Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010  (Read 28520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010
« Reply #600 on: July 08, 2009, 04:16:53 »
Τα γραφεία ήταν ανοικτά μέχρι τις 12 το βράδυ...Κάτι ανάλογο θα γίνει και αύριο.Την Πέμπτη θα βγεί η γνωστή ανακοίνωση οτι τα διαρκείας εξαντλήθηκαν...

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #601 on: July 08, 2009, 04:37:35 »
ΤΙ καύλα που είναι να είσαι ΠΑΟΚ γαμώ την τρελα μας μέσα!!!!!!!!!

Είμαστε τεράστιος ΛΑΟΣ ρε !!!!!!!!!

Η τρελα που κουβαλάει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ και η καψούρα για την ομάδα του δεν περιγράφεται με λόγια!! Είναι αδύνατον κάποιος αλλόθρησκος να μπορέσει ποτε να καταλάβει τι θα πει πραγματική καψούρα!!!!!

Είμαστε παρα πολύ συναισθηματικός λαός.. Βαθιά ερωτευμένοι με την ασπρόμαυρη φανέλα..!!! Σε βαθμό υπερβολής, σε βαθμό παραληρήματος...

Όπου και να μαστέ... Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Ουγκάντα, η καψούρα αυτή δεν χαλαρώνει με τίποτα!!!

Θέλω να αφιερώσω αυτό το post σε όλους εμάς που υποφέρουμε βρισκόμενοι χιλιάδες μίλια μακριά από την Τούμπα και που περιμένουμε πως και πως να έρθει αυτή η γαμημένη στιγμή που θα "ξαναμυρισουμε" το γρασίδι τις Τούμπας...

Είμαστε πολλοί ..παρα πολλοί.....και παρα πολύ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω τι γίνεται τις τελευταίες μέρες με τα διαρκειας και ξαναθυμήθηκα γιατί γίναμε ΠΑΟΚ.. Γίναμε ΠΑΟΚ γιατί είμαστε το μαζικότερο λαϊκό κίνημα που αν και μετά από τόσα χρονια καταπίεσης έχει κρατήσει μέσα του τι φλόγα τόσο αναμμένη που μια απλή σπίθα αρκεί για να ξαναγίνουμε λαίλαπα..

Δεν θέλω να ακούω για στόχους...

Ο στόχος για του χρόνου επιτευχθεί τις τελευταίες εβδομάδες.. Άλλη μια χρονια γεμάτη ΠΑΟΚ μας περιμένει όλους!!!! Όπου και να μαστέ... Κάποιοι (λίγοι) τυχεροί θα είναι μέσα στο ναό και χιλιάδες υπόλοιποι θα είμαστε κολλημένοι στα ράδια η θα γεμίζουμε τα chats του κάθε  justin tv μήπως και μπορέσουμε να δούμε λίγο την ασπρόμαυρη φανέλα.. Μεγάλη καψούρα....

Όλοι στις επάλξεις... Ήρθε η ώρα να γουστάρουμε..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ CANADA
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #602 on: July 08, 2009, 09:02:14 »
Εχθες το βραδυ εκανα την κρατηση μεσω ιντερνετ,οταν παω στα γραφεια θα εχουν ξεχωριστο μερος για την αγορα απο το ιντερνετ;

(Καλως σας βρηκα  :), πλεον ειμαι κοντα στα αρρωστεια μας)
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #603 on: July 08, 2009, 09:44:06 »
10 παρά τέταρτο πέρασα έξω από το γήπεδο και είχε ακόμα κάτι άτομα.Είδα αρχικά την καντίνα να δουλεύει και παραξενεύτηκα,λλά μετά είδα και κίνηση στα σκαλοπάτια.Επίσης ,άκουσα οτι ειπώθηκε στην έρα-σπορ οτι το σημερινό αποτελεί πανευρωπαϊκο ρεκόρ διάθεσης εισητηρίων διαρκείας για μια μέρα.Λογικό.Ο μεγαλύτερος λαός ποδοσφαιρικού συλλόγου στον πλανήτη, έκανε ρεκόρ ευρώπης.

16009 :ambulance: και εχουμε και συνεχεια...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #604 on: July 08, 2009, 09:46:37 »
Εχθες το βραδυ εκανα την κρατηση μεσω ιντερνετ,οταν παω στα γραφεια θα εχουν ξεχωριστο μερος για την αγορα απο το ιντερνετ;

(Καλως σας βρηκα  :), πλεον ειμαι κοντα στα αρρωστεια μας)

Οχι, γι αυτο πανε μολις ηρεμησουν τα πραγματα.

(Καλως μας ηρθες  :))

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #605 on: July 08, 2009, 10:15:24 »
opromitheas άσε να περάσουν οι μέρες της φούριας και πάνε με την άνεσή σου για να μη ταλαιπωρηθείς.
για επιβεβαίωση και να μην ανησυχείς 2310 954 050. δεν έοχυν ξεχωριστό μέρος για ίντερνετ, όλοι οι υπάλληλοι εξυπηρετούν όλες τις θύρες και το ίντερνετ.

Σήμερα 8.25 το πρωί που πέρασα είχε στάντας 100 άτομα, υπομονετικά όμως, όχι μπούγιο.
Άνθρωποι ηλικίας 15 έως 75 χρονών ήταν εκεί, άντρες γυναίκες.
Χτες ήταν μια ιστορική μέρα και νιώθω τυχερός που ήμουν εκεί (πήγα να πάρω 2 διαρκείας για φίλους), χτες όσοι το κατάλαβαν γράψαμε ιστορία.

ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #606 on: July 08, 2009, 10:26:37 »

ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
μαμησες?   : :P :P :P

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #607 on: July 08, 2009, 10:28:57 »
Πήγα εχθές το απόγευμα αργά και πήρα ένα από τα τελευταία χαρτάκια γιατί γούσταρα μετά τη δουλειά την κατάσταση εκεί..τέλος πάντων δεν πήγαινε άλλο η ιστορία και πήγα τελικά και έκλεισα μέσω internet...γύρισα πίσω για να δώσω το χαρτάκι μου διότι υπήρχαν άνθρωποι που δεν πρόλαβαν καν χαρτάκι να πάρουν....ρε μου όρμηξαν για το χαρτάκι...ΤΡΕΕΕΛΛΑΑΑΑ ΜΙΛΑΜΕ  :tsigaro: :lalalalala: :prosk:

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #608 on: July 08, 2009, 10:30:42 »
Εγώ δεν βλέπω για ποιόν λόγο πρέπει να ζητωκραυγάζουμε. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚΣΗ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ τον αστείο αριθμό  διαρκείας της ΠΑΕ. 21.000 κομάτια είναι αστείο νούμερο για τη δυναμική του Δικεφάλου. Υποχρέωσή μας είναι κ μάλιστα ποταπή σε σχέση με ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ που παρουσιάζει τα τελευταία 2 χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Σκύλο επικεφαλής.
Κ μην αρχίσουμε τι κάνουν οι άλλοι.....Εγω όταν τραγουδάω το "είναι μικρό το γήπεδο", εννοώ κάθε γράμμα της ρίμας....
ΠΑΟΚ ΠΑ-ΝΤΟΥ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #609 on: July 08, 2009, 10:36:56 »
Έτσι είναι...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #610 on: July 08, 2009, 12:45:53 »
Πολύ σωστός! :thumbok:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #611 on: July 08, 2009, 12:49:24 »
σήμερα ΠΟΣΟ κόσμο έχει? κάποιος?

bagos1

• Guest
« Reply #612 on: July 08, 2009, 12:52:25 »
έχει ακουστεί ότι εκτός απο τα 16 000 διαρκείας (αγορασμένα) έχουνε και οι σύνδεσμοι περί τις 3200 κρατήσεις για νέα διαρκείας και απομένει να πληρωθούν για να μπούνε στην τελική καταμέτρηση.  άμα είναι αλήθεια τότε ο τελικός στόχος είναι ακόμα πιο κοντά

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #613 on: July 08, 2009, 13:02:39 »
Εγώ δεν βλέπω για ποιόν λόγο πρέπει να ζητωκραυγάζουμε. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚΣΗ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ τον αστείο αριθμό  διαρκείας της ΠΑΕ. 21.000 κομάτια είναι αστείο νούμερο για τη δυναμική του Δικεφάλου. Υποχρέωσή μας είναι κ μάλιστα ποταπή σε σχέση με ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ που παρουσιάζει τα τελευταία 2 χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Σκύλο επικεφαλής.
Κ μην αρχίσουμε τι κάνουν οι άλλοι.....Εγω όταν τραγουδάω το "είναι μικρό το γήπεδο", εννοώ κάθε γράμμα της ρίμας....
ΠΑΟΚ ΠΑ-ΝΤΟΥ
+1926

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #614 on: July 08, 2009, 13:18:58 »
οταν λετε απλη ελεκτρον?
εχω μια καρτα(της εμπορικης) που πληρωνομαι απο την δουλεια μπορω με αυτη να αγοραζω εισητηρια απο το ιντερνετ?

