Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr  (Read 35624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr
« Reply #580 on: February 06, 2015, 22:29:59 »
Στο ελληνικό λεξικό υπάρχουν και οι λέξεις "εμετικός", "κατάπτυστος", "ξεφτιλισμένος", και μπορείς να κάνεις και προτάσεις με περισσότερες λεξούλες, "πόσο για τον πούτσο", "λίγη ντροπή βρε μαλάκες" κλπ.

Αν δεν είχε προηγηθεί η ντροπιαστική ανακοίνωση κατά της ΚΑΕ ίσως και να έπαιρναν κάποιοι πιο σοβαρά τον αχταρμά 10χρονου που έβγαλε τώρα ο ελληνόψυχος σύνδεσμος.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #581 on: February 06, 2015, 23:10:16 »
Βλέπω είτε έτσι είτε αλλιώς το πολιτικό στο αίμα τους το έχουν κάποιοι.
Άκου τιποτά! Εγώ έχω ονοματεπώνυμο και όποιος ασχολείται με το συνδεσμιακό με ξέρει πολύ καλά, λέγομαι Φουντούκας Θεόδωρος και έχω αποδείξει ποιος είμαι από το 1995 που είμαι μέλος αυτού του συνδέσμου.
Η Νεάπολη είναι ο ιστορικότερος σύνδεσμος οπαδών στην Ελλάδα και είναι λογικό κάποιοι να είναι και δεξιοί και κάποιοι αριστεροί εκεί μέσα.
Δεν θα λές εσύ και ο καθένας τα δικά του πίσω από τα πληκτρολόγια.
Γράψε και συ το ονοματεπώνυμό σου και μετά απαντησέ μου.
Καταλαβες;
Σε εμένα ανώνυμα και σκουλικίστικα τέτοιες μαλακίες δεν θα γράφεις.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #582 on: February 06, 2015, 23:42:05 »
Θεόδωρε Φουντούκα αν σε πείραξε τόσο πολύ το "ελληνόψυχος" το παίρνω πίσω, μην χαλάμε τις καρδιές μας για αυτά. Για το "ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΕ" κανένα σχόλιο;

Εμένα με λένε Νίκο Κορόμπο.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #583 on: February 06, 2015, 23:56:33 »
Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική γράφωντας στο πληκρολόγιο.
Η ειρωνία είναι το πρόβλημα, αν δεν σου αρέσει η σου αρέσει κάτι είναι δικαίωμά σου.
Ο κάθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλει.
Αν έχει τη διάθεση να θείξει τουλάχιστον να μην κρύβεται.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #584 on: February 06, 2015, 23:59:20 »

Εμένα με λένε Νίκο Κορόμπο.

ασχετο με την κουβεντα σας, εισαι εσυ που ειχες στειλει την επιστολη στο πασοκ και σε ψαχνανε ?

http://www.kefalonianmantata.gr/articles/view/7950
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #585 on: February 07, 2015, 00:09:56 »
Να το ξαναγράψω λοιπόν χωρίς ειρωνεία και αν θες το συζητάμε κιόλας.

Εγώ,ο Νίκος Καβουρδίρης, βγαίνω και λέω ότι αν δεν είχε προηγηθεί η κατάπτυστη ανακοίνωση κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δεν θα υπήρχαν τέτοια σχόλια για την πρόσφατη ανακοίνωση. Γιατί δεν έχει σημασία μόνο τι λες, έχει σημασία και τι έχεις πει πιο πριν. Εσύ ας πούμε έγραψες

"Να πώ στους καθηγητές πανεπιστημίου του φόρουμ ότι μπορούν να περάσουν από Παναγή Τσαλδάρη μια βόλτα, μπαίνουν στο δυόροφο και λένε εκεί την άποψή τους.
Διαφορετικά μπορούν να βουλώσουν το μπουρ...........λο τους."

οπότε συγγνώμη που δεν παίρνω στα σοβαρά το "γράφω επώνυμα άρα γράφω ό,τι θέλω".

Αυτή είναι η άποψή μου, η άποψη κάποιου άλλου 2-3 σελίδες πιο πίσω είναι ότι "τρίζουν τα κόκαλα". Εσύ θίχτηκες από το "ελληνόψυχος", εντάξει, ο καθένας προβληματίζεται με ό,τι θέλει, κουβέντα κάνουμε.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #586 on: February 07, 2015, 14:58:18 »
+4  στον Νίκο τον Κάλαντα του Καβουρδίρη του Κώστα   :'(

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #587 on: February 07, 2015, 15:14:39 »
Να το ξαναγράψω λοιπόν χωρίς ειρωνεία και αν θες το συζητάμε κιόλας.

