Author Topic: Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Ορεστιάδας  (Read 3278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Óýíäåóìïò Ößëùí Ð.Á.Ï.Ê. ÏñåóôéÜäáò

Ï óýíäåóìïò ößëùí Ð.Á.Ï.Ê. ÏñåóôéÜäáò éäñýèçêå ôï 1998. Ãéá êÜðïéïõò ëüãïõò ï Óýíäåóìïò Ýðáøå íá ëåéôïõñãåß. Êáé åðåéäÞ ìßá ðüëç üðùò åßíáé ç ÏñåóôéÜäá äåí ãßíåôáé íá ìçí Ý÷åé óýíäåóìï ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. ï óýíäåóìïò åðáíáóõóôÜèçêå ôï 2009.

¢ôïìá ðïõ áãáðÜíå ôïí Ð.Á.Ï.Ê. êáé ôñÝ÷ïõí óå üëá ôá ãÞðåäá åíôüò êáé åêôüò Ýäñáò, ÐÁÏÊôóÜêéá ÷ùñßò êáíÝíá üöåëïò, ôñÝ÷ïõí üëç ìÝñá ãéá ôïí Ð.Á.Ï.Ê. êáé ôïí óýíäåóìï.

Ï Ð.Á.Ï.Ê. åßíáé áññþóôéá…åßíáé éäÝá. Åßíáé êÜôé ðïëý ðåñéóóüôåñï áðü ìßá áðëÞ ïìÜäá. Ãé´ áõôü êáé îáíáíïßîáìå ôïí óýíäåóìï. Íá Ý÷ïõìå Ýíá óôÝêé ôçò ÐÁÏÊÜñáò ìáò. ¸íá óôÝêé íá ìáæåõüìáóôå êáé íá ìéëÜìå ìüíï ãéá Ð.Á.Ï.Ê. íá âëÝðïõìå ôïõò áãþíåò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê.  ÁõôÞ ôç óôéãìÞ ï óýíäåóìüò ìáò ìåôñÜåé 135 åããåãñáììÝíá ìÝëç. Äåí óôáìáôÜìå åäþ êáé óõíå÷ßæïõìå ãéá ôçí ìåãÜëç ìáò áãÜðç.

Ôá ãñáöåßá ìáò èá ôá âñåßôå óôçí ïäü «Ëï÷áãïý ÄéáìÜíôç 16»

Õðåýèõíïé ôïõ óõíäÝóìïõ åßíáé ïé ÔóáêìáêëÞò ÓôÝöáíïò ôçë.6930359909  êáé ï Ìïëôóßäçò ÓÜêçò  ôçë.6941673700

ÐÁÏÊÁÑÁ ÅÉÌÁÉ ×ÁËÉÁ ÊÁÉ ÓÔÇÍ ÏÑÅÓÔÉÁÄÁ !!!

http://www.paokmania.gr/index.php/articles/football/1486-orestiada.html#Scene_1

8)
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Πολυ ευχαριστο αυτο, τωρα το ειδα!

Ημουν φανταρος στην Ορεστιαδα το 2006 (γαμημενα τεθ/μενα) και ειχα περασει 3-4 φορες απο τον συνδεσμο αλλα ηταν κλειστος. Χαρηκα που τον ξανανοιξαν τα παιδια, εχει πολυ ΠΑΟΚ η περιοχη κι ακομα περισσοτερους φανταρους ΠΑΟΚτσηδες. Πλεον δεν θα χρειαζονται οι καταλληψεις που καναμε εμεις τοτε σε καφετεριες για να δουμε ΠΑΟΚ αφου υπαρχει η ασπρομαυρη φωλια.