Με visa electron μπορεις να αγορασεις εισητηρια απο το site, αλλα το θεμα ειναι να σε αφηνει και η τραπεζα σου να κανεις αγορες μεσω του internet απο την (electron) καρτα που εχεις. Η εμπορικη πχ, δεν σε αφηνει δυστυχως.. Οι περισσοτερες τραπεζες δεν αφηνουν τις αγορες μεσω ιντερνετ απο electron καρτα. Για την alphabank ξερω σιγουρα οτι σε αφηνει αλλα δεν γνωριζω καποια αλλη να σου πω.. Μετα θα πρεπει να πας σε λυσεις χρεωστικης καρτας (pre paid) (κυπρου, πειραιως).. 

Toumbaliban με τις electron εχεις λογαριασμο στην τραπεζα, με τις χρεωστηκες δεν εχεις τπτ... Εχεις απλα μια καρτα που την γεμιζεις και την αδιαζεις και ειναι visa. Βεβαια για καθε φορα που βαζεις/βγαζεις λεφτα η τραπεζα σε χρεωνει με καποιο μικρο ποσο.. 1 - 2 ευρο.

Έχω στην Πειραιώς κάρτα που παίζω και στοίχημα στο ίντερνετ. Είναι visa electron και την απέκτησα ανοίγοντας απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Απλή χρεωστική είναι στην ουσία. Μέσω paypal καταθέτω στην στοιχηματική εταιρία και δεν μου κρατάει ούτε ένα λεπτό. Και 5 ευρώ να μου κρατήσει στα π@π@ρι@ μου για τον ΠΑΟΚ μας.

Ναι αυτο λεω... Απλα αυτη που εχεις δεν ειναι χρεωστικη, ειναι "σαν" χρεωστικη. Στις χρεωστικες δεν εχεις λογαρισμο, στις electron εχεις. Η πειραιως θα ειναι ιδια φαση με alphabank, οποτε αμεσως αμεσως εχουμε 2 τραπεζες που επιτρεπουν τις αγορες απο electron..  ;)

----
Στα διαρκείας όμως είχαμε πρωτοφανή κινητοποίηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο... Από τις 8 το πρωί είχαν συγκεντρωθεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα και περίμεναν για να αγοράσουν διαρκείας. Και η καταμέτρηση για την διάθεση των διαρκείας δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι τις 9 το βράδυ. Απίστευτο πραγματικά. Μέχρι τις 9 το βράδυ είχαν πουληθεί 2.300 διαρκείας (!!) ενώ ακόμη 200 φίλαθλοι περίμεναν υπομονετικά για να εξυπηρετηθούν ! Ο συνολικός αριθμός διάθεσης θα ξεπεράσει τις 15.200.

http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=2351

----

Η καλυτερη απαντηση σε οσους ανχωθηκαν μην δεν πουλησουμε και τα 21... Ο λαος δινει τα ρεστα του  :rasta:

φιλικη συμβουλη σε σενα που σε γουσταρω  :D

τραβα βγαλε μια απλη χρεωστικη στην πειραιως που ειναι απο μονη της electron.δεν υπαρχει καμια κρατηση ενω εχει διπλο ρολο.και χρεωστικη
και ικανη να κανει συναλλαγες μεσω νετ.

