Author Topic: Χρονολόγιο συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ  (Read 4108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Χρονολόγιο συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ
« Reply #20 on: April 03, 2009, 09:03:33 »
Καλά η Νεάπολη πλακα κάνει e? 1963 ρε τα παλιόσκυλα?

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #21 on: April 03, 2009, 10:37:56 »
Το club της τριανδριας υπαρχει απο το 1970.Δυστυχως λογω ατομων πολυ πολυ μαχημων αναγκαστηκε να κλεισει 2 φορες μεχρι και την επανιδρυση του απο τα παιδια πριν κανα 2-3 χρονια...

οι παλαιοτεροι μου λεγανε οτι ηταν 4οι στην σειρα μαζι με τον σφ της της καλλιθεας...

ετσι ακριβως.
ηταν απο τους πρωτους συνδεσμους μαζι με τον κεντρικο.

@dragon το συγκεκριμενο site  δεν εχει καμια σχεση με τον συνδεσμο

Το καταστατικό που έχω στα χέρια μου για την Τριανδρία έχει ημερομηνία 1969.
Ο σύνδεσμος από τότε έκλεισε και επαναλειτούργησε 2 φορές. Το καταστατικό έφτασε στα χέρια μου όταν σε κάποια φάση έψαχνα να βρω τους «παλιούς» για να μάθω 5 πράγματα πριν επαναλειτουργήσουμε ξανά τον Αύγουστο του 2007.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #22 on: April 03, 2009, 12:44:00 »
Να και κάτι που δεν γνώριζα, 1969 η Τριανδρία ρε τσακάλια; Ο δεύτερος αρχαιότερος εν ενεργεία δηλαδή...!
 :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Καλά πάει μέχρι στιγμής η φάση, να μαζεψουμε και άλλα στοιχεία και να τα συγκεντρώσουμε αναλυτικά στο τέλος, με υποσημείωση ποιοί σύνδεσμοι δεν είναι ενεργοί, ποιοί επεναλειτούργησαν με αλλαγές όπως λχ η Δράμα κλπ. Να που θα φτιάξουμε και μια λίστα με τους ενεργούς συνδέσμους μας!

(μπιχτή για το site αυτό  :13:, από τότε που άλλαξε το lay-out το περιμέναμε!)  :nianiania:

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #23 on: April 03, 2009, 13:03:44 »
οχυρο δραμας δεν νομιζω να εχουμε συνδεσμο corrupt

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #24 on: April 03, 2009, 13:09:02 »
Kαλά ρε, έχουν πανιά, μπλούζες κλπ., site στο διαδίκτυο και δεν έχουν συνδεσμο;  ???

Γενικά εσείς από τις πόλεις της περιφέρειας ρε τσακάλια, γράψτε τι και πως μη γράφουμε μαλακίες... Το ρημάδι το διαδίκτυο δεν είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστο... Δώστε πληροφορίες!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #25 on: April 03, 2009, 13:15:35 »
περδικα;
βασιλικα;
Α.Αθανασιου;
λαμια;
μακροχωρι;

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: April 03, 2009, 13:21:04 »
Λαμια αναφερθηκε πιο πανω, 1996.
Βασιλικα ειναι Μακεδονες?

μπραβο για τοπικ-θησαυρο!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #27 on: April 03, 2009, 13:25:17 »
για Τριανδρια νομιζω δυσκολα να ιδρυθηκε σε περιοδο χουντας
τη περιοδο της χουντας και η Νεαπολη ειχε αναστειλει την λειτουργια της

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #28 on: April 03, 2009, 13:34:35 »
γιαννενα(ανενεργος εδω και 6 χρονια) 1995-2003.

καπου στο 2000 νομιζω ανοιξε συνδεσμος και στην πρεβεζα και κρατησε μεχρι το 2002.

συνδεσμο εχουν;;;(δεν ξερω αν εχουν χωρο η απλα μαζευονται καπου) και τα παιδια στην κερκυρα και ανηκουν στους μακεδονες.
απο ποτε δεν θυμαμαι

παλιοτερα ειχε ανοιξει συνδεσμος στο αγρινιο(o lemmy4agrinio ισως να ξερει περισσοτερα γι'αυτον) και στην καλαμπακα.χρονολογιες
δεν εχω υποψην μου

αυτα απο δυτικη ελλαδα αν ψαχνετε κατι σαν ιστορικο για δω,που δυστυχως ειμαστε αρκετα πεσμενοι αφου πλεον εκτος της λευκαδας
δεν υπαρχει καποιος αλλος αναγνωρισμενος η ενεργος(ουτε και για την λευκαδα το δενω κομπο οτι ειναι και τα δυο...αναγνωρισμενοι κι ενεργοι...)

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #29 on: April 03, 2009, 13:41:42 »
ναι john μακεδονες βασιλικων.

κουφαλια 1998
κορινθος 1998

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #30 on: April 03, 2009, 14:00:50 »
Λαγκαδάς 1995
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: April 03, 2009, 14:32:02 »
Κομοτηνη 1996,τον εκλεισε ο δημος 2 χρονια για ψιλοαστεια πραγματα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #32 on: April 03, 2009, 14:44:40 »
για Τριανδρια νομιζω δυσκολα να ιδρυθηκε σε περιοδο χουντας
τη περιοδο της χουντας και η Νεαπολη ειχε αναστειλει την λειτουργια της

Δεν ξέρω τι γινόταν εκείνο τον καιρό. Εγώ αναφέρω την ημερομηνία του καταστατικού που έχω στα χέρια μου.

Δεν πιστεύω πάντως να υπήρχε εκείνη την περίοδο πρόβλημα (ίσος κάποιος ποιο παλιός να μπορεί αν μας πει) γιατί η χούντα ήταν την περίοδο 1967-1974 κ μ αυτή την λογική πρόβλημα θα είχαν και οι ΣΦ τις Τούμπας (1972), Κορδελιό (1973), ίσος και των Αθηνών (1974).
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #33 on: April 03, 2009, 14:51:23 »
Συγνώμη προκαταβολικά για το off topic, αλλά επείδη αναφέρετε την μαύρη επταετία, να θυμίσω οτι η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. υπό προεδρίας του αείμνηστου που μας άφησε πριν λίγο καιρό, ήταν Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ.....Μνημειώδης κ η ιστορική ατάκα - απάντηση του Παντελάκη στον τότε υπεύθυνο αθλητισμού (κ υψηλόβαθμο αξιωματικό του στρατού) όταν του ζήτησε να βρει εναν τρόπο να μείνει ο Κούδας δανεικός στον ΠΑΟΚ κ μετά να πάει Πειραιά : "Βγάλτε μια απόφαση ΕΣΕΙΣ που ούτως ή άλλως βγάλατε τα τανκς, σ' αυτό κολάτε"?
ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΡΕ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΚΛΑΝΑΤΕ......
ΥΓ: Καταπληκτικό τόπικ, επιφυλάσσομαι ν ανεβάσω την ιδρυτική του Πανελληνίου την άλλη βδομάδα...... 

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #34 on: April 03, 2009, 15:39:33 »
γιαννενα(ανενεργος εδω και 6 χρονια) 1995-2003.

καπου στο 2000 νομιζω ανοιξε συνδεσμος και στην πρεβεζα και κρατησε μεχρι το 2002.

