Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
εκτος της συμμετοχης κατσαρη στο ιδιο ψηφοδελτιο με τον βιολιδη,ακουγεται οτι θα συμμετεχει σε αυτο και ο χρυσος δικεφαλος με 3 προσωπα!απιστευτα πραγματα...

οποιος πιστευει οτι ο κατσαρης θα καταβαινε σε διαφορετικο ψηφοδελτιο απο αυτο του βιολιδη υποτιμαει τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.γιατι τετοιο ενδεχομενο δεν θα το επιτρεπαμε εμεις.ας πηγαινε ο κατσαρης να κατεβει κοντρα στον βιολιδη και ουτε για την ψηφοφορια δεν θα μπορουσε να πατησει.

οποιος επισης υποστηριζει οτι θα εχουμε στηριξη απο το πασοκ λογω του κατσαρη ειναι πολυ γελασμενος.ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται κανεναν κατσαρη και ελπιζω να μην χρειαζεται κανενα πασοκ.

δεν πρεπει με τιποτα να επιτρεψουμε την εκ νεου υποψηφιοτητα κατσαρη στον ΑΣ.οι συνδεσμοι να βγουν επιτελους μπροστα ΠΡΙΝ απο τις εξελιξεις.γιατι τοσα χρονια μαλλον απλα ακολουθουν

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
To γήπεδο φιλαράκι δεν είναι ούτε του Ζαγοράκη ούτε του Κατσαρή ούτε κανενός για να του το εμπιστευετείς, είναι περιουσία του λαού του ΠΑΟΚ για τα τελευταία αλλά και τα επόμενα 50 χρόνια. Το γήπεδο αυτό χτίστηκε με θυσίες και με το μόχθο του απλού φιλάθλου ΠΑΟΚτσή, ούτε οικειοποιηθήκαμε δημόσια στάδια ούτε μας τα χαρίζει το κράτος όπως συμβαίνει με τους άλλους. Τώρα για ποιό λόγο το μπλέκεις το θέμα με τις επερχόμενες εκλογές αδυνατώ να καταλάβω με το φτωχό μου μυαλό, και θα σου ζητούσα να μας το αναλύσεις λίγο περισσότερο...

Το μπλεκω φιλαρακι, γιατι διαβαζα κατι περι αναμειξης του Θοδωρου στον ΑΣ για να φαει το γηπεδο...Και με το φτωχο μου το μυαλο, δεν καταλαβα ποσο ορφανο ειναι το μυαλο αυτου, που το σκεφτηκε. Επισης οι πιο πολλοι την κριτικη,που κανετε στον Κατσαρη την κανετε λογο γηπεδου και ποδοσφαιρου..οποτε δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να καταλαβεις γιατι το αναφερω...

Και όσον αφορά τις οικονομικές δυνατότητες του Κατσαρή και τις αβάσιμες (κατά σε) ενστάσεις εναντίον του, πήγαινε καλύτερα να δεις υπό τι συνθήκες προπονούνται τα παιδιά στις ακαδημίες του μπάσκετ, με τι υποδομές και μπάτζετ κατεβαίνει στο πρωτάθλημα η ομάδα του χόκει, αν τα παιδιά του χαντμπολ και του βόλλει έχουν πάνω από 2 αγωνιστικές εμφανίσεις, και αν τα πιτσιρίκια της πάλης και του ταεκβοντό έχουν φορεσιές με το δικέφαλο για να αγωνιστούν ή αν αγωνίζονται με δικά τους ρούχα, από το σπίτι τους...

