Author Topic: ΠΑΟΚ -βάζελος λαγός 77 - 76 Σάββατο 11/4/2009 ώρα 7μ.μ Nova  (Read 2392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
τα σιχαματα οι δουλοι του ιωαννιδη στην ετ3 ειπαν δευτερη ειδηση το ματς το δικο μας στο μπασκετ μετα του αρη !!!

ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.

οσο για το μεγεθος της νικης να πω μονο οτι παιξαμε σημερα με 4 ουσιαστικα παικτες τον γιαννακιδη και τον δεμερτζη και ο τσιαρας τραυματιστηκε στο ημιχρονο ο κυριτσης επαιζε με 4 φαουλ απο το 15 και ο καυκης απουσιαζε στην παραταση.φυσικα χωρις προεδρο και χωρις κοσμο.

επισης να θυμισω οτι η ομαδα που παιζαμε αντιμετωποι σημερα ειναι απλα η καλυτερη στην ευρωπη...και για οσους αμφιβαλουν ας δουν το φαιναλ φορ σε 2 βδομαδες.

κατι σαν την μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο του μεσι και του ετο δηλαδη.

αποδειχτηκε και σημερα τι βαρος εχει η φανελα μας στο μπασκετ.

οσο για ντροπες για μενα δεν υπαρχει αυτο το πραγμα...οσοι δεν ηρθαν γιατι δεν αντεχουν να βλεπουν αυτο το χαλι καλα καναν και τους καταλαβαινω...οσοι πηγαμε δεν εχουμε αναγκη τα μπραβο γιατι πηραμε την ευλογια αυτης της νικης.

για ολους μας ομως ας γινει το εναυσμα να ασχοληθουμε πιο ενεργα.

Offline Suicidal

• Βασικός
Οι αποχες δεν πιανουν και κανουν κακο, ειναι μονο για τον λαο της γριας.

θά 'λεγα τώρα τίποτα , αλλα έχει χάρη....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Γυρνώντασ σπίτι πριν λίγο και στο άκουσμα της είδησης τησ νίκης δεν ένιωσα απολύτως τίποτα δεν ξέρω αν σημαίνει για σας κτ αλλά για μένα λέει πολλά όχι βέβαια ότι δεν το ήξερα..Ντροπή είναι για μένα να κερδίζουμε πανελλήνιο πέρυσι να χάνουμε από σκουλήκι αλλά να μπαίνουμε στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε την παραμονή.Και σήμερα το ίδιο έγινε απότι είδα στο βιντεάκι εκεί μας κατάντησαν μερικοί..να νικάμε τον βάζελο και να ανοίγουμε σαμπάνιες ενώ αλλα χρόνια τα θεωρούσαμε φυσιολογικά..Είναι απλά μια νίκη γοήτρου(που δεν παύει να είναι μεγάλη δεν θέλω να την μειώσω)  αλλά να μη θυμόμαστε ξαφνικά το κόσμο και γιατί δεν έρχεται στο γήπεδο..Δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ σε κανεναν γιατί δεν πάω στο γήπεδο δεν πάω γιατί απλά δεν γουστάρω...Δήλωση Γιαννακόπουλου:"Εμεις και οι υπόλοιποι συμπληρώνουν το πρωτάθλημα".ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο μονος λογος,που χαιρομαστε, ειναι η επιβεβαιωση, οτι η φανελα του ΠΑΟΚ εξακολουθει να ειναι βαρια.

Ουτε πεφτουμε..και στα χαλια μας περσι γαμησαμε τον γαυρο και φετος τον βαζελο.

Χαιρομαστε, γιατι ελπιζουμε...

Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

rounos

• Guest
Καθε νικη απεναντι σ'αυτες τις πουστοομαδες με φτιαχνει.Ειλικρινα γουσταρω ακομα και στο πιγκ-πογκ να τους χωνω.Σιγουρα δεν αρμοζει στην ιστορια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ το πανηγηρι με τους πεταμενους,ιδιως στο Μπασκετ,αλλα το σημερινο,οπως και το περσινο με τον πουστογαυρο,εμενα τουλαχιστο κατι μου λεει.Δεχομαι οτι απομακρυνθηκαμε απο το Μπασκετ,το υποτιμησαμε,αλλα μερικα πραγματα δεν αλλαζουν,οσα χρονια και αν περασουν.ΦΑΝΕΛΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ....αντε γαμηθειτε βαζελουλες.

Γνωριζουμε ολοι μας,οτι περα απο γοητρο,η σημερινη νικη ισως και να μη σημαινει τιποτα.Εγω ομως γουσταρω,εστω και με τους 1000 που ηταν μεσα.2009 ΠΑΟΚ-παο 77-76 με ενα τιποτα διοικητικα,παικτικα -εννοω αυτους που φυγαν- και μηδεν πιστη-χωρις να κατηγορω κανενα,καταλαβαινω-.Τελικα ο Δικεφαλος ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΣΥΜΒΟΛΟ.Οσοι με νιωθουν με πιανουν.....χωρις να τι λεω στον φιλο πριν ολα αυτα...

northeagle_4

• Guest
 Τι να πει κανεις για αυτα τα παληκαρια για αυτον τον προπονητη και για αυτον τον λαο που παρα την βαρια καρδια και το σφυξιμο στο στομαχι ακολουθουν την ομαδα.Αξιοι ολοι τους και με το παραπανω.Οταν μπαινει η ασπρομαυρη φανελλα με τον δικεφαλο αετο στα γηπεδα και στα παρκε ειναι φαβορι και ειδικα εντος αυτο το ελεγα απ την αρχη που πολλοι κανανα υπολογισμους αν χασουμε με 35 ή 25 ποντους.Δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλες,ειναι πολυ βαρια αυτη η φανελλα και οι πρωτοι που πρπει να το καταλαβουν ειμαστε εμεις.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Δεν θα πω βαριες κουβεντες για να μην γινουμε....."μπιλιες".........

Καποιοι ζουν με τα.....φαντασματα του παρελθοντος..........οσοι καταλαβουν το μεγεθος της σημερινης νικης και της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ προσπαθειας που κανουν τα τελευταια ματς αυτα τα παιδια.......καλο θα ειναι............

Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ΚΑΝΕΝΟΣ.......ουτε του πανελουδη ουτε του δροσου.....ακομη χειροτερα ουτε του περιβοητου λαου του ΠΑΟΚ.............δηλαδη καποιοι στηριζουν τον ΠΑΟΚ οταν ειναι καποιου;και τωρα που δεν ανηκει σε κανεναν ουσιαστικα;στα αρχιδια μας.......εμεις τον στηριζουμε τον ΠΑΟΚ οταν εχει ιδιοκτητη.........

οταν ηταν του πανελουδη ημουν και εγω υπερ της αποχης........τωρα που δεν υπαρχει κανεις;

ΤΩΡΑ φιλοι μου ειναι ΜΟΝΟ αυτων των 5-6 παιδιων και του καλαφατακη που παλευουν.......σημερα που παραμιλα ολη η ελλαδα(απο εκει που μας λυπουνταν) με τον ΠΑΟΚ.......και αυτο ειναι εργο αυτων που εχουν μεινει στην ομαδα και ΟΧΙ του λαου του ΠΑΟΚ.........σημερα ολη η ελλαδα παραμιλα με τον ΠΑΟΚ εξαιτιας αυτων των παιδιων και οχι απο τον λαο του που δειχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αχαριστια..............

