@ ΤΕΟ είχαμε σίγουρα στεγασμένο, έστω για λίγο καιρό. Από βάζελο πατρινό η πληροφορία. Εγώ το επιβεβαίωσα αφού μου το είπε από το βιβλίο του Κανώτα που συμπεριλαμβάνει τα Καλάβρυτα (μιλάμε για έτος 2005) στους σφ της περιφέρειας, αλλά και από την παλιά λίστα συνδέσμων στο ίντερνετ (λ.χ. παλιό paokworld, Κορδελιό κλπ.)
@tsak δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό να κάνουμε με αυτόν τον τρόπο την την καταλογογράφηση... Θα χαθεί η μπάλα, μπορεί ξέρω γω οι Σερραίοι να πούν "εμείς έχουμε γραφεία από το 82", οι Δραμινοί "εμείς από το 87" κοκ. Εξάλλου ό,τι βγαίνει απ'το σύνδεσμο της Βέροιας το 1990 αναγράφει, από μπλούζες και πανώ μέχρι στικεράκια, οπότε αυτή τη χρονολογία αναγνωρίζουν. Αν συμφωνείτε όλοι να το κάνουμε έτσι, αλλά πως θα είμαστε βέβαιοι για την εκάστοτε χρονολογία; Προσωπικά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μην γράφουμε ανακρίβειες.
Για άλλη μια φορά:μην φρικάρετε ρε με ορισμένες τοποθεσίες, το ξεσκαρτάρισμα των ενεργών σφ θα γίνει αφού ολοκληρωθεί η συνολική καταγραφή... Άλλωστε αυτή είναι και η ουσία του τόπικ (για μένα τουλάχιστον) πέρα από τη σημαντική ιστορική σημασία, να ξέρουμε και που βρισκόμαστε. edit: ευχαριστώ τον Πετρουσιώτη για τις χρήσιμες πληροφορίες!