Το club της τριανδριας υπαρχει απο το 1970.Δυστυχως λογω ατομων πολυ πολυ μαχημων αναγκαστηκε να κλεισει 2 φορες μεχρι και την επανιδρυση του απο τα παιδια πριν κανα 2-3 χρονια...
οι παλαιοτεροι μου λεγανε οτι ηταν 4οι στην σειρα μαζι με τον σφ της της καλλιθεας...
ετσι ακριβως.
ηταν απο τους πρωτους συνδεσμους μαζι με τον κεντρικο.
@dragon το συγκεκριμενο site δεν εχει καμια σχεση με τον συνδεσμο
Το καταστατικό που έχω στα χέρια μου για την Τριανδρία έχει ημερομηνία 1969.
Ο σύνδεσμος από τότε έκλεισε και επαναλειτούργησε 2 φορές. Το καταστατικό έφτασε στα χέρια μου όταν σε κάποια φάση έψαχνα να βρω τους «παλιούς» για να μάθω 5 πράγματα πριν επαναλειτουργήσουμε ξανά τον Αύγουστο του 2007.
Ο Σύνδεσμος της Τριανδρίας άνοιξε τον Μάρτιο του 1981 στην οδό Τρικούπη (ανάμεσα στις οδούς Γρηγορίου και Τζουμαγιάς). Έχω ακόμα την απόδειξη μέλους. Το καταστατικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν του Κεντρικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούσε παλιότερα στο κέντρο της πόλης (στη Βενιζέλου, αν δεν κάνω λάθος) στα τέλη της δεκαετίας του '50. Στην συνέχεια (περίπου το 1987), μεταστεγάστηκε πάλι στην οδό Τρικούπη, αλλά πάνω από τον κεντρικό δρόμο (ανάμεσα στις οδούς Αγίου Σπυρίδωνα και Γεναδίου).
Γύρω στα 1990 μετεστεγάστηκε στην οδό Καραϊσκάκη. Δεν θυμάμαι πότε έκλεισε, αλλά ξανάνοιξε γύρω στο 1997 στην οδό Αγίου Σπυρίδωνα (απέναντι από εκεί που βρίσκεται σήμερα ο Σύνδεσμος).
Ο Σύνδεσμος έκλεισε μετά από 2-3 χρόνια και ξανάνοιξε από τα παιδιά που τον κρατούν σήμερα.
σορρυ αδερφε μην σε προσβαλω αλλα νομιζω οτι το 1969-1970 ειναι πιο εγκυρο.μου το εχουν πει πολλοι και μεγαλοι σε ηλικια,οικογενειαρχες και ετσι
Ούτ εγώ δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά...
Είμαι γέννημα-Θρέμμα Τριανδριώτης και ξέρω το χωριό μου από το καιρό που τα περισσότερα σπίτια ήταν μονοκατοικίες. Από το 1977 τρέχω σε συνδέσμους και το 1979 γράφτηκα στην Θύρα 4. Όταν άνοιξε ο Σύνδεσμος στην Τριανδρία από τους (Κάστρο Χρήστο, Μιχάλη, Γάμπα Άγγελο, Γάμπα Γιάννη, Σερβετά κλπ), ήμουν από τους πρώτους που γράφτηκα. Από το 1984 έως και το 1986 "κρατούσα" εγώ τον Σύνδεσμο, μαζί με τον Μάκη Ρεπανίδη. Τον Ιούνιο '86 αποχώρησα από τον Σύνδεσμο λόγω στρατιωτικής θητείας και αργότερα (1994) γράφτηκα στον ΣΦ Τούμπας και παραμένω μέχρι σήμερα.
Την ιστορία του Συνδέσμου της Τριανδρίας την ξέρω πολύ καλά. Δεν υπήρχε σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Τριανδρία την δεκαετία του '70.
Αν τώρα ο @alexisv, έχει καταστατικό στα χέρια του που γράφει ίδρυση συνδέσμου στην Τριανδρία με χρονολογία 1969, τότε τι να πω...

Θα πρέπει να ρωτήσω ξανά, κάποιους δικούς μου παλιότερους από εμένα.