Author Topic: ΠΑΟΚ -βάζελος λαγός 77 - 76 Σάββατο 11/4/2009 ώρα 7μ.μ Nova  (Read 2399 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Äåí Ý÷ïõí ïýôå ãéá åéóéôÞñéá!

Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ ÷ñåïêüðçóå, ùóôüóï, ôï ôñáãéêü åßíáé üôé îÝìåéíå êáé áðü ößëïõò. Óôá ôáìåßá ôçò åôáéñåßáò äåí õðÜñ÷ïõí 70.000 åõñþ ðïóü ðïõ áðáéôåß ç áñìüäéá åöïñßá ðñïêåéìÝíïõ íá óöñáãßóåé ôá åéóéôÞñéá ôïõ áãþíá, ÐÁÏÊ- Ðáíáèçíáúêüò. ÅÜí êáé ôçí ÐÝìðôç äåí âñåèåß ëýóç ï «ÄéêÝöáëïò» èá áãùíéóôåß ÷ùñßò êüóìï!

Ç ðñïóðÜèåéá ðáñáãüíôùí íá äéáêáíïíßóïõí ôçí ïöåéëÞ Ýðåóå óôï êåíü, êáèþò ç åöïñßá æÞôçóå íá ðëçñþóïõí ôïõëÜ÷éóôïí ôï 30% ôïõ ðïóïý êáé ôá õðüëïéðá íá ôá åããõçèïýí. Ðïßïò üìùò, áêüìá êáé áðü áõôïýò ðïõ åíäéáöÝñïíôáé êáé õðïóôçñßæïõí üôé èÝëïõí íá óôçñßîïõí ôçí ÊÁÅ áõôÞ ôçí äýóêïëç ðåñßïäï, èÝëåé íá äþóåé äéêÞ ôïõ ôñáðåæéêÞ åããõçôéêÞ åðéôáãÞ; ÌÝ÷ñé óôéãìÞò êáíåßò ôïõò äåí áðÜíôçóå èåôéêÜ.

Êáé ç äéÜëõóç ôçò éóôïñéêÞò ïìÜäáò óõíå÷ßæåôáé…

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=184865
« Last Edit: April 08, 2009, 15:18:24 by tsakalaki »

Offline maria-mtb

• Βασικός
ε ας αφησει τις θυρες ανοιχτες χωρις εισιτηριο, τι να πω Χριστε μου?

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Πω πω τραγικά πράγματα... Εγώ πάντως λέω να πάω, τουλάχιστον όσοι παίζουν δείχνουν ότι προσπαθούν, αξίζουν ένα μπράβο οι εναπομείναντες...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αυτο με την εφορια πολυ deja vu ρε παιδι μου,...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ειλικρινα εχω φτασει στο σημειο να μην θελω να ακουσω ή να διαβασω τιποτα για τον ΠΑΟΚ!η πικρα ειναι μεγαλη και δεν αντεχεται..........

zagorakis

• Guest
ΠΑΟΚ 19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Σχινάς-Τανατζής-Διαμαντής (Μπακάλης)

http://www.metrosport.gr/?p=18708

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τι ντροπη θεε μ...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

LIN4

• Guest
Δηλαδή, συγνώμη κιόλας, αυτοί που έκαναν το λάθος και αγόρασαν διαρκείας από την αρχή της σεζόν, δεν μπορούν να πάνε στον - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - αγώνα;

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ìüëéò åðéêïéíþíçóá êáé ôåëéêÜ èá âãïõí åéóéôÞñéá. Ðëçñþóáìå óÞìåñá ôï ðñùß 73000€ êáé èá åêäïèïýí åéóéôÞñéá êáíïíéêÜ. Ôá ëåöôÜ ôá Ýâáëå ç ôåôñÜäá áíèñþðùí ðïõ èá åßíáé ðßóù áðü ôïí Üíèñùðï ðïõ èá áíáëÜâåé êáé èá ôïí óôçñßîïõí ïéêïíïìéêÜ óôá ðñþôá âÞìáôá ôçò äéïßêçóçò ðñùôïäéêßïõ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για όσους δεν πάνε Πτολεμαίδα (δηλαδή για το σύνολο σχεδόν του κόσμου μας στη Θεσσαλονίκη) Ε-Π-Ι-Β-Α-Λ-Λ-Ε-Τ-Α-Ι να πάνε στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τους εναπομείναντες μαχητές και τον προπονητή τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος...

Δυστυχώς η ομάδα δεν είχε τη στήριξη που έπρεπε φέτος, γεγονός στο οποίο συνέβαλλε και η πατρινιά απάτη, ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο λαός του ΠΑΟΚ το χει παρατήσει το μπάσκετ προ πολλού. Πλέον τον ΠΑΟΚτσή περισσότερο τον απασχολεί ο τραυματισμός του Μουσλίμοβιτς από το να πέσει η ομάδα στην Α2...

Offline maria-mtb

• Βασικός
πολυ "γεματη" η ατζεντα του λαου μας αυτην την εβδομαδα (πορεια, μπαλα, μπασκετ, πολο ανδρων/γυναικων)!  :P

κατα τ΄αλλα συμφωνω με corrupt

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πρεπει να ειναι οσο το δυνατον περισσοτεροι στο παλατακι να στηριξουν τα παιδια που μεινανε και να βοηθησουν να λυθει,εστω και με το εισητηριο,
καποιο απο τα πολλα προβληματα

Diego-4

• Guest
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σωστός ο αδερφός, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οφείλουμε να είμαστε εκεί...

shaman4

• Guest
Σε αντιθεση με τους περισσοτερους ελληνες του εξωτερικου, εμενα ελλαδα μεχρι τα 18 μου.
Μπασκετ πηγα σε απιθανα ματς, με ιωνικους, λαρισσες και βαο... δεν την λεω σε κανεναν, πηγαινα γιατι γουσταρα, για την παρτι μου, απλα ενα θα πω

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, πατησε τους φλωρους!! τι κ αν ολο το μπατζετ κ το το παλατακι μαζι κανουν το συμβολαιο του διαμαντιδη, διεκδικησε αυτο που πρεπει, δηλαδη τη νικη!
ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο Μεγάλος ΠΑΟΚ θα πατήσει τα πράσινα πασχαλινά λαγουδάκια.

Καλή ανάσταση στην ΠΑΟΚάρα μας !!!

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
άδειο είναι.κρίμα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
συγκινητική εμφάνιση μέχρι στιγμής!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή