Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 13029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς βλέπω αρχίσαμε να ψάχνουμε δικαιολογίες και ξέρω γω για να ψηφίσουμε (...) Κατσαρή.
Δεν θέλω να κουράσω άλλο, ας κάνει ότι θέλει και ότι του υπαγορεύει η συνείδησή του.
Άν ήθελε ο Ζαγοράκης να προστατεύσει την ενότητα του ΠΑΟΚ ας έβαζε τον Βιολίδη ανεξάρτητο απέναντι στον νεκροθάφτη Κατσαρή. Απλά πράγματα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο κατσαριδας εχει τα μισα μελη του ΑΣ με το μερος του. Αν το παλεψει, οποιον και να εχει αντιπαλο παλι αυτος θα βγει, γιατι πολυ απλα εκει μεσα λειτουργουν σαν μασονικη στοα. Οταν επρεπε να γραφτουμε ΟΛΟΙ στον ΑΣ, ξιναμε τα παπαρια μας. Τωρα που το θυμηθηκαμε λογω εκλογων, η κατασταση δυστυχως δεν σωζεται.
Ο Ζαγορ το ξερει καλα πως ο κατσαριδας θα ξαναβγει και παει να του χωσει τον Βιολιδη απο διπλα για να συμαζεψει λιγο την κατασταση.
Ο λαος του ΠΑΟΚ εδιωξε τον μπατμαν, εδιωξε τον γουμενο, αλλα ποτε δεν ασχοληθηκε με τα υπολοιπα λαμογια που ματωνουν το συλλογο γιατι αυτοι οι υπολοιποι δεν φαινονται στη βιτρινα. Σαν λαος εχουμε ακομα πολλα σταδια ωριμανσης να περασουμε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Θα συνεχισω τα αιρετικα μου ποσταρισματα ;D

Νομιζω οτι κυνηγαμε φαντασματα και το θεμα της νεας Τουμπας εχει παρει διαστασεις, που με τα νεα δεδομενα δεν δικαιολογουνται. Καμια φορα διαβαζοντας σας και ακουγοντας ραδιοφωνο το "Κατω τα χερια απο την Τουμπα" μου ακουγεται "Ου σιξ χαντερτ σιξτι σιξ, δε ποπ ιζ κιλερ". Οφειλω να παραδεχτω, οτι ο Ηγουμενος, ο Καραβοκυρης και ο ανθρωπος με το ενα κουστουμι, δικαιολογημενα μας εβαλαν σε αυτο το τρυπακι. Πρεπει ομως ολοι μας να παραδεχτουμε, οτι ο ΠΑΟΚ πλεον εχει αλλαξει επιπεδο και δεν αναφερομαι μονο στην αγωνιστικη μας ανοδο φετος. Δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος,που δοξαστηκε οπως λιγοι εντος και εκτος συνορων, που κουβαλαει ενα βαρυ πλεον ονομα και μια υστεροφημια, να θελει να φαει το γηπεδο και να ανοιξει μπουτικ κοκο σανελ στην κορουλα του. Μπορει να ειμαι προσωπολατρης η ακομα και φυτο, αλλα μπορω στον ανθρωπο να εμπιστευτω οχι μονο την Τουμπα, αλλα και οτι εχω και δεν εχω (σιγουρα ομως οχι την γυναικα μου ;D)

Στην υποψηφιοτητα του Βιολιδη στον συνδιασμο του Κατσαρη δεν υπαρχουν και ουτε πρεπει να ψαξουμε για δικαιολογιες. Τα σεναρια περι αναμειξης μονο και μονο για να φαει τον Κατσαρη εκ των εσω ειναι αβασιμα. Ο Κατσαρης την δεδομενη χρονικη στιγμη και με ενα διοικητικο συμβουλιο της προκοπης, ειναι ο μονος,που μπορει να συνεχισει να ηγειται του ΑΣ. Δεν ειναι μονο η οικονομικη του δυνατοτητα,που νομοτελειακα τον καθιστα καταλληλο, ειναι και οι κομματικες του προτιμησεις, γιατι κακα τα ψεμματα γηπεδο χωρις πολιτικη πρωτοβουλια δεν γινεται. Αν συνυπολογισουμε οτι εχει αναμφιβολα πειρα στο τιμονι ενος ερασιτεχνη με τους περισσοτερους αθλητες στην Ελλαδα και με πληθωρα τμηματων, τοτε ολοι καταλαβαινουμε για ποιο λογο ο Θοδωρος, προχωρησε σε αυτην την κινηση. Αν ειναι μια φορα δυσκολο να εισαι προεδρος ΠΑΕ, ειναι αλλες δεκα φορες πιο δυσκολο να εισαι προεδρος στον ΑΣ. Καμια φορα δε αναρωτιεμαι, ποια θα ηταν η γνωμη μας για τον Κατσαρη, αν ο Θοδωρος ηταν προεδρος εδω και 10 χρονια..και το τμημα μπασκετ συνεχιζε στην μετριοτητα της δευτεροτριτης θεσης στο πρωταθλημα. Ο Βιολιδης θα ειναι ο συνδετικος κρικος ΠΑΕ-ΑΣ και ισως μπασκετ..οπως παντα ο ΑΣ ειχε ανθρωπο στην διοικηση των ΑΕ, ετσι τωρα γινεται και αντιστροφο και μακαρι το νεο διοικητικο συμβουλιο του ΑΣ να απαρτιζεται πλεον απο ανθρωπους,που εχουν αμεση σχεση με τα τμηματα του.