ο λαος του ΠΑΟΚ εχει γινει στην πλειοψηφια του ενας κομπλεξικος ποδοσφαιροφιλος........μονο που και 100 χρονια να περασουν στο ποδοσφαιρο δεν θα καταφερει ποτε(του το ευχομαι βεβαιως αλλα δεν.....) αυτα που εχει καταφερει στο μπασκετ..........φετος που ο λαος του ΠΑΟΚ εχει τρελλαθει με την πορεια του στο ποδοσφαιρο και διεκδικει ευρωλιγκα ποσο εχασε απο τον βαζελο στην αθηνα;και δεν το λεω για να "την πω" στους ποδοσφαιρικους αλλα ο βαζελος στο ποδοσφαιρο δεν ειναι μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες της ευρωπης ουτε βεβαια το ποδοσφαιροκο τμημα του ΠΑΟΚ εχει τα προβληματα του μπασκετικου τμηματος...............

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τα τελευταια 3-4 χρονια που τα πραγματα στην ομαδα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ χαλια εχουμε κερδισει 2 φορες τον βαζελο και 1 φορα τον γαυρο..........

εν κατακλειδι...........

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ
ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΑΤΗ
ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ "αγωνιστικη" δικαιολογια......δεν υπαρχει το περσυνο οπου η ομαδα δεν βλεποτανε........

ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Η' Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Η' ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ?

Μπορω να γραφω ολη νυχτα αλλα σταματω τελειωνοντας με αυτο:

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ( και αν δεν ηταν ο τραυματισμος του τσιαρα και τα 4 φαουλ του κυριτση θα ηταν ανετη καθως εκεινη την στιγμη η διαφορα ηταν στο +14) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΙ ΚΡΙΜΑ............

rounos

• Guest
Φιλε ρεμπελ,ισως να εχεις δικιο σε οσα λες,αλλα αυτη τη στιγμη ΔΕ ΜΠΟΡΩ να κατηγορησω το κοσμο.Ο ΠΑΟΚ μας ειναι ισως η μονη ομαδα στην Ελλαδα που στηριζεται αποκλειστικα στο κοσμο του.Και οταν γραφω ΠΑΟΚ εννοω τον συλλογο,και οχι ποδοσφαιρο,μπασκετ η ΑΣ.Τα παντα που εχουν τον Δικεφαλο.Μετα απο τοσα χρονια πικρας,φετος με μια "ψευτικη" σπιθα,3.500 πιστεψανε σε κατι και ακολουθησαν.Κανενας απο αυτους δε περιμενε τιτλο φετος η' λεζαντες,Ολοι πιστεψανε σε καποια αλλαγη,σε καποια ειλικρινια.Παρακολουθουμε ολοι και ξερουμε τι παιχτηκε,γνωστα ολα αλλωστε πλεον.Σιγουρα πικρα υπαρχει,αλλα οχι ρε φιλαρακια να κραζουμε το κοσμο.Εγω τουλαχιστον οφειλω ενα ευχαριστω σε ολους αυτους φετος.Γιατι μου δειξανε οτι με μια ΥΓΙΗ κατασταση,και δε μιλαω για τιτλους και παπαρες -ο ΠΑΟΚτσης δεν ητανε ποτε του "τιτλοι κλπ"-,θα ακολουθησουνε παρα πολλοι.Καταλαβαινεις φανταζομαι οτι γραφω για ολα τα αισχη που γινονται,χωρις να δικαιολογω κανενα.....και συνδεσμους,κοσμο,διοικησεις,ΑΣ ΚΛΠ...

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
MΕΓΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μπραβο στους παικτες. Το χαμογελο και ο μπασκετικος εγωισμος αυτων των παιχτων εμενα μου προσφερανε σημερα ενα χαμογελο πολυ μεγαλυτερο απο το οταν κερδισουμε καποιον στο ποδοσφαιρο.

