Author Topic: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 5/4/2009 ώρα 19:00 ΕΤ 1  (Read 4465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή

Ôá åéóéôÞñéá ôïõ áãþíá èá åßíáé ïíïìáóôéêÜ êáé èá äéáôåèïýí, ðÝñáí ôùí äéáñêåßáò, ìüíï óå öéëÜèëïõò – êáôïßêïõò ôïõ Íïìïý Áñêáäßáò ðïõ èá áðïäåéêíýåôáé áðü ôá Äåëôßá ôáõôüôçôáò Þ ôá äéáâáôÞñéá ôùí åíäéáöåñüìåíùí.

http://www.sport24.gr/html/ent/999/ent.284999.asp

Öáóéóôéêï, ñáôóéóôéêï êáé áêñùôçñéáóìïò ôçò äçìïêñáôéáò.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ακρωτηριασμος της ποιας?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Άλλο δημοκρατία , και άλλο " Ελληνική Δημοκρατία "
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
δεν το δειχνει η τηλεοραση?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ερτ1 το δείχνει!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
Δύσκολο ματς και πολλές απουσίες! Ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας και το διπλό θα έρθει έστω και στο '95
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

αυτο ειναι οτι πιο αντιδημοκρατικό,απάνθρωπο,αντιελευθερικο,φασιστικο που εχω ακουσει.

με ποια κριτηρια επιλεγουν αυτοι οι κυριοι ποιος θα παει στο γηπεδο?
που ζουμε τελικα?βαζουν κριτηρια για να παρακολουθήσεις δημοσιο θεαμα.
ποιοι νομιζουν πως ειναι?

δηλαδη πιο ξεφτιλα πραμα δεν εχει ξανα γινει,δεν υπαρχουν αυτα τα πραματα!!!

ας κανουμε τα γηπεδα εντελως κλειστα κλαμπ,να βαζουμε μια ταμπελα απο εξω πως πρεπει να ντυνομαστε,το μαλλι πως πρεπει να ειναι,απο που θα καταγωμαστε,ποιο κομμα ψηφιζουμε,τι ωρα παμε για χεσιμο.

πραγματικα ελεος!!!!
το χειροτερο ειναι οτι κανεις δεν θα ασχοληθει με αυτο,απολύτως κανεις,δεν εχει σχεση που καταπατιούνται ανθρωπινα δικαιώματα,ουτε οτι ρεζιλευουν την λεξη ελευθερια.

Έχεις πολύ δίκιο. Εγώ είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο είναι και αντισυνταγματικό.
Γιατί αυτές οι φασιστικές μαλακίες εφαρμόζονται πάντα σε πλήρη ισχύ όπου παίζει ο ΠΑΟΚ; Θα πρέπει να ψαχτούν λίγο ορισμένοι ''υπεύθυνοι'', δημοσιογράφοι και αντικειμενικοί πριν χαρακτηρίσουν το λαό του ΠΑΟΚ. Αν δηλαδή βρεθούν 100-200 άτομα εκεί μη οργανωμένοι και δε τους δώσουν εισιτήρια διότι τυχαίνει να μην είναι κάτοικοι νομού Αρκαδίας, πως θα πρέπει να αντιδράσουν; Αν κατέβαινα με την κοπέλα και δύο φίλους μου ταξιδάκι στην Τρίπολη με αφορμή το ματς και επειδή στην ταυτότητα μου λέει ''κάτοικος Θεσσαλονίκης'' δε μου επέτρεπαν την είσοδο τι έπρεπε να κάνω; Θα με κατηγορούσαν επειδή μπήκα με ντου; Επειδή τους έβρισα; Επειδή τους πέταξα πέτρες; Κάποιοι έχουν τη δική τους εκδοχή για τον όρο ''δημοκρατία''. Όσο δημοκρατικοί είναι ορισμένοι που νταβατζηλίκι απαγορεύουν την είσοδο σε ένα γήπεδο, άλλο τόσο δημοκρατικοί είναι κι αυτοί που μπαίνουν με ντου και τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Αυτοσεβασμός και αξιοπρέπεια είναι δύο έννοιες πολύ σοβαρές. Όταν σου συμπεριφέρονται σα ζώο και εν δυνάμει κακοποιό, τότε αντιδράς και καλά κάνεις.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εδειξε καμμια 50αρια δικους μας στην κερκιδα

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Επειδη εμενα μου γαμιοτανε το justine...
http://livegoal.tk/channels/flash/greece/et1.html
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πολύ καλή η ομάδα στο Α΄ μέρος, πίσω λίγο στα σέντερμπάκ είμαστε ασταθείς, πρέπει να βάλουμε ακόμα ένα μπαλάκι για να το καθαρίσουμε!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Φαουλ απο πισω πανω σε Κονσεισαο δεν δοθηκε καν φαουλ /κιτρινη κοντεψαμε να φαμε γκολ.
2. Σκληρο φαουλ-τακλιν πανω σε Βερον δεν δοθηκε τιποτα, ηταν κιτρινη.
3.Καθαρα ο Σορλεν εβγαινε μονος, καλυπτονταν κατα πολυ, δοθηκε οφσαιντ
4. Συν αλλες 2 φασεις αλλα πες οτι εκει ηταν ανθρωπινο λαθος.