Και τελειωνω ,ζητωντας συγγνωμη για το μακροσκελες μου ποσταρισμα, λεγοντας, πως ο ΑΣ δεν ειναι μονο ποδοσφαιρο και μπασκετ. Οφειλουμε να ασκησουμε κριτικη και να ψαξουμε λυσεις για ολα τα τμηματα του συλλογου και ελπιζω οσοι απο εσας ειναι μελη, πηγαινοντας στην τακτικη γενικη συνελευση να μην το ξεχασουν. Αν οι ενστασεις σας για την υποψηφιοτητα του Κατσαρη εχουν ως αντικειμενο μονο το ποδοσφαιρο, τοτε νομιζω πως ειναι αδικαιολογητες.

Offline agraf

• Αλλαγή
Συγγνώμη για το συχνό ποστάρισμα αλλά θα πάθω εγκεφαλικό.

Δηαλαδή ο Βιολίδης κατεβαίνει μαζί με τον Κατσαρή για να τον ελέγχει; Να του τραβάει το αυτί όποτε κάνει μα...κία ο Κατσαρής;

Επίσης απορώ πώς δεν μας ενοχλεί ότι η παε ΠΑΟΚ θα γίνει ουσιαστικά ένα με τον ΑΣ άν εκλεγεί ο Κατσαρής. Πώς θα ασκήσει ο ΑΣ το ρόλο του; Άν κόψει ο Βιολίδης ένα τιμολόγιο στο όνομά του το οποίο είναι ψεύτικο ποιός θα τον εγκαλέσει στην τάξη; Ποιός θα ασκήσει έλεγχο; Ο Κατσαρής ή ο Βιολίδης; Αφού αυτοί είναι ήδη συνέταιροι και ελπίζουν να επισημοποιήσουν αυτήν την συνεργασία με την ψήφο τη δικιά μας.

Ο Βιολίδης πριν λόγους μήνες δεν έφερνε τον επενδυτή στη ΓΣ του ΑΣ γιατί τη θεωρόυσε χαμηλού επείπέδου και τώρα παέι για αντιπρόεδρος;

Μεγάλο λάθος του Ζαγοράκη. Μακάρι να εκλεγεί ο Παπαδόπουλος.

Offline tsag

• Αλλαγή
Tsag μάλλον τα Ελληνικά σου είναι περίεργα όταν νομίζεις με το κείμενο που παραθέτεις ότι επιτρέπεται <<...  Έμποροι αθλητικών ειδών, καθώς και οι μέτοχοι, εταίροι,
διαχειριστές και μέλη διοικητικού συμβουλίου αθλητικής ανώνυμης
εταιρείας
και κάθε είδους εμπορικής εταιρίας, εφόσον αυτές έχουν ως
αντικείμενο εργασιών τους την εμπορία ή την κατασκευή κάθε είδους
αθλητικών ειδών, δεν επιτρέπεται να είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου
ή της εξελεγκτικής επιτροπής του σωματείου ούτε να είναι αντιπρόσωποι
αυτού σε υπερκείμενες ενώσεις ή ομοσπονδίες...>>. Φυσικά η ερώτησή μου ήταν ρητορική γιατί ο Βιολίδης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ είναι, άρα...

Ναι έχεις δίκιο. Το πέρασα λίγο βιαστικά και παρανόησα απ'οτι φαίνεται. Δεν είχα πρόθεση παραπληροφόρησης. sorry

Συνεπώς ο Βιολίδης πρέπει να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος. Δεν έχει και κάποιο ποσοστό μετοχών αν δεν κάνω λάθος ή όχι?

Όπως και να έχει, προσωπικά είμαι 110% εναντίον της στήριξης του κυρ Θανάση. Δεν ξέρω τι μαγειρέματα είναι αυτά και τι παίζεται αλλά με ξενέρωσαν με αυτή την κίνηση
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
καταρχήν εγώ θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι...
οποιοδήποτε σχήμα κατεβει εναντια στον κατσαρή έχει ελπίδες να κερδίσει???
ένα απλό ΝΑΙ η ΟΧΙ
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Οταν ο Κατσαρης θελει να παραμεινει προεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ολο το συμπαν συνομοτει για να τα καταφερει...

