Νομίζω οτι μας τη βάρεσε η άνοιξη....Νομίζω οτι δυστυχώς, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του Συλλόγου, 7 στους 10 περί άλλων τυρβάζουν....Νομίζω επίσης οτι υπάρχουνε πολλοί που τον Π.Α.Ο.Κ. τον αγαπάνε εμπειρικά και όχι συνειδησιακά, με γνώση και ΑΠΟΨΗ για το μέλλον του. Γενικά είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί βλέπω οτι διάθεση για ψάξιμο (αν εξαιρέσεις τους ολίγους τρελούς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την ατελέσφορη αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) δεν υπάρχει. Συντασσόμαστε, για να μαστε στο στρατόπεδο, άλογα και ευκαιριακά. Νομίζω οτι συμπαρασυρόμαστε με την επιτυχία της στιγμής,ήτοι σήμερα στο ποδόσφαιρο τη στιγμή που στην ΚΑΕ δεν υπάρχει συγκεντρωμένο στο ταμείο ούτε φράγκο καν για την ΔΕΗ, ενώ στο παρελθόν στο μπάσκετ, τη στιγμή που στο ποδόσφαιρο φτάσαμε μια ανάσα απο το να πέσουμε στην Β' Εθνική.....Ευτυχώς που υπάρχει Θεός κ το Σωματείο τη γλύτωσε, δεν ξέρω για πόσο όμως ακόμα.....
ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ απέναντι σε ανθρώπους που σκέπτονται και αγαπούνε τον ΠΑΟΚ, γιατί ταυτίζουν το σπίτι τους, το είναι τους με Αυτόν.
ΨΗΦΙΣΤΕ (όσοι έχετε δικαίωμα), ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ (όλοι) και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ με σοβαρότητα τί γίνεται σ' αυτή την ρημάδα την αναμέτρηση στον Α.Σ. - την μάνα και σκέπη των 4 ιερών γραμμάτων.....
Ένα παράδειγμα θα φέρω για να καταλαβαινόμαστε....Πόσοι (αν όχι όλοι) δεν ξέρετε, δεν ζήσατε αλλόθρησκους να ζούνε την μυσταγωγία της Τούμπας και να μένουν άναυδοι?ΠΟΣΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΖΑΝΙ?
Πόσοι (αν όχι όλοι) δεν βλέπετε το κατάντημα του αεκ, όταν ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ?
ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΑΝ καταντήσετε μια μέρα να παίζετε στο Καυταντζόγλειο? Πόσο τραγικά θα μικρύνει η ομάδα σας, χωρίς γήπεδο?
ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΡΩΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