Ελπιζω να μη στραβωσει το παιχνιδι, η Τριπολη σερνεται. Κανονικα θα πρεπει να περασουμε ανετα, αν παραμεινει η ιδια εικονα. Ελπιζω να μην επαναπαυτουμε. Παντως με την ευκαιρια να πω που διαφωνω με τη προσφατη συνεντευξη Ζαγορακη , σε ενα πραγμα,  οτι τα κορακια δεν εχουν σκοπιμοτητα. Προσωπικα νομιζω οτι θα κανουν οτι μπορουν να μας σκισουν ειτε στους αγωνες που απομενουν, ειτε στα πλεηοφ. Νομιζω οτι η διοικηση θα πρεπει να το εχει καλα μεσα στο μυαλο της και να μην πηγαινει σαν προβατο στη σφαγη. Γιατι μετα θα ειναι πολυ αργα...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ελεγα να γραψω για τον εποπτη (αυτον που ελεγχει την αμυνα της τριπολης) και τον απιθανο αυτο διαιτητη, αλλα ελεγα οτι θα φαω κραξιμο, ευτυχως με προλαβε ο homo.
ολα ειναι ηρεμα, απο τον αγωνιστικο χωρο μεχρι την εξεδρα, εχουμε βαλει και ενα μπαλακι και ολα πανε καλα, αλλα η πιεση μου χτυπαει κοκκινα.
ελεος ρε μπουρδελα πια, στο φαουλ του κονσεισαο ειπα παει, τελος η χρονια (κανακουδη αγορι μου μα ποσο λακαμας εισαι) και στο φαουλ του βερον στο κεντρο του γηπεδου, ορισμος κιτρινης.

για το οφ σαιντ του σορλεν το ειδε μεχρι και ο σπικερ.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καπως χαλαροι ειμαστε ρε πουστη μου...........

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Στεργιοοοοοοοοοοοοο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Γκολάρα ο Σέρτζιο...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
πολύ τις χαιρομαι τετοιες νίκες. δείχνει οτι έχουμε ανετα εδραιωθεί ενα σκαλί παραπάνω από τις υπόλοιπες πλην ποκ ομάδες. δεν είναι μικρό κατόρθωμα για όσους βιαστουν να το αμφισβητησουν.
περάσαμε πολύ ανετα από μια έδρα που πέρσι χάσαμε ξεφτιλιστικά εύκολα και απ'όπου δεν έχει περάσει καμία ομάδα της αθήνας νομίζω.

επίσης πολύ σημαντικο πως ο κονσεισαό δείχνει σε πολύ καλή φόρμα και οτί ο βιερίνια βρείσκει τα πατήματα του.
από την αρχή της χρονιας μας λείπουν τα καλά άκρα που όπωςε φααίνεται είανι το κλειδί όλης της επιθετικής μας ανάπτυξης

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδια μας έχουνζαλίαει τα αρχίδια ότι και καλά η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ του στην ιστορία του επι του χωριού λες και ανέβηκε ο ΠΑΟΚ στην πρώτη εθνική πέρσι και νίκησε κανα μεγαθήριο. Θα τρελαθούμε ??? 50 χρόνια στην α΄ εθνική ο ΠΑΟΚ δύο οι άλλοι και μας έπρηξαν τα αρχίδια για ιστορικές νίκες και μαλακίες!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=καλη εμφανιση,ακομα ενα διπλο και το σημαντικοτερο ειναι οτι μαλλον σημερα εξασφαλισαμε 2η η 3η θεση.
2=mvp για μενα ο αναστασακος.
3=ενδεικτικο της καλης εμφανισης τα πρωτα 21 λεπτα που χουμε δε ξερω γω ποσες ευκαιριες.
4=μπραβο στα παιδια που τραβηχτηκαν στο κωλοχωρι εκει κατω και πουλουσαν τρελα στους μαλακες της τριπολης.ψιχαλιζει...ψιλοβρεχει...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Photis

• Guest
Επαγγελματική εμφάνιση και μεγάλη νίκη...Καλύτερος για μένα ο Κονσεϊσάο και από κοντά ο Αναστασάκος και ο μπιζέρα...