Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
αν και δεν είμαι μέλος συνειδητά στον ΑΣ,μια υπενθύμιση έκανα που όλοι την ξέρετε καιρό τώρα.

αφού ξες ρε HOMO δεν είμαι για εκεί εγώ,την ξερεις την άποψη μου..γεννημένος για αλλα είμαι.  :D
έχω εσένα εκεί πέρα guaranty

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Θελω ενας φιλα προσκειμενος στον Κατσαρη να μου απαντησει σε 2 ερωτησεις, αλλα και στις 2, ετσι;
α. Γιατι παραιτηθηκε ο Κατσαρης
β. Γιατι θελει (ή εστω, το "σκεφτεται" ακομα) να ειναι παλι υποψηφιος.
Μπορει καποιος να μου δωσει λογικες και πειστικες απαντησεις?

Για μενα η αδυναμια να απαντηθουν τα 2 παραπανω δειχνει ποσο παραγματικα λαμογιο ειναι

Τελος καλη η ιδεα που ακουγεται συνεχως τελευταια για ενωτικο, ενιαιο ψηφοδελτιο αρκει παντος ειδους βρυκολακες, παλιοι, νεοι, "εκολλαπτομενοι" βρυκολακες, φιλοδοξοι, υποψηφιοι βρυκολακες να μεινουν σπιτι τους. Ουτε μπορουν να εξαγνιστουν εγκληματα μεσα σε ενα τετοιο ψηφοδελτιο, σωστα?

ΥΓ: diegito ασε τα σαπια και μην κανεις την παπια. Χερακι χερακι θα σε παω να γραφτεις, θες δε θες, να ξες  :03: :03:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
εγω να συνεχισω στις ωραιες ερωτησεις του χομο για την πλευρα παπαδοπουλου (του γιαννη,,τον δημοκρατη ποιος τον...)

1) γιατι ο παπαδοπουλος εφυγε απο την παε  για να εχει χρονο με την οικογενεια του και τωρα ξαφνικα βρηκε χρονο να ασχοληθει με προεδριλικια του ασ?

2) γιατι ο παπαδοπουλος και ολοι οι παπαδοπουλοι ασχολουντε με τον ασ και οχι με το μπασκετ που εχει αναγκη?

τα υπολοιπα για την αποψη του για την τουμπα τα εχω γραψει ολα.

GeorgT

• Guest
Θελω ενας φιλα προσκειμενος στον Κατσαρη να μου απαντησει σε 2 ερωτησεις, αλλα και στις 2, ετσι;

υπάρχει ΠΑΟΚτσης που βλέπει φιλικά τον κατσαριδα?

apostolos

• Guest

http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=1607&Itemid=108
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!

Από το περασμένο καλοκαίρι κύριε Θανάση Κατσαρή βρίσκεστε υπό παραίτηση (δική σας δήλωση, όχι δική μας). Θα περίμεναμε ένας πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ να είχε την αξιοπρέπεια  τουλάχιστον (για να μήν μιλήσουμε για ανδρισμό) να στηρίζει τις αποφάσεις του. Όπως είπε και πρόσφατα ένας Ουρουγουανός, "μόνο αυτοί που δεν φοράνε παντελόνια μετανοιώνουν".. Σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του Ερασιτέχνη, που θα γίνουν τον επόμενο μήνα, έχει αρχίσει να θυμίζει "Ιωάννη Γούμενο φευγώ-μένω" το στυλ σας κύριε Κατσαρή..  Αυτή την στιγμή, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΣ ΠΑΟΚ, διαφαίνεται το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του ΑΣ, με μπροστάρη-πρόεδρο τον κ. Ι.Παπαδόπουλο (πρώην υπεύθυνος οικονομικών ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Και αυτό από μόνο του θα έπρεπε να μπορεί να διασφαλίζει την ομαλή διαδοχή στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αλλά και τη στήριξη (ουσιαστικά) στο πρόσωπο του κ.Παπαδόπουλου, όπως και την πλειοψηφία που θα απαιτηθούν στα σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν το επόμενο διάστημα τον ΠΑΟΚ.. όπως το νέο γήπεδο, για παράδειγμα..(γκουχ! γκουχ!).. Εσείς όμως κύριε Κατσαρή, μιλώντας δημόσια ξανά, δηλώσατε ότι δεν έχετε πάρει ακόμη τις αποφάσεις σας.. Είναι πολύ δυνατό το "μέλι" που σας κρατάει στον ΠΑΟΚ φαίνεται κ.Κατσαρή..