συνδεσμο εχουν;;;(δεν ξερω αν εχουν χωρο η απλα μαζευονται καπου) και τα παιδια στην κερκυρα και ανηκουν στους μακεδονες.
απο ποτε δεν θυμαμαι

παλιοτερα ειχε ανοιξει συνδεσμος στο αγρινιο(o lemmy4agrinio ισως να ξερει περισσοτερα γι'αυτον) και στην καλαμπακα.χρονολογιες
δεν εχω υποψην μου

αυτα απο δυτικη ελλαδα αν ψαχνετε κατι σαν ιστορικο για δω,που δυστυχως ειμαστε αρκετα πεσμενοι αφου πλεον εκτος της λευκαδας
δεν υπαρχει καποιος αλλος αναγνωρισμενος η ενεργος(ουτε και για την λευκαδα το δενω κομπο οτι ειναι και τα δυο...αναγνωρισμενοι κι ενεργοι...)

της λευκαδας ειναι αναγνωρισμενος και ενεργος.....προεδρος ο Θοδωρης....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #35 on: April 03, 2009, 17:22:54 »
Συγνώμη προκαταβολικά για το off topic, αλλά επείδη αναφέρετε την μαύρη επταετία, να θυμίσω οτι η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. υπό προεδρίας του αείμνηστου που μας άφησε πριν λίγο καιρό, ήταν Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ.....Μνημειώδης κ η ιστορική ατάκα - απάντηση του Παντελάκη στον τότε υπεύθυνο αθλητισμού (κ υψηλόβαθμο αξιωματικό του στρατού) όταν του ζήτησε να βρει εναν τρόπο να μείνει ο Κούδας δανεικός στον ΠΑΟΚ κ μετά να πάει Πειραιά : "Βγάλτε μια απόφαση ΕΣΕΙΣ που ούτως ή άλλως βγάλατε τα τανκς, σ' αυτό κολάτε"?
ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΡΕ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΚΛΑΝΑΤΕ......
ΥΓ: Καταπληκτικό τόπικ, επιφυλάσσομαι ν ανεβάσω την ιδρυτική του Πανελληνίου την άλλη βδομάδα...... 
Επίσης, δεν ξέρω άμα έχει ακούσει κανείς το πώς δημιουργήθηκαν οι ΣΦ ως ιδέα. Δεν είναι τυχαίο ότι η Νεάπολη από τον ΠΑΟΚ και κάποιοι άλλοι σύνδεσμοι της ΑΕΚ έγιναν την δεκαετία του '60, όταν ακόμα η Ελλάδα ήταν σε άλλη εποχή, με άλλο κλίμα... Αν κάποιος καταλαβαίνει τι θέλω να πω και έχει όντως στοιχεία (γιατί εμένα μου το είπανε, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πώς ξεκίνησε η όλη φάση του οργανωμένου συνδεσμιακού κινήματος), ας το καταθέσει. Αν και γι' αυτό θα χρειαζόμασταν κάποια κρυφά αρχεία και εκείνα που να βγουν στη φόρα...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: April 03, 2009, 20:24:11 »
Το club της τριανδριας υπαρχει απο το 1970.Δυστυχως λογω ατομων πολυ πολυ μαχημων αναγκαστηκε να κλεισει 2 φορες μεχρι και την επανιδρυση του απο τα παιδια πριν κανα 2-3 χρονια...

οι παλαιοτεροι μου λεγανε οτι ηταν 4οι στην σειρα μαζι με τον σφ της της καλλιθεας...

ετσι ακριβως.
ηταν απο τους πρωτους συνδεσμους μαζι με τον κεντρικο.

@dragon το συγκεκριμενο site  δεν εχει καμια σχεση με τον συνδεσμο

Το καταστατικό που έχω στα χέρια μου για την Τριανδρία έχει ημερομηνία 1969.
Ο σύνδεσμος από τότε έκλεισε και επαναλειτούργησε 2 φορές. Το καταστατικό έφτασε στα χέρια μου όταν σε κάποια φάση έψαχνα να βρω τους «παλιούς» για να μάθω 5 πράγματα πριν επαναλειτουργήσουμε ξανά τον Αύγουστο του 2007.