Εγώ,ο Νίκος Καβουρδίρης, βγαίνω και λέω ότι αν δεν είχε προηγηθεί η κατάπτυστη ανακοίνωση κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δεν θα υπήρχαν τέτοια σχόλια για την πρόσφατη ανακοίνωση. Γιατί δεν έχει σημασία μόνο τι λες, έχει σημασία και τι έχεις πει πιο πριν. Εσύ ας πούμε έγραψες

"Να πώ στους καθηγητές πανεπιστημίου του φόρουμ ότι μπορούν να περάσουν από Παναγή Τσαλδάρη μια βόλτα, μπαίνουν στο δυόροφο και λένε εκεί την άποψή τους.
Διαφορετικά μπορούν να βουλώσουν το μπουρ...........λο τους."

οπότε συγγνώμη που δεν παίρνω στα σοβαρά το "γράφω επώνυμα άρα γράφω ό,τι θέλω".

Αυτή είναι η άποψή μου, η άποψη κάποιου άλλου 2-3 σελίδες πιο πίσω είναι ότι "τρίζουν τα κόκαλα". Εσύ θίχτηκες από το "ελληνόψυχος", εντάξει, ο καθένας προβληματίζεται με ό,τι θέλει, κουβέντα κάνουμε.
Είσαι πολύ μπροστά, ανατρίχιασα από το υψηλό σου IQ.
Αν υπήρχε ειρωνειόμετρο θα το είχες σπάσει.
Εξακολουθείς όμως να είσαι ο τιποτάς -4-

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #588 on: February 08, 2015, 14:34:04 »
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ.

ΥΓ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #589 on: February 08, 2015, 16:53:31 »
Μακάρι να τους βλέπουμε στο Παλατάκι και στη Μίκρα, όχι μόνο αυτούς βέβαια αλλά όλους τους συνδέσμους, σε πολλά παιχνίδια μάς λείπει ένας πυρήνας να δίνει συνθήματα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #590 on: February 08, 2015, 18:37:34 »
Επί της ουσίας τελικά θα απαντήσει κανείς γιατί δε συμφωνεί με την αποχή της Νεάπολης?
Εγώ προσωπικά συμφωνώ με την αποχή στο σημερινό πανηγυράκι αλλά διαφωνώ με την αποχή στα υπόλοιπα ματς όταν και όλοι οι σημερινοί τουρίστες που θυμήθηκαν την ομάδα σε ματς με τον γαύρο θα την ξαναξεχάσουν και θα την αφήσουν και πάλι μόνη της.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #591 on: February 08, 2015, 19:30:53 »
Θα το πιασετε επιτελους το ξεκαρφωμα;;;;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #592 on: February 08, 2015, 23:07:22 »
Δεξια νεαπολη σε ευχαριστω
Ενας αριστεροπουστας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #593 on: February 08, 2015, 23:14:28 »
τη μπραβο και ευχαριστώ..στα αυτονόητα...
στα ποσα στημένα ματς θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι σύνδεσμοι σε κάποια αντίδραση?

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #594 on: February 09, 2015, 13:15:00 »
Η ιστορια εγραψε οτι η Νεαπολη δεν συμμετειχε στο χθεσινο στημενο σκηνικο.
Να γινει παραδειγμα και για αλλους.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #595 on: February 09, 2015, 14:42:25 »
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΥΡΙΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ γαυρο ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο γαυρος,Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η επο ΑΛΛΑ Η παε ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ....
Υ.Γ.1 ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
Υ.Γ.2 ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η παε ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ γαυρο ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
Υ.Γ.3 ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Υ.Γ.4 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
https://www.facebook.com/pages/PAOK-NEAPOLIGR/219065821468031

Ας ξεκινήσουν οι σύνδεσμοι από τα βασικά και για την αποχη βλέπουμε.
Εμενα θα με κάλυπτε κοινή ανακοίνωση όλων των συνδέσμων που να τονίζουν τα bold

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #596 on: February 09, 2015, 16:06:29 »
η νεάπολη σε αυτήν την ανακοίνωση της (όχι σε εκείνη την τραγική για τους σέρβους κ το μπάσκετ...) δικαιώνεται. Δυστυχώς όμως με αποχή δεν κερδίσαμε ποτέ τίποτε. Η κριτική είναι πάντα καλύτερη από το γήπεδο. Εκεί ακούγεσαι πραγματικά
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #597 on: February 10, 2015, 08:41:13 »
Δικαιωνεται?για πιο πραγμα?

που ενω για το μισο της χρονιας στηριζε με την παρουσια της στην τουμπα την ομαδα, τωρα καταλαβε (και δινει συγχαρητηρια στην ΠΑΕ για το κατορθωμα) την κοροιδια που για αλλη μια χρονια ζουμε και κυρηξε απο μονη της αποχη?