1ον. Αβασιμες κατε με ενστασεις ειναι αυτες,που ως αντικειμενο μονο το ποδοσφαιρο..νομιζω πως ο καθενας μπορει να το διαβασει αυτο στο ποστ μου.
2ον. Οι οικονομικες του δυνατοτητες φανηκαν (και)φετος τον Σεπτεμβριο..
3ον. Για τις συνθηκες στα τμηματα τα μικρα του ΑΣ δεν εχω αποψη, αλλα αυτο ακριβως το γεγονος πρεπει να ειναι το αντικειμενο κριτικης στον Κατσαρη και οχι αρες μαρες κουκουναρες..και αφορισμους. Χαιρομαι παντως, που το αναφερεις..γιατι αυτο το γηπεδο κουρασε πλεον σαν επιχειρημα

Τώρα γι'αυτό που λες με τα κομματικά συμφέροντα τι να σου πω... Ντρέπομαι για λογαριασμό σου.

Ευχαριστω,που ντρεπεσαι για μενα αλλα δεν χρειαζεται.. Και την επομενη φορα,που θα απαντας σε ποστ μου, σε παρακαλω να απαντας στο ιδιο υφος,που γραφω.
Εσυ παντως βγες και πες...οτι γηπεδο θα κανει ο ΠΑΟΚ χωρις πολιτικη πρωτοβουλια...οχι βγες και πες το.. Ουτε φουρνελο στο ιδιο μας το σπιτι δεν μπορουμε να βαλουμε χωρις πολιτικη πρωτοβουλια...ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ. Οπως κομματικα συμφεροντα και πολιτικες πρωτοβουλιες χρειαζονται και για την ρυθμιση χρεων κτλ.. Νομιζω πως δεν ανακαλυψα καμια αμερικη...

Offline agraf

• Αλλαγή
Ένα ακόμη που μου κάνει (αρνητική) εντύπψση στη συμμετοχή Βιολίδη στο ψηφοδέλτιο Κατσαρή είναι το εξής: Ο Ζαγοράκης θεωρεί τον Παπαδόπουλο χειρότερο από τον Κατσαρή; Γιατί επιλέγει να στηρίξει τον Κατσαρή και πάει κόντρα στον Παπαδόπουλο; Γιατί δεν έστειλε τον Βιολίδη στο ψηφοδέλτιο του Παπαδόπουλου με τον οποίο στην τελική κάναμε το σχέδιο της οικονομικής εξυγείανσης και το 5ετές πλάνο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ;

Τόσο μαλωμένος είναι ο Ζαγόρ με τον Παπαδόπουλο και γιατί;

makptol

• Guest
ελα ντε γιατι ? φυσικα εχω εμπιστοσυνη στον ζαγορ και σε κανενα αλλο οσο για τα οικονομικα ναι βοηθησε ο παπαδοπουλος αλλα και μετα την φυγη
του πηγαμε πολυ καλα .......εγω περιμενω 1 ψηφοδελτιο ενωτικο και οποιος ειναι μαγκας να παρει οσα περισσοτερους ψηφους μπορει ....να δουμε
πως θα διαμορφωθει η κατασταση μεχρι τις εκλογες η συμμετοχη βιολιδη που πιστευω οτι θα ειναι ουσιαστικη  γιατι θα παρθουν αποφασεις και για το γηπεδο που μεχρι τωρα οι παοκαρχες ο ενας φοβατε τον αλλο μην τον που κλεφτη ΜΕΣΩ ΒΙΟΛΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ
ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .........

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Ένα ακόμη που μου κάνει (αρνητική) εντύπψση στη συμμετοχή Βιολίδη στο ψηφοδέλτιο Κατσαρή είναι το εξής: Ο Ζαγοράκης θεωρεί τον Παπαδόπουλο χειρότερο από τον Κατσαρή; Γιατί επιλέγει να στηρίξει τον Κατσαρή και πάει κόντρα στον Παπαδόπουλο; Γιατί δεν έστειλε τον Βιολίδη στο ψηφοδέλτιο του Παπαδόπουλου με τον οποίο στην τελική κάναμε το σχέδιο της οικονομικής εξυγείανσης και το 5ετές πλάνο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ;

Τόσο μαλωμένος είναι ο Ζαγόρ με τον Παπαδόπουλο και γιατί;