Τραγικές δηλώσεις κάνατε και στο παρελθόν, τραγικές δηλώσεις κάνετε και τώρα κ.Κατσαρή. "Γουμενίζετε" αδιακρίτως λένε κάποιοι.. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ κ.ΚΑΤΣΑΡΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! Δώσατε ότι μπορούσατε στον ΠΑΟΚ: Στηρίξατε τον Μπατατούδη τυφλά, στηρίξατε τον Γούμενο τυφλά. Στις αρπαγές τους, ανύπαρκτη προστασία δώσατε στον σύλλογο. Στις δηλώσεις περί φουρνέλου, κλείσατε το στοματάκι σας. Στις μακέτες του Γούμενου για αρπαγή του γηπέδου, πρώτο βιολί. Στα πάσης φύσεως πανηγύρια, πρώτη μούρη. Στις φουρτούνες, ανύπαρκτος. Στην προσπάθεια του κόσμου να γίνει μέλος στον ΑΣ ΠΑΟΚ, φανατικός πολέμιος. Μετά, κωλοτούμπας.  Και όταν ο Λαός του ΠΑΟΚ με τον αγώνα του "γυρνούσε" τις καταστάσεις, τσουπ μπροστά στις κάμερες έκανε την εμφάνισή του ο "ΠΑΟΚάρχης" προστάτης του ΠΑΟΚ..  ΔΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ κ.ΚΑΤΣΑΡΗ..ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΠΑΟΚΑΡΧΗ.

Οι φήμες ότι ετοιμάζετε ένα ψηφοδέλτιο με την καθοδήγησή σας κ.Κατσαρή, μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, για να διεκδικήσετε το χρίσμα στις εκλογές, είναι τουλάχιστον εμαιτικό στον Λαό του ΠΑΟΚ που πέρασε όλες τις φουρτούνες και τους "διωγμούς" από τον ΑΣ ΠΑΟΚ το 2005. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σχήμα αυτό, που θα αποτελεί μια συνέχεια της σημερινής διοίκησης, θα μετέχουν νέα πρόσωπα που θα φέρουν μια πνοή ανανέωσης στον ΑΣ ΠΑΟΚ (!;!). Ωστόσο ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδόπουλος, που έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για τη δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου, με ανθρώπους που εκπροσωπούν όλες τις τάσεις που υπάρχουν στον ΑΣ, έχει ήδη συναντηθεί με σας κ.Κατσαρή και εσείς δεν έχετε αποφασίσει ακόμα; Τι περιμένετε λοιπόν κ.Κατσαρή;

ΑΝΕΤΟΣ.........

Οι έξυπνοι άνθρωποι που νοιάζονται για το καλό του ΠΑΟΚ μόνο, κάνουν ένα βήμα πίσω και στηρίζουν τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ κ.Κατσαρή. Αλλά αυτό το κάνουν μόνο αυτοί βέβαια..και όχι όσοι κρέμονται με τα νύχια γαντζωμένα μήπως και βουτήξουν μια τελευταία φορά το δάχτυλο στο μέλι... Ίσως να σας γράψει η ιστορία σαν ένα θύμα που αποπλανήθηκε από την "τρυπημένη" διοίκηση Γούμενου (όπως λέτε) και βοήθησε στην συνέχεια τον ΠΑΟΚ να ανακάμψει στηρίζοντας τον Ζαγοράκη. Μπορεί όμως και με μία σας κίνηση σε λίγες μέρες να μας δείξετε ότι μάλλον ο Γούμενος δεν ήταν η "τρυπημένη διοίκηση"... ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ ΛΟΙΠΟΝ κ.ΚΑΤΣΑΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

