Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 13003 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
ο κατσαρης πρεπει και εχει ημερομηνια ληξης ειναι λιγος
και ο βιολιδης ειναι ο διαδοχος του

και γω αυτο λεω
αλλα αν δεν γινει ομαλα η παραιτηση του,υπαρχει και αλλος τροπος να φυγει

ο καιρος γαρ εγγυς

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Ωχ ωχ ωχ....
Εκει που εσπαζα πλακα με τα σκουληκια, τους τζιμπουρ και τα τους χενακτεβγαινοπουλοπατερες, τωρα αρχιζω να τα λουζομαι.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ...ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Ή ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ...
Φίλε Homo Paokus, ούτε λάδι στην φωτιά (= κόντρες και διχόνοια) χρειαζόμαστε τώρα ούτε όμως και νερό στο κρασί (= συμβιβασμός με την σαπίλα).. Αυτό που χρειαζόμαστε προπάντων είναι ΗΡΕΜΙΑ και ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ μέχρι να τελειώσουν τα ιδιαίτερα κρίσιμα play - off..
Και το μεγαλύτερο foul κατά την άποψη μου στην υπόθεση δεν είναι τόσο ότι ο Ζαγοράκης φόρα -παρτίδα στηρίζει το λαμόγιο τον Κατσαρή (που για μένα είναι τραγικό ατόπημα) αλλά το ότι οι κρίσιμες εκλογές του Α.Σ. ορίστηκαν μέσα στα κρισιμότατα play - off για να περάσουν όσο γίνεται στο ντούκου... Τακτικισμοί και μικροκολπάκια περασμένων δεκαετιών και περασμένων (και πονεμένων) διοικήσεων... Κρίμα..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
είναι αν δε κάνω λάθος η πρώτη φορά απ τη στιγμή που ανέλαβε ο ζαγοράκης που εμφανίζεται τέτοια διχογνωμία (δε θέλω να πω διχασμός γιατί ούτε σαν λέξη δε θέλω να τη σκέφτομαι) και αυτό που για την ώρα έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι να δούμε με ποιο τρόπο μπορεί αυτή η δύσκολη στιγμή να διαχειριστεί.
Πραγματικά αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι που δε μπορώ, δεν έχω το καθαρό μυαλό, δεν έχω ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ για να διαλέξω μεριά...
- - -

θα φανώ αδύναμος και θα περιοριστώ σε ευχή (που με ευχές και μόνο τιποτα δε βγαίνει) όλα να πανε καλά για το καλό του ΠΑΟΚ μας.

Poet

• Guest
Όπως δεν είχα πρόβλημα να αναφέρω όσα μας είπε ο Ζαγοράκης για τον Κατσαρή, έτσι δεν δυσκολεύομαι να αναφέρω την απάντηση του στην ερώτηση σου που του την κάναμε και εμείς.
Είπε ο Θόδωρος, ότι έβαλε υποψήφιο (τον Βιολίδη) στο ψηφοδέλτιο που κατέβηκε στις εκλογές (Κατσαρής). Δεν έχει πρόβλημα να βάλει τον ίδιο υποψήφιο ή κάποιον άλλο σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο κατέβει για τον ΑΣ.
Αλλά υπάρχει άλλη υποψηφιότητα; Αν υπάρξει, μπορεί να περάσει ο επικεφαλής, από την ΠΑΕ και να συζητήσουν.
Αν ο Ζαγοράκης δει ότι μπορεί να συννενοηθεί μαζί του, τότε θα βάλει υποψήφιο και στο ψηφοδέλτιο του.

ΥΓ. Προσωπική γνώμη δεν θέλω να αναφέρω για το θέμα των εκλογών. Πρέπει ο κάθε ΠΑΟΚτσής να σέβεται όλα τα πρόσωπα που κατεβαίνουν στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ, άσχετα αν έχει κάνει τις επιλογές του.
Μακάρι να υπήρχε ένα ενωτικό και ΠΑΟΚτσήδικο ψηφοδέλτιο με παρόντες όλους όσους μπορούν να προσφέρουν και να βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και την προβολή τους.

