Author Topic: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 5/4/2009 ώρα 19:00 ΕΤ 1  (Read 4437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
ti γκολ α ρε σερτζιο βαζεις κατι γκολ μερικες φορες οπως το γκολ στον δενδροκηπουρο...... ;D

senag2

• Guest
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚ. ΤΕΛΟΣ. Να μην την βλέπουν και τα κωλοχώρια ομάδες.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εχω γελασει με την ψυχη μου πως πανηγυριζει ο Σερτζιος το γκολ με τον Μπιζερα και η σφιχτη γροθια του Μπαλαφα. Για μενα το βασικο πραγμα ειναι οτι φετος η ομαδα ειναι μια οικογενεια και πρωτεργατης σε αυτο ο Δον Φερναντο.

Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ

π.σ. Πως και δεν ειπε κανενας τιποτα κακο για τον Μπαλαφα σημερα? Σωτηρη συνεχισε αγορι μου. Σημερα εκανες μια πολυ καλη εμφανιση και δειχνεις οτι αξιζεις να φορας τον δικεφαλο στο στηθος.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

apostolos

• Guest
A ρε Sergio τι μου έκανες, με ξύπνησε ο πατέρας μου 545 το πρωί να μου πει ότι είμαστε 0-2, του λέω πας καλά? ξέρεις τι ώρα είναι εδώ πέρα? Αχ μου λέει sorry μπερδεύτηκα, από τον ενθουσιασμό του λέω θα είναι, άντε δεν πειράζει χαλάλι ο ύπνος η Παοκάρα να κερδίζει και....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πολύ καλη εμφάνιση και ότι και να πεις για το γκολ είναι λίγο...
Το μόνο κακό είναι ότι θα βραβευθεί και όντας προληπτικός...μετά από βράβευση παίκτη μας...επακολουθεί...ας μην το πως (φτου φτου)

Μπράβο σε όλους! μερικές φάσεις πήγε να βγάλει ο αστέρας αλλα οκ δεν νομίζω ότι ανυσηχήσαμε ιδιαίτερα!
αρχίζω να παγιώνω την άποψη ότι το σύστημα με τον Βιερίνια να εναλλάσεται με τον Σέρτζιο είναι το πιο επιθετικό μας!
και για να κλείσω ΓΑΜΙΟΛΑ ΒΙΤΟΛΟ...

CLUB LARISA

• Guest
Γαμάτη εκδρομή, γαμάτη η (απο τις γνωστές φάτσες που τραβιούνται κ την προσπαθούνε) κερκίδα.Ώραιο εκτός έδρας πικ νικ, ωραία φάση που κάναμε ολόκληρη την ασφάλεια Πελοποννήσου να γυρνάει βόλτες όπου πηγαίναμε κ να κάνει τετράγωνα ψάχνοντάς μας...Η εκδρομή στην Τρίπολη αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα οτι ο Παοκτσής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ούτε επιδιώκει να κάνει εχθρούς παντού. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ κ αφού δεν μας μπορούνε, πλέον είναι υποχρεωμένοι να μας μετράνε.....Η ομάδα δε θα μείνει ποτέ κ πουθενά μόνη της.....
ΑΡΧΗΓΕ Κ (ΝΕΕ) ΣΚΥΛΕ σε ευχαριστούμε που χθες βλέποντας την πλάτη σου μας χάρισες λίγη ακόμη ποδοσφαιρική μαγεία κ έκανες τα μυαλά μας να πονάνε φεύγοντας στο σφύριγμα απο το χορτάρι.....Το αισθανόμαστε οτι ξέρεις πού ήρθες κ ποιούς βλέπεις στα κάγκελα να χοροπηδάνε σαν μουρλοί.
Όλα τα λεφτά η υψωμένη γροθιά του τεράστιου Βρύζα στην καταπακτή στο τέλος μετά το γνωστό σύνθημα με τις μπρίζες κ τα ασπόνδυλα.
ΑΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΞΥΔΙΑ - ΚΟΨΙΔΙΑ-ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ = Π.Α.Ο.Κ.
ΥΓ:Παρακαλούνται θερμά οι αλλόθρησκοι, όταν παίζουν με τον ΠΑΟΚ να εξοπλίζουν τα μαγαζιά τους με μπύρες....Είναι απαράδεκτο 3 ώρες μετά την κάθοδο μας να στερεύουνε τα μαγαζιά απο μπύρα, μην γελάτε, συνέβηκε κ αυτό.....

