôïò ÐïéçôÞò, ðïõ ìåôÝ÷åé óôï øçöïäÝëôéï ôçò ðáñÜôáîçò Ðáðáäüðïõëïõ, ï ïðïßïò ìåôáîý Üëëùí ôüíéóå: «Åßíáé ùñáßï íá äéáöçìßæïõìå ôçí åíüôçôá, ç ïðïßá üìùò äåí õðÜñ÷åé êáé äå óôçñßæåôáé óå äéáöÜíåéá. Ç ðñáãìáôéêÞ èÝóç ôïõ åñáóéôÝ÷íç äåí áíôéêáôïðôñßæåôáé åäþ. Äåí ìðïñïýìå íá øçößóïõìå áõôü. Ìáò Ýäùóáí Ýíáí éóïëïãéóìü ÷ùñßò õðïãñáöÝò! ¢ôïìá ðïõ øçößóôçêáí ðñéí áðü ôñßá ÷ñüíéá ãéá Ýëåã÷ï, ðïõ åßíáé áõôÞ ç åëåãêôéêÞ åðéôñïðÞ; Ðáñáêáëþ íá ìáò äþóåé Ýêèåóç åëÝã÷ïõ üðùò åß÷å áðïöáóéóôåß ðñéí áðü ôñßá ÷ñüíéá…». ÐÜíù ó’ áõôü, ï ðñïåäñåýùí ôçò óõíÝëåõóçò Íßêïò ÂåæõñôæÞò, áðÜíôçóå: «ÕðÜñ÷åé Ýêèåóç êáé èá äéáâáóôåß áðü ôïí ê. Áëåîßïõ, ðïõ åßíáé ðñüåäñïò ôçò åðéôñïðÞò, ôçò ïðïßáò ìÝëç åßíáé ïé ê.ê. Êùíóôáíôéíßäçò êáé Éùáííßäçò».

Áëåîßïõ: «¼ëá íïìüôõðá»

Ï ðñüåäñïò ôçò åëåãêôéêÞò åðéôñïðÞò Ôñáúáíüò Áëåîßïõ åðéóÞìáíå: «Óôéò 5 ÌáÀïõ ðÞãáìå óôá ãñáöåßá ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ êáé êÜíáìå Ýëåã÷ï. Ôá áðïôåëÝóìáôá:
1. ¸ëåã÷ï óôá âéâëßá, ôá ôçñïýíôáé ìå áêñßâåéá êáé âñßóêïíôáé óå ôÜîç.
2. ¼ëá êáè’ üëá íüìéìá.
3. ÏéêïíïìéêÞ äéá÷åßñéóç óùóôÞ.
¼ëá, ëïéðüí, åßíáé íïìüôõðá êáé âÜóåé åëÝã÷ïõ ðïõ Ýãéíå».

http://www.metrosport.gr/archives/21433
« Last Edit: May 18, 2009, 22:19:48 by zagorakis »

Offline t.b

• Αλλαγή
«Δεσμεύομαι ότι όσο ζω, θα προσφέρω στον ΠΑΟΚ» είπε στο λόγο του ο Θανάσης Κατσαρής.

Όχι ρε πούστη μου....

Καλά ρε σεις μοίρασαν το καταστατικό του συλλόγου και είχε πάνω την φωτογραφία του Κατσαρή?!!

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **

zan

• Guest

Το ΜΕΛΒΑ δεν ηταν αυτο που προτεινε πτωση της ΠΑΕ στην Δ' Εθνικη? Αυτη ηταν η λυση του Ζουραρη στο Οικονομικο αδιεξοδο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
σκδθιωησθδφ υσδγ ωθφγ θιη ιθφδω?
σλκδξφιθσηωδθιφη $#%$#$65#4234υ73285ςυ84θ 32πφ324?