Αποχη ενταξει δεκτη. Αλλα τωρα ποιος ο λογος? Τα λεφτα θα πανε στον Δροσο ή στον Πανελουδη? Παρολο που ο Ρεμπελ το παει παραπερα εγω θα συμφωνησω οτι πραγματικα βλεπουμε φαντασματα. Υπαρχουνε 7 παιχτες που παρολο που θα μπορουσανε να γραψουνε στα αρχιδια τους την ομαδα αυτοι δινουνε και την ψυχη τους. Και μην μου πει κανεις οτι το κανουνε για να εξασφαλισουνε καλυτερο συμβολαιο καπου αλλου να πουμε. Ο Τομασεβιτς 36 χρονων, εχει ακουσει οσα και ο Λακης κι ο Μπαλαφας μαζι και ομως εχει εγωισμο και δηλωνει οχι απλα παρων αλλα παιρνει και απο το χερι τη ομαδα και την οδηγει σε θριαμβο. Και δεν ειναι μονο σημερα. Σημερα ενταξει το παιδι ηθελε να αποδειξει στον μπασκετικο του πατερα οτι δεν ξοφλησε. Αλλα στα 7-8 τελευταια παιχνιδια ειναι απο τους κορυφαιους. Να μιλησω για τους πιτσιρικαδες τον Γιαννακιδη καιτους αλλους? Μονο οι φλεβες τους την στιγμη του ζντο μετα το τελος εμενα μου λεει πολλα. Ακομα και ο Γιονσεν που ειναι μισθοφορος (ασχετο αλλα τι γυναικαρα εχεις ρε φιλε) αμφιβαλλω αν εχει κανει καλυτερη εμφανιση.

Για μενα ως ΠΑΟΚση που μεγαλωσε με το μπασκετ με τον Μπαρλοου, τον Μπανε, τον Κλιφ τον Τεν Τεν, ακομα και με τον Τσεκο τον αληταρα ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ. Σημερα ειχε λιγοτερο κοσμο απο οταν γινοτανε η αποχη επι του καθαρματος του Βουλινου (για να μην συγκρινω τον αρχιγαμιολη Γουμενο). Λιγη τσιπα δεν βλαπτει. Αλλο η αποχη και αλλο ο σταρχιδισμος.

Χασουμε κερδισουμε τον Κολοσσο την επομενη αγωνιστικη καθε Παοκσης που σεβεται τον μοχθο αυτων των παιδιων, που φερνουνε ενα γαμημενο λαμπρο χαμογελο στα χειλια μας ΠΡΕΠΕΙ να ειναι παρων στο τελευταιο παιχνιδι με την Λαρισα.

Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον προπονητη Καλαφατακη. Οτι κραξιμο και αν εφαγες απο εμενα το παιρνω πισω. Οχι απλα εκανες μια οικογενεια οσους απεμειναν αλλα και γιατι οταν σε ρωτησε ο δουλος δημοσιογραφος του Νοβα πως εγινε αυτο το θαυμα απαντησες "Ποιο θαυμα? Δεν ειναι θαυμα. Ο ΠΑΟΚ κερδισε τον Παναθηναικο."

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Οι καλαθοσφαιριστες μας σημερα εδειξαν τι σημαινει ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΨΥΧΗ.Μπραβο σε αυτους και σε οσους ηταν στο γηπεδο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Ο κόσμος έχει θάψει το τμήμα μπάσκετ για τα καλά.Δεν ασχολείται κανείς,ουτε στα derby δεν πατάει στο γήπεδο. Πρέπει να γίνουν σπουδαίες κινήσεις στα διοικητικά για να αναστραφεί το κλίμα, να αναλάβει καταρχήν ένας σοβαρός άνθρωπος την ομάδα και να βάλει πρόεδρο ενα παλαίμαχο για επικοινωνιακούς λόγους.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή

Καποιοι ζουν με τα.....φαντασματα του παρελθοντος..........οσοι καταλαβουν το μεγεθος της σημερινης νικης και της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ προσπαθειας που κανουν τα τελευταια ματς αυτα τα παιδια.......καλο θα ειναι............

Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ΚΑΝΕΝΟΣ.......ουτε του πανελουδη ουτε του δροσου.....ακομη χειροτερα ουτε του περιβοητου λαου του ΠΑΟΚ.............δηλαδη καποιοι στηριζουν τον ΠΑΟΚ οταν ειναι καποιου;και τωρα που δεν ανηκει σε κανεναν ουσιαστικα;στα αρχιδια μας.......εμεις τον στηριζουμε τον ΠΑΟΚ οταν εχει ιδιοκτητη.........

οταν ηταν του πανελουδη ημουν και εγω υπερ της αποχης........τωρα που δεν υπαρχει κανεις;

ΤΩΡΑ φιλοι μου ειναι ΜΟΝΟ αυτων των 5-6 παιδιων και του καλαφατακη που παλευουν.......σημερα που παραμιλα ολη η ελλαδα(απο εκει που μας λυπουνταν) με τον ΠΑΟΚ.......και αυτο ειναι εργο αυτων που εχουν μεινει στην ομαδα και ΟΧΙ του λαου του ΠΑΟΚ.........σημερα ολη η ελλαδα παραμιλα με τον ΠΑΟΚ εξαιτιας αυτων των παιδιων και οχι απο τον λαο του που δειχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αχαριστια..............

ο λαος του ΠΑΟΚ εχει γινει στην πλειοψηφια του ενας κομπλεξικος ποδοσφαιροφιλος........μονο που και 100 χρονια να περασουν στο ποδοσφαιρο δεν θα καταφερει ποτε(του το ευχομαι βεβαιως αλλα δεν.....) αυτα που εχει καταφερει στο μπασκετ..........φετος που ο λαος του ΠΑΟΚ εχει τρελλαθει με την πορεια του στο ποδοσφαιρο και διεκδικει ευρωλιγκα ποσο εχασε απο τον βαζελο στην αθηνα;και δεν το λεω για να "την πω" στους ποδοσφαιρικους αλλα ο βαζελος στο ποδοσφαιρο δεν ειναι μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες της ευρωπης ουτε βεβαια το ποδοσφαιροκο τμημα του ΠΑΟΚ εχει τα προβληματα του μπασκετικου τμηματος...............

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τα τελευταια 3-4 χρονια που τα πραγματα στην ομαδα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ χαλια εχουμε κερδισει 2 φορες τον βαζελο και 1 φορα τον γαυρο..........

εν κατακλειδι...........

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ
ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΑΤΗ

Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ "αγωνιστικη" δικαιολογια......δεν υπαρχει το περσυνο οπου η ομαδα δεν βλεποτανε........

ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Η' Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Η' ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ?

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ( και αν δεν ηταν ο τραυματισμος του τσιαρα και τα 4 φαουλ του κυριτση θα ηταν ανετη καθως εκεινη την στιγμη η διαφορα ηταν στο +14) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΙ ΚΡΙΜΑ............

+ 1
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογηθούμε η να απολογηθούμε έχω χθες ένιωσα ντροπή για τον λαό του ΠΑΟΚ, δεν την ένιωσα διαχρονικά γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τι μέταλλο έχει και τι παλίκαρος είναι αλλα την ένιωσα προς αυτά τα παιδιά που παίζουν απλήρωτα και μονα τους ακη συνεχίζουν να τα δίνουν όλα για την ομάδα ενώ θα μπορούσαν πολύ άνετα ναχάι φύγει (βλέπε ντιάρα) χωρίς να μπορεί να τους πει κανένας τίποτα..

δεν mαρέσει που μερικοί εδώ μέσα μειώνετε αυτή τη νίκη, δεν είπαμε ότι πήραμε euroleague ούτε ότι ήρθε η σωτηρια μας, και ούτε την πανηγυρίσαμε επειδή είμαστε κομπλεξάρες η οτιδήποτε άλλο, τι πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας γιατί 7.5 απλήρωτα παλικαρια δώσανε ότι είχαν και δεν είχαν για το δικέφαλο που φοράνε στο στήθος.

για όσους μειώνεται την νίκη σας προσκαλώ να πάτε να διαβάσετε συνεντεύξεις παιχτών όπου εξηγούν ποσο μονοι είναι, ειδικά μια (του τομάσεβιτς νομίζω) που μου ράγισε την καρδια όπου έλεγε ότι και να μην πάει στην προπόνηση δε θα του πει κανένας τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανεις για να του πει κάτι..ίσως τότε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτή η νίκη!

τα παλικαρια μας σήμερα έδειξαν ότι έχουν "ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ" και ότι πονάνε τον ΠΑΟΚ τώρα εσείς συνεχίστε να τους μειώνετe άμα γουστάρετε να είστε αχάριστοι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΓΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογηθούμε η να απολογηθούμε έχω χθες ένιωσα ντροπή για τον λαό του ΠΑΟΚ, δεν την ένιωσα διαχρονικά γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τι μέταλλο έχει και τι παλίκαρος είναι αλλα την ένιωσα προς αυτά τα παιδιά που παίζουν απλήρωτα και μονα τους ακη συνεχίζουν να τα δίνουν όλα για την ομάδα ενώ θα μπορούσαν πολύ άνετα ναχάι φύγει (βλέπε ντιάρα) χωρίς να μπορεί να τους πει κανένας τίποτα..

δεν mαρέσει που μερικοί εδώ μέσα μειώνετε αυτή τη νίκη, δεν είπαμε ότι πήραμε euroleague ούτε ότι ήρθε η σωτηρια μας, και ούτε την πανηγυρίσαμε επειδή είμαστε κομπλεξάρες η οτιδήποτε άλλο, τι πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας γιατί 7.5 απλήρωτα παλικαρια δώσανε ότι είχαν και δεν είχαν για το δικέφαλο που φοράνε στο στήθος.

για όσους μειώνεται την νίκη σας προσκαλώ να πάτε να διαβάσετε συνεντεύξεις παιχτών όπου εξηγούν ποσο μονοι είναι, ειδικά μια (του τομάσεβιτς νομίζω) που μου ράγισε την καρδια όπου έλεγε ότι και να μην πάει στην προπόνηση δε θα του πει κανένας τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανεις για να του πει κάτι..ίσως τότε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτή η νίκη!

τα παλικαρια μας σήμερα έδειξαν ότι έχουν "ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ" και ότι πονάνε τον ΠΑΟΚ τώρα εσείς συνεχίστε να τους μειώνετe άμα γουστάρετε να είστε αχάριστοι

Συμφωνώ εδώ, για όσους λένε για τον πανηγυρισμό της νίκης, δεν πανηγυρίζεις την νίκη και την κατάκτηση των 2 βαθμών που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, είναι μια νίκη που την πανηγύρισαν οι παίχτες για τους εαυτούς τους και την προσπάθεια που κάνουν κάτω από απερίγραπτες συνθήκες, και ο κόσμος απλά αναγνωρίζει αυτό που κατάφεραν οι παίχτες και για αυτό πανηγυρίζει μαζί τους. Τόσο απλό.

Και εγώ χθες πήγα να δω έναν αγώνα μπάσκετ ήρεμα και ωραία, όπως είχαν πει και οι παίχτες, ήθελαν να ευχαριστηθούν το μπάσκετ. Αλλά τελικά ο πιο αδιάφορος αγώνας, από την άποψη κινήτρων και στόχων, εξελίχθηκε ο πιο συναρπαστικός και συναισθηματικός αγώνας της χρονιάς απέναντι μάλιστα στην καλύτερη ομάδα. Για αυτό πανηγύριζα τρελά, κάθε πόντο και κάθε προσπάθεια των παιχτών, γιατί όταν έβλεπες τον Γιαννακίδη να καρφώνει κάτι τρίποντα και να παίζει άμυνα με όλη του την δύναμη εναντίων παίχτων μεγαλύτερου βεληνηκούς και να παθιάζεται σε κάθε φάση, όταν έβλεπες τον Γιονσεν να κάνει βουτιές στο παρκέ για να πιάσει την μπάλα και να τρέχει και να πηδάει στα 3 μέτρα για να ρίξει τάπα, λίγο πριν το τέλος, τότε δεν μπορείς να μείνεις ατάραχος. Για αυτό εγώ πανηγύριζα, γιατί ένιωθα τους παίχτες και το έβλεπες ότι προσπαθούν 110%!!

Αυτά όσον αφορά το παιχνίδι και την ερμηνεία των πανηγυρισμών!

Τώρα για τον κόσμο, εγώ πίστευα ότι θα έχει λιγότερο να σας πω την αλήθεια γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον με το μπάσκετ και το ακόμα πιο κακό είναι ότι δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις 100% γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την κοροϊδία και όταν κάνεις τον άλλον να αισθανθεί μαλάκας, εκεί θα σηκωθεί να φύγει και δεν θα τον ξαναδείς. Κάτι τέτοιο συνέβη και φέτος, πολλοί εμπιστεύθηκαν, πίστεψαν αλλά τελικά έγινε ένα γνώριμο γεγονός. Για αυτό εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω τον κόσμο. Αλλά από την άλλη όταν βλέπεις προσπάθειες σαν την χθεσινή, παίχτες  να τα δίνουν όλα για το τίποτα τότε αξίζουν στήριξη και πρέπει να την έχουν!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

εν κατακλειδι...........

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ
ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΑΤΗ

ΤΙ ΚΡΙΜΑ............

το ξερα οτι θα το πηγαινες στην μπαλα το θεμα.στην μπαλα που φαινεται ο κοσμος να στηριζει υπαρχουν δεδομενα διαφορετικα.υπαρχει αληθεια και διαφανεια...

εκτος αυτου ο κοσμος που στηριζει την μπαλα εμπρακτα ειναι περιπου 19000.απο αυτους οταν τους ζητηθηκε να βαλουν το χερι στην τσεπη
για την ΑΜΚ μονο οι 9500 το κανανε.απο αυτους βρεθηκαν και 3500 να βοηθησουν το μπασκετ με διαρκειας με φρουδες ελπιδες

εσυ νομιζεις οτι αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ συνολικα;για μενα οχι.αλλα ρε φιλε οταν υπαρχει μια βαση 10000 ατομων που τρεχει τοσα χρονια,
χωρις να υπολογιζει την προσωπικη του ζωη,ολον τον συλλογο ειναι μεγιστο λαθος να λες ντροπη σε αυτους...ειναι τεραστιο λαθος να κοιτας
απλα την κερκιδα και να βγαζεις συμπερασματα και ταυτοχρονα να μην υπολογιζεις οτι καποιοι πλεον δεν σκεφτονται αν θα παρουν ρουχα να φορεσουν αλλα πως θα κρατησουν καμια καβατζα να τα σπρωξουν στον ΠΑΟΚ...αυτους σεβασου τους...τους αλλους πες τους οπως θες.