Καλο κουραγιο ρε μαγκες! Ηταν κριμα να εισαι σε Θρακιωτικη πολη και να βλεπεις συνδεσμους του ΠΟΚ (λαγου και χανουμιου θυμαμαι σιγουρα).. Καλη αρχη!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντε μπραβο παλληκαρια. και βαρατε κανα πρασινο κωλαρακι, γιατι πολυ αερα πηραν τα τελευταια χρονια εκει πανω...
αμα βγαλετε κανενα μπλουζακι, ενημερωστε μας.

chiltsid

• Guest
Ηταν κριμα να εισαι σε Θρακιωτικη πολη και να βλεπεις συνδεσμους του ΠΟΚ (λαγου και χανουμιου θυμαμαι σιγουρα).. Καλη αρχη!
λαγος ηταν δυνατος πριν καμια 10αρια χρονια στο Διδυμότειχο,πρεπει να εκλεισε ομως αυτος και να εχουν ανοιξη στην ορεστιαδα πλεον,στην αρχη μαζευαν κοσμο,αλλα πλεον λιγα πραματα.
του χανουμιου εχει χρονια τωρα ανοιχτος,αλλα δεν μαζευει πολυ κοσμο,απλα ειναι φατσα καρτα στην πλατεια.
ο gay εχει κατι χρονια που ανοιξε μιας κ γιναν αρκετοι πλεον.
επισης κ ο ρουλις εχει συνδεσμο,αλλα οσα χρονια τον ξερω δεν τον εχω πετυχει ανοιχτο.

παντως οποιος ανεβει πανω στα πατρια εδαφη,ας περασει απο τον συνδεσμο για εναν καφε ή μπυριτσα.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Και γω φανταρος εκανα Ορεστιαδα το 2007... ο συνδεσμος μας τοτε λειτουργουσε κανονικα.. εκει πηγαιναμε και βλεπαμε τα παιχνιδια συνεχεια..
Οσον αφορα γενικα για την περιοχη με τοσους φανταρους που εχει η φαση ειναι οτι να ναι... οι βαζελοι αρκετα δυνατοι σε κεντρικο σημειο σε οροφο.. σκουλικια λιγα πραματα.. της αεκ ειχε κλεισει εκεινη την περιοδο.. και οι γαυροι ανοιγανε πεφο τοτε..

Ευχομαι στα παιδια να συνεχισουν την προσπαθεια εκει περα γιατι οντως το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ στοιχειο ειναι πολυ εντονο 7/10 φανταρους και λιγους λεω τουλαχιστον στο δικο μας ταγμα...

BIANCONERO

• Guest
Τελικα ολοι περασαμε απο Ορεστιαδα φανταροι και το συνδεσμο μας εκει!  ;D
Καλοκαιρι 2002, ο συνδεσμος ηταν κανονικα ανοιχτος τοτε δεν ηξαρα οτι εκλεισε μετα! Κριμα να μην υπαρχει φωνη του Π.Α.Ο.Κ τα τελευταια χρονια στη ΝΕΑ Ορεστιαδα αλλα καλλιο αργα..

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Απ: Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Ορεστιάδας
« Reply #7 on: December 07, 2009, 18:41:33 »
Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του συνδέσμου.Πληροφορίες: 6948012224 αλλά κι απ τον σύνδεσμο

Εκδρομη απ τη λεσχη και στην Καβαλα. Πληροφορίες απ το συνδεσμο (11 Διλοχίας Μηχανικού 25) 19:00 - 22:00 καθημερινά.

Offline gagas

• Αλλαγή
       ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ
ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

http://www.fcpaok.gr//content/view/2674/108/

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: September 02, 2010, 18:57:44 »
To κείμενο που ακολουθεί, μας το έστειλε ο paok_orestiadas 2009 και αναφέρεται σε έναν ΑΔΕΡΦΟ μας, που λίγες μέρες πριν νοσηλευόταν στην εντατική.

Πρόκειται για τον Ξανθίδη Χρήστο , για τον οποίον είχαμε βάλει στην ιστοσελίδα μας και σχετική ανακοίνωση -πριν λίγες μέρες- με την οποία γινόταν έκκληση για αίμα....

Διαβάστε το, ΑΞΙΖΕΙ

Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 19:30 . Κάθομαι και πίνω το καθιερωμένο απογευματινό φραπεδάκι στη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Ορεστιάδας με το μυαλό καρφωμένο στο Χρήστο. Τι κάνει; Πώς είναι; Βγήκε από την εντατική; Να δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο;

Ξαφνικά χτυπάει το κινητό και βλέπω στην αναγνώριση "ΝΤΟΥΣΑΝ" (παρατσούκλι του Χρήστου το οποίο του το βγάλαμε από την εποχή Ίβκοβιτς ).