Πρέπει κάποιος να έχει όμως και "τσίπα" πάνω του ώστε να νιώσει την υποχρέωση της παραίτησης μετά από τόσα χρόνια βαμπιρισμού του ΠΑΟΚ. Αυτή η τσίπα είναι απούσα από εσάς κ.Κατσαρή. Δεν ντραπήκατε να βγείτε να δηλώσετε ότι "εγώ έφερα τον Ζαγοράκη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ" όταν ο ίδιος ο Ζαγοράκης σας.."άδειασε" μετά κανονικά.. Απομακρυνθείτε επιτέλους από αυτό το σύλλογο κ.Κατσαρή και μην διασύρετε την προσωπικότητα σας πιο πολύ από όσο την διασύρατε όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζάκι κανενός! Όπως κάποιοι πρώην παίκτες ήταν δεκανίκι του Γούμενου, το ίδιο μερίδιο ευθύνης έχετε και εσείς κ.Κατσαρή! Το ίδιο δεκανίκι ήσασταν και εσείς, μόνο πολύ πιο ύπουλο, πολύ πιο γλειώδες. Την αδιαφορία σου για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν το καράβι έμπαζε νερό και έπρεπε να κινηθείς νομικά, δεν στην συγχωράει κανείς κ.Κατσαρή!  Το 10% όμως το θυμήθηκες όταν ανέλαβαν οι Βεζυρτζής-Οικονομίδης. Το θυμήθηκες όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης. Το θυμάσαι πάντα το 10% όταν αφορά χρήματα να παίρνει το "επιτελείο" που διοικείς κ.Κατσαρή. Στηρίξατε τον Θοδωρή Ζαγοράκη όταν έπρεπε, αλλά μόνο γιατί ο Λαός του ΠΑΟΚ τον στήριζε 100%. Παίξατε το σίγουρο χαρτί και μετά διατυμπανίζατε για ακόμη μια φορά τι ΠΑΟΚάρχης είσασταν.. Κάντε το ίδιο με τον Παπαδόπουλο τότε κ.Κατσαρή και γίνετε συνενετικός, διαφορετικά δείχνετε του λόγου το αληθές, ότι ο ΑΣ ήταν "τρυπημένος" τόσα χρόνια επι προεδρίας σας.. Όσοι ψηφίζουν στον ΑΣ κ.Κατσαρή θυμούνται ποιοί παρευρίσκονταν στις συνελεύσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ και ποιοί "πεθαμένοι" ψήφιζαν "Κατσαρή" στις εκλογές.. Όσοι είμασταν εκεί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το φιάσκο των εκλογών που γινόταν επι έτη.. Ακόμα τα ερωτήματα κάποιων οργανωμένων οπαδών για την "μαρμίτα" δεν τα απαντήσατε κ.Κατσαρή.. 

Κάποτε είχατε αναρωτηθεί κ.Κατσαρή ότι "αν ξεσηκώνατε θύελλα επί Γούμενου ποιος θα σας στήριζε".. Ποτέ όμως δεν πρόκειται να το μάθετε αυτό, γιατί ποτέ δεν τολμήσατε κ.Κατσαρή! Ο Λαός του ΠΑΟΚ τόλμησε μόνο και σε αυτόν ανήκει η επιτυχία του Συλλόγου σήμερα. Όχι σε εσάς κ.Κατσαρή. Έμεις προς δικιά σας πληροφορίση κ.Κατσαρή σας στηρίζουμε ΜΟΝΟ εαν στηρίξετε τον ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή και φύγετε απο την καρέκλα σας. Παραιτηθήκατε και όμως είσαστε ακόμα εκεί κ.Κατσαρή και αυτό είναι το "μυστήριο" της προσωπικότητάς σας. Ως τι πήγατε στην συνάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον κ.Βενιζέλο κ.Κατσαρή; Σαν παλιός γνωστός και φίλος; Σαν ΠΑΟΚτσής; Σαν προς-παραίτηση-Πρόεδρος; Γιατί αν θυμόμαστε καλά, ο κ.Βενιζέλος ήταν αυτός που σας παρουσίασε τους σωτήρες της προη-"Γούμενης" διοίκησης.

Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν τρώει λάχανα κ.Κατσαρή! Έχουμε εκπαιδευτεί πλέον ώς δικηγόροι, λογιστές, παράγοντες, συνταγματολόγοι, ντετέκτιβ κ.α. Εσείς βοηθήσατε σε αυτό κ.Κατσαρή γιατί ποτέ δεν είχατε την τόλμη να κάνετε την δουλειά σας σωστά.. Ποτέ..

NickGreek
FCPAOK.GR - Head Admin

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

υπάρχει ΠΑΟΚτσης που βλέπει φιλικά τον κατσαριδα?

Ναι. Εγω ξερω μελος, πολυ δυνατο, απο εδω μεσα το οποιο σεβομαι, εκτιμω και υποληπτομαι. Η λογικη του ειναι
α)ο Κατσαρης παρα τα λαθη του προσφερε πολλα στον ΠΑΟΚ, ειναι αγνος.
β)οι "αλλοι" αν ηταν στη θεση του θα ειχαν κανει χειροτερα.

Και δεν ειναι μονο ενας, να εισαι σιγουρος. Αλλωστε η "ιστορικη προσφορα" του Κατσαρη στο Συλλογο εχει ακουστει αρκετες φορες και τωρα τελευταια ξανα-ακουγεται ολοενα και περισσοτερο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
εγω να συνεχισω στις ωραιες ερωτησεις του χομο για την πλευρα παπαδοπουλου (του γιαννη,,τον δημοκρατη ποιος τον...)