για την καρτα της alpha ειχαν παιξει και μυνησεις για τις κρατησεις που κανει σε κα8ε ιντερνετικη αγορα.φυσικα δεν δικαιωθηκε κανεις
επισης επειδη την εχει κολητος μου και το ξερω η ιδια η τραπεζα σε υποχρεωνει να κανεις τον διαχωρισμο

και το διαρκειας των πλειοφ αλλα και αυτο με την απλη χρεωστικη της πειραιως τα εβγαλα

bagos1

• Guest
« Reply #615 on: July 08, 2009, 13:33:13 »
και η μαρφιν έχει χρεωστική καρτα visa electron χωρίς προμήθεια συναλαγών και την πέρνεις και σε 4-5 μέρες (βασικό για να προλάβεις να αγοράσεις διαρκείας)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #616 on: July 08, 2009, 13:48:46 »
οταν λετε απλη ελεκτρον?
εχω μια καρτα(της εμπορικης) που πληρωνομαι απο την δουλεια μπορω με αυτη να αγοραζω εισητηρια απο το ιντερνετ?

Με visa electron μπορεις να αγορασεις εισητηρια απο το site, αλλα το θεμα ειναι να σε αφηνει και η τραπεζα σου να κανεις αγορες μεσω του internet απο την (electron) καρτα που εχεις. Η εμπορικη πχ, δεν σε αφηνει δυστυχως.. Οι περισσοτερες τραπεζες δεν αφηνουν τις αγορες μεσω ιντερνετ απο electron καρτα. Για την alphabank ξερω σιγουρα οτι σε αφηνει αλλα δεν γνωριζω καποια αλλη να σου πω.. Μετα θα πρεπει να πας σε λυσεις χρεωστικης καρτας (pre paid) (κυπρου, πειραιως).. 

Toumbaliban με τις electron εχεις λογαριασμο στην τραπεζα, με τις χρεωστηκες δεν εχεις τπτ... Εχεις απλα μια καρτα που την γεμιζεις και την αδιαζεις και ειναι visa. Βεβαια για καθε φορα που βαζεις/βγαζεις λεφτα η τραπεζα σε χρεωνει με καποιο μικρο ποσο.. 1 - 2 ευρο.

Έχω στην Πειραιώς κάρτα που παίζω και στοίχημα στο ίντερνετ. Είναι visa electron και την απέκτησα ανοίγοντας απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Απλή χρεωστική είναι στην ουσία. Μέσω paypal καταθέτω στην στοιχηματική εταιρία και δεν μου κρατάει ούτε ένα λεπτό. Και 5 ευρώ να μου κρατήσει στα π@π@ρι@ μου για τον ΠΑΟΚ μας.

Ναι αυτο λεω... Απλα αυτη που εχεις δεν ειναι χρεωστικη, ειναι "σαν" χρεωστικη. Στις χρεωστικες δεν εχεις λογαρισμο, στις electron εχεις. Η πειραιως θα ειναι ιδια φαση με alphabank, οποτε αμεσως αμεσως εχουμε 2 τραπεζες που επιτρεπουν τις αγορες απο electron..  ;)

----
Στα διαρκείας όμως είχαμε πρωτοφανή κινητοποίηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο... Από τις 8 το πρωί είχαν συγκεντρωθεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα και περίμεναν για να αγοράσουν διαρκείας. Και η καταμέτρηση για την διάθεση των διαρκείας δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι τις 9 το βράδυ. Απίστευτο πραγματικά. Μέχρι τις 9 το βράδυ είχαν πουληθεί 2.300 διαρκείας (!!) ενώ ακόμη 200 φίλαθλοι περίμεναν υπομονετικά για να εξυπηρετηθούν ! Ο συνολικός αριθμός διάθεσης θα ξεπεράσει τις 15.200.

http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=2351

----

Η καλυτερη απαντηση σε οσους ανχωθηκαν μην δεν πουλησουμε και τα 21... Ο λαος δινει τα ρεστα του  :rasta:

φιλικη συμβουλη σε σενα που σε γουσταρω  :D

τραβα βγαλε μια απλη χρεωστικη στην πειραιως που ειναι απο μονη της electron.δεν υπαρχει καμια κρατηση ενω εχει διπλο ρολο.και χρεωστικη
και ικανη να κανει συναλλαγες μεσω νετ.

