Author Topic: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 5/4/2009 ώρα 19:00 ΕΤ 1  (Read 4386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γιατί είμαι όμως σχεδόν βέβαιως οτί αν είχαμε χάσει θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιες οι σελίδες;; ???

Γιατι ετσι ειναι το σωστο, γιατι ετσι αλλαζεις νοοτροπια σε οπαδους και παιχτες. Το φυσιολογικο και το αναμενομενο για ομαδες του μεγεθους ΠΑΟΚ ειναι να κερδιζουν ολα τα εγχωρια παιχνιδια. Σε περιπτωση κακου αποτελεσματος πρεπει να υπαρχει και κριτικη και δυσφορια απο μερους μας. Οταν φορας την φανελα του ΠΑΟΚ, με τις καλες εξωγηπεδικες συνθηκες που πλεον δημιουργουνται, εισαι υποχρεωμενος να κερδιζεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Είμαι πολύ περήφανος για όσους ήτανε εκεί
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline dave

• Αλλαγή
Γιατί είμαι όμως σχεδόν βέβαιως οτί αν είχαμε χάσει θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιες οι σελίδες;; ???

Γιατι ετσι ειναι το σωστο, γιατι ετσι αλλαζεις νοοτροπια σε οπαδους και παιχτες. Το φυσιολογικο και το αναμενομενο για ομαδες του μεγεθους ΠΑΟΚ ειναι να κερδιζουν ολα τα εγχωρια παιχνιδια. Σε περιπτωση κακου αποτελεσματος πρεπει να υπαρχει και κριτικη και δυσφορια απο μερους μας. Οταν φορας την φανελα του ΠΑΟΚ, με τις καλες εξωγηπεδικες συνθηκες που πλεον δημιουργουνται, εισαι υποχρεωμενος να κερδιζεις.

νοοτροπια αλλαζεις οταν αρχιζεις να κερδιζεις κ παλι. αυτο κανει κ ο ΠΑΟΚ, προσπαθει να φτασει τα στανταρ που το θελουμε. αλλα επειδη δεν ειναι ακομα εκει καλο ειναι μαζι με την κριτικη στα στραβα, να υπαρχει και η επιβραβευση στα καλα.

καποιος εβαλε σε αλλο τοπικ τους βαθμους ανα παιχνιδι και αν συνεχισουμε με 2 νικες θα εχουμε φετος την καλυτερη επιδοση απο την καθιερωση τοθ τριποντου για τη νικη δλδ 16 χρονια. επισης θα χε πολυ ενδιαφερον να δουμε ποσα διπλα και ποσα χ εκτος εδρας εκανε ο ΠΑΟΚ σε καθε χρονια απο τη δεκαετια του 70 κ μετα.

ολα αυτα για να καταλαβουμε τι εχουμε καταφερει φετος, πως συγκρινεται η φετινη επιδοση με τη δεκαετια του 70 οπου εχουμε βαλει τον πηχη και να δουμε αν αξιζει η ομαδα συγχαρητηρια μετα απο καθε ματς που κερδιζει.

αν δε κανω λαθος δεν ειμασταν μεχρι 3-4 χρονια πριν η μπαρτσελονα...

μπραβο στα παιδια που βρεθηκαν στη τριπολη, μας εκαναν περηφανους

Offline blue_eyes

• Βασικός
blue eyes οκ ολα αλλα το δευτερο γκολ μπαινει γιατι ανεβαινει ο σναουτσερ και βγαινει η κοντρα με πασα απ'αυτον στον κονσεισαο...καπου στο 80 δλδ και οχι στο πρωτο 5λεπτο...φετος ανεβαινει περισσοτερο αλλα αυτα δεν τα μαθαινεις στα 29.παντως προσπαθει και σ'αυτο.
και μου φαινεται πως με αυτα που παιρνει και σε συγκριση με το τι εχουν οι υπολοιποι στην ιδια θεση καλυτερο δεν βρισκεις.
δεν αντιλεγω για τα χρηματα που παιρνει προσφερει, απλα οι αδυναμιες καλο ειναι να λεγονται

τετοιες νικες θελουμε ,επαγγελματικες χωρις να καταλαβαινει ο αντιπαλος τι γινεται. οταν νικαμε δεν εχουμε να γραψουμε και πολλα .και μαλον καλυτερα ,για να μη μενουμε σε αυτα. παμε για αλλα.
να πω παντως πως στα δικα μου ματια ο μπιζερα που γραφετε ηταν ισως ο αδυναμος κρικος στην αμυνα.γιατι στις οποιες φασεις του αστερα ηταν απο γκελα δικη του και οχι του μαλεζα. και το σουτ του καρντοζο κα ιτου καουνου. τσπ. η αληθεια ειναι οτι θελει παιχνιδια αρκετα για να συντονιστει .δεν ζηταω ευθυνες απο αυτον .ειναι η θεση τετοια που και το παραμικρο λαθος φαινεται
γενικα για τον Μπιζερα η αποψη μου ειναι οτι δικαιως παιζει 4ος στην αμυνα γιατι οι αλλοι 3 ειναι καλυτεροι απο αυτον. Εαν το καλοκαιρι τον αντικαταστησει με τον καρυ οπως φαινεται θα ειναι για μενα ιδανικο

Βιερινια - ακαπνος και αγευστος. Και αυτος για μενα ενας παικτης που δεν αξιζει να παιζει βασικος στον ΠΑΟΚ. Ειναι γρηγορος, κοντρολαρισμενος αλλα απο ταμπακιερα τιποτα. Καμια επαφη με το γκολ, με την περιοχη και χωρις σεντρες ή πασα. Δεν αρκει το τρεξιμο και το μαρκαρισμα οταν παιζεις εξτρεμ. Επιβεβαιωνει αυτο που λεγανε οι πορτογαλοι για αυτον, οτι ειναι αιωνιο ταλεντο..
αν ο βιειρινια δεν ηταν 'αιωνιο ταλεντο' οπως λες θα ηταν τωρα στη μαντσεστερ μαζι με το ροναλντο του οποιου ηταν καλυτερος στα 17 οταν ηταν συμπαιχτες στην εθνικη νεων.

αιωνιο ταλεντο ο βαγγελης αιωνιο ταλεντο κ ο βιειρινια, η μερα με τη νυχτα.

βιαζεσαι νομιζω να βαλεις τη ταμπελα σε ενα παιχτη που εχασε 4 μηνες απο τη σεζον. επισης διαφωνω οτι δεν εχει επαφη με το τερμα, κ χθες ειχε σουταρα που περασε διπλα απο το δοκαρι.

για την ουσια του παιχνιδιου του ειχα αμφιβολιες και γω το φθινοπωρο. δε θα τον κρινω ομως αυτη τη στιγμη υπο αυτες τις συνθηκες.

εχω εμπιστοσυνη στο σαντος οτι μπορει να τον κανει παιχτη οπως εκανε κ τοσους αλλους...
εν μερει συμφωνουμε..εγω προσπαθω να βλεπω τα πραγματα οσο πιο αντικειμενικα μπορω και δεν μπορω να βρω αλλες δικαιολογιες για τον βιερινια οσο συμπαθης και αν μου ειναι

Offline ved

• Αλλαγή
ο φιλομενο δεν εδειξε τιποτα παντως.

αλλα...λογω εθνικοτητας και χαιτης αξιζει να τον παρουμε  :P

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Κρίμα για τους αδερφούς μας . . .
 να κάνεις τόσο δρόμο και να μη μπορείς να πιείς μια μπίρα . . .   ???
Δηλαδή ρε τριπολιτσιώτες  τι περιμένατε να έρθει? Καμιά ομάδα διαννοούμενων συγγραφέων της ηθογραφίας με σκοπό να απεικονίσει στα κείμενά της τον πραγματικά όμορφο βουκολικό / αγροτικό τρόπο ζωής του Μορέως πίνοντας παλαιωμένο  γαλλικό Cognac  και ολλανδικό brandywijn?  Ο Λαός του ΠΑΟΚ κατέβηκε ρεεεε!!! Να αφήσει λαρύγγι όπως κάνει κάθε Κυριακή σε κάθε κερκίδα και δεν είσαστε άξιοι να έχετε 2 μπίρες παραπάνω στα ψυγεία σας  :P
Τουλάχιστον του χρόνου να είστε πιο προετοιμασμένοι για τη περίσταση  ;D

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
στο παρακατω Link ολες οι φωτος!

1. οποιος θλει να δει την ασχημοαφατσα του ας μου το πει να του στειλω τις μη "πειραγμενες"
2. πετυχα κ 2 shots την ωρα που μπαινει το 1ο γκολ.  :P
3. υπαρχει κ φωτο απο το μπεκρουλιασμα πριν.  ;D
4. αν χρειαστει η multimedia team ας τραβηξει φωτος γαι το αρχειο.
enjoy!

http://s399.photobucket.com/albums/pp73/xrysovalanti4/tripolh/

έεε όχι και ασχημόφατσες... ;D
ΑΡχίΔια

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
στο παρακατω Link ολες οι φωτος!

1. οποιος θλει να δει την ασχημοαφατσα του ας μου το πει να του στειλω τις μη "πειραγμενες"
2. πετυχα κ 2 shots την ωρα που μπαινει το 1ο γκολ.  :P
3. υπαρχει κ φωτο απο το μπεκρουλιασμα πριν.  ;D
4. αν χρειαστει η multimedia team ας τραβηξει φωτος γαι το αρχειο.
enjoy!

http://s399.photobucket.com/albums/pp73/xrysovalanti4/tripolh/

ωραια περασατε κουφαλες...του κινγκ ομως πρεπει να του καθησε βαρυ :D

Offline Matador

• Αλλαγή
Είμαι πολύ περήφανος για όσους ήτανε εκεί

Συμφωνω, ρε συ τι τσακαλια ηταν αυτα; Δεν σταματησαν ουτε δευτερολεπτο. Μονο οι δικοι μας ακουγοταν.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spartiatis

• Αλλαγή

στο 3.30

αφήνει το πλεονεκτημα ο διαιτητής λεεί ο πανίβλακας . . .
που να τους ακους και στο ραδιόφωνο, νομίζεις οτι γίνεται άλλο παιχνίδι.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καταπληκτικο βιντεο..just ΠΑΟΚ..
τι εχουμε κανει φετος ρε πουστη μου..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
στην τριπολη ειδαμε ΠΑΟΚ σε αρκετα διαστηματα του αγωνα ειδικα στο πρωτο ημιωρο.αν δεν ειχαμε παιξει τιποτα και φυσιολογικα χαναμε λογικο θα ηταν να υπηρχε γκρινια και κριτικη

η ομαδα επαιξε επιθετικα σχεδον αψογα το συστημα σαντος,αμυντικα εγιναν καποια λαθακια αλλα ο αστερας δεν ειναι σε θεση να τα εκμεταλλευτει ειδικα με καουνο...

μονο απο τον σορλεν περιμενα να δω περισσοτερα ισως και απο λινο,μαλεζα.απο τις λιγες φορες που η ομαδα αναπτυσσοταν σωστα χωρις να φορτωνει επιθετικα μονο την μια πλευρα.

κι επειδη διαβασα τα προηγουμενα σχολια και ο μπιζερα και ο αναστασακος ειναι παιχτες που δεν εχουν αγωνιστικο ρυθμο.συνηθως απο σποντα παιρνουν ευκαιριες και ειδικα ο ηλιας τις εχει αξιοποιησει.μπορει να στερειται των δυνατοτητων του μουσλιμοβιτς αλλα απο προσφορα σε σχεση με τα λεπτα που αγωνιζεται δεν παει πισω

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=22udwLsc2Ho&feature=related

στο 3.30

αφήνει το πλεονεκτημα ο διαιτητής λεεί ο πανίβλακας . . .
που να τους ακους και στο ραδιόφωνο, νομίζεις οτι γίνεται άλλο παιχνίδι.

Λίγο μετά το κατάλαβε τι είπε, και ζήτησε συγγνώμη
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline maria-mtb

• Βασικός
καλα ρε σεις τωρα που βλεπω το βιντεο-αν και ημουν σιγουρη κ μεσα απο το γηπεδο-τι εκαναν παλι τα κορακια γαμω την τρελα μου? 2 οφσαιντ τετ α τετ, κιτρινη(για να μην πω κοκκινη) στο μαρκαρισμα πανω στο βιερινια...και μετα ο ΠΑΟΚ ευνοειται ετσι??
ευτυχως που εβαλε το γκολ ο σερτζιο κ καθαρισαμε το παιχνιδι!

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε γαμημένο κοράκι είναι δυνατόν να μη βγάζεις κάρτα σε τέτοιο μαρκάρισμα (βιερίνια);;;;  στα διάλα σιχαμένη φάρα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
εγω αυτο που ξερω και βλεπω ειναι οτι η ομαδα ολη τη χρονια δουλευει ρολοι σε ολους τους τομεις (παικτες,προπονητης,διοικηση) και ισως ηρθε η ωρα να σταματησουμε να ασχολουμαστε τοσο πολυ μαζι τους κραζοντας τους η κριτικαροντας τους, οπως γινεται τα τελευταια χρονια δηλαδη... και να ασχοληθουμε λιγο περισσοτερο με το οπαδικο κομματι της υποθεσης γιατι μου φαινεται οτι πολυ αερα εχουμε δωσει σε μερικους ανυπαρκτους...

GeorgT

• Guest
Αυτοι ειναι τοσο χαζοί που ακόμα κ στη κερκίδα τους γράφουν μιξ ελληνικά γρικλις, φόρτσα ΤΡΙΠΟΛΙS

http://freddos.yooblog.gr/2009/04/07/826/#comments

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δεν χωρουσε το Η ....αχαχαχαχαχχα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Χωρίς να παίξουμε σπουδαίο ποδόσφαιρο κερδίσαμε εκτός έδρας το χωριό με 0-2.
Το πρώτο γκολ ήταν δώρο από τον χαμπάρη ενώ το δεύτερο ήταν από αυτά που λέμε γκολ ποίημα από τον Κονσεϊσάο
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Εχει κανεις τον συγκεκριμενο αγώνα?

Μπορει να βοηθησει καποιος? Ψαχνω να τον κατεβασω.

Στην gallery με τους αγωνες δεν υπαρχει.