1) γιατι ο παπαδοπουλος εφυγε απο την παε  για να εχει χρονο με την οικογενεια του και τωρα ξαφνικα βρηκε χρονο να ασχοληθει με προεδριλικια του ασ?

2) γιατι ο παπαδοπουλος και ολοι οι παπαδοπουλοι ασχολουντε με τον ασ και οχι με το μπασκετ που εχει αναγκη?

για το 2)απο οσο θυμαμαι ο παπαδοπουλος ο Γ. ηταν αυτος που βοηθησε στον ελεγχο των βιβλιων του μπασκετ με εντολη απο τον ΑΣ,αρα κατι εκανε και για το μπασκετ.(αν κανω λαθος και ηταν αλλος,ζητω συγγνώμη,αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου,αυτος πρεπει να ηταν.)

για το 1)καλυτερα να ρωτηθει ο ιδιος,αλλα οχι στραβοστομιαζοντας και με καχυποψια,αλλα κανονικα σαν μια απλη ερωτηση,πιστευω θα παρουμε την απαντηση μας.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
κλαμπ καλως η κακως αυτη την στιγμη στα ματια μου η λυση που προτεινει ο βεντερ,με ατομα απο συνδεσμους,ειναι η μονη που μπορει
να μας γλυτωσει απο τα λαμογια που τοσο καιρο ειναι γαντζωμενα στον ερασιτεχνη και που μονο στοχο εχουν  την εξυπηρετηση των δικων τους
συμφεροντων και οχι του ΠΑΟΚ.αποδεδειγμενα.

Οι σύνδεσμοι και οι οπαδοί είναι για την οργάνωση της κερκίδας και την υποστήριξη της ομάδας και όχι για να διοικούν.
Ορίτζιναλ και Σούπερ 3 υπάρχουν σε άλλες ομάδες και όχι στον ΠΑΟΚ!
gdaou
"γάβροι=κότες"

apostolos

• Guest
όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

+1
« Last Edit: April 24, 2009, 10:40:33 by Capricorn »

Offline babis36

• Αλλαγή
κλαμπ καλως η κακως αυτη την στιγμη στα ματια μου η λυση που προτεινει ο βεντερ,με ατομα απο συνδεσμους,ειναι η μονη που μπορει
να μας γλυτωσει απο τα λαμογια που τοσο καιρο ειναι γαντζωμενα στον ερασιτεχνη και που μονο στοχο εχουν  την εξυπηρετηση των δικων τους
συμφεροντων και οχι του ΠΑΟΚ.αποδεδειγμενα.

Οι σύνδεσμοι και οι οπαδοί είναι για την οργάνωση της κερκίδας και την υποστήριξη της ομάδας και όχι για να διοικούν.
Ορίτζιναλ και Σούπερ 3 υπάρχουν σε άλλες ομάδες και όχι στον ΠΑΟΚ!

+2
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλως η κακώς η οποια μαζικη εγγραφη μελων στον ΑΣ εγινε λογω του φοβου των ΠΑΟΚτσήδων οτι θα τεθει απο καποιους γνωστους απατεωνες θεμα γηπεδου και τοτε πρεπει να ειμαστε ολοι εκει για να ελενξουμε τις εξελιξεις και να αποτρεψουμε ενα τετοιο ενδεχομενο. Σημερα η οποια νεα διοικηση εκλεγει εκ των πραγματων θα διαπραματευτει με την ΠΑΕ την τοποθεσια, το αντιτιμο που θα παρει σε περίπτωση παραχώρησης της έκτασης που είναι στην ιδιοκτησία της και τον τροπο κατασκευης του νεου γηπεδου.
Το θετικο ειναι και αυτο ειναι για μενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ οτι ολοι μας χαιρομαστε που η σημερινή διοικηση της ΠΑΕ ειναι πλεον σε ισχυρη θεση και μπορει να διαπραγματευτεί με την νεοεκλεγεισα διοικηση του ερασυτέχνη έχοντας σημαντικα ατου στα χερια της. Κοινως έχει μεν χρεη αλλα και μια σημαντικη ρευστοτητα, μια σοβαροτερη οργανωση και μια αποψη καλυτερη για το πως πρεπει να ειναι το μελλον της ως σύλλογος αλλα και ως εταιρία.
Η νεοεκλεγεισα διοικηση στον ΑΣ οπως και να εχει θα παιξει σημαντικο ρολο στις αποφασεις που αφορουν το γήπεδο αλλα πλεον δεν εχει κανεις την αισθηση οτι αποφασίζει μονη της. Με αυτήν την έννοια θα έλεγα  οτι εγω οταν παω να ψηφισω θα διαλέξω ανθρωπους (αν αυτοι υπάρχουν) που θα μπορουν να μιλανε την ιδια γλωσσα με την ΠΑΕ αλλα και να μπορουν να εξορθολογησουν τις δαπανες του ΑΣ στα διαφορα τμηματα κανοντας και πιο διαφανεις τους τροπους και τα κριτηρια που αυτες γινονται .Και έχοντας υπόψη βέβαια και το αντιστοιχο "εργο" που παρήγαγαν και οι προηγούμενες διοικήσεις. Όπως και να εχει το πραγμα πρεπει να κινητοποιήσουμε οσο μπορουμε τον κοσμο γιατι ναι μεν (και ευτυχως) δεν ειναι αυτη η Γενική Συνελευση ζήτημα ζωης και θανατου για τον ΠΑΟΚ αλλα απο την άλλη η νεοεκλεγεισα διοικηση θα συμμετέχει σε πολύ σοβαρες αποφάσεις και για αυτο πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο αντιπροσωπευτική της βουλησης του κοσμου του ΠΑΟΚ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

CLUB LARISA

• Guest

Ο Παπαδόπουλος έφυγε απο την ΠΑΕ λόγω διαφωνίας -στα πλαίσια του ανθρωπίνου - και διαφοράς σκέψης με τον Βιολίδη.Διαφώνησε και υπέβαλε την παραίτηση του ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠ ΩΜΟΥ τα ράδια ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΞΕΙ μέλος ή όλοκληρο το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Ίσα ίσα είπε τα καλύτερα για αυτούς κ αυτοί είπαν τα καλύτερα για αυτόν. Φεύγοντας, είπε οτι οσο μπορεί θα βοηθάει, ΠΑΝΤΑ. Τω αυτώ κ έκανε.
Τώρα όσον αφορά στο γιατί πάει στον Α.Σ. κ όχι στην ΚΑΕ, δεν το γνωρίζω, πάντως για σένα που σκέπτεσαι (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) πονηρά, ή για άλλους που μαυρίζουν δίχως πρώτα να δουν (κ αυτό δεν πάει σε σένα) να σου πω οτι μαρμίτα υπάρχει κ στην ΚΑΕ.....Ο παντελονάτος ακόμα απο τον ΠΑΟΚ ζει.....
Καταλαβαίνω την καχυποψία πολλών κ ιδίως τη δική  σου αδερφέ vedder....Γιατί δυστυχώς, στη δική μας γενιά παρακολουθήσαμε εμβρόντητοι τα ΘΑ και τα ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ που οδήγησαν στον απόλυτο εξευτελισμό τόσο του Α.Σ. όσο και της ΚΑΕ. Κ έχω κ εγώ αμφιβολίες κ ενδοιασμούς για τον Γ. Παπαδόπουλο, όπως θα είχα, ακόμα κ αν κατέβαινε ο Παύλος Μέλας υποψήφιος σε αυτόν τον κακόμοιρο τον Ερασιτέχνη! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ θα ναι τεράστιο πισωγύρισμα για όλον τον Π.Α.Ο.Κ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα αναλάβει την προεδρία του Α.Σ. διότι οι αποφάσεις παίρνονται από την πλειοψηφία και όχι από ένα άτομο και ο κόσμος σιγά σιγα αυξάνεται στον Α.Σ.

Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα όμως είναι ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει οτι ο Κατσαρής δεν είναι επικίνδυνος ή απλά άχρηστος (για τον Α.Σ. όχι για την τσέπη του...)

Έλεος, απλά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **

Ναι. Εγω ξερω μελος, πολυ δυνατο, απο εδω μεσα το οποιο σεβομαι, εκτιμω και υποληπτομαι. Η λογικη του ειναι
α)ο Κατσαρης παρα τα λαθη του προσφερε πολλα στον ΠΑΟΚ, ειναι αγνος.
β)οι "αλλοι" αν ηταν στη θεση του θα ειχαν κανει χειροτερα.

Και δεν ειναι μονο ενας, να εισαι σιγουρος. Αλλωστε η "ιστορικη προσφορα" του Κατσαρη στο Συλλογο εχει ακουστει αρκετες φορες και τωρα τελευταια ξανα-ακουγεται ολοενα και περισσοτερο.