Καλησπέρα σύντροφοι. Μιά ερώτηση προς τον Γιώργο. Δεν σου φαίνεται φίλε Γιώργο ότι υπάρχει μιά τεράστια κωλοτούμπα της ΠΑΕ και συγκεκριμένα του Ζαγοράκη; Μάλιστα επι του θέματος έχουμε αρκετές κωλοτούμπες.
1. Η ΠΑΕ μας διαβεβαίωνε μέχρι και πρότινος ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί με τον Α.Σ. και ότι ούτε καν γνωρίζει ο Θόδωρος τις διαδικασίες. Αυτό έγινε τρείς φορές σε τρείς συναντήσεις μας. Αντ' αυτού τελικά πήρε θέση και μάλιστα ένθερμη!
2. Ο Ζαγοράκης επανειλλημένα στον τύπο, ακόμα και σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πεί ότι δεν πρόκειται να ανακατευτεί με τον Α.Σ. Τελικά ανακατεύτηκε στέλνοντας τον Βιολίδη.
3. Όταν ο Ζαγοράκης είχε ερωτηθεί για το αν ο Βιολίδης αναλάβει το μπάσκετ ή είναι σε ένα σχήμα για το μπάσκετ, είχε απαντήσει "μην μου πειράζεται τους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου εργάζονται για την ΠΑΕ και είναι απαραίτητοι στην ΠΑΕ και πουθενά αλλού. Τελικά, ξαφνικά έγινε διαθέσιμος ο Βιολίδης για τον Α.Σ.;
4. Παραπάνω, στην συνάντηση που κάνατε, είπατε ότι θα υπάρξει αντίστοιχη στήριξη αν υπάρξει δεύτερη υποψηφιότητα; Την είδαμε την στήριξη με την ανακοίνωση! Δύο μέτρα και δύο σταθμά!
5. Το σύνθημα "ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" τελικά καταστρατηγήθηκε με την συμπεριφορά της ΠΑΕ στο όλο θέμα ναί ή όχι; Είνα ανακοίνωση αυτή; Εμείς δεν είμαστε ΠΑΟΚτσήδες; Δεν πάμε στο γήπεδο; Δεν τρέχουμε για τον ΠΑΟΚ; Δεν μοιραστήκαμε με τον Ζαγοράκη το ίδιο όραμα; Δεν παλαίψαμε για να φτάσουμε όλοι μαζί εδώ που φτάσαμε; Δεν στηρίξαμε και δεν στηρίζουμε τον αγώνα; Πώς κύριε βγάζεις μιά τέτοια ανακοίνωση χωρίς να υπολογίζεις ότι με τον Παπαδόπουλο, και πίσω απο τον Παπαδόπουλο, είναι εκατοντάδες ΠΑΟΚτσήδες, απλός λαός και εμείς, που έχουμε πονέσει και πονάμε να βλέπουμε τον Α.Σ. να παραπαίει, μέσα στην μιζέρια, την ανικανότητα και την υπανάπτυξη; Πως έχουμε ένα όραμα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ να πάει εξ΄ίσου καλά όσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Να αρχίζουν να βελτιώνονται τόσο ο Α.Σ. και μέσα απο αυτό και η ΚΑΕ που τα τελευταία 2 χρόνια είναι το μαχαίρι στην καρδιά μας; ΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ; Μήπως θα αρχίσουμε να βάζουμε και ΠΑΟΚόμετρα ξανά; Η ΠΑΟΚφρένια κρίνεται απο το αν ο Κατσαρής έβαλε 120 χιλ. Ευρώ ή όχι; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; Θα χρειαζόταν να βάζει λεφτά και να κάνει τον ωραίο; Αν δεν υπήρχε κακοδιαχείρηση και υπήρχε χρηστή διαχείρηση και διαφάνεια, αυτό που εμείς θέλουμε με την ανατροπή του συστήματος διακυβέρνησης Κατσαρή, θα χρειάζεται πάλι ο ΠΑΟΚ τέτοια λεφτά; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ, ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ πρόεδρο Α.Σ. που αφήνει τα κάθε λογής λαμόγια στυλ Γούμενου, Πανελούδη, Ανδρεόυ κλπ. να αλωνίζουν, μόνο και μόνο επειδή στην διαχείρηση της λαμογιάς έχει τη δυνατότητα να κάνει μιά ταμειακή διευκόλυνση; AYTO EINAI AYTΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; Να συνεχίσουμε να παράγουμε λαμόγια ή να καθαρίσουμε μιά και καλή το τοπίο απο τα σαπρόφυτα; ΤΕΛΙΚΑ "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ" ισχύει ή μήπως ισχύει κάτι άλλο; Μήπως υπάρχει και στο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κωλοτούμπα;

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς βλέπω ότι αρχίσαμε τις ειρωνείες, τις μπηχτές, τους εγωϊσμούς, τις κωλοτούμπες και τις εξυπνάδες.
Όλα βέβαια ξεκινήσανε από την επιλογή να στηριχτεί η υποψηφιότητα Κατσαρή. Έχει καταλάβει τελικά έστω και ένας γιατί στηρίχτηκε ο Κατσαρής;

Τελικά θα σφαχτούμε, θα επανακλεγεί πάλι ο κατσαρής και ο θεός να βάλει το χέρι του. Ο διχασμός που φέρνει ο Κατσαρής δεν μπορεί να ισοσκελιστεί με όλα τα πλεονεκτήματα του κόσμου (που δεν τα χει κιόλας αλλά λέμε τώρα).

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
διαφωνώ ως προς τις ενστάσεις με τον χρόνο!!!! πέρσι πότε είχε γίνει η γ.σ???? Δηλαδή αν βγούμε 5οι στα play off και έχουμε ματς και προετοιμασία αρχές ιούλη πάλι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές??? Πάντα Μάη γινότανε αυτά!!!! Τώρα ο Α.Σ. έχει όλα κι όλα καμιά 1000 μέλη αν έχει και τόσα που είναι εντάξυ ταμιακά, και αν δεν ήταν το γήπεδο δεν θα είχε όύτε 100 και δεν θα υπήρχε τέτοια πρεμούρα για το ποιος θα είναι με ποιον!!! Το θέμα αφορά τα μέλη και όσους έχουν συμφέροντα οικονομικά. Διαφωνώ με την ανάμιξη της παε, όπως διαφωνούσα και σε άλλα θέματα, αλλά την εμπιστεύομαι ότι έχει πάνω απόλα τον ΠΑΟΚ. Δεν εμπιστεύομαι, κατσαρή,μέλβα,χρυσό δικέφαλο,παπαδόπουλο γιατί αν δεν υπήρχε το γήπεδο όλοι αυτοί δεν θα ήταν πουθενά!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εμενα να με συμπαθατε αλλα λογω ιεραρχιας των θεματων προτιμω να παω να διαβασω για τα πλευ οφφ και τις 20000 σημαιες της Κυριακης................

δουλεια δεν ειχε ο διαολος..........

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όπως δεν είχα πρόβλημα να αναφέρω όσα μας είπε ο Ζαγοράκης για τον Κατσαρή, έτσι δεν δυσκολεύομαι να αναφέρω την απάντηση του στην ερώτηση σου που του την κάναμε και εμείς.
Είπε ο Θόδωρος, ότι έβαλε υποψήφιο (τον Βιολίδη) στο ψηφοδέλτιο που κατέβηκε στις εκλογές (Κατσαρής). Δεν έχει πρόβλημα να βάλει τον ίδιο υποψήφιο ή κάποιον άλλο σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο κατέβει για τον ΑΣ.
Αλλά υπάρχει άλλη υποψηφιότητα; Αν υπάρξει, μπορεί να περάσει ο επικεφαλής, από την ΠΑΕ και να συζητήσουν.
Αν ο Ζαγοράκης δει ότι μπορεί να συννενοηθεί μαζί του, τότε θα βάλει υποψήφιο και στο ψηφοδέλτιο του.

ΥΓ. Προσωπική γνώμη δεν θέλω να αναφέρω για το θέμα των εκλογών. Πρέπει ο κάθε ΠΑΟΚτσής να σέβεται όλα τα πρόσωπα που κατεβαίνουν στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ, άσχετα αν έχει κάνει τις επιλογές του.
Μακάρι να υπήρχε ένα ενωτικό και ΠΑΟΚτσήδικο ψηφοδέλτιο με παρόντες όλους όσους μπορούν να προσφέρουν και να βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και την προβολή τους.

Καλησπέρα σύντροφοι. Μιά ερώτηση προς τον Γιώργο. Δεν σου φαίνεται φίλε Γιώργο ότι υπάρχει μιά τεράστια κωλοτούμπα της ΠΑΕ και συγκεκριμένα του Ζαγοράκη; Μάλιστα επι του θέματος έχουμε αρκετές κωλοτούμπες.
1. Η ΠΑΕ μας διαβεβαίωνε μέχρι και πρότινος ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί με τον Α.Σ. και ότι ούτε καν γνωρίζει ο Θόδωρος τις διαδικασίες. Αυτό έγινε τρείς φορές σε τρείς συναντήσεις μας. Αντ' αυτού τελικά πήρε θέση και μάλιστα ένθερμη!
2. Ο Ζαγοράκης επανειλλημένα στον τύπο, ακόμα και σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πεί ότι δεν πρόκειται να ανακατευτεί με τον Α.Σ. Τελικά ανακατεύτηκε στέλνοντας τον Βιολίδη.
3. Όταν ο Ζαγοράκης είχε ερωτηθεί για το αν ο Βιολίδης αναλάβει το μπάσκετ ή είναι σε ένα σχήμα για το μπάσκετ, είχε απαντήσει "μην μου πειράζεται τους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου εργάζονται για την ΠΑΕ και είναι απαραίτητοι στην ΠΑΕ και πουθενά αλλού. Τελικά, ξαφνικά έγινε διαθέσιμος ο Βιολίδης για τον Α.Σ.;
4. Παραπάνω, στην συνάντηση που κάνατε, είπατε ότι θα υπάρξει αντίστοιχη στήριξη αν υπάρξει δεύτερη υποψηφιότητα; Την είδαμε την στήριξη με την ανακοίνωση! Δύο μέτρα και δύο σταθμά!
5. Το σύνθημα "ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" τελικά καταστρατηγήθηκε με την συμπεριφορά της ΠΑΕ στο όλο θέμα ναί ή όχι; Είνα ανακοίνωση αυτή; Εμείς δεν είμαστε ΠΑΟΚτσήδες; Δεν πάμε στο γήπεδο; Δεν τρέχουμε για τον ΠΑΟΚ; Δεν μοιραστήκαμε με τον Ζαγοράκη το ίδιο όραμα; Δεν παλαίψαμε για να φτάσουμε όλοι μαζί εδώ που φτάσαμε; Δεν στηρίξαμε και δεν στηρίζουμε τον αγώνα; Πώς κύριε βγάζεις μιά τέτοια ανακοίνωση χωρίς να υπολογίζεις ότι με τον Παπαδόπουλο, και πίσω απο τον Παπαδόπουλο, είναι εκατοντάδες ΠΑΟΚτσήδες, απλός λαός και εμείς, που έχουμε πονέσει και πονάμε να βλέπουμε τον Α.Σ. να παραπαίει, μέσα στην μιζέρια, την ανικανότητα και την υπανάπτυξη; Πως έχουμε ένα όραμα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ να πάει εξ΄ίσου καλά όσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Να αρχίζουν να βελτιώνονται τόσο ο Α.Σ. και μέσα απο αυτό και η ΚΑΕ που τα τελευταία 2 χρόνια είναι το μαχαίρι στην καρδιά μας; ΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ; Μήπως θα αρχίσουμε να βάζουμε και ΠΑΟΚόμετρα ξανά; Η ΠΑΟΚφρένια κρίνεται απο το αν ο Κατσαρής έβαλε 120 χιλ. Ευρώ ή όχι; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; Θα χρειαζόταν να βάζει λεφτά και να κάνει τον ωραίο; Αν δεν υπήρχε κακοδιαχείρηση και υπήρχε χρηστή διαχείρηση και διαφάνεια, αυτό που εμείς θέλουμε με την ανατροπή του συστήματος διακυβέρνησης Κατσαρή, θα χρειάζεται πάλι ο ΠΑΟΚ τέτοια λεφτά; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ, ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ πρόεδρο Α.Σ. που αφήνει τα κάθε λογής λαμόγια στυλ Γούμενου, Πανελούδη, Ανδρεόυ κλπ. να αλωνίζουν, μόνο και μόνο επειδή στην διαχείρηση της λαμογιάς έχει τη δυνατότητα να κάνει μιά ταμειακή διευκόλυνση; AYTO EINAI AYTΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; Να συνεχίσουμε να παράγουμε λαμόγια ή να καθαρίσουμε μιά και καλή το τοπίο απο τα σαπρόφυτα; ΤΕΛΙΚΑ "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ" ισχύει ή μήπως ισχύει κάτι άλλο; Μήπως υπάρχει και στο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κωλοτούμπα;

εσείς φίλε μου αν δεν κάνω λάθος συστηθήκατε γιατί θέλατε να γίνει ο ΠΑΟΚ ομάδα λαϊκής βάσης και όχι για να διοικήσετε τον Α.Σ.
Επίσης όλοι εσείς οι εκατοντάδες αν μαζευτείιτε μπορείτε να μαζέψετε 120000 ευρώ???
Και ποιος λέει ότι εσείς που ένας εκ των ιδρυτών σας είχε πει το αλησμόνητο να πέσει ο ΠΑΟΚ στην Δ΄ εθνική για να καθαρίσει από  τα χρέη για να τον διοικήσετε, έχετε έρεισμα στον λαό του ΠΑΟΚ, γιατί αν το είχατε θα είχατε γράψει στον Α.Σ. χιλιάδες μέλη και όχι μερικές δεκάδες. Το ότι πολλοί όπως και γω διαφωνούν με την στήριξη του ζαγοράκη στον κατσαρίδα δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε το μέλβα ή τον παπαδόπουλο, γιατί αποδείξατε αν δεν είναι για την παε πανω απ' όλα ο ΠΑΟΚ ούτε για σας είναι πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ και έχω την εντύπωση ότι για όλους σας και τους μεν και τους δε πάνω απ'όλα είναι το γήπεδο!!!!!

mouse

• Guest
Τελικά εκτός από διάφορα υπονοούμενα για την ταμπακιέρα (ασυμβίβαστα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο) δεν μας μιλά η ανακοίνωση του μεγάλου. Μήπως θέλουμε να καταντήσουμε όπως την εποχή του Στάλιν με ένα ψηφοδέλτιο 99,99%? Αυτοί που επικαλούνται συνεχώς τον λαό καλό είναι να βγούν από τις σουίτες τους και να τον κοιτάξουν στα μάτια και να αναρωτηθούν γιατί δεν συμφωνεί με τις επιλογές τους.

Poet

• Guest
εσείς φίλε μου αν δεν κάνω λάθος συστηθήκατε γιατί θέλατε να γίνει ο ΠΑΟΚ ομάδα λαϊκής βάσης και όχι για να διοικήσετε τον Α.Σ.
Επίσης όλοι εσείς οι εκατοντάδες αν μαζευτείιτε μπορείτε να μαζέψετε 120000 ευρώ???
Και ποιος λέει ότι εσείς που ένας εκ των ιδρυτών σας είχε πει το αλησμόνητο να πέσει ο ΠΑΟΚ στην Δ΄ εθνική για να καθαρίσει από  τα χρέη για να τον διοικήσετε, έχετε έρεισμα στον λαό του ΠΑΟΚ, γιατί αν το είχατε θα είχατε γράψει στον Α.Σ. χιλιάδες μέλη και όχι μερικές δεκάδες. Το ότι πολλοί όπως και γω διαφωνούν με την στήριξη του ζαγοράκη στον κατσαρίδα δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε το μέλβα ή τον παπαδόπουλο, γιατί αποδείξατε αν δεν είναι για την παε πανω απ' όλα ο ΠΑΟΚ ούτε για σας είναι πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ και έχω την εντύπωση ότι για όλους σας και τους μεν και τους δε πάνω απ'όλα είναι το γήπεδο!!!!!
Θα μπορούσα να σου απαντήσω εκτενώς σε όλα, αλλά δεν είναι ούτε ο κατάλληλος τόπος, ούτε ο κατάλληλος τρόπος.

Αν κάποιοι μας εμπιστεύονται ή όχι και πόσοι, θα το δούμε στις εκλογές του Α.Σ. όπου εκτιθέμαστε προς κρίση και εκεί θα κριθούμε. Είναι δικαίωμά σου και δικαίωμα του καθενός να ψηφίσει ότι θέλει, προφανώς, η δημοκρατία όμως μόνο τότε λειτουργεί, όταν ο κόσμος είναι ελεύθερος να επιλέξει. Σου φαίνεται ότι ο κόσμος είναι ελεύθερος να επιλέξει ή κατευθύνεται; Και αν κατευθύνεται απο ποιόν; Και τέλος πάντων, αυτός που κατευθύνει ή προσπαθεί να κατευθύνει, πρέπει να κληθεί να σταματήσει να το κάνει αυτό διότι καταστρατηγεί την δημοκρατία και την ελευθερία ή πρέπει να τον αφήσουμε να το κάνει ασχολίαστα, στο όνομα της επίπλαστης ενότητας;

Απλά, τί ζητάμε; Μιά αντριίκια στάση! Ουδετερότητα. Και όλοι θα κριθούν απο όλους στις εκλογές! Ο κόσμος έχει και το κριτήριο, έχει και το ένστικτο και πιστεύω δεν χρειάζεται ούτε υποδείξεις, ούτε συναισθηματική πίεση, πόσο μάλιστα και διαφαινόμενη ίντριγκα.

mouse

• Guest
Και κάτι ακόμα. Στην συνάντηση με τους συνδέσμους μαθαίνω ότι λέχθηκε από τον ΤΕΟ ότι εδώ και 7 μήνες συζητά μαζί με τον Κατσαρή και το ΥΠΕΧΩΔΕ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Τί γίνεται τελικά, τα μέλη του ερασιτέχνη τα οποία είναι και τα μόνα αρμόδια για να αποφασίσουν για το γήπεδο πότε θα ερωτηθούν? Πάλι μαγειρέματα μου μυρίζουν.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ποετ κανείς δεν κατευθύνεται , κατευθυντές σίγουρα όμως υπάρχουν, τον κόσμο δεν τον νιάζει ο Α.Σ. όπως και όλους όσους ασχολείστε με τον Α.Σ. δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο το γήπεδο!!!

Poet

• Guest
ποετ κανείς δεν κατευθύνεται , κατευθυντές σίγουρα όμως υπάρχουν, τον κόσμο δεν τον νιάζει ο Α.Σ. όπως και όλους όσους ασχολείστε με τον Α.Σ. δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο το γήπεδο!!!
Αυτό είναι δική σου άποψη. Και η καθολική εκκλησία μέχρι πριν 15 χρόνια επισήμως πίστευε ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω απο τη γή επειδή ο Πάπας είναι το κέντρο του κόσμου.

