Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12977 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Επισης αν η παε δεχτει να στειλει αντιπροσωπο στον συνδυασμο του Παπαδοπουλου πιστευω οτι ολα πανε καλα και βαση σχεδιου,αν οχι νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα και πραγματα που μεινανε κρυφα και πολλοι δεν τα ξερουμε.
αυτα και αναμενουμε τις εξελιξεις.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Φοβαμαι οτι ο νορθ εχει δικαιο ως προς το δευτερο μερος της τοποθετησης του. Προσωπικα αρχισα να ανησυχω για την ομονοια και την ενοτητα μας. Ελπιζω να κρατησουμε σιδερενια ενοτητα και να μην αρχισουμε τη φαγωμαρα.

ΥΓ: στην ανακοινωση Γ Παπαδοπουλου υπαρχει σποντα για κωλυμα Βιολιδη στο τελος της ανοκοινωσης που ομως δεν εβαλε το μετροσπορ. Εγω την ακουσα στο ραδιο την ανακοινωση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή

Επισης αν η παε δεχτει να στειλει αντιπροσωπο στον συνδυασμο του Παπαδοπουλου πιστευω οτι ολα πανε καλα και βαση σχεδιου,αν οχι νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα και πραγματα που μεινανε κρυφα και πολλοι δεν τα ξερουμε.
αυτα και αναμενουμε τις εξελιξεις.

ετσι ακριβως, τα πραγματα δυστυχως πηραν τη χειροτερη δυνατη τροπη εκτος κ αν υπαρξει αντιπροσωπος της ΠΑΕ στο συνδυασμο παπαδοπουλου. αλλιως....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Συμφωνώ με το γεγονός ότι ο κατσαρής πρέπει να πάρει το μπούλο αλλά ρε συ παπαδόπουλε ΠΑΟΚ σημαίνει Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπολιτών  και για αυτά τα τέσσερα γράμματα χάσανε ακόμα και την ζωή τους κάποιοι ανθρώποι δεν μπορείς εσύ να παραφράζεις αυτά τα τέσσερα ιερά γράμματα κατ'αυτόν τον τρόπο!!! Μην χάνεις το δίκιο σου με τέτοιες ατυχείς δηλώσεις. Και για να μην παρεξηγούμε συμφωνώ με το νόημα και γενικά με την δήλωση του, αλλά αυτό το Πάνω Απ' Όλα Κατσαρής με εκνεύρισε!!!! Δίκιο έχεις αλλά πέστο αλλιώς ρε φίλε!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ο λόγος αποχώρησης του Παπ τότε από την ΠΑΕ δεν ήταν ο φόρτος εργασίας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Άλλωστε, φαίνεται και τώρα ότι μπορεί τελικά να διαθέσει αρκετό χρόνο ως πρόεδρος του Α.Σ. Το πρόβλημα στις σχέσεις τους υπήρχε από τότε. Απλώς δε βγήκε προς τα έξω.
Από την άλλη ο Παπ ήταν και είναι φιλόδοξος και θέλει να ανελιχθεί στα του ΠΑΟΚ. Αυτό δε θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό. Κάθε άλλο μάλιστα. Δημοκρατικές διαδικασίες θεωρητικά έχουμε, όποιος θέλει λοιπόν μπορεί να κατέβει υποψήφιος. Αν προκύψει και τώρα φαγωμάρα, είμαστε ανέτοιμοι για να δούμε άσπρη μέρα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline toy

• Αλλαγή
Το θέμα δεν είναι απλά ότι έβγαλε ανακοίνωση ο κύριος Παπαδόπουλος, το θέμα είναι ότι το κεντρικό σύνθημα της είναι λες και το χει γράψει ο ..θου κύριε φυλακή το στόματι μου...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline ved

• Αλλαγή
χομο τι εννοεις με το κωλυμα? μηπως ο βιολιδης δεν μπορει ναναι και στην παε και στον ασ? για μενα ειναι πολυ καλο που θα υπαρχει και δευτερη υποψηφιοτητα και για λογους γενικους,,ελεγχου διεργσιων προτασεων συναγωνισμου και δημοκρατιας. ελπιζω σε ευγενη πλαισια  ;D

εχω θελω να δω θεσεις και προτασεις για τα θεματα του ασ τις εκλογες και το γηπεδο,,,θεσεις που προς το παρων μονο το μετωπο εχει εκφρασει δημοσια και ηταν πολυ σοβαρες.

και 2 ακομη λεπτομερειες το μελβα θα συνταχθει καθως φαινετε με τον παπαδοπουλο αλλα το παραξενο ειναι οτι δημοσια εχουν εκφραστει εντελως  διαφορετικα για το γηπεδο !!!!