ποιος απο δω μεσα (το paokworld) δηλαδη γουσταρει ολα αυτα τα προσωπα που απαρτιζουν την ΠΑΕ τα τελευταια χρονια και ποιος δεν ta εχει θιξει στις περισσοτερες συζητησεις (για παιχτες,προπονητες,αγωνες,εξωγηπεδικα κ.τ.λ.) αν οχι και μεσα στο γηπεδο! πεσαμε απο τα συννεφα δηλαδη που δεν μπορεσαμε να κερδισουμε τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικο.

τελωσπαντων επειδη τα...πολιτικα και τα κους κους της οπαδικης μας σκηνης δεν τα ζω απο κοντα και με μονο κριτηριο την εικονα και τη φωνη της κερκιδας μας σε καθε παιχνιδι, πιστευω οτι η αποφαση της Νεαπολης της προκειμενη στιγμη και με τον τροπο που εκφραστηκε ειναι ακυρη και δεν τιμα ουτε τα μελη της ουτε την ιστορια της, στα δικα μου ματια!

Μακαρι να χαμε την κουλτουρα και την συνειδηση σαν λαος να οραγνωνουμε αποχες μαζικα για να μπορουν να εχουν και καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα, οποτε υπαρχει αναγκη!  αλλα και δεν την εχουμε και τα βηματα που κανουμε ειναι προς τα πισω!

υ.γ. οσο για τις εξισωσεις αριστερων-δεξιων και αναρχικων-φασιστων με την γνωστη θεωρια των ακρων που χρησημοποιησαν και οι τεως κυβερνωντες, εχουν ξεκαθαριστει εδω μεσα! υπαρχουν οι ΠΑΟΚτσηδες και οι...αλλοι! εμεις ειμαστε με τους πρωτους!τελος!

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #598 on: February 10, 2015, 09:48:43 »
+1926
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #599 on: February 10, 2015, 13:46:51 »
Δικαιωνεται?για πιο πραγμα?

που ενω για το μισο της χρονιας στηριζε με την παρουσια της στην τουμπα την ομαδα, τωρα καταλαβε (και δινει συγχαρητηρια στην ΠΑΕ για το κατορθωμα) την κοροιδια που για αλλη μια χρονια ζουμε και κυρηξε απο μονη της αποχη?

ποιος απο δω μεσα (το paokworld) δηλαδη γουσταρει ολα αυτα τα προσωπα που απαρτιζουν την ΠΑΕ τα τελευταια χρονια και ποιος δεν ta εχει θιξει στις περισσοτερες συζητησεις (για παιχτες,προπονητες,αγωνες,εξωγηπεδικα κ.τ.λ.) αν οχι και μεσα στο γηπεδο! πεσαμε απο τα συννεφα δηλαδη που δεν μπορεσαμε να κερδισουμε τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικο.

τελωσπαντων επειδη τα...πολιτικα και τα κους κους της οπαδικης μας σκηνης δεν τα ζω απο κοντα και με μονο κριτηριο την εικονα και τη φωνη της κερκιδας μας σε καθε παιχνιδι, πιστευω οτι η αποφαση της Νεαπολης της προκειμενη στιγμη και με τον τροπο που εκφραστηκε ειναι ακυρη και δεν τιμα ουτε τα μελη της ουτε την ιστορια της, στα δικα μου ματια!

Μακαρι να χαμε την κουλτουρα και την συνειδηση σαν λαος να οραγνωνουμε αποχες μαζικα για να μπορουν να εχουν και καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα, οποτε υπαρχει αναγκη!  αλλα και δεν την εχουμε και τα βηματα που κανουμε ειναι προς τα πισω!

υ.γ. οσο για τις εξισωσεις αριστερων-δεξιων και αναρχικων-φασιστων με την γνωστη θεωρια των ακρων που χρησημοποιησαν και οι τεως κυβερνωντες, εχουν ξεκαθαριστει εδω μεσα! υπαρχουν οι ΠΑΟΚτσηδες και οι...αλλοι! εμεις ειμαστε με τους πρωτους!τελος!

Από εμένα -1926 αδερφέ γιατί έχεις μπερδέψει 100000 πράγματα σε 3 παραγράφους. Τελικά με τι κριτήρια θα πρέπει να κρίνουμε την ανακοίνωση/απόφαση ενός συνδέσμου; με το περιεχόμενο;  με τα πολιτικά τους πιστεύω; με την παρουσία τους στο γήπεδο (εδώ γελάμε γιατί αυτό ειπώθηκε και από κάποιον); με το πόσο μεγάλη την έχουν; Ο ίδιος συμφωνείς ότι κανείς δεν γουστάρει την ΠΑΕ αλλά διαφωνείς με την ανακοίνωση γιατί αυτοί είναι κατά μεγάλο ποσοστό ακροδεξιοί.