γνώμη μου είναι γιατί οποιος είναι απέναντι από τον κατσαρή δυστυχώς δεν έχει καμια τύχη...
είτε έχει την στηρίξει του Ζαγοράκη είτε όχι...
μακάρι να πάμε σε 1 ενωτικό ψηφοδέλτιο
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρυσος Δικεφαλος, Ασημενιος Δικεφαλος, ΜΕΛΒΑ, ΜΕΒΓΑΛ, Κατσαριδας, Εντομοκτονα, Βιολιδης, Πιανιδης, Ζαγορακης Ζακοριτσακης δεν με νοιαζει ρε τι και πως ωρες ωρες. Θελω οποιος μπει στο ΔΣ να βαλει φραγκα καταρχας και να βαλει απο ενα ΚΕΦΑΛΙ σε καθε τμημα του συλλογου που θα ειναι ηγετης και θα ασχολειται σοβαρα και αυτα να σηκωνουν κουπες με γεωμετρικη προοδο.
Για την Τουμπα, ειναι αλλη κουβεντα.

northeagle_4

• Guest
σιγα μην ελειπε ο ΧΔ απο το ψηφοδελτιο Κατσαρη....χρονια τωρα κριτικη και καλα αλλα σηκωμενα χερια στον ισολογισμο για να περασει,καταψηφιση αιτηματος για μειωση συνδρομης,αποψεις στυλ δτον ΑΣ πρεπει να συμμετεχουν μονο οικονομικα ανετοι και η ελιτ ........

apaoki13

• Guest
Μαλακία της ΠΑΕ και του Ζαγορ να ανακατευτούν στη δεδομένη στιγμή με το θέμα του ΑΣ. Ήταν κάτι που φοβόμουν και απευχόμουν. Τώρα θα υπάρξει φθορά και η συσπείρωση θα μειωθεί.
Από κει και πέρα ότι και να λέμε η συνάντηση με Βενιζέλο, το ενδεχόμενο πρόσληψης Γκαγκάτση και η συμαχία με Κατσαρίδα εντάσονται όλα στο καθαρά ψυχρό και επαγγελματικό τρόπο διοίκησης μίας οποιασδήποτε εταιρείας. Κάτι που ασφαλώς δεν αρέσει σ' εμάς τους οπαδούς αλλά δυστυχώς δεν έβλεπα να το αποφεύγουμε για πολύ καιρό.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Χρυσος Δικεφαλος, Ασημενιος Δικεφαλος, ΜΕΛΒΑ, ΜΕΒΓΑΛ, Κατσαριδας, Εντομοκτονα, Βιολιδης, Πιανιδης, Ζαγορακης Ζακοριτσακης δεν με νοιαζει ρε τι και πως ωρες ωρες. Θελω οποιος μπει στο ΔΣ να βαλει φραγκα καταρχας και να βαλει απο ενα ΚΕΦΑΛΙ σε καθε τμημα του συλλογου που θα ειναι ηγετης και θα ασχολειται σοβαρα και αυτα να σηκωνουν κουπες με γεωμετρικη προοδο.

Για την Τουμπα, ειναι αλλη κουβεντα.

Offline lik4

• Αλλαγή
αυτα που εμαθα χθες για τον Α.Σ. ειναι πολυ θετικα(αν ισχυουν ομως)
το σεναριο ειναι οτι ο κατσαριδας μετα τις εκλογες θα παραιτηθει(δεν εμαθα σε ποσο καιρο ακριβως)και προεδρος θα αναλαβει ο Βιολιδης
εννοειται αυτο δεν μπορει να το πει δημοσια ο Ζαγορακης
αυτο απο οτι καταλαβα γινεται γιατι η ΠΑΕ δεν μπορει αλλιως να παρει τον Α.Σ. καθως απο οτι ξερετε ο κατσαριδας εχει πολλα μελη μαζι του και παλι αυτος θα εβγαινε(σ'αυτο βεβαια φταιμε εμεις) και το ανταλαγμα ειναι να φυγει ο κατσαριδας με ψηλα το κεφαλι