Ένα μεγάλο χαιρετισμό στους vayeros ή όπως αλλιώς λέγονται τα παιδιά απο τα Γιάννενα που σε μαγαζί έξω απο τις σύρραγγες δεν ξεκολούσαν απο πάνω μας....Ψαχούλευαν μπλούζες κ παλαιστινιακά λες κ είμασταν εξωγήινοι.....Όπου μας δείχνουν ΣΕΒΑΣΜΟ θα λέμε τα καλύτερα.....
ΠΑΟΚ ΠΑ-ΝΤΟΥ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Äåí åßäá üëï ôïí áãþíá.. âáóéêÜ ôï äåýôåñï åßäá…
ÌÐÑÁÂÏ óôá ðáëéêÜñéá ðïõ Þôáí óôï ãÞðåäï êïíôÜ óôçí ïìÜäá ìáò..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

patriarxis

• Guest
Μπραβο στην ομαδαρα μας. Αλλη μια ανετη επαγγελματικη νικη.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Χωρίς εισητήρια εε; Χαλαρά 200-250...
Γιατί είμαι όμως σχεδόν βέβαιως οτί αν είχαμε χάσει θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιες οι σελίδες;; ???
ΑΡχίΔια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε λιοστέ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
θα κανανε σχολια και αυτοι που μπαινουνε μονο στην στραβη και μονο για να κραξουνε τωρα
τι να πουνε ?       ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .....ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ....... :)

Offline blue_eyes

• Βασικός
οντως ηταν επαγγελματικη νικη..η εφανιση ηταν μετρια αλλα η ομαδα εδειξε πως και ετσι ακομα ξερει να νικαει

απο τους παικτες για μερικους τα πλει-οφ θα ειναι το απολυτο κριτηριο για την φετινη χρονια ομως υπαρχουν καποιοι που δειχνουν οτι δεν εχουν την ποιοτητα να παιζουν στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε

Χαλκιας - εγγυηση, πολυ φορμαρισμενος τον τελευταιο καιρο

Σναουτσερ - τον εσβησε τον ζαιρι, με δικαιωνει οταν λεω οτι αμυντικα αιναι το καλυτερο μπακ της ελλαδος. Αλλα ως εκει. Ανεβηκα μονο μια φορα το 5 λεπτο και μετα αρκεστηκε στην αμυνα. Δυστυχως αυτα δεν φτανουν

Λινο - μετρια εμφανιση αλλα εδειξε να προσαρμοζεται στο συστημα της ομαδος καλυτερα

Μπιζερα - καλος χωρις λαθη

Μαλεζας - μονο ενα λαθος στο 58 οπου η σεντρα περναει απο μπροστα του και παραλιγο να σκοραρει ο φιλομενο

Μπαλαφας - σε διαρκη ανοδο, σχεδον χωρις λαθη αλλα και χωρις πολλες πρωτοβουλιες

Σορλεν - καλουτσικος οπως παντα. Γενικα για αυτον τον παικτη εχω σχηματισει αυτην την αποψη. Ειναι καλουτσικος σε ολα αλλα σταθερος. Παντα θα σου παιξει για το 7 και ποτε για 5 ή για 10.

Βερον - τεχνιτης απο τους λιγους στην ελλαδα αλλα αν μπορουσε να τρεξει κιολας δεν θα επαιζε εδω αλλα θα τον κρατουσαν ιταλια

Βιερινια - ακαπνος και αγευστος. Και αυτος για μενα ενας παικτης που δεν αξιζει να παιζει βασικος στον ΠΑΟΚ. Ειναι γρηγορος, κοντρολαρισμενος αλλα απο ταμπακιερα τιποτα. Καμια επαφη με το γκολ, με την περιοχη και χωρις σεντρες ή πασα. Δεν αρκει το τρεξιμο και το μαρκαρισμα οταν παιζεις εξτρεμ. Επιβεβαιωνει αυτο που λεγανε οι πορτογαλοι για αυτον, οτι ειναι αιωνιο ταλεντο..

σερτζιο - ο αρχηγος λογω ηλικιας εχει αυτα που λειπουν απο τον βιερινια και του λειπουν τα αλλα. Απο δυναμεις ειναι πεσμενος αλλα την κατεχει την τεχνη

Αναστασακος - φιλοτιμος, τρεχει, καλη κεφαλια αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο επιθετικος που χρειαζεσαι. Νομιζω δικαιως θα φυγει το καλοκαιρι

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ψεκάσαμε, σκουπίσαμε, τελειώσαμε!!!
Έτσι απλά!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Γιατί είμαι όμως σχεδόν βέβαιως οτί αν είχαμε χάσει θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιες οι σελίδες;; ???

Οχι μονο εδω, αλλα και στα τοπικ του Σαντος και του Μπαλαφα ::)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
blue eyes οκ ολα αλλα το δευτερο γκολ μπαινει γιατι ανεβαινει ο σναουτσερ και βγαινει η κοντρα με πασα απ'αυτον στον κονσεισαο...καπου στο 80 δλδ και οχι στο πρωτο 5λεπτο...φετος ανεβαινει περισσοτερο αλλα αυτα δεν τα μαθαινεις στα 29.παντως προσπαθει και σ'αυτο.
και μου φαινεται πως με αυτα που παιρνει και σε συγκριση με το τι εχουν οι υπολοιποι στην ιδια θεση καλυτερο δεν βρισκεις.

Offline bane

• Αλλαγή
τετοιες νικες θελουμε ,επαγγελματικες χωρις να καταλαβαινει ο αντιπαλος τι γινεται. οταν νικαμε δεν εχουμε να γραψουμε και πολλα .και μαλον καλυτερα ,για να μη μενουμε σε αυτα. παμε για αλλα.
να πω παντως πως στα δικα μου ματια ο μπιζερα που γραφετε ηταν ισως ο αδυναμος κρικος στην αμυνα.γιατι στις οποιες φασεις του αστερα ηταν απο γκελα δικη του και οχι του μαλεζα. και το σουτ του καρντοζο κα ιτου καουνου. τσπ. η αληθεια ειναι οτι θελει παιχνιδια αρκετα για να συντονιστει .δεν ζηταω ευθυνες απο αυτον .ειναι η θεση τετοια που και το παραμικρο λαθος φαινεται
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντε σιγα σιγα τα γραμματεια να ξεπληρωνονται! τοσα χρονια πατουσατε πανω σε πτωμα κ βγαζατε κ γλωσσα! αυτα τελειωσαν!

ενος λεπτου σιγη να πηξει το τυρι!
ψιλοβρεχει και ο αστερας το τσιμπουκι δεν αντεχει!
ψιχαλιζει κ ο αστερας το τσιμπουκι συνεχιζει!
ηλιαααααααααααααα!

(σπανε ανεβα κ συ του χρονου, εχουμε κ μαζι σου χρωστουμενα!)

*πλουσιο φωτογραφικο υλικο σε 30 λεπτακια.*
« Last Edit: April 06, 2009, 14:27:16 by maria-mtb »

Offline dave

• Αλλαγή

Βιερινια - ακαπνος και αγευστος. Και αυτος για μενα ενας παικτης που δεν αξιζει να παιζει βασικος στον ΠΑΟΚ. Ειναι γρηγορος, κοντρολαρισμενος αλλα απο ταμπακιερα τιποτα. Καμια επαφη με το γκολ, με την περιοχη και χωρις σεντρες ή πασα. Δεν αρκει το τρεξιμο και το μαρκαρισμα οταν παιζεις εξτρεμ. Επιβεβαιωνει αυτο που λεγανε οι πορτογαλοι για αυτον, οτι ειναι αιωνιο ταλεντο..

αν ο βιειρινια δεν ηταν 'αιωνιο ταλεντο' οπως λες θα ηταν τωρα στη μαντσεστερ μαζι με το ροναλντο του οποιου ηταν καλυτερος στα 17 οταν ηταν συμπαιχτες στην εθνικη νεων.

αιωνιο ταλεντο ο βαγγελης αιωνιο ταλεντο κ ο βιειρινια, η μερα με τη νυχτα.

βιαζεσαι νομιζω να βαλεις τη ταμπελα σε ενα παιχτη που εχασε 4 μηνες απο τη σεζον. επισης διαφωνω οτι δεν εχει επαφη με το τερμα, κ χθες ειχε σουταρα που περασε διπλα απο το δοκαρι.

για την ουσια του παιχνιδιου του ειχα αμφιβολιες και γω το φθινοπωρο. δε θα τον κρινω ομως αυτη τη στιγμη υπο αυτες τις συνθηκες.

εχω εμπιστοσυνη στο σαντος οτι μπορει να τον κανει παιχτη οπως εκανε κ τοσους αλλους...

Offline maria-mtb

• Βασικός
στο παρακατω Link ολες οι φωτος!

1. οποιος θλει να δει την ασχημοαφατσα του ας μου το πει να του στειλω τις μη "πειραγμενες"
2. πετυχα κ 2 shots την ωρα που μπαινει το 1ο γκολ.  :P
3. υπαρχει κ φωτο απο το μπεκρουλιασμα πριν.  ;D
4. αν χρειαστει η multimedia team ας τραβηξει φωτος γαι το αρχειο.
enjoy!

http://s399.photobucket.com/albums/pp73/xrysovalanti4/tripolh/

Offline geros

• Αποστολή
  • **
θα διαφωνησω πως η νίκη μας ήταν απλώς μια επαγγελματική νίκη, στο βαθμό που αυτό σημαίνει πως νικήσαμε χωρίς να παίξουμε.

χθες παιξαμε πολύ καλά, από το πρώτο λεπτό ημασταν το αφεντικο του ματς,
μέχρι τη στιγμη του ματς έχουμε εμείς όλες τις ευκαιρίες, ασφυκτικό πρεσινγκ και κατοχή της μπάλας και κυρίως καμία απειλή από μια ομάδα που είναι πολύ δυνατη στην έδρα της (εκτός βέβαια από τη φαση με τον καρντόζο που ξεκινάει απο το φαουλ για κάρτα στον κονσεισαο)
νομίζω πως αν το γκολ δεν έμπαινε στη φαση του αναστασάκου θα συνεχιζαμε έτσι ωσπου να μπει. το ξεκινημα μας έμοιαζε με αυτό στη λειβαδια, όπου επίσης απο την αρχη δειξαμε ποιος θα νικησει το ματς.

στη συνεχεια χωρις να κλειστούμε σε κανένα σημειο του ματς απο τον αστερα βάλαμε το δευτερο γκολάκι και καθαρισαμε ανετα. πεντακάθαρη νίκη δηλαδή

όσο για τον Αναστασάκο θέλω να πω πως όντως μπορεί να μην κάνει για τον ΠΑΟΚ αλλά στα περισσοτερα ματς ξεκίνησε βασικός σκόραρε (μόνο το βάζελο θυμαμαι να μην το πέτυχε). προσωπικα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτόν και νομίζω πως ανετα επαίζε βασικό σε οποιαδήποτε ομάδα της α εθνικής πλην των 4 μεγάλων