Offline tsag

• Αλλαγή
καταρχήν εγώ θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι...
οποιοδήποτε σχήμα κατεβει εναντια στον κατσαρή έχει ελπίδες να κερδίσει???
ένα απλό ΝΑΙ η ΟΧΙ

τώρα πια όχι!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
tsag πριν την φαση με Βιολιδη
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
Οταν επρεπε να γραφτουμε ΟΛΟΙ στον ΑΣ, ξιναμε τα παπαρια μας. Τωρα που το θυμηθηκαμε λογω εκλογων, η κατασταση δυστυχως δεν σωζεται.
..........................
 Σαν λαος εχουμε ακομα πολλα σταδια ωριμανσης να περασουμε.
Σε πολλα συμφωνω φιλε,αλλα οταν γινοταν αγωνες για να γραφτουν εστω και αλλα 500 μελη στον ερασιτεχνη για να μπορεις να ελεγξεις ως λαος την μανα του συλλογου σε ελεγαν τι με νοιαζει εμενα το μπατμιντον και το πολο.Τωρα που ενδεχομενος θα φαμε σκατα ή αλλιως Κατασαρη στην μαπα να την βρασω την κριτικη εκ των υστερων και απ εξω...............
.......μιλαω για την τραγικη αναλαγογια 20000 διαρκειας-1000 μελη στον ΑΣ.
Και πειδη παλι θα εμφανιστουν οι γνωστοι-αγνωστοι αυτοι που εμφανιζονται παντα σε τετοιες περιπτωσεις και στις καλες η γαραγαρα και το λαγουμι παει συνεφο καλο θα ειναι να αναλογιστουμε τις ευθηνες του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.
  Ατοπημα μεγαλο του Σκυλου να στηριξει ανοιχτα κατσαριδα αλλα βαζοντας κατω τα πραγματα καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινει οτι σε αυτο περισσοτερο εθυηνεται η αδρανεια μας.....
  Η παραιτηση κατασαριδα ισχυει απο ιουνιο 2008,εχεις εναν χρονο προεδρο στον ΑΣ τον τραγικο Δημοκρατη Παπαδοπουλο και τι εκανες ?Ποιες οι ενεργειες σου ατομικα και συλλογικα να αλλαξεις την κατασταση,να δωσεις λυση και κατευθηνσεις ? ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΩ ΑΣ ΠΑΟΚ οποτε καλη η κριτικη και το μιξιαρισμα και ολα τα καλα αλλα καλο ειναι να δουμε λιγο τα μουτρα μας στον καθρεφτη και επειδη ειμαι συφιλιασμενος απο χτες σας λεω το εξης κανενας δεν εχει το δικαιωμα να γκρινιαξει σε 3-4 χρονια για το γηπεδο,κανενας δεν εχει δικαιωμα να κλαψει οταν καποια στιγμη σε ΠΑΕ θα πρεπει να υπαρξει διαδοχη κατασταση και σου στειλουν φυτευτο λαμογιο κομματικο,επενδυτικα κ.ο.κ γιατι απλουστατα αν δεν αγωνιστεις για κατι καλο και καθαρο δεν θα το εχεις.Με αγωνες ηρθε ο σκυλος μακροχρονιους και δυναμικους,καπου επαναπαυτηκαμε να κοιταξουμε και το μελλον μας και να το εξασφαλισουμε.Δεν συμμετεχεις  ? .....φαε σκατα
  Εννοειτε οτι δεν παυω να στηριζω την προσπαθεια της παε,τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω και τον στηριζω αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα,κανεις δεν ειναι για παντα χρεος μας ειναι να παραδωσουμε εναν ΠΑΟΚ δυνατο σε ολα τα επιπεδα στην επομενη γενια οπως τον παραλαβαμε αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Λέμε οτι αυτές οι εκλογές του ΑΣ έχουν ύψιστη σημασία για τον ΠΑΟΚ... Και αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι είναι ότι η ιδιαίτερη αυτή σπουδαιότητα σχετίζεται με την απόφαση για την δημιουργία του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΠΑΟΚάρας μας την οποία θα πάρει ο ΑΣ.. Στο πνεύμα αυτό πολλά αδέρφια θεωρούν λογική την εμπλοκή της ΠΑΕ, έμμεσα ή άμεσα, με τον ΑΣ (καθώς η ΠΑΕ θα διαχειρίζεται το γήπεδο αυτό) και μάλιστα δικαιολογούν τον "τακτικισμό" της συμμαχίας με έναν από τους μεγαλύτερους καρκίνους του ΠΑΟΚ (sir Θανάσης με τ'όνομα) στην λογική (φαντάζομαι) της συμμαχίας ακόμα και με τον διάολο για το καλό του ΠΑΟΚ.
Εμένα προσωπικά η κίνηση αυτή με βρίσκει κάθετα αντίθετο για 2 λόγους:
1. Ο ΑΣ είναι ο θεματοφύλακας της ομάδας και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να συνδέεται με μια ανώνυμη εταιρία (και λιγότερο ή περισσότερο να ελέγχεται από αυτήν)
2. Όταν κάποιος έχει αποδεδειγμένα βλάψει τον ΠΑΟΚ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συμμαχείς μαζί του για να πετύχεις το οτιδήποτε...
Η πρώτη μου ένσταση έχει νομίζω ήδη αναλυθεί από τον φίλο agraf εδώ
Συγγνώμη για το συχνό ποστάρισμα αλλά θα πάθω εγκεφαλικό.

Δηαλαδή ο Βιολίδης κατεβαίνει μαζί με τον Κατσαρή για να τον ελέγχει; Να του τραβάει το αυτί όποτε κάνει μα...κία ο Κατσαρής;

Επίσης απορώ πώς δεν μας ενοχλεί ότι η παε ΠΑΟΚ θα γίνει ουσιαστικά ένα με τον ΑΣ άν εκλεγεί ο Κατσαρής. Πώς θα ασκήσει ο ΑΣ το ρόλο του; Άν κόψει ο Βιολίδης ένα τιμολόγιο στο όνομά του το οποίο είναι ψεύτικο ποιός θα τον εγκαλέσει στην τάξη; Ποιός θα ασκήσει έλεγχο; Ο Κατσαρής ή ο Βιολίδης; Αφού αυτοί είναι ήδη συνέταιροι και ελπίζουν να επισημοποιήσουν αυτήν την συνεργασία με την ψήφο τη δικιά μας.

Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι οτι ούτως ή άλλως ο ΑΣ χρειάζεται την συναίνεση της ΠΑΕ για να αποφασίσει ΠΟΥ και ΠΩΣ θα φτιαχτεί το νεο γήπεδο μας (αφού η ΠΑΕ θα το διαχειρίζεται) και δεν απαιτείται τα 2 αυτά όργανα να συνδέονται μεταξύ τους αφαιρόντας ουσιαστικά από τον ΑΣ τις εξουσίες του.. Ειλικρινά τρέμω στην ιδέα του τι θα συμβεί αν ο Ζαγοράκης αποφασίσει οτι το νεο γήπεδο μας πρέπει να φτιαχτεί εκτός του κέντρου (σενάριο που δυστυχώς θεωρώ αρκετά πιθανό)...
Σχετικά με την δεύτερη ένσταση μου νομίζω ότι συμμαχώντας με τον Κατσαρή ουσιαστικά του δίνεις άφεση αμαρτιών για τα περασμένα και έμμεσα νομιμοποιείς την άθλια κατάσταση στην οποία έχει φέρει τον ΑΣ.. Η λογική μάλιστα ότι η συμμαχία μαζί του είναι "αναγκαίο κακό" γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν τα κουκιά στις εκλογές του ΑΣ νομίζω οτι δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ.. με την ίδια λογική ας πάρουμε και τον father γκαγκάτση ως υπεύθυνο της ΠΑΕ να στήσουμε την παράγκα του Βορρά μπας και πάρουμε πρωτάθλημα γιατί αλλιώς θα μας σφάζουνε... Συγνώμη αλλά αυτό δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον ΠΑΟΚ που αγάπησα και ονειρεύομαι...
Άλλωστε οι εξουσίες του ΑΣ σχετικά με το γήπεδο είναι μόνο τυπικές... Όσες αποφάσεις και να πάρει η κλειστή κλίκα του Κατσαρή και όσες μακέτες και να φτιάξει αν συναντήσει ουσιαστική αντίδραση του ΛΑΟΥ μας τα σχέδια αυτά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πραγματοποιηθούν...
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο κατσαριδας εχει τα μισα μελη του ΑΣ με το μερος του. Αν το παλεψει, οποιον και να εχει αντιπαλο παλι αυτος θα βγει, γιατι πολυ απλα εκει μεσα λειτουργουν σαν μασονικη στοα. Οταν επρεπε να γραφτουμε ΟΛΟΙ στον ΑΣ, ξιναμε τα παπαρια μας. Τωρα που το θυμηθηκαμε λογω εκλογων, η κατασταση δυστυχως δεν σωζεται.
Ο Ζαγορ το ξερει καλα πως ο κατσαριδας θα ξαναβγει και παει να του χωσει τον Βιολιδη απο διπλα για να συμαζεψει λιγο την κατασταση.
Ο λαος του ΠΑΟΚ εδιωξε τον μπατμαν, εδιωξε τον γουμενο, αλλα ποτε δεν ασχοληθηκε με τα υπολοιπα λαμογια που ματωνουν το συλλογο γιατι αυτοι οι υπολοιποι δεν φαινονται στη βιτρινα. Σαν λαος εχουμε ακομα πολλα σταδια ωριμανσης να περασουμε.

Offline Suicidal

• Βασικός
Quote from: northeagle_4
Quote from: northeagle_4
Σε πολλα συμφωνω φιλε,αλλα οταν γινοταν αγωνες για να γραφτουν εστω και αλλα 500 μελη στον ερασιτεχνη
για να μπορεις να ελεγξεις ως λαος την μανα του συλλογου σε ελεγαν τι με νοιαζει εμενα το μπατμιντον και το πολο.
Τωρα που ενδεχομενος θα φαμε σκατα ή αλλιως Κατασαρη στην μαπα να την βρασω την κριτικη εκ των υστερων και απ εξω...............
.......μιλαω για την τραγικη αναλαγογια 20000 διαρκειας-1000 μελη στον ΑΣ.

Και πειδη παλι θα εμφανιστουν οι γνωστοι-αγνωστοι αυτοι που εμφανιζονται παντα σε τετοιες περιπτωσεις και στις καλες η γαραγαρα και το λαγουμι παει συνεφο καλο θα ειναι να αναλογιστουμε τις ευθηνες του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.
  Ατοπημα μεγαλο του Σκυλου να στηριξει ανοιχτα κατσαριδα αλλα βαζοντας κατω τα πραγματα καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινει οτι σε αυτο περισσοτερο εθυηνεται η αδρανεια μας.....
  Η παραιτηση κατασαριδα ισχυει απο ιουνιο 2008,εχεις εναν χρονο προεδρο στον ΑΣ τον τραγικο Δημοκρατη Παπαδοπουλο και τι εκανες ?Ποιες οι ενεργειες σου ατομικα και συλλογικα να αλλαξεις την κατασταση,να δωσεις λυση και κατευθηνσεις ? ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΩ ΑΣ ΠΑΟΚ οποτε καλη η κριτικη και το μιξιαρισμα και ολα τα καλα αλλα καλο ειναι να δουμε λιγο τα μουτρα μας στον καθρεφτη και επειδη ειμαι συφιλιασμενος απο χτες σας λεω το εξης κανενας δεν εχει το δικαιωμα να γκρινιαξει σε 3-4 χρονια για το γηπεδο,κανενας δεν εχει δικαιωμα να κλαψει οταν καποια στιγμη σε ΠΑΕ θα πρεπει να υπαρξει διαδοχη κατασταση και σου στειλουν φυτευτο λαμογιο κομματικο,επενδυτικα κ.ο.κ γιατι απλουστατα αν δεν αγωνιστεις για κατι καλο και καθαρο δεν θα το εχεις.Με αγωνες ηρθε ο σκυλος μακροχρονιους και δυναμικους,καπου επαναπαυτηκαμε να κοιταξουμε και το μελλον μας και να το εξασφαλισουμε.Δεν συμμετεχεις  ? .....φαε σκατα    Εννοειτε οτι δεν παυω να στηριζω την προσπαθεια της παε,τον σκυλο τον αγαπαω και τον εκτιμαω και τον στηριζω αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα,κανεις δεν ειναι για παντα χρεος μας ειναι να παραδωσουμε εναν ΠΑΟΚ δυνατο σε ολα τα επιπεδα στην επομενη γενια οπως τον παραλαβαμε αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.

Πόσο μέσα στο μυαλό μου μπορεί να είσαι ρε αδερφέ μου....πόσο.....
Με γλύτωσες από μεγάλο post North !
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα ! (μέχρι στιγμής)
.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αρα για να καταλαβω καλα,οι πρωην συνδιοικουντες της ΠΑΕ ειναι τωρα αντιπαλοι στις εκλογες?
Μαλιστα.....
ΥΓ.Υποτιθεται οτι ζαγορ και παπαδοπουλος ηταν φιλαρακια και οταν εφυγε ο 2ος απο την διοικηση ηταν για λογους "επαγγελματικους"..
ΠΑΟΚ G4Α

polaret

• Guest
Κακως κανουμε αυτην τη συζητηση τοσο νωρις περιμενετε λιγο να δουμε τι συμβαινει και σχολιαζουμε , αλλος λεει να βγαζαμε τον παπαδοπουλο αλλος τον φουφουτο καθηστε να δουμε την εξελιξη  ( να μαθουμε και τα πως και γιατι)     και το συζηταμε

Υ.Γ και να σου πω εσενα νεοκοπε αν θεωρεις τον εαυτο σου προβατο καλα κανεις αλλα μην μας μπερδευεις ολους με την παρτη σου

DimNaoussa

• Guest
Χωρις να ξερω πολλα για το συγκερκιμενο θεμα λογω της ηλικιας μου, θελω να θεσω ενα ερωτημα..Γιατι ο Ζαγορακης προτεινε ο Βιολιδις να κατεβει με τον κατασριδα και δεν εκανε σε ολους προταση να τον συμπεριλαβουν στο ψηφοδελτιο τους? ?ετσι θα βλεπαμε και θα κραζαμε ποιος δεν γουσταρει ατομο απο ΠΑΕ μεσα στον ΑΣ..Επισης γιατι τον στηριζει ο Ζαγορακης και δεν βγαινει να μας πει ανοιχτα πως και τι? ? Κατσαριδα αντε γαμησου...

Yγ: northeagle πολυ καλο ποστ, τα ειπες ολα..

Offline corrupt

• Αλλαγή
Νομιζω οτι κυνηγαμε φαντασματα και το θεμα της νεας Τουμπας εχει παρει διαστασεις, που με τα νεα δεδομενα δεν δικαιολογουνται. Καμια φορα διαβαζοντας σας και ακουγοντας ραδιοφωνο το "Κατω τα χερια απο την Τουμπα" μου ακουγεται "Ου σιξ χαντερτ σιξτι σιξ, δε ποπ ιζ κιλερ". Οφειλω να παραδεχτω, οτι ο Ηγουμενος, ο Καραβοκυρης και ο ανθρωπος με το ενα κουστουμι, δικαιολογημενα μας εβαλαν σε αυτο το τρυπακι. Πρεπει ομως ολοι μας να παραδεχτουμε, οτι ο ΠΑΟΚ πλεον εχει αλλαξει επιπεδο και δεν αναφερομαι μονο στην αγωνιστικη μας ανοδο φετος. Δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος,που δοξαστηκε οπως λιγοι εντος και εκτος συνορων, που κουβαλαει ενα βαρυ πλεον ονομα και μια υστεροφημια, να θελει να φαει το γηπεδο και να ανοιξει μπουτικ κοκο σανελ στην κορουλα του. Μπορει να ειμαι προσωπολατρης η ακομα και φυτο, αλλα μπορω στον ανθρωπο να εμπιστευτω οχι μονο την Τουμπα, αλλα και οτι εχω και δεν εχω (σιγουρα ομως οχι την γυναικα μου ;D)

To γήπεδο φιλαράκι δεν είναι ούτε του Ζαγοράκη ούτε του Κατσαρή ούτε κανενός για να του το εμπιστευετείς, είναι περιουσία του λαού του ΠΑΟΚ για τα τελευταία αλλά και τα επόμενα 50 χρόνια. Το γήπεδο αυτό χτίστηκε με θυσίες και με το μόχθο του απλού φιλάθλου ΠΑΟΚτσή, ούτε οικειοποιηθήκαμε δημόσια στάδια ούτε μας τα χαρίζει το κράτος όπως συμβαίνει με τους άλλους. Τώρα για ποιό λόγο το μπλέκεις το θέμα με τις επερχόμενες εκλογές αδυνατώ να καταλάβω με το φτωχό μου μυαλό, και θα σου ζητούσα να μας το αναλύσεις λίγο περισσότερο...

Και όσον αφορά τις οικονομικές δυνατότητες του Κατσαρή και τις αβάσιμες (κατά σε) ενστάσεις εναντίον του, πήγαινε καλύτερα να δεις υπό τι συνθήκες προπονούνται τα παιδιά στις ακαδημίες του μπάσκετ, με τι υποδομές και μπάτζετ κατεβαίνει στο πρωτάθλημα η ομάδα του χόκει, αν τα παιδιά του χαντμπολ και του βόλλει έχουν πάνω από 2 αγωνιστικές εμφανίσεις, και αν τα πιτσιρίκια της πάλης και του ταεκβοντό έχουν φορεσιές με το δικέφαλο για να αγωνιστούν ή αν αγωνίζονται με δικά τους ρούχα, από το σπίτι τους...

Τώρα γι'αυτό που λες με τα κομματικά συμφέροντα τι να σου πω... Ντρέπομαι για λογαριασμό σου.

Δεν προσωποποιώ συνολικά τις ευθύνες για όλα τα προβλήματα του ερασιτέχνη στον Κατσαρή (είναι και νομοτελειακά αδύνατον ένας άνθρωπος να ευθύνεται από μόνος του για ένα σύνολο προβλημάτων), γενικότερα από ιδεολογία και στάση ζωής πιστεύω πως η ευθύνη είναι συλλογική και διαχρονική και δεν δύναται να εξατομικευθεί. Μονάχα ο λαός του ΠΑΟΚ ευθύνεται στο φινάλε-φινάλε για την κατάσταση, που δεν συμμετέχει ενεργά στα του ΑΣ, όπως άλλωστε και ο λαός είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη λύση.

Ελπίζω μετά τα 19.000 διαρκείας και τους 10.000 μετόχους της ΠΑΕ να αλλάζει ριζικά η νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή και να γίνει μέλος στη μητέρα του συλλόγου με την ίδια μαζικότητα και δυναμική, ώστε να απεμπλακούμε άπαξ και διαπαντός από όλους όσους πίνουν το αίμα του ΠΑΟΚ μας...
« Last Edit: April 25, 2009, 22:54:09 by corrupt »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τωρα τι να το κανεις ρε αδερφε;δικαιωμα ψηφου δεν εχεις αν γραφτεις τωρα.μονο το γηπεδο μπορεις να σωσεις.αλλα ποιος θα το κανει
αυτο;εδω κοιμομασταν τον υπνο του δικαιου 1 χρονο και μεσα σε τρεις μερες ειναι τετελεσμενο γεγονος η επανεκλογη του κατσαριδα

αρχιζω να πιστευω πως αμα πει ο ζαγορακης γηπεδο στην καβαλα θα λενε ολοι ναι ναι εκει ειναι ιδανικα...και θα ψαχνουν να το δικαιολογησουν...

ερωτηση κρισεως

αμα ο λογος επανεκλογης του κατσαρη ειναι οτι το πασοκ θα κυβερνησει...τοτε γιατι καναμε συλλαλητηριο;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

ÐëçóéÜæïõí ïé åêëïãÝò ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ êáé åßíáé Ýíá èÝìá ðïõ èÝëù íá ó÷ïëéÜóù, áðü ìßá âÜóç ðïõ ïõäåßò ôçí ðáßñíåé óôá óïâáñÜ, áëëÜ êáô åìÝ äåí èá Ýðñåðå íá åßíáé Ýôóé.