το δευτερο που εμαθα αλλα δεν το πολυπιστευω ειναι οτι οταν γινει προεδρος ο Βιολιδης θα ωριμασει αρκετα αν οχι σιγουρα το θεμα με τον Στογιακοβιτς και την ΚΑΕ(και λεω εγω τωρα,μηπως ανακατευτει τοτε με το μπασκετ και ο Γ.Παπαδοπουλος-αυτο ειναι δικη μου φλασια) 

ελπιζω να σας ανακουφισα μερικους οπως corrupt kαι vedder με αυτην την ελπιδα που σας εδωσα

Yγ μην με ζαλισει κανενας με φυλακισμενο εγκεφαλο για ολα αυτα που εγραψα,το λεω και στην αρχη ειναι πληροφοριες και οχι τιποτα σιγουρο

Offline alexisv

• Αλλαγή
ÐñïóùðéêÜ èåùñþ ôïí ×Ä ÷åéñüôåñï áðü ôïí ÊáôóáñÞ. Êáé êáëÜ ðñïÝñ÷ïíôáé áðü ïðáäéêü ðáñåëèüí üëïé ôïõò åêåß êáé íïéÜæïíôáé ãéá ôï êáëü ôïõ ÁÓ êáé Ýêáíáí óáí ëõóóáóìÝíïé ðÝñóé üôáí ôÝèçêå ôï èÝìá ãéá ôçí ìýùóç ôçò óõíäñïìÞò.

Ïé ôýðïé óêÝöôïíôáé ìüíï ôçí êáñÝêëá ðïõ èá ôïõò äþóïõí ãéá íá óôñïããõëïêáèßóïõí êáé óôá @@ ôïõò üëá ôá Üëëá.

Ôþñá üóï ãéá ôï èÝìá ôïõ Ðáðáäüðïõëïõ, áõôüò ðñüôåéíå Ýíá åíéáßï øçöïäÝëôéï áð üôé ãíùñßæù ïðüôå åßíáé ëßãï âéáóôéêü íá óõæçôÜìå ãéá êüíôñåò ìå ÆáãïñÜêç. Äåí ðéóôåýù ðùò õðÜñ÷åé ôÝôïéï èÝìá…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline tsag

• Αλλαγή
το σεναριο ειναι οτι ο κατσαριδας μετα τις εκλογες θα παραιτηθει(δεν εμαθα σε ποσο καιρο ακριβως)και προεδρος θα αναλαβει ο Βιολιδης
αυτο απο οτι καταλαβα γινεται γιατι η ΠΑΕ δεν μπορει αλλιως να παρει τον Α.Σ. καθως απο οτι ξερετε ο κατσαριδας εχει πολλα μελη μαζι του και παλι αυτος θα εβγαινε(σ'αυτο βεβαια φταιμε εμεις) και το ανταλαγμα ειναι να φυγει ο κατσαριδας με ψηλα το κεφαλι

το σκεφτόμουν και εγώ αυτό τις τελευταίες μέρες. Μακάρι να γίνει πραγματικότητα και να μας αδειάσει τη γωνιά ο Κατσαρής. Έτσι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι και θα αποφευχθεί πιθανός διχασμός.

