Στην τελικη αυτος που ερχεται απο επαρχια θα κανει ΤΟΣΑ εξοδα ολο το χρονο που 10 η 20 ευρω κατω στο διαρκειας του δε θα παιξουν καμμια διαφορα!!
(Αυτο ΒΕΒΑΙΑ δεν αναιρει το γεγονος οτι θα επρεπε κατ' εμε να ισχυει ΚΑΙ φετος το εισητηριο "επαρχιας" σαν ευχαριστω και μονο προς αυτους τους ΗΡΩΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΕΞΟΔΑ!! Αυτη ειναι και Η ΜΟΝΗ μου ενσταση σε οτι εχει να κανει με τα διαρκειας!
Τιποτα αλλο....ολοι οι αλλοι που τρωνε χιλλιαδες ευρω το χρονο σε καφεδες -μπουζουκια - ποτα - τσιγαρα - 7ο παντελονι - 8ο ζευγαρι παπουτσια - σμσ σε ραδιοφωνικους σταθμους και δεν ξερω τι αλλο και ψιλο-γκρινιαξαν για 5 η 10 ευρω αυξηση το πολυ στην θυρα 5-6 (το εισητηριο περσυ 290 ειχε..οχι 250 ασχετα ποσο το πληρωσαμε καποιοι για ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) και ΜΗΔΑΜΙΝΗ στην θυρα 4 - γιατι τοση ειναι αν βαλεις και τα 2 ευρωπαικα ματς μεσα - ειναι εκτος!
Στην τελικη - και το εχω πει τοσες φορες που στο τελος θα κατηγορηθω για διαφημηση, βγαλε μια PAOK MASTERCARD που ειναι χωρις συνδρομη, ΕΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΟΥ (πιαστους κοροιδο δηλαδη) και θα εχεις με 20 ευρω το μηνα διαρκειας στην 4 ή με 35 ευρω στην 5-6!!
Και κατι τελευταιο για να μην το κουραζουμε....το διαρκειας απο τη μια ειναι για στηριξη της ομαδας σου οικονομικα σε μια νεκρη περιοδο αλλα απο την αλλη ειναι και για το δικο σου συμφερον!
Οποιος λοιπον θεωρει οτι για καποιο πραγματικο λογο δεν μπορει να το αντεξει η τσεπη του..δεν εγινε και τιποτα ρε παιδια, ας παιρνει το εισητηριακι του βδομαδα παρα βδομαδα!
Στην τελικη πολυ μεγαλη αξια δωσαμε στα διαρκειας και στα νουμερα...1000 πρωτοσελιδα και απειρες σελιδες εδω, λες και αμα σπασουμε το περσυνο ρεκορ θα παρουμε αυτοματως πρωταθλημα!! Μεχρι και το πακετο εισητηριων των πλευ-οφ με αξια 30 και 40 ευρω το ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ με το ζορι διαρκειας για να πουμε οτι σπασαμε κι αλλο ενα ρεκορ και οτι φτασαμε τα 27.000 διαρκειας!!!! κατι σαν τα καραγκιοζιλικια του ρουλη που εβγαλε διαρκειας 5 αγωνων και τα μετρουσε σαν κανονικα!!!!
(παντως κατα τα αλλα καποιοι λεγατε να μπουν και τα πλευοφ και οι ομιλοι του ουεφα στο διαρκειας....εκει να εβλεπες κλαμμα αν γινοταν και εβγαιναν οι τιμες!)
Παρτε και ενα περσυνο για τα διαρκειας αυτου ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
Τα νέα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2008-09 παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι τιμές τους είναι αυξημένες κατά 10% σε σχέση με πέρυσι. Το σύνθημα φέτος είναι: «Θα είμαι μέσα, έχω διαρκείας».
Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής: 3.500 ευρώ κοστίζουν τα VIP. 1.950 κοστίζουν αυτά της θύρας 33. Στα 1.100 ευρώ ανέρχεται η τιμή για τις θύρες 14, 15, στα 770 για τις θύρες 11, 12, 16, 17, στα 550 για τις θύρες 21, 22, 23 και στα 450 ευρώ για τις θύρες 1 και 2. Ο μέσος όρος αύξησης των εισιτηρίων τα 4 χρόνια ύπαρξης του νέου Καραϊσκάκη, είναι 3%
ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΣΥ 450 ΚΑΙ 550 ΕΥΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!! ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?? ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ (ΛΕΣ)!