Η αλήθεια του καθενός, είναι η άποψή του για κάποια θέματα, σε συγκεκριμμένη χρονική στιγμή. Όταν αλλάζει η πληροφόρηση, η οπτική γωνία και άλλες παράμετροι, τότε αλλάζει και η προσωπική μας αλήθεια.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν υπαρχει κανενας διχασμος παρα μονο στο μυαλο μερικων.
Θα φανει και απο τα διαρκειας του χρονου.Η στηριξη στον ζαγορακη ειναι καθολικη.
Κατσαρη ουτε εγω γουσταρω ουτε και φυσικα η πλειοψηφια του κοσμου αλλα πολλες φορες τα καστρα πεφτουν απο μεσα ;)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Και κάτι ακόμα. Στην συνάντηση με τους συνδέσμους μαθαίνω ότι λέχθηκε από τον ΤΕΟ ότι εδώ και 7 μήνες συζητά μαζί με τον Κατσαρή και το ΥΠΕΧΩΔΕ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Τί γίνεται τελικά, τα μέλη του ερασιτέχνη τα οποία είναι και τα μόνα αρμόδια για να αποφασίσουν για το γήπεδο πότε θα ερωτηθούν? Πάλι μαγειρέματα μου μυρίζουν.

Εμενα παλι, δεν μου μυριζει καλα το ποστ σου... Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια...

Offline ved

• Αλλαγή
παιδια ας μεινουμε λιγο ψυχραιμοι και ας μην βιαζομαστε,,,ας καλαταγιασει λιγο η φαση

πρεπει να διαχειριστουμε σωστα την ολη κατασταση

υγ. εγω χομο τη δικη σου την αποψη την θελω τωρα εδω μεσα και οχι για τις σημαιουλες. :book:

rounos

• Guest
Για να τελειωνουμε με τις μαλακιες και τα μαχαιρωματα.Οταν εγινε "καλεσμα" για μαζικη εγραφη στον ΑΣ,πολλα παλικαρια ανταποκριθηκαν,γραφτηκαμε,πληρωσαμε,και περιμεναμε επιτελους να βαλουμε ενα τελος σ'ολη αυτη τη φαγωμαρα εστω και με τη παρουσια μας,και εστω με τη μελλοντικη μας ψηφο -που ηρθε ο καιρος και γι'αυτο πλεον-.Το μονο που θελω αυτη τη στιγμη -προσωπικα παντα-,ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ....-και φυσικα αναφερομαι στις "παραταξεις"-.Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΧΕΙ...πλει-οφ ποδοσφαιρο,αβεβαιο μελλον στο μπασκετ,πρωταθλητισμο στο χαντμπολ,πρωταθλητισμο στο γυναικειο ποδοσφαιρο.....Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ με κατσαρη-Βιολιδη,ΑΛΛΑ σαν οπαδος και σα ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ με τον Δικεφαλο,συγχωρατε με,αλλα πρωτεραιοτητα μου ειναι να πανε καλα πρωτα απ'ολα τα τμηματα μας.Ξερω,το μελλον του συλλογου κρινεται,το καταλαβαινω -και παρενθεση τελειως ακυρες οι ημερομηνιες της συνελευσης θανασακη-,αλλα ρε αδερφια,ειλικρινα αυτην τη στιγμη κοιταω πρωτα το συλλογο και τα τμηματα του....Μη ξενερωνετε κι'αλλο το κοσμο που θελει να συμμετασχει μελλοντικα στις διαδικασιες του ΑΣ,με τα καμωματα σας και τις προσωπικες σας φιλοδοξιες...ΦΤΑΝΕΙ.Ενωτικο ψηφοδελτιο η' το μπουλο ολοι σας.

Συγνωμη ρε φιλαρακια,δεν υπαρχει προσωπικη επιθεση σ'αυτα που γραφω προς καποιον,απλως μετα τα τελευταια γεγονοτα και τις ανακοινωσεις,αυτο μου βγαινει....
« Last Edit: May 09, 2009, 01:40:51 by rounos »

Offline dave

• Αλλαγή

ευτυχως η δυστυχως τα γραπτα μενουν. κ ετσι ειναι ευκολοτερο να αξιολογησουμε αποψεις ανθρωπων γνωριζοντας και το context. οποτε αποψεις ατομων που μιλαγανε νωρις νωρις οταν ανελαβε ο ζαγορακης για καβαλιωτικες κλικες και αλλα παρομοια αξιολογουνται πιο σωστα.

θεωρω μεγαλο λαθος της ΠΑΕ, πρωτον την αναμιξη της στα του ΑΣ ενω ειχε πει οτι θα αποσχει.

θεωρω ακομα μεγαλυτερο λαθος τη στηριξη στο κατσαρη.

και θεωρω επισης λαθος την εμπρηστικη απαντηση στις προκλησεις του παπαδοπουλου.

ομως το εν λογω θεμα ειναι τετοιο που δεν ανηκει σε αυτα που ο ζαγορακης μπορει να χειριστει αψογα. εγω μιλαμε για πολιτικη, και απο πολιτικη ο ζαγορακης δε σκαμπαζει. το ζαγορακη τον εμπιστευομαστε για αλλα πραγματα. εσφαλε για μενα τρις. οταν η 'αντιπολιτευση' ομως εχει μεσα της και στοιχεια φθονου, συμφεροντος, μιζεριας η κ γω δε χερω τι αλλο γινεται αναξιοπιστη. για μενα ευτυχως

Offline savage republic

• Βασικός
Τα λάθη Ζαγοράκη συνεχίζονται. Ας βγει αυτός ή ο Παπαδόπουλος να πουν τι συνέβη. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει το κόστος στο πρεστίζ. Αλλά να μην πεταχτεί λάσπη, να ειπωθεί μόνον η πραγματικότητα. Γιατί έφυγε ο Παπαδόπουλος και γιατί τέτοιο κηνύγι από τον Ζαγοράκη και τον Βιολίδη; Ο μεν είναι ένας εργοστασιάρχης, ο δεύτερος ένας πρώην ποδοσφαιριστής με τη μέγιστη δυνατή δημοφιλία και νυν πρόεδρος και ο τελευταίος ένας επιχειρηματίας/μαγαζάτορας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Τι συνέβη και ενώ στην αρχή ήταν όλοι μαζί , βρέθηκαν ο μεν να μπαίνει μπροστάρης σε αυτούς που ναρκωθετούσαν την προσπάθεια Ζαγοράκη και οι δε να στηρίζουν τους νεκροθάφτες του ΑΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ (σύστημα ΠΑΣΟΚ). Πολύ βρώμα η δουλειά. Από παντού. Ο μήνας του μέλιτος έληξε. Ελπίζω ο λαός να φερθεί ώριμα στη συνέλευση και να θέσει σοβαρά ερωτήματα εκατέρωθεν. Τουλάχιστον αυτή τη φορά θα μαθευτεί πού και πότε θα γίνει η συνέλευση, έτσι; ;)

Offline tsag

• Αλλαγή
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τα περί "ενωτικού" ψηφοδελτίου. Δεν μου μοιάζει και πολύ δημοκρατική διαδικασία το να έχω μόνο μία επιλογή για να ψηφίσω!

Για να μιλήσουμε σοβαρά η ενότητα έρχεται μέσα από διαφανείς διαδικασίες και καθαρές εξηγήσεις, όχι μέσα από εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα. Το έχουμε κάνει σαπουνόπερα το θέμα των εκλογών. Αντί να σχολιάζουμε τις θέσεις των υποψηφίων σχετικά με τα ζητήματα που "καίνε" τον Α.Σ. ασχολούμαστε με κουτσομπολιά, φανταστικά σενάρια, ίντριγκες και δεν ξέρω γω τι. Γιατί έβαλε τον Βιολίδη εκεί, τι θέλει ο Παπαδόπουλος και εμπλέκεται στον Α.Σ., φεύγει μένοντας ο Κατσαρής κλπ. Επί της ουσίας έχει να μας πει ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ?

Με όλα αυτά που γίνονται τελευταία σκέφτομαι ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα να πάω να ψηφίσω. Μα κανένα όμως. Καταντάμε γραφικοί απλά.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