Áêëüíçôï öáâïñß ôùí åêëïãþí, ãéá áêüìç ìßá öïñÜ, åßíáé ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò, ï ïðïßïò ùò ìåôñéïðáèÞò äåí Ý÷åé ðïëëÜ ìÝôùðá.
¸÷åé, ëßãïõò, áëëÜ öáíáôéêïýò å÷èñïýò.
Ôï üôé ï ÈáíÜóçò ÊáôóáñÞò ðáñáìÝíåé áêëüíçôï öáâïñß, åßíáé Ýíá äåßãìá ôïõ ðüóï ëÜèïò Ý÷ïõìå äïìçìÝíï ôïí óýëëïãï.
Äåí õðÜñ÷ïõí áíôßðáëïé ðïõ èÝëïõí íá ôïõ ðÜíå êüíôñá.
Êõñßùò ãéáôß ï ÊáôóáñÞò, åßôå èÝëïõí, åßôå ü÷é íá ôï ðéóôÝøïõí ïé åðéêñéôÝò ôïõ, åßíáé ï ìüíïò ðïõ âÜæåé ôï ÷Ýñé óôç ôóÝðç.
¼ôáí õðÜñ÷åé ç áíÜãêç ôïõëÜ÷éóôïí.
ÊéíÞóåéò ðïõ èá óôáèïýí áðÝíáíôé óôïí ÊáôóáñÞ, Ýãéíáí êáé ëáíèáóìÝíá ÷ñçóéìïðïéþ ðëçèõíôéêü.
Ìßá Þôáí, áõôÞ ôïõ ÃéÜííç Ðáðáäüðïõëïõ, üìùò ðëçí ôïõ Ìåôþðïõ ËáúêÞò ÂÜóçò ðïõ åßíáé áðïäõíáìùìÝíï ôåëåõôáßá, äåí âñßóêåé Üëëïõò õðïóôçñéêôÝò.
Ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò, ÷ùñßò íá Ý÷ù êÜðïéá éäéáßôåñç ðëçñïöüñçóç, ìïõ öáßíåôáé ðùò äåí èá ìðåé óôï øçöïäÝëôéï.
Åêôüò êé áí áëëÜîåé êÜôé äñáìáôéêÜ.
Ï ÊáôóáñÞò èá ðáñáìåßíåé ðñüåäñïò ôïõ Á.Ó. êáé áõôü ðïõ ìå ôñåëáßíåé, åßíáé ðùò êáíÝíáò äåí «äéáâÜæåé» áõôü ðïõ ðñáãìáôéêÜ óõìâáßíåé.
Ï ÐÁÏÊ, Ý÷åé ðñüâëçìá óôá ðñüóùðá. Äåí äéáèÝôåé êáíÝíá.
Ï ÐÁÏÊ äåí âãÜæåé ðëÝïí ðáñÜãïíôåò. Äåí Ý÷åé ôïí ôñüðï íá ðñïóåëêýóåé óïâáñÜ ðáéäéÜ.
ÈõìÜìáé üôáí ãéíüôáí ç áíáæÞôçóç ãéá ôï ðïéïé èá ìðïýíå óôç ÐÁÅ. ÌåôñçìÝíá êïõêéÜ, óá ôç ìýãá ìåò óôï ãÜëá îå÷þñéæáí.
Èá ìïõ ðåé êÜðïéïò ðùò ï áíôéðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ Çëßáò Âéïëßäçò, èá Þôáí êáôÜëëçëïò ãéá ðñüåäñïò ôïõ Á.Ó.
Ïýôå óå áõôü óõìöùíþ, ãéáôß äåí åßìáé ôçò Üðïøçò ðùò ãéá íá âñù ëýóç óôïí Á.Ó. èá áðïäõíáìþóù ôç íáõáñ÷ßäá ìïõ, ðïõ åßíáé ôï ðïäüóöáéñï.
Êáé óõíå÷ßæù.
Óôç óõíÝíôåõîç ôïõ ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç óôï ÂÇÌÁÌÅÍ, åßðå åêôüò ôùí Üëëùí ðùò äåí ðñüêåéôáé íá óõíå÷ßóåé íá âñßóêåôáé óôç ðñïåäñåßá ôçò ÐÁÅ åö üñïõ æùÞò.
ÁëÞèåéá, ðñïâëçìáôßóôçêå êáíåßò áðü áõôÞ ôç äÞëùóç; Íá ôï ðù ëáúêÜ ãéá íá ãßíù êáôáíïçôüò… ðáðÜñéá ðñïâëçìáôßóôçêå.
Ï êáèÝíáò ðÝôáîå ôïí áåôü ôïõ, ãéáôß Ýìáèå íá ôïõ ôá ðñïóöÝñïõí üëá Ýôïéìá.
ÊáëÞ ç Üðïøç ãéá ôïí Óáëðéããßäç, êáëÜ ôá ìáíéöÝóôï ãéá ôéò ìåôï÷Ýò, ïé áðüøåéò ÷ùñßò êüóôïò. ¼ëá êáëÜ. 
Åðß ôçò ïõóßáò üìùò, ôé èá óõìâåß áí áýñéï ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò ðåé ôá ðáñáôÜù êáé ï Çëßáò Âéïëßäçò ðùò ðñÝðåé íá áó÷ïëçèåß ìå ôéò äïõëåéÝò ôïõ; Íïìßæåôå ðùò äåí Ý÷ïõí ãßíåé áõôÝò ïé êïõâÝíôåò; Êáêþò íïìßæåôå…
Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé áíÜãêç áëëáãÞò ìç÷áíéóìïý.
Ï Á.Ó., áêüìç êáé ïé ãåíéêÝò óõíåëåýóåéò ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÐÁÅ, ðñÝðåé íá ãßíïõí åõêáéñßá áíåýñåóçò ðñïóþðùí.
Ìðïñåß ï êáèÝíáò óáò íá åßíáé Ýíá áðü áõôÜ.
ÊáìéÜ öïñÜ ìå êáôçãïñåßôå êÜðïéïé ãéáôß ãßíïìáé åðéèåôéêüò.
ÊÜðïéïé áðü åóÜò ëÝíå ðùò êáâÜëçóá ôï êáëÜìé êáé Üëëá ôÝôïéá.
Ç êñéôéêÞ äåêôÞ, áëëÜ êáíÝíáò äåí áíáñùôÞèçêå ôï ãéáôß âãÜæù áíôßäñáóç ìÝóá áðü ôá êåßìåíÜ ìïõ.
ÅéëéêñéíÜ ðïëëÝò öïñÝò åßìáé äõóáñåóôçìÝíïò áðü ôïí ôñüðï óêÝøçò ôùí óõíïðáäþí ìïõ.
Ôçí êáêÞ íïïôñïðßá, ôï ãåãïíüò ðùò åëÜ÷éóôïé Ýìáèáí áðü ôá ëÜèç ôïõ ðáñåëèüíôïò.
Ôçí áäõíáìßá ôùí ðïëëþí íá ðñïóèÝóïõí Ýíáí óïâáñü ðñïâëçìáôéóìü, ðïõ èá ìáò êÜíåé üëïõò êáëýôåñïõò.
Ï ÐÁÏÊ èá óõíå÷ßóåé íá Ý÷åé ôïí ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ ðñüåäñï, ãéáôß áðëÜ áõôüò åßíáé ï êáëýôåñïò – êáé ï ìïíáäéêüò – ðïõ äéáèÝôåé áõôÞ ôç óôéãìÞ.
ÍôñïðÞ – îåíôñïðÞ, áõôÞ åßíáé ç áëÞèåéá.
¼óïé åßóôå äõóáñåóôçìÝíïé, áíôéðñïôåßíåôå êÜôé.
Ðçãáßíåôå óôïí Á.Ó., äçëþóôå ðáñþí, ðñïâÜëåôå ôéò èÝóåéò óáò êáé åíåñãïðïéçèåßôå.
Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé áíÜãêç áðü íÝá ðñüóùðá.
Åãþ âëÝðù ìÝóá óôá åðüìåíá ÷ñüíéá ôï êåíü åîïõóßáò ðïõ Ýñ÷åôáé êáé ôï ìüíï ðïõ ìðïñþ íá êÜíù, åßíáé íá ôï êáôáãñÜøù. Ôá óçìÜäéá ìáò ôá Ýäùóáí ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ìå ôç äÞëùóÞ ôïõ êáé ç áíáìåíüìåíç åðéêñÜôçóç ôïõ ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ óôéò åêëïãÝò ðïõ Ýñ÷ïíôáé.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=53