-Πού είσαι ρε Χρηστάρα; Άντε έλα από εδώ να δεις τα μεγαλεία της ομαδάρας μας! Κατασυγκινημένος ο Χρήστος και με μια φωνή που δε βγαίνει από το κλάμα, μου λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ και μου ζητάει μια χάρη: Θέλω να στείλεις ένα μήνυμα - επιστολή στο internet και να ευχαριστείς εκ μέρους μου όλους αυτούς τους άγνωστους Παοκτσήδες που με βοήθησαν να ξεφύγω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση δίνοντάς μου το αίμα τους. Θέλω να πεις σε όλα το ΑΔΕΡΦΙΑ μου ότι τους έχω στα βάθη της καρδιάς μου. Να τους πεις πως αν ως τώρα ήμουνα 100% Παοκτσής τώρα είμαι 1000% γιατί κουβαλάω το δικό τους αίμα μέσα μου. Η βοήθεια που μου δώσανε μπορούν να τη δώσουν μόνο Παοκτσήδες. Το μεγαλείο αυτής της ομάδας είναι ένα και είναι ο ΛΑΟΣ της. Και ο ΛΑΟΣ αυτός έχει καρδιά και ψυχή.

Εκείνη τη στιγμή, ακούγοντας τον Χρήστο να σπαρταράει από το κλάμα, χάνω τη λαλιά μου. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να συνέλθω και να καταλάβω τη σημασία της λέξης που ακούστηκε από τα χείλη του Χρήστου και χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ εμείς οι Παοκτσήδες: "ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ". Γιατί όλος αυτός ο ΛΑΟΣ είναι ένα σύνολο τόσο δεμένο σαν οικογένεια. Την οικογένεια του μεγάλου μας ΠΑΟΚ.

Εκ μέρους του Ξανθίδη Χρήστου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!

Ένα από τα πολλά αδέρφια σας που υπάρχουν στη Ορεστιάδα.

ΥΓ: Χρήστο σε περιμένουμε όλοι μας να γυρίσεις και να τραγουδήσουμε πάλι στα τσιμέντα της Τούμπας το κλασικό πια για μας τους Ορεστιαδίτες: ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ....

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=52&t=3185

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: September 02, 2010, 19:12:18 »
Σιδερένιος και καλές εκδρομές! :thumbok:

northeagle_4

• Guest
« Reply #11 on: September 02, 2010, 19:18:02 »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #12 on: September 03, 2010, 19:56:46 »
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #13 on: September 03, 2010, 20:17:33 »

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: January 27, 2011, 13:12:04 »
Κοπή πίτας Λέσχης Φίλων Ορεστιάδας

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5-2-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00, ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ...

http://www.paokmania.gr/component/content/article/3-paoknews/12246-kopi-pitas-1.html

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #15 on: February 01, 2011, 17:10:30 »

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε πιο φτωχή

Αναβάλλεται -μέχρι νεοτέρας- η προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Φεβ. 2011 κοπή βασιλόπιτας της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Ορεστιάδας λόγω του ξαφνικού θανάτου από ανακοπή καρδιάς, του Σάκη (γνωστός ως Τσέκος), οργανωτικού μέλους της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Ριζίων.

Ένα παλικάρι 30 ετών έφυγε από κοντά μας τόσο γρήγορα. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε πιο φτωχή. Δεν θα τον ξαναδούμε κρεμασμένο στα κάγκελα του Ναού μας. Αυτός όμως θα μας βλέπει όλους από εκεί πάνω και παρέα με τα τόσα άλλα αδικοχαμένα αετόπουλα, θα πανηγυρίζει σε κάθε επιτυχία της ομάδας μας.

Κουράγιο στην οικογένεια του (άφησε πίσω του ένα μικρό παιδί). Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

ΣΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ....

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

http://www.paokmania.gr/articles/football/rest-news/12431-pio-ftwxi-1.html

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #16 on: February 01, 2011, 17:13:44 »
30χρονο παλικάρι...
συλληπητήρια.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός