Author Topic: ΠΑΟΚ -βάζελος λαγός 77 - 76 Σάββατο 11/4/2009 ώρα 7μ.μ Nova  (Read 2403 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaman4

• Guest
η ομάδα μονη τhς προσπαθεί να πάρει το mats εναντια στον βάζελο τwν εκατομμυρίων

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
41-32 νικάμε στο ημίχρονο!!! Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, οι διαιτητές σφυράνε υπέρ βάζελου αβέρτα. Νομίζω πως αν σε αυτούς τους παίκτες που παίζουν τώρα, προστεθούν 4-5 ποιοτικοί ξένοι και κοινοτικοι με τον ίδιο προπονητή το μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει μέλλον!!! Βέβαια δεν υπάρχουν παράγοντες να το στηρίξουν και ο κόσμος θεωρώ ότι βαρέθηκε αυτήν την απαξίωση!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline maria-mtb

• Βασικός
κορακια-πουστρακια, μονο αυτο εχω να πω! κ ο εκφωνητης ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
εχουμε φαει τρελο σφαξιμο στις αρχες του 4ου δεκαλεπτου! και αυτος μας δημιουργησε εκνευρισμο  λαθη. :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

SUPER ο Γιαννακιδης-μπραβο του!
« Last Edit: April 11, 2009, 20:43:42 by maria-mtb »

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Χιλια μπραβο στα παιδια.

Τομασεβιτς αποδεικνυεσαι μουρη παρολη την γιουχα που σου χουμε ριξει.

Μπραβο και στον Καλαφατακη που εβαλε στην θεση του τον γαμιολη τον δημοσιογραφο που τον ρωτησε πως εκανε ο ΠΑΟΚ το θαυμα

ΓΑΜΙΟΛΕΕΕΕΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας....

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, πατησε τους φλωρους!! τι κ αν ολο το μπατζετ κ το το παλατακι μαζι κανουν το συμβολαιο του διαμαντιδη, διεκδικησε αυτο που πρεπει, δηλαδη τη νικη!
ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!!!!!!! ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Τι παλικάρια είναι αυτά πραγματικά... τους αξίζει το καλύτερο και σαν οπαδοί δεν τους το έχουμε προσφέρει
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ(τις γιουρολιγκα) ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
οχι και γκέλα του βαζελου . . . με τον ΠΑΟΚ επαιζε που καποτε μαθαινε τον βαζελο τι σημαινει μπασκετ. . .
ακου γκελα...
αντε μπασταρδοι δημοσιογραφοι . . .

shaman4

• Guest
τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο λεγαμε για σαρδελλες, και οντος ειχαμε μια ομαδα αναξια του λαου μας.

Μηπως στο Μπασκετ εχουμε λαο αναξιο σε σχεση με την ομαδα?

Μπραβο σε οσους πηγανε.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ!

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ!

ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ!

ΠΟΛΥ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ(ΝΟΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απο το 3ο δεκαλεπτο ημουν με την τριχα καγκελο..αυτο που ενιωσα σημερα, ειχα να το νιωσω παρα, μα παρα πολυ καιρο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας θυμιζετε εσεις οι ηρωες, τι σημαινει ΠΑΟΚ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Offline ved

• Αλλαγή
ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΝΔΟΞΗ  ΙΣΤΟΡΙΑ
[/color]

Offline diegito4

• Αλλαγή
δηλαδή τι μας έχει προσφέρει η ομάδα εδώ και 10 χρονια και πρέπει να απολογηθεί ο λαός του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα basket?..μονο πικρες και ρεζιλίκια..
φυσικό είναι να μην πηγαίνει για μένα και δικαιολογω τον καθένα που δεν πάει..όπως κάνω και εγώ,δεν γουστάρω να παω.όσο αυτό το τμήμα δεν με αντιπροσωπεύει με αυτούς που το διοικούν και την παρέα τους εγώ δεν παω.
ξαφνικά κάναμε μια νικη (μπράβο τους) αλλα όχι ότι θα κατηγορήσουμε και τον λαό που δεν πάει..
εσάς δεν πονάει η καρδια σας δηλαδή?
μήπως ξεχνάμε τα 3500 διαρκειας τα φετινά ενώ ας πούμε το σκουλήκι παίζει 3 χρονιες ευρωλίγκα και έχει 800?
μήπως ξεχνάμε ποιος έσωσε την ομάδα πέρσι τελευταία αγωνιστική?
μήπως ξεχνάμε τις εκδρομές φέτος και πέρσι σε πάτρες,"λαρισσες",τρίκαλα k.a ?

ο λαός ένα τσαφ θέλει και εκεί είναι πάντα αλλα δεν αντέχει να εμπαίζεται το κύρος του και να ξεφτιλίζεται ως οπαδός με δήθεν ξεκινήματα...μην παρασύρεστε με μια νικη που εμενα δεν με λέει τίποτα εκτος από το γοητρο.

shaman4

• Guest
ΤΟΝ ΠΑΟΚ βοηθας ρε οταν πηγαινεις γηπεδο.

Οι αποχες δεν πιανουν και κανουν κακο, ειναι μονο για τον λαο της γριας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ντροπη για τον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν μπορω να νιωσω ποτε,γιατι νιωθω κομματι του.αν πω
ετσι απλα,ντροπη στον κοσμο,ας κοιταξω πρωτα τι εχω κανει εγω και ας πω μετα ελαφρα τη καρδια για τους αλλους

makptol

• Guest
κανενας δεν πρεπει να ντρεπετε και αυτοι που πανε και αυτοι που δεν πανε ......
και οι μεν και οι δε αγαπανε το ιδιο τον ΠΑΟΚ.....

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο αποδεκατισμένος ΠΑΟΚ, (χωρίς Τσιάρα για το 2ο ημίχρονο!) κατάφερε να νικήσει, τους φαρμοκοτρίφτηδες. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Νίκη γοήτρου, και εισόδου στα play-off.
Πάμε γερά για την οκτάδα. Πρέπει να νικήσουμε κολοσσό της ρόδου και τυρί.

Η ομάδα πρέπει να ξαναγίνει Ομάδα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Έχουμε κουραστεί όλοι, μ'αυτή τη μιζέρια. Όλοι αυτοί που κάνανε όνομα από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ να τσακιστούν να βάλουν κανά φράγκο να βοηθήσουν να βγει το κάρο από τη λάσπη.
Ο Λαός ξέρει ....και βοηθάει. Τα 3500 διαρκείας επί εποχής δροσολαμόγιου είναι η απόδειξη.
Αλλά σημειωτέον ....ο Λαός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.