για την καρτα της alpha ειχαν παιξει και μυνησεις για τις κρατησεις που κανει σε κα8ε ιντερνετικη αγορα.φυσικα δεν δικαιωθηκε κανεις
επισης επειδη την εχει κολητος μου και το ξερω η ιδια η τραπεζα σε υποχρεωνει να κανεις τον διαχωρισμο

και το διαρκειας των πλειοφ αλλα και αυτο με την απλη χρεωστικη της πειραιως τα εβγαλα

Ρε ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την alphabank.. προς το παρον δεν την αλλαζω :P  Τα κανει ολα και συμφερει  ;D

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #617 on: July 08, 2009, 13:54:43 »
Εγω εχω απο την μιλενιουμ(Visa Electron) και εχθες το βραδυ δεν ειχα κανενα προβλημα,σημερα το πρωι το πρωι τσεκαρα τον λογαριασμο και μου εχουν μπλοκαρει τα 200 του εισητηριου(πηρα και το νουμερο κρατησης απο την παε) και ειδα αλλα 8 ευρω που κρατησαν απο την συναλλαγη,αλλα ποσος που με ενοιαξε!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #618 on: July 08, 2009, 14:16:52 »
ΤΙ καύλα που είναι να είσαι ΠΑΟΚ γαμώ την τρελα μας μέσα!!!!!!!!!

Είμαστε τεράστιος ΛΑΟΣ ρε !!!!!!!!!

Η τρελα που κουβαλάει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ και η καψούρα για την ομάδα του δεν περιγράφεται με λόγια!! Είναι αδύνατον κάποιος αλλόθρησκος να μπορέσει ποτε να καταλάβει τι θα πει πραγματική καψούρα!!!!!

Είμαστε παρα πολύ συναισθηματικός λαός.. Βαθιά ερωτευμένοι με την ασπρόμαυρη φανέλα..!!! Σε βαθμό υπερβολής, σε βαθμό παραληρήματος...

Όπου και να μαστέ... Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Ουγκάντα, η καψούρα αυτή δεν χαλαρώνει με τίποτα!!!

Θέλω να αφιερώσω αυτό το post σε όλους εμάς που υποφέρουμε βρισκόμενοι χιλιάδες μίλια μακριά από την Τούμπα και που περιμένουμε πως και πως να έρθει αυτή η γαμημένη στιγμή που θα "ξαναμυρισουμε" το γρασίδι τις Τούμπας...

Είμαστε πολλοί ..παρα πολλοί.....και παρα πολύ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω τι γίνεται τις τελευταίες μέρες με τα διαρκειας και ξαναθυμήθηκα γιατί γίναμε ΠΑΟΚ.. Γίναμε ΠΑΟΚ γιατί είμαστε το μαζικότερο λαϊκό κίνημα που αν και μετά από τόσα χρονια καταπίεσης έχει κρατήσει μέσα του τι φλόγα τόσο αναμμένη που μια απλή σπίθα αρκεί για να ξαναγίνουμε λαίλαπα..

Δεν θέλω να ακούω για στόχους...

Ο στόχος για του χρόνου επιτευχθεί τις τελευταίες εβδομάδες.. Άλλη μια χρονια γεμάτη ΠΑΟΚ μας περιμένει όλους!!!! Όπου και να μαστέ... Κάποιοι (λίγοι) τυχεροί θα είναι μέσα στο ναό και χιλιάδες υπόλοιποι θα είμαστε κολλημένοι στα ράδια η θα γεμίζουμε τα chats του κάθε  justin tv μήπως και μπορέσουμε να δούμε λίγο την ασπρόμαυρη φανέλα.. Μεγάλη καψούρα....

Όλοι στις επάλξεις... Ήρθε η ώρα να γουστάρουμε..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ CANADA

synxarhtiria aderfe....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #619 on: July 08, 2009, 14:22:45 »
Εγω εχω "Κυπρου"...τη φορτωνεις καθε φορα πριν κανεις τη συναλλαγη και σου κραταει 1 ευρω ασχετα το ποσο που θα βαλεις μεσα.
Πολυ αργησατε παντως καποιοι να το ψαξετε.....χαλαρους σας βρισκω κ τωρα τρεχετε!  ;D

ΥΓ Επειδη ξαναακουω παλι στο Ραδιο τη "φημη" οτι στην 4 και την 7 εχουν εξαντληθει τα εισητηρια......μπορει να ειναι κι ετσι..αλλα μην το δενετε και κομπο!
Πολλοι μπορει να θελουν να πεισουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ οτι δεν προλαβε και να μην τρεχει τζαμπα στα γραφεια!  ;)
Ψαξτε το καλυτερα λιγο!
« Last Edit: July 08, 2009, 14:30:26 by BIANCONERO »