μονο εγω πιστευω πως δεν παει καλη η κινηση στα διαρκειας?
δεν εισαι μονο εσυ.
συγνωμη αλλα εγω αυτο το βλεπω σαν μιζεριασμα...
οταν βγαινει ο Ποικιλιδης και σε λεει οτι η κινηση ειναι ιδια με πέρυσι αν οχι ανεβασμενη και οταν 19,200 ατομα ετρεχαν περυσι μονο και μονο για να βοηθησουν την ομαδα αλλα ΚΑΙ για να εχουν το δικαιωμα για φετος,με μεταγραφες τον αναστασακο και τον χαλκια δεν βλεπω τον λογο να μην το κανουν και φετος....και ειμαι σιγουρος οτι θα το κανουν...απλα αφου εχουν καβαντζωσει την θεση τους δεν τρεχουν απο τις πρωτες μερες για πολλους λογους διαφορετικους για τον καθενα...
επειπλεον ορθα γράφτηκε οτι οι συνδεσμοι δεν εχουν παρει ακομα
και επισης δεν ξερουμε εαν στα συνολικα μετρανε και τις ανανεωσεις μεσω ιντερνετ που ισχυουν φετος..
το να μιζεριαζει ο ταχα ΠΑΟΚτσης που βγαινει στα ραδια ο οποιος μπορει να μην εχει πατησει καν το ποδι του στην τουμπα η μπορει ανωνυμα να σου πουλαει ΠΑΟΚτσηδηλικι το δεχομαι γιατι αυτη ειναι η δουλεια μερικων κομπλεξικων που δεν εχουν τι να κανουν και περνανε τη ωρα τους στις κωλοεκμπομπες...
αλλα να μιζεριαζουμε εμεις εδω μεσα χωρις ουσιαστικα κανενα λογο δεν ειναι σωστο και σιγουρα δεν τιμαει τους αγωνες και τα χιλιομετρα που εχουν γραψει μερικοι...
ολα πανε καλα μην θελουμε να τα βλεπουμε ολα μαυρα...
το σολντ αουτ στα διαρκειας ειναι θεμα ημερων,οκ αρκετων ισως και 50-60.. αλλα εαν στο τελος δεν γινει τοτε το ξανασηζηταμε...