Και κάτι ακόμα. Αν νομίζει ο κατσαρής ότι έτσι θα φύγει με ψηλά το κεφάλι είναι γελασμένος. Η ιστορία έχει γράψει ότι αφήνει καμμένη γη πίσω του
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

apaoki13

• Guest
http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=685

Και ασφαλώς κάποιοι χαίρονται και πανηγυρίζουν ως δικαιωμένοι (;)

Αυτά έπρεπε να αποφύγει ο Ζαγοράκης. Το να δικαιωθούν όσοι τον κατηγορούσαν απ' την αρχή χωρίς να υπάρχει κάτι να του προσάψουν.

apostolos

• Guest
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Στη γωνια περίμεναν τα καλόπαιδα ειδικά σε αυτό το site για ένα σοβαρό πάτημα και να ξεσπαθώσουν...
Από την άλλη όμως, δεν ξέρω, τον ΑΣ νομίζω ότι έπρεπε να τον αφήσει στην άκρη ο Ζαγόρ. Είπα ότι θα τον στηρίξω και τον στηρίζω και θα τον στηρίζω ως ΠΡOΕΔΡΟ της ΠΑΕ...Για τον ΑΣ όμως και ειδικά σε φλέγοντα θέματα όπως το γήπεδο κλπ ακόμα κι αυτός εν λευκώ τη στήριξη μου δεν πρόκειται να την πάρει... Τα πράγματα είναι ζόρικα...Ο Τέο ήρθε υποτίθεται να βγάλει το καράβι που λέγεται ΠΑΕ από την ξερα και για κανέναν άλλο λόγο, τουλάχιστον ο ίδιος το έχει δηλώσει επανειλημμένως... Και το έχει καταφέρει στον υπέρτατο βαθμό...Τι το θέλει το δεύτερο καρπούζι τώρα? Να γίνουν όλα σκατά δηλαδή? Δεν ξέρω, ας ελπίσουμε ότι ξέρει τι κάνει γιατί αν κάτι στραβώσει στον ΑΣ και ειδικά στο γηπεδικό θα πάρει και την ΠΑΕ η κάτω βόλτα και θα είναι κρίμα....

Offline ved

• Αλλαγή

το δευτερο που εμαθα αλλα δεν το πολυπιστευω ειναι οτι οταν γινει προεδρος ο Βιολιδης θα ωριμασει αρκετα αν οχι σιγουρα το θεμα με τον Στογιακοβιτς και την ΚΑΕ(και λεω εγω τωρα,μηπως ανακατευτει τοτε με το μπασκετ και ο Γ.Παπαδοπουλος-αυτο ειναι δικη μου φλασια) 

ελπιζω να σας ανακουφισα μερικους οπως corrupt kαι vedder με αυτην την ελπιδα που σας εδωσα

Yγ μην με ζαλισει κανενας με φυλακισμενο εγκεφαλο για ολα αυτα που εγραψα,το λεω και στην αρχη ειναι πληροφοριες και οχι τιποτα σιγουρο

τα ακουσα και εγω αυτα λικ αλλα προφανως δεν τα πιστευω. ο στογιακοβιτς μας εχει γραμμενους και αυτο ειναι αποδεδειγμενο. καποιοι χρησιμοποιουν το ονομα του και παλι εμεις ονειροπολουμε σαν χαιβανια. ο κατσαρης προφανως θα μεινει μεχρι να εξασφαλισει τα δικαιωματα του στους εμπορικους χωρους του νεου γηπεδου, και για αυτο θα σκυλιασει να το κανει εκτος πολης. και φυσικα ειναι αστειο να πιστεψω οτι θα εκλεγει και μετα θα παραιτηθει οριστικα. τοσο γελοιοτητα πια?

προφανως τα παραπανω τα αφησε ο κατσαρης να διαρρευσουν και καποιοι δικοι μας τα πιστεψαν.

και φυσικα οταν εχεις αμφιβολιες για κατι δεν εχεις παρα να κοιταξεις πισω στο παρελθον. και το παρελθον λεει οτι ο κατσαρης εχει παραιτηθει καμια 10ρια φορες και εχει κανει κωλοτουμπα.

ακομα δεν μαθαμε...

υγ ο κατσαρης εμπλεκεται με τα διοικητικα του συλλογου απο αρχες 90 ,,, ΚΟΝΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!! και σοβαρο τιτλο δεν εχει παρει φυσικα.

ΝΕΒΕΡΚΟΥΠΕΝ Ο ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ.............ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ???????????????

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Αυτό για τον Κατσαρή και "ηρωική" έξοδο πρέπει να ισχύει..Και προσπαθεί γι' αυτό , καιρό τώρα..

Όπως και να χει Κατσαρή δεν ψηφίζω..Τόσα χρόνια παλεύουμε να διώξουμε τον Καρκίνο που επι προεδρίας του χρεώθηκαν τόσα μύρια το μπασκετ και η μπάλα και τα τμήματα σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα πάλευαν να ορθοποδήσουν..Και προσπάθησε και δυο φορές "οι θερμοπύλες" να δώσει το γήπεδο (μπατμαν,dimand)
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να πιστέψω ένα τόσο εξεζητημένο σενάριο.
Ο παραιτηείς Κατσαρής θέλει να επανεκλεγεί ώστε να φύγει σαν ήρωας; Και θα αναλάβει ο αντιπρόεδρος της παε πρόεδρος του ΑΣ; Ο Παπαδόπουλος στο μπάσκετ σαν ηττημένος στις εκλογές του ΑΣ; και σε λίγο έρχεται και ο Στογιάκοβιτς...;

Όποιος έχει αγνές προθέσεις δεν καταστρώνει τέτοια σατανικά σενάρια αλλά βγαίνει και ξηγιέται στον κόσμο και κερδίζει την εμπιστοσύνη του και την ψήφο του. Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολύ κακά ξεμπερδέρματα.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

υγ ο κατσαρης εμπλεκεται με τα διοικητικα του συλλογου απο αρχες 90 ,,, ΚΟΝΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!! και σοβαρο τιτλο δεν εχει παρει φυσικα.

ΝΕΒΕΡΚΟΥΠΕΝ Ο ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ.............ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ???????????????

:) :)

Εδώ και τώρα μεταγραφή του επιτυχημένου επαναστάτη - προέδρου - επιστήμονα Λάμπρο Σκόρδες στην θέση του γερασμένου Κατσαρή-δα.. Ο Σκόρδες ειναι ο απόλυτος expert neverkoupen - προπαγανδιστής και μπορεί να συνεχίσει επάξια το σοβαρό έργο του μεγάλου Κατσαρή-δα για την πλήρη απαξίωση - διάλυση του συλλόγου.. Ήρθε η ώρα να γίνει ο αρούλης φυτώριο μας και σε παραγοντικό επίπεδο...
Hasta la konoma... Siempre...

ΥΓ Μετά την επανεκλογή και την παραίτηση του Κατσαρή-δα πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα αναλάβει ο Στογιάκοβιτς αλλά ο Ομπάμα που έχει και πείρα από την Αμερική..
ΥΓ2 Φίλε lik σε παρακαλώ συγχώρεσε το (κρύο είναι η αλήθεια) χιούμορ μου αλλά αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας συμβαίνουν μόνο στις ταινίες.. Δυστυχώς, η φάση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή..Ο Κατσαρής ξεκίνησε ήδη να μας γλυκαίνει το χάπι με παραμύθια για αγρίους και την χιλιοστή επιστροφή του Μπάνε ( γιατί ρε Μπάνε;; )

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
Ο χοντρός μπένι ζει και βασιλεύει! Και δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ με τίποτα μιλάμε.
Την ΠΑΕ την άφησε λίγο ν' αναπνεύσει, ίσα ίσα μέχρι να ξεχρεώσει και θα την αφήσει και λίγο καιρό ακόμη ήσυχη, για να εκμεταλευτεί τον Ζαγοράκη. Και θα έρθει μετά ένας ακόμη του κύκλου του, αυτού του κύκλου που μας ρουφάει τη ψυχή τόσα χρόνια. Αλλά αυτά για την ΠΑΕ είναι πολύ μελλοντικά.

Τα άμεσα είναι αυτά τα όμορφα που ζούμε στις μέρες μας. Όποιος κράζει τον κατσαρή και το κακό που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ είναι αφελής ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αν δεν βάλει μέσα και τις πλάτες του κατσαρή και των υπολοίπων ΠΑΟΚαρχών.

Για να αποφύγουμε τα διλλήματα του στυλ η κότα έκανε τ' αυγό ή το αυγό την κότα (στον ΠΑΟΚ λέμε πλέον ο μπένι στηρίζει τον Βιολίδη ή ο Βιολίδης τον μπένι), για να μη τελματώσουμε στο ότι απέναντί τους θα υπάρχουν, αν υπάρχουν, αντίπαλοι ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα πάμε σαν προβατάκια να ξαναψηφίσουμε κατσαρήδα. Επειδή πήρε την "ευλογία" του Ζαγοράκη, μέσω Βιολίδη κι επειδή η άλλη λύση έχει μέλβα και "άρειους" ΠΑΟΚτσήδες.
Ποιος να μου τό 'λεγε πως θα ψήφιζα κατσαρή και να τον έπαιρνα σοβαρά.

Αφού λέω να μη συμμετέχω καν... για να αποφεύγω αυτού του είδους τα διλλήματα που με χαλάνε.

Κι να γίνει ενωτικό ψηφοδέλτιο, πάλι δεν λέει να ψηφίσω. Ακόμη πιο πρόβατο θα νιώσω.

Δεν γαμείς όμως. Αφού οι μεγάλες αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ παίρνονται σε πολιτικά γραφεία κι όχι στις επίτηδες κωμικές γενικές συνελεύσεις, ας ελπίσουμε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ο Βιολίδης να διεκδικήσει μεγαλύτερα κομμάτια πίτας από τα ψίχουλα που πετούσαν στον κατσαρή.

Τελικά άρχισα να πιστεύω σοβαρά και ειλικρινά ότι στον ΠΑΟΚ δεν αξίζει να την ψάχνεις και πολύ. Χρειάζεται να κάνεις και τον μαλάκα που και που. Έτσι και δεν θα τρελαθείς και θα ευχαριστιέσαι πιο πολύ τις χαρές της ομάδας. Π.χ τώρα αντί να κάνω όνειρα για champion's league κάθομαι και χαλιέμαι με τον μπένι. Δεν γαμιέται μωρέ. Δεν τους χαρίζω τις χαρές μου. Αν μας ζοχαδιάσει η ομάδα στο play off θα ξεσπάσω στις εκλογές του ΑΣ  ;D
« Last Edit: April 29, 2009, 13:48:23 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ακούμε τόσα χρόνια για τον κατσαρίδα και τους συν αυτώ, όλοι αυτοί έφαγαν κανένα πέσιμο καμιά φορά??? Ανενόχλητοι κάνουν ότι κάνουν τόσα χρόνια και μεις μόνο τους βρίζουμε,σαν πετάμε πέτρες δηλαδή σε τανκς!!! Γούμενοπαγώνης,πανελούδης,κατσαρής κάναν ότι κάναν και είναι κύριοι, με τις βόλτες τους στην παραλια και στην αριστοτέλους. Αυτό είναι που έχουμε χάσει στα τόσα χρόνια αναξιοπιστίας!!! Δεν μας σέβεται κανείς!!! Όλοι χεσμένους μας έχουν κανουν ότι γουστάρουν και πουλάνε τρέλα μετά!!! Μια μαγκιά πήγε να γίνει τότε με γούμενο με μια μηχανοκίνητη πορεία στο ωραιοκαστρο 17η Νοέμβρη και αναβλήθηκε!!! Αν γινόταν εκείνη η πορεία το σπίτι του χοντρού στο ωραιόκαστρο θα γινόταν παρανάλωμα του πυρός!!!! Μετά άμα ήταν μάγκες οι κατσαρήδες και οι παντελονάτοι ας κάνανε μαγκιές!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