εγω θελω να παμε να ψηφισουμε ολοι μαζικα αφου ακουσουμε πολυ προσεκτικα τις θεσεις για ολα τα θεματα του ασ. (χωρις να ξεχναμε φυσικα και το παρελθον του καθενος  ;) ) το τι εκανε ο ζαγορ ειναι δουλεια δικη του και της παε. οι συγκεκριμενες εκλογες ομως ειναι για τον ασ ,,, και στην τελικη νομιζω οτι οποιος βγει θα συνεργαστει με την παε.

υγ. και για να τελιωνει κατι που ακουστηκε πολυ : καναρακης δεν υπαρχει πλεον

Offline toy

• Αλλαγή
μην παίρνεις όρκο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsag

• Αλλαγή
εαν εξαιρέσουμε τα πρόσωπα θα μας πει κάποιος τις "πολιτικές" που εκφράζουν τα 2 ψηφοδέλτια? και δεν εννοώ παλαιότερες δηλωσεις αλλά επίσημες θέσεις των 2 ψηφοδελτίων... Για να πάμε στην ουσία κάποτε!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εμένα η γνώμη μου είναι ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με τον Α.Σ. είτε είναι ΠΑΕ, είτε Κατσαρής, είτε Παπαδόπουλος και Μέλβα, είτε Χρυσός δικέφαλος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το γήπεδο και την κονόμα!!! Το έχω γράψει και παλαιότερα το καινούργιο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ είναι κατάρα,που δεν θα αφήσει κανέναν παράγοντα χωρίς ψεγάδι για την όποια στάση του ή συμπεριφορά του!!! Επίσης με κάνει μεγάλη εντύπωση πως υπάρχουν τόσοι ενδιαφερόμενοι για τον Α.Σ. και για το μπάσκετ που αιμοραγεί και βρίσκεται στα πρόθυρα καταστροφής δεν υπάρχει κανείς !!! Ε βέβαια και πως να υπάρχει ενδιαφερόμενος??? υπάρχει θέμα γηπέδου εκεί??? Μόνο χρέη που τα έκαναν ο κατσαρής και οι κολητοί του, γι' αυτό δεν με πείθουν οι προθέσεις ούτε του κατσαρή ούτε του παπαδόπουλου και σαφώς διαφωνώ με τον ζαγοράκη που πήρε το μέρος του ενός εκ των δύο. Θα με πεις και τι να έκανε??? Εγώ θα έλεγα σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον ερασιτέχνη, μάγκες η ομάδα χρειάζεται γήπεδο, ή τα βρίσκεται και το κάνετε 3-4 χρόνια ή του χρόνου την κάνω και πάω στο καυτατζόγλειο και βάλτε το οικόπεδο στον κώλο σας!!!!!  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
εντωμεταξύ ρε παιδιά ο Βιολίδης δεν έχει κώλυμα όσον αφορά την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΑΣ? Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται γιατί το καταστατικό του Α.Σ. το κάνει ξεκάθαρο νομίζω...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zan

• Guest
Ειναι ανακοινωση αυτη ενοψει του αγανα ΠΑΟΚ-παο?  "Προφανώς η λέξη ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πάνω από όλα Κατσαρής. Δηλώνουμε έτοιμοι να δώσουμε ένα τέλος στον κατήφορο. Η οικονομική εξυγίανση που πετύχαμε στην ΠΑΕ".  Ποια εξυγιανση κ. παπαδοπουλε? Μονος σου την εκανες? Ενα πλανο εβγαλες και τιποτα παραπανο. Για υλιοποιηθει αυτο το πλανο ηθελε ΖΑΓΟΡΑΚΗ κ. παπαδοπουλε. Τωρα αναρωτιεμαι γιατι εφυγες απο την ΠΑΕ? Τελικα εχεις καλες σχεσεις με την ΠΑΕ?

Υ.Σ Δεν ειμαι αντιθετος στο 2ρο ψηφοδελτιο αλλα ειμαι αντιθετος με τον τροπο που το κανει ο παπαδοπουλος.

Υ.Σ2 Εαν ο Ζαγορακης σε ειχε σε εκτιμηση να εισαι σιγουρος κ.παπαδοπουλε επερνες και τις ευλογιες τις ΠΑΕ.

Y.Σ3 Ο Βιολιδης εχει μεταβηβασει τις μετοχες του. Αρα κ.παπαδοπουλε τις μπιχτες σου αλλου.
« Last Edit: May 08, 2009, 16:26:48 by ZanGate4 »

Offline dave

• Αλλαγή
απο την ανακοινωση και μονο του παπαδοπουλου ειναι προφανες οτι θα παει σε ριξη με την ΠΑΕ, πολυ δυσαρεστο αυτο. αυτο που δε βλεπω ειναι η αποψη γηπεδο στη τουμπα απο ποιον θα εκπροσωπηθει??

zan

• Guest
 dave Η Ριξη στις σχεσεις ΠΑΕ Παπαδοπουλου εχουν γινει προπολου. Γιατι αραγε?
.το θεμα γηπεδο αυτην την στιγμη ειναι πολυ μακρινο θεμα. Μολις οριστει η νεα διοικηση θα πρεπει να αλλαξει το καταστατικο του Α.Σ. για το θεμα του γηπεδου.