DimNaoussa

• Guest
Χωρις να ξερω πολλα για το συγκερκιμενο θεμα λογω της ηλικιας μου, θελω να θεσω ενα ερωτημα..Γιατι ο Ζαγορακης προτεινε ο Βιολιδις να κατεβει με τον κατασριδα και δεν εκανε σε ολους προταση να τον συμπεριλαβουν στο ψηφοδελτιο τους? ?ετσι θα βλεπαμε και θα κραζαμε ποιος δεν γουσταρει ατομο απο ΠΑΕ μεσα στον ΑΣ..Επισης γιατι τον στηριζει ο Ζαγορακης και δεν βγαινει να μας πει ανοιχτα πως και τι? ? Κατσαριδα αντε γαμησου...

Yγ: northeagle πολυ καλο ποστ, τα ειπες ολα..

Και για να μην παρεξηθηθω θελω να συμπληρωσω κατι..Για τον Ζαγορακη πιστευω οτι επρεπε να μεινει αμετοχος στις εκλογες η να εκανε αυτο που ειπα δλδ πχ Σεριφη και ΑΛαμανα αμα βγειτε θα παρετε αντιπροεδρο τον Βιολιδη για να συμμετασχει και η ΠΑΕ? ?αν ναι ωραια και καλα..Κι εγω αμα ημουν μελος στον ΑΣ θα ψηφιζα αυτην την στιγμη το αντιθετο για να κανω καλοπροαιρετη αντιπολιτευση στον Ζαγορακη για να του δειξω οτι δεν πρεπει να <<αλωνιζει>> και να σκεφτεται πιο ειναι το σωστο,πιστευω ομως παραλληλα ασχετο με αυτο οτι ο Ζαγορακης στην ΠΑΕ θα σε κανει μαγγα θα παρεις και πρωταθλημα..ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..δεν μπορεις να στηριζεις τον Κατσαρη που σε εχει γαμησει..θα εκανα τουμπεκι ομως αν μας εξηγουσε ο Ζαγορακης γιατι υπαρχει αυτη η στιριξη στον Κατσαρη..και αμα υπαρχουν σωστα επιχειρηματα εκει αλλαζουν τα παντα ολα..αυτα απο μενα..