"....εμενα μου φαινεται οτι πολλοι περιμενουν μεταγραφες για να παρουν διαρκειας...."
"....δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλα εγώ απογοητευτικά ειλικρινά.15 μέρες μείναν για ανανέωση και δεν ανανέωσαν ούτε το 1/3 ακόμα.
μακάρι στο τέλος όλοι να πανηγυρίζουμε...."
2 μηνυματα 12-14 ημερων απο τα πολλα και μαλιστα δυο αγαπητων αδερφων.
Και απο την απολυτη απογοητευση στο απολυτο ξεσαλωμα....ΠΟΤΕ θα συνειδητοποιησουμε οτι ο Π.Α.Ο.Κ. αλλαξε σελιδα?
Τελικα και τα διαρκειας εφυγαν ΚΑΠΝΟΣ (καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει αυτα τα νουμερα, ο δευτερος βαζελος ΛΕΕΙ αοριστα πως εχει γυρω στα 17-18 χιλλ) και ουτε ΣΙΣΣΕ ουτε ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ουτε κανενα ΜΠΑΜ δε χρειαστηκε να ακουστει για να μας δωσει το "σημα".
Ο ΠΑΟΚτσης πηρε το διαρκειας του επειδη καταλαβε οτι ΜΟΝΟ ετσι θα παει μπροστα, επειδη ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ αυτους στους οποιους ο ιδιος εδωσε το Τιμονι της ομαδας για πρωτη φορα εδω και δεκαετιες, επειδη εχει ΟΡΑΜΑ, επειδη εχει ΤΡΕΛΑ....
Ολοι οι υπολοιποι ελπιζουν στις μεταγραφες, στην επικοινωνιακη πολιτικη, στην προπαγανδα....
Για αυτο διαφερουμε, για αυτο δε θα μας καταλαβουν ποτε και απλα θα μας θαυμαζουν....
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!