ΔΕΝ θέλω να εκδοθεί ούτε ένα επιπλέον διαρκείας, και εξηγούμε:
Πρώτον , όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε κιόλας, και όπως και να το κάνουμε,
γήπεδο με ούτε 30 χιλιάδες θέσεις σε "τέτοιους καιρούς", δεν μπορείς να το κάνεις κλειστό club!
Πρέπει να ανανεώνεται και κόσμος.
Δεύτερον, μάγκες που εκλιπαρείτε πλέον για ένα διαρκείας, ίσως φανώ λίγο σκληρός αλλα πολύ απλά ατυχήσατε!
Επειδή όπως λέει και μια γερμανική παροιμία το "πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι"
θα έπρεπε να προνοήσετε ΟΧΙ φέτος αλλα από πέρυσι πρόπερσι κιόλας με το σκεπτικό ότι σε 1-2 χρόνια
πολύ απλά θα έχετε το δικαίωμα πρόωρης ανανέωσης ήσυχα όμορφα κι ωραία......
Προσοχή όμως έτσι? δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που είχαν χρηματικό πρόβλημα πέρυσι πρόπερσι ή και φέτος
την πρώτη δεύτερη ξέρω εγώ μέρα των εκδόσεων, αλλα σε αυτούς που τους διακατείχε το σύνδρομο του έλληνα
λέγοντας έλα μωρέ δεν βαριέσαι, σιγά μην πάρω τώρα διαρκείας, κάτσε να δούμε 1-2 χρονάκια πώς θα τα πάει
η ομάδα, και μετά παίρνω και το διαρκείας μου! (Ως τότε έχω και το ραδιάκι μου) Sorry man, but you're screwed....
Τρίτων και ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ, θέλω φέτος "αέρα" θέσεις γιά ζώνη ασφαλείας λόγο φιλοξενούμενων ! Απαιτώ να έχω φέτος
τον κόσμο στίριγμα και στους εκτός έδρας αγώνες που του στερήθηκε τα τελευταία χρόνια η εκδρομή επειδή
δεν έγινε "ανταλλαγή" εισιτηριων εκατέρωθεν. ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει αυτό το τρίπτυχο δεν_παίρνεις-δεν δίνω-εμένα_με_ρωτήσατε?_αστυνομία!
Θέλω φιλοξενούμενους γιατί θέλω να ταξιδεύω κι εγώ ΠΑΝΤΟΥ με την ομάδα μου!
Οποιος θέλει να το συζήτηση κιόλας το τρίτο μου θέμα ας το κάνει μια παράθεση
κι ας απαντήσει σε κατάλληλο τοπικ,εδώ είναι ψηλό offtopic αλλα έπρεπε να το αναφέρω
κι εδώ για να εξηγήσω το γιατί δεν θέλω να εκδοθεί ούτε ένα διαρκείας επιπλέον.