Ο Σύνδεσμος της Τριανδρίας άνοιξε τον Μάρτιο του 1981 στην οδό Τρικούπη (ανάμεσα στις οδούς Γρηγορίου και Τζουμαγιάς). Έχω ακόμα την απόδειξη μέλους. Το καταστατικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν του Κεντρικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούσε παλιότερα στο κέντρο της πόλης (στη Βενιζέλου, αν δεν κάνω λάθος) στα τέλη της δεκαετίας του '50. Στην συνέχεια (περίπου το 1987), μεταστεγάστηκε πάλι στην οδό Τρικούπη, αλλά πάνω από τον κεντρικό δρόμο (ανάμεσα στις οδούς Αγίου Σπυρίδωνα και Γεναδίου).
Γύρω στα 1990 μετεστεγάστηκε στην οδό Καραϊσκάκη. Δεν θυμάμαι πότε έκλεισε, αλλά ξανάνοιξε γύρω στο 1997 στην οδό Αγίου Σπυρίδωνα (απέναντι από εκεί που βρίσκεται σήμερα ο Σύνδεσμος).
Ο Σύνδεσμος έκλεισε μετά από 2-3 χρόνια και ξανάνοιξε από τα παιδιά που τον κρατούν σήμερα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

malgara

• Guest
« Reply #37 on: April 03, 2009, 21:22:57 »

27  ΜΑΡΤΙΟΥ 2002   Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΑΛΓΑΡΩΝ - ΚΥΜΙΝΩΝ.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: April 03, 2009, 21:24:55 »
Παμε παλι :

Θεσσαλονίκη

Κεντρικός/Πόλεως: 1958
Νεάπολη: 1963
Τούμπα: 1972
Κορδελιό: 1973
Θύρα 4: 1976
Συκιές "ΒΟΡΕΙΟΙ": 1980
Τριανδρια: 1981
Θέρμη: 1985
Σοχός: 1988
Πολίχνη: 1989
Μακεδόνες: 1991
Αμπαλαέα: 1993
Μηχανιώνα: 1994
Β.Ε.Μ.: 1994
Ηλιούπολη: 1994
Ωραιόκαστρο: 1994
Καλοχώρι: 1996
Εύοσμος: 1997
Δενδροπόταμος: 1998
Επτάλοφος: 2001
Μαλγαρα-Κυμινα: 2002
Συκιές Club PAOK: 2003
Χρυσός Δικέφαλος: 2003
Ultras: 2004
Eπανωμή: 2008
Περαία: 2008
Καβαλάρι Λαγκαδά: 2008
Περιστερώνα: 2008

Καλλιθεα: ?
Κουφαλια: ?
Ασβεστοχώρι: ?
Σταυρούπολη: ?
Διαβατα: ?
Σίνδος: ?
Στρυμωνικός Κόλπος (Σταυρός Θεσσαλονίκης): ?
Βαλμάδα: ?
Λαγκαδάς: ?
Καλαμαριά: ?
Πέρα Κλαμπ: ?
Αμπελόκηποι: ?
Κολχικο: ?
Γαλαταδες: ?
Βασιλικα: ?
Αδενδρο: ?
Ασπροβαλτα-Βρασχοι: ?
Πανοραμα: ?
Αγ. Αθανασιος: ?
Ιωνια: ?
Ν. Μαγνησια: ?

νομιζω τους εχω ολους  :)
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

malgara

• Guest
« Reply #39 on: April 03, 2009, 22:09:48 »

1) Αδενδρο ανοιξε 2003 και εκλεισε τον ιδιο χρονο. Δεν λειτουργει.

2) Βαλμαδα ανοιξε 1995 και εκλεισε 1998- '99. Επαναλειτουργει απο το 2009.

3) Σινδος ανοιξε 1995 εκλεισε 1998-99 και επαναλειτουργει απο το 2008.

4)Χαλαστρα ανοιξε το 2000 και εκλεισε το 2002. Δεν λειτουργει.