Πάντως, επιστρέφουμε (και λογικό είναι) σε προβληματισμούς που συζητούσαμε και στο τόπικ της Γ.Σ. Ιουνίου του 2006. Σήμερα, τρία χρόνια μετά και με όσα μεσολάβησαν, ανεξαρτήτως του πόσο εκτιμάει κάποιος ΠΑΟΚτσής τον Κατσαρή και το έργο του εν γένει στον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να αρνηθεί ως δεδομένο ότι και μόνο το άκουσμα του ονόματος "Κατσαρής" έχει τουλάχιστον κουράσει ως εκεί που δεν πάει (για να μην πω τίποτε άλλο). Όσο καλοπροαίρετα και να αντιμετωπίζει κανείς τον Κατσαρή, δεν είναι δυνατόν να μην προκαλεί υποψίες και μόνο το γεγονός ότι παραιτείται -χωρίς να φεύγει(!)- και επανέρχεται τελικά στο προσκήνιο παραμονή εκλογών. Μα τόσο καρεκλοκένταυρος; Γιατί άραγε; Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου; Ότι πρέπει να φύγει χθες;

Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline ved

• Αλλαγή
αλαμανα καταρχην χρονια πολλα για χθες και οτι επιθυμεις.

για σουπερ3 και οριτζιναλ να συμφωνησω αλλα να πουμε και οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι δρασης.

π.χ. οπως στην περιπτωση ζαγορακη θα μπορουσαμε να δραστηριοποιηθουμε και να ενεργοποιησουμε μια λυση ενωτικη απεναντι στον κατσαρη πιεζωντας ολες τις πλευρες (μελβα χ.δ. παλιους παραγοντες νεους κλπ ) να καθησουν μαζι και με την δικη μας στηριξη να προχωρησουμε στην αλλαγη.δηλαδη οι συνδεσμοι και φυσικα δεν πρεπει να διοικουν αλλα οπως σε αλλες φορες κινηθηκαν και σωσαν τον συλλογο ετσι καποτε και για τον ασ πρεπει να δειξουν και να δειξουμε μεγαλυτερο ζηλο.

για αυτο που ειπες κλαμπ για τον παπαδοπουλο μου το ειχες ξαναπει αυτο για τον βιολιδη και το ηξερα.απλα ηθελα να θυμισω οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα και οτι ο παπαδοπουλος δεν κατεβαινει με τις πλατες ζαγορακη οπως νομιζει ο κοσμος.

τωρα οσον αφορα οτι καποιοι εχουμε συνδρομο φοβιας λαμογιων  ;D να θυμισω οτι το προβλημα δεν ειναι αυτοι που εχουν αυτο το συνδρομο αλλα οτι δικαιωνονται!!! να πω μονο οτι και στον δροσο αλλα και παλιοτερα με μπατμαν και γουμενο και εγω αλλα και ο περισσοτερος κοσμος στην αρχη πιστεψαμε...και μετα φαγαμε τα μουτρα μας.

τελος για την αποψη οτι δεν εχει σημασια ποιος θα εκλεγει γιατι το θεμα του γηπεδου το χηφιζουν τα μελη να πω οτι ο προεδρος του ασ θα παιξει καθοριστικοτατο ρολο για το γηπεδο,,γιατι οι προταση για την τοποθεσια θα κατατεθει απο αυτον (σιγουρα απο αυτον και ισως και απο αλλους αλλη προταση ) ,,ενω το ολο θεμα θα το τρεξει ο ιδιος.

και ακομα και στην περιπτωση που κατατεθει απο αλλους προταση για τοποθεσια του νεου γηπεδου  στην τουμπα και ψηφιστει αυτη η θεση τι να τον κανω εγω εναν προεδρο που ξερω οτι δεν πιστευει σε αυτο το οραμα? πως θα το προσπαθησει,,με τι ορεξη και με ποια κινητρα οταν εκ των προτερων διαφωνει?

και μιλαω για τον παπαδοπουλο που πριν ακομα θεσει υποψηφιοτητα,πριν ακομα εκλεγει ,πριν ακομα ασχοληθει η συνελευση με το ζητημα,,πριν γινει οποιαδηποτε επιστημονικη μελετη εχει ξεκαθαρισει αυθαιρετα και προφανως τουλαχιστον επιπολαια αν οχι υποπτα  οτι γηπεδο στην τουμπα δεν γινεται. και μαλιστα στα μμε και οχι στο σωμα της συνελευσης!!!

τι να τον κανω αυτον τον ανθρωπο πειτε μου τι? να του δωσω την ψηφο μου?

εγω φιλοι μου θα ηθελα οπως ειπα να κινησουν τις διαδικασιες οι σφ γιατι ως γνωστο δεν ειναι να εμπιστευεσαι και κανεναν αλλο στην οικογενεια μας (αποδεδειγμενο μακροχρονια ) και να βρεθει ενας νεος ανθρωπος,,ο οποιιος να εχει και λογικη αλλα και συναισθημα.τι διαολο για τον συλλογο μιλαμε οχι για αε ουτε για χρηματιστηριακη εταιρια!! να ασχοληθει σοβαρα με τα τμηματα που δεν εχουν παρει σοβαρο τιτλο επι 15ετιας κατσαρη ,,να ανοιξει και αλλο τον συλογο στον κοσμο και μετα να αρχισει να μελετα το θεμα γηπεδου να αφουγκραζεται τον κοσμο και να εχει τα κοτσια εξαρχης να απαιτει με τσαμπουκα και να δηλωνει ευθαρσως ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και δεν λογαριαζω πολιτικαντηδες ουτε μμε. και αν θελω εσοδα παλι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ και φτιαχνω και ενα εμπορικο κεντρο στην μεσημβρια η διπλα στο παλατακι.

αλλα θελει ΜΑΓΚΑ προεδρο αρχιδατο οχι γατακια  η παλια  λαμογια και λοιπους λιγους... απο το πληκτρολογιο μου και στου Θεου το αυτι αμην.

apostolos

• Guest
Δεν ξέρω παιδιά είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Υπάρχει δυστυχώς παραγοντικό έλλειμμα! έχουμε φτάσει πλέον να συζητάμε σοβαρό το όνομα Κατσαρής! Αν είναι δυνατόν! Που αν τον έχουμε βρίσει όλοι σχεδόν τουλάχιστον εδώ μέσα. Που έλεγε ναι στη nea τούμπα του ακατανόμαστου. Που παρουσία του έμπαινε ο κάθε ένας και αλώνιζε και ρήμαζε την ΠΑΕ. Που έκανε ότι έκανε με τον σχιζοφρενή στο basket. Που τόσες ευθύνες έχει γενικά για το κατάντημα αυτού του συλλόγου...

Kαι ομως! Όλοι μας σκεφτόμαστε έστω και στο βάθος του μυαλού μας ότι ίσως είναι η πιο κατάλληλη λύση. Ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. Για τέτοιο κατάντημα μιλάμε κύριοι.
Και άντε στην μπάλα εμφανίστηκε ένας Ζαγοράκης, ξεχαστήκαμε κάπως, όλα καλά. Ως ποτε όμως? Ήρθε ο Ζαγοράκης και ξεχαστήκαμε. Μπήκαν τα σκουπιδάκια για λίγο κάτω από το χαλάκι. Τι θα γίνει όμως στο μέλλον? Τι θα γίνει με το basket? Ως ποτε θα συνεχιστεί αυτή η παραγοντική ανυπαρξία στον ΠΑΟΚ? Τι θα γίνει με το γήπεδο? Πως θα προστατεύεται ο σύλλογος από τους διαφορους "μπατατουδιδες" του μέλλοντος? Θέλει σκέψη θέλει δουλειά το θέμα, δεν είναι απλά ποιος θα βγει τώρα... είναι πολύ γενικότερο το πρόβλημα....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Georgie (χρονια πολλα με την ευκαιρια!) αν κατεβω υποψηφιος θα με ψηφισεις?  ;D

να σαι καλα φιλε! θα σε ψηφισω μονο αν με κανεις εφορο στο γυναικειο τμημα του ποδοσφαιρου. ;D

Παντως με ολο το θαρρος, εγω δεν βλεπω αρνητικα την υποψηφιοτητα του Κατσαρη. Αλλος ο Κατσαρης του Γουμενοπαγωνομπατμαν και αλλος ο Κατσαρης του Ζαγορακη και μακαρι να βρεθει και καποιος αξιοπιστος στο μπασκετ. Κακα τα ψεμματα εχει γκαφρα και ετσι μπορει να βοηθησει τον ΑΣ και ειναι και ΠΑΣΟΚος του κερατα( ;D) και ολοι ξερουμε,ποια θα ειναι η νεα κυβερνηση. Μην ξεχναμε, οτι Κατσαρης των μηνυσεων κατα των οπαδων ειναι και ενας απο αυτους, που εβαλε το χερι στην τσεπη για να γυρισουμε απο την Κρητη φετος.