αλλα οσο υπαρχουν αυτοι να κραταν ψηλα την σημαια ας σκεφτομαστε πρωτα πριν μιλησουμε.δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλα δεν θα ντραπουμε ποτε
για τον αδερφο μας που πλεον κανει επιλογες χαρας μεσα στις τοσες πικρες που χει φαει...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
το μονο που θα πω ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω σ αυτα τα παιδια που καθε αγωνιστικη κανουν τα παντα για τη νικη.χτες ανταμειφθηκε ο κοπος που κανουνε με το καλυτερο τροπο.εγω δε παιρνω τη νικη αυτη αψηφιστα.τα παιδια αυτα χτες κερδισανε τον ενδεχομενο πρωταθλητη ευρωπης.και μην πει κανεις οτι τα βαζελια ηρθαν αδιαφορα και κουρασμενα γιατι δεν ισχυει σε καμια περιπτωση.
                              Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ολοι ειμαστε πικραμενοι,στεναχωμενοι και εξαπατημενοι........αυτο δεν χωρει αμφιβολια.........και κανεις δεν πιστευω απο εδω μεσα τουλαχιστον δεν το παιζει περισσοτερο ΠΑΟΚτσης απο τον αλλον.......ολοι αγαπαμε αυτην την ομαδα και την θελουμε ψηλα εκει δηλ.που ανηκει...........αλλα ΤΩΡΑ που αυτα τα παιδια ειναι ΜΟΝΑ τους........ΤΩΡΑ που δεν υπαρχουν ουτε λαμογια ουτε καν διοικηση.......ΤΩΡΑ που αυτα τα παιδια κανουν μια προσπαθεια που εχει συγκινησει ΟΛΗ την ελλαδα αλλα δεν συγκινουν ομως τους οπαδους αυτης της ομαδας;.......και γιατι;γιατι μας εξαπατησε ο δροσος;μα δεν υπαρχει πλεον δροσος.......ΑΥΤΗ τη στιγμη υπαρχουν μονο αυτοι οι ΗΡΩΕΣ..........

"δεν παμε γηπεδο γιατι δεν αντεχουμε να δουμε αυτα τα χαλια"...........

μα ποια χαλια;αγωνιστικα η ομαδα παει ΤΕΛΕΙΑ αν σκεφτει κανεις οτι παιζει με -7 παικτες!ποια χαλια;που χασαμε εξαιτιας των διαιτητων εκτος εδρας απο πανελληνιο και αεκ;που χασαμε στην παραταση παλι εκτος εδρας απο το αιγαλεω που επαιζε το τελευταιο χαρτι της παραμονης;ή μηπως της νικης εκτος εδρας με την ολυμπια,την νικη με 20 ποντους διαφορα επι της καβαλας σε αδειες εξεδρες ή την χθεσινη μεγαλη νικη;που ειναι τα αγωνιστικα χαλια;

ψευτικες δικαιολογιες και προφασεις εγω δεν δεχομαι......αυτη η ομαδα και κακο μπασκετ δεν παιζει και αξιομαχη ειναι και αποτελεσματα εχει παρει...........

αρα δεν υπαρχουν αγωνιστικοι λογοι να απεχεις........αλλα ουτε και διοικητικοι αφου δεν υπαρχει καν διοικηση............

και ειπαμε.......την στηριξη θα την κανεις ΜΟΝΟ για αυτα τα παιδια που μενουν και δεν εχουν φυγει και να διαλυθεις ΕΝΤΕΛΩΣ ως ομαδα........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.......ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!
ΠΟΣΟ ΠΙΟ "ΛΙΑΝΑ" ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Υ.Γ. φιλε γιαννιωτη εγω μιλω για την πλειοψηφια του κοσμου και οχι για αυτους που λες......μιλω για τον απλο ΠΑΟΚτση φιλαθλο που μπορει να κανει κατι με την παρουσια του στο γηπεδο και με το εισιτηριο που θα πληρωσει.........καθενας κανει βεβαιως οτι γουσταρει και οτι θελει και μπορει......δεν υπαρχει αμφιβολια γι'αυτο.............βεβαιως υπαρχουν παιδια που τρεχουν οπως και παιδια που πηγαν χθες και μπραβο τους........δεν στηνω ΚΑΝΕΝΑΝ στον τοιχο.......ποιος ειμαι εγω αλλωστε να το κανω;απλως κρινω μια συμπεριφορα που πιστευω οτι δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚτση γενικα.........για μια απλη στηριξη (που την υποστηριζαν οι ΠΑΝΤΕΣ εδω μεσα τις τελευταιες μερες) σε αυτους τους ΗΡΩΕΣ μιλαμε....τιποτε παραπανω..........

sorry αν κουρασα!