Offline dave

• Αλλαγή
για ανοιχτη ρηξη μιλαω. οσο για το γηπεδο, βλεπουμε οτι ανθρωποι χαρακτηριζονται αναλογα με το πως εχουν τοποθετηθει στο θεμα του γηπεδου. αυτοι οι ανθρωποι κατεβαινουν πλεον ως υποψηφιοι στις εκλογες. απο ποιους θα στηριχθουν? το θεμα του γηπεδου ειναι υπαρκτο παροτι πρακτικα ανυπαρκτο

Offline corrupt

• Αλλαγή
απο την ανακοινωση και μονο του παπαδοπουλου ειναι προφανες οτι θα παει σε ριξη με την ΠΑΕ, πολυ δυσαρεστο αυτο. αυτο που δε βλεπω ειναι η αποψη γηπεδο στη τουμπα απο ποιον θα εκπροσωπηθει??

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ειναι ανακοινωση αυτη ενοψει του αγανα ΠΑΟΚ-παο?  "Προφανώς η λέξη ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πάνω από όλα Κατσαρής. Δηλώνουμε έτοιμοι να δώσουμε ένα τέλος στον κατήφορο. Η οικονομική εξυγίανση που πετύχαμε στην ΠΑΕ".  Ποια εξυγιανση κ. παπαδοπουλε? Μονος σου την εκανες? Ενα πλανο εβγαλες και τιποτα παραπανο. Για υλιοποιηθει αυτο το πλανο ηθελε ΖΑΓΟΡΑΚΗ κ. παπαδοπουλε. Τωρα αναρωτιεμαι γιατι εφυγες απο την ΠΑΕ? Τελικα εχεις καλες σχεσεις με την ΠΑΕ?

Υ.Σ Δεν ειμαι αντιθετος στο 2ρο ψηφοδελτιο αλλα ειμαι αντιθετος με τον τροπο που το κανει ο παπαδοπουλος.

Υ.Σ2 Εαν ο Ζαγορακης σε ειχε σε εκτιμηση να εισαι σιγουρος κ.παπαδοπουλε επερνες και τις ευλογιες τις ΠΑΕ.

Y.Σ3 Ο Βιολιδης εχει μεταβηβασει τις μετοχες του. Αρα κ.παπαδοπουλε τις μπιχτες σου αλλου.
κανω παραθεση, για να μην ξαναγραφω τα ιδια.. δυστυχως ο κκ Παπαδοπουλος οσο και αν προσπαθησε..προδοθηκε σημερα..Ας μας πει λοιπον, γιατι;Και γιατι θελει να στριμωξει τον Ζαγορ με επικοινωνιακα παιχνιδια;

zan

• Guest

Μια διευκρινηση για αυτο το κομματι. Μιλαμε για τις μετοχες του εχει ο Βιολιδης στην ΤΟΥΜΠΑ Ε.Π.Ε δηλαδη στην μπουτικ. Και οχι για τις  μετοχες του στην ΠΑΕ. Το καταστατητο μιλαει για : Μέτοχος ή μέλος διοικητικού συμβουλίου αθλητικής εταιρίας. Που δεν μπορει να λαβει μερος σαν υποψηφιος στις εκλογες του Α.Σ.

chiltsid

• Guest
παιχνιδια εγωισμου μεταξυ παπαδοπουλου και βιολιδη δεν χωρουν στον ΠΑΟΚ,ας καταλαβουν και οι δυο αν θελουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ και αν και οι δυο θελουν το καλο του ΠΑΟΚ,μια ειναι η λυση.
ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΙΦΟΔΕΛΤΙΟ,ας αφησουν οτι διαφορες εχουν,εκτος ΠΑΟΚ.

απο εδω και περα,μια ειναι λυση για την ΠΑΕ,αφου αναγκαστικε να ασχοληθεί με τον ΑΣ,ειτε να βαλει εκπροσωπο στο ψηφοδελτιο του παπαδοπουλου οπως λεει ο νορθ,ειτε να αποσυρει τον βιολιδη απο το ψηφοδελτιο του κατσαρη.

δυστυχώς τα τελευταια χρονια,κατι τέτοιοι μικροεγωισμη,η κομματοποιηση και η εξαρτηση μερικων απο τον ΠΑΟΚ,επειδη ειναι ανεπάγγελτοι ή ζουν απο τον ΠΑΟΚ,εχουν απαξιωση τον ΑΣ και την γενικη συνελευση,ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια απο τα ιδια για μενα.

ευχομαι πραγματικα,ο ζαγορακης να ξερει τι κανει,γιατι απο αυτο το γηπεδο θελουν πολυ να φανε και για να φανε απο αυτο,θα ριξουν πολυ βρωμια στο ονομα του,οπως ειδη γινεται.

Offline savage republic

• Βασικός
Το συμπέρασμα που βγαίνει: Αντίο Τούμπα.