Θα προτιμουσα τον Κατσαρη προεδρο, με ενα δυνατο συμβουλιο..Οχι ενος ανδρος αρχη, αλλα το ΔΣ να εχει αρκετες αρμοδιοτητες και να εχει μελη, οπως Παπαδοπουλος κτλ. Γι αυτον τον λογο ειμαι φανατικα υπερ του κοινου ψηφοδελτιου. Εγω βεβαια θα ηθελα και τον ευτυχουλη στο ΔΣ, αλλα αν συνεχισω θα με παρετε με τις πετρες ;D Ελπιζω και μετα απο αυτο το ποστ, να συνεχισετε να μου μιλατε ;D

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν σου ξαναμιλαμε.... :P

εμεις λεμε δλδ οτι εφοσον δεν υπαρχει αλλος να ξαναψηφισουμε κατσαρη με λιγο "ενωτικο" ψηφοδελτιο

και μετα ο αλαμανα,που τον σεβομαι απεριοριστα,μου λεει μακρια οι οπαδοι απο τον ερασιτεχνη.και κοντα ο αποδεδειγμενα ανικανος και συνενοχος
των εγκηματιων;

μα δεν μιλαμε για φραγκα ουτε για επενδυτες ουτε για καποιον που θα εχει προσβασεις στην χ κυβερνηση

μιλαμε για καποιον που το μονο που θετω ως προσον εγω προσωπικα ειναι να αφουγκραστει τον κοσμο.

λετε για το παραδειγμα της οριτζιναλ(για τα σκουληκια δεν μιλαω γιατι δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με εμας).γιατι κατεβηκε η οριτζιναλ
να παρει την ερασιτεχνικη αεκ;

γιατι ολοι μα ολοι λεγανε στον κοσμο της αεκ οτι το γηπεδο δεν γινεται φιλαδελφεια.η οριτζιναλ το ξερει καλα πως αν φυγουν απο την φιλαδελφεια τοτε τελειωσαν οπαδικα...ε αυτοι πηραν τον ερασιτεχνη για να αποτρεψουν κατι τετοιο και καταφεραν να πεισουν τον ιωαννιδη να τους υποσχεθει γηπεδο εκει που το θελουν.και παρεκαμψαν ολα τα "ζητηματα" που δεν τους αφηναν στην φιλαδελφεια.χωρις φανφαρες χωρις
πολλα πολλα.απλα ελεγξαν την ερασιτεχνικη αεκ...

ολοι οσοι θελουμε το γηπεδο στην τουμπα η στο κεντρο(δεθ) ισως να εχουμε και τον ιδιο φοβο με τους αεκτζηδες.ισως να ειμαστε και λαθος.

αυτο ομως που σιγουρα δεν θελουμε ειναι καποιος Α-Π-Ο-Δ-Ε-Δ-Ε-Ι-Γ-Μ-Ε-Ν-Α ανικανος να παρει την οποια αποφαση.η καποιος αλλος που
απο πριν σου λεει οτι το γηπεδο στην τουμπα η στην δεθ δεν το θελω...

αν υπαρχει καποιος που βλεπει μια πιο αξιοπιστη λυση απο αυτη που λεω να μου την πει κι εμενα.

υ.γ χθες ο σουφλιας ανεβηκε θεσσαλονικη για να επιθεωρησει το μετρο.μιλησε και για την δεθ.δεν ειπε τπτ απολυτως ουτε για το που θα μεταφερθει ουτε για το τι θα γινει στην θεση της.ειπε απλα οτι αυτη την αποφαση θα την παρει μια επιτροπη; απο δημαρχο νομαρχη και
κατι αλλους σε συνεργασια μαζι του,σε κανα διμηνο αν θυμαμαι καλα.

αν ειχες σοβαρο ερασιτεχνη που δεν κοιμοταν τα μεσημερια χθες θα μπορουσες να κανεις μια νυξη στον σουφλια για την δεθ.τωρα που πλακωσε
ο ζορο και ο παπαγεωργοπουλος...εμεις δεν εχουμε αποφασισει ακομα αν ειναι ανικανος ο κατσαρης...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο Βιολιδης κατεβαινει υποψηφιος με το ψηφοδελτιο του Κατσαρη ;D...για αντιπροεδρος παει δλδ

Offline diegito4

• Αλλαγή
έσκασε η βόμβα!
συνάντηση ζαγοράκη-κατσαρή και πρόταση ζαγοράκη να μπει στο ψηφοδέλτιο του κατσαρή ο....ΒΙΟΛΙΔΗΣ!

HOMO-HOMO είσαι εδώ? ;D

(κώλος θα γίνουμε..)