Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr  (Read 35703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr
« Reply #560 on: January 21, 2015, 11:33:13 »
Ενταξει και τωρα που ειμαστε δευτεροι δεν χαθηκε ο κοσμος. 2 ριμαδοβαθμοι ειναι.

Τα υπολοιπα που γραφεις εθναι γνωστα και δυστυχως ζουμε μ αυτα.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #561 on: January 21, 2015, 12:28:08 »
Έπρεπε να μιλήσουν όταν ακόμα ήμασταν πρώτοι, όπως έκανε η Θ4. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις, είναι κοινό μυστικό ότι οι διαφορές μεταξύ των συνδέσμων είναι και πολιτικές και γι' αυτό άλλωστε δε θα μπορούσαν να στοιχηθούν πίσω από αυτή την ανακοίνωση. Στη Νεάπολη κάνουν ακριβώς ό,τι και ο Σαββίδης, θυμήθηκαν να εκφράσουν δυσαρέσκεια με το που πέσαμε από την κορυφή. Τελευταία φορά που μίλησαν ήταν για να εκφράσουν δυσαρέσκεια για το μπάσκετ με αφορμή μια πουστιά του γαύρου. Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι δεν υπάρχει καθαρό μυαλό.

Τώρα γιατί κάνεις συγκρίσεις συνδέσμων αδερφέ πραγματικά; Και οι 2 σύνδεσμοι έχουν τραγικότατα λάθη (και δεν μιλάω σε σχέση με τα πολιτικά που εκεί έχει παίξει ναυάγιο από πλευράς Νεάπολης). Μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου... Και η 4 είχε βγάλει κάτι μαργαριτάρια ανακοινώσεις επί Ζαγοράκη.

Αν δεν το κάνεις σε μορφή σύγκρισης τότε αναιρώ 

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #562 on: January 21, 2015, 23:00:03 »
Δεν τους συγκρίνω γενικά αλλά μόνο στην αντιμετώπιση της ομάδας ποδοσφαίρου, για το μπάσκετ η Θ4 δεν έχει βγάλει ανακοίνωση. Κανείς δεν μπορεί έτσι απλά να υποτιμήσει τον παλιότερο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ αλλά γι' αυτό ακριβώς υπάρχουν και απαιτήσεις.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #563 on: February 05, 2015, 15:20:45 »
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΥΡΙΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ γαυρο ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο γαυρος,Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η επο ΑΛΛΑ Η παε ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ....
Υ.Γ.1 ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
Υ.Γ.2 ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η παε ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ γαυρο ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
Υ.Γ.3 ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Υ.Γ.4 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
https://www.facebook.com/pages/PAOK-NEAPOLIGR/219065821468031

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #564 on: February 05, 2015, 15:49:43 »
ΕΝο ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΗναΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΙΤαΝ ΦΟΤΙΑ ΚΕ ΛΑβρΑ ΤΟ ΠΑΙΤΑΛΟ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #565 on: February 05, 2015, 16:04:34 »
ΥΓ 5 να ερθει ο καλας με τον χενες να ξεβρωμισει ο τοπος
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #566 on: February 05, 2015, 17:40:38 »
κατα τα αλλα εμεις δεν φυγαμε ποτε.......ευγε

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #567 on: February 05, 2015, 18:53:37 »
Να κρατησετε και τα γελανολευκα πανια σας σπιτι!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #568 on: February 05, 2015, 19:55:59 »
Μπορείτε ρε σεις να μου εξηγήσετε τις αιτίες χλεβασμού προς τη Νεάπολη?
ΟΚ κι εμένα δε μου άρεσαν κάποιες κινήσεις και κάποιες ανακοινώσεις τους στο παρελθόν.
Στο συγκεκριμένο κείμενο όμως, πού διαφωνείτε?

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #569 on: February 05, 2015, 20:24:08 »
Αυτη η συντονιστικη συνδεσμων για ποιο λογο εγινε, για να κανει η Νeαπολη το ενα, η 4 το αλλο, kai ολοι ο αλλοι το παραλλο?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #570 on: February 05, 2015, 21:40:41 »
ΔΕ της ταιριάζει της ΝΕΑΠΟΛΗΣ ο χλευασμός.

Σε μας που μπήκαμε στην ΤΟΥΜΠΑ αρχές 90 όταν Δευτέρα πρωί λέγαμε στο σχολείο χτες ήμουν πάνω από την ΝΕΑΠΟΛΗ όλοι ζηλεύαν.

Γι αυτό κόψτε λίγο με ειρωνίες για ένα ΣΦ που έχει προσφέρει τα ΜΕΓΙΣΤΑ και όπως το 95% των ΣΦ έχει κάνει λάθη.

ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΑΣ.

ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΕ.

η συντονιστική ΣΦ είναι ένα τεράστιο ψέμα όποιος το πιστεύει. δεν υπάρχει για να τελειώνουμε.-
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #571 on: February 05, 2015, 22:14:13 »
συμφωνω με τον απο πανω οσον αφορα την αντιμετωπιση της Νεαπολης

κατα τ αλλα δε τις αντεχω τις αποχες
« Last Edit: February 05, 2015, 22:28:24 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #572 on: February 05, 2015, 22:17:04 »
οι μαχες δινονται μεσα στο γηπεδο....τωρα μας χρειαζεται η ομαδα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #573 on: February 05, 2015, 23:00:02 »
Εγω λεω να κρατησουμε ολοι μαζι την αναπνοη μας, να δει ο Ρωσσος τι θα παθει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #574 on: February 05, 2015, 23:32:52 »
Εγώ προσωπικά έχω επιλέξει την αποχή εδώ και 2 χρόνια περίπου γιατί αυτός ο ΠΑΟΚ δεν με εκφράζει για διοικητικούς βασικά λόγους οι οποίοι έχουν οφθαλμοφανές αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομάτι.
Εγώ όμως είμαι μεμονωμένο άτομο, δεν είμαι σύνδεσμος και μάλιστα πολύ μεγάλος. Απ'τη Νεάπολη θα περίμενα να δώσει μάχη. Η αποχή δεν είναι μορφή μάχης για τόσο μεγάλο σύνδεσμο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η Νεάπολη νοιώθει μικρή για να πολεμήσει αυτή την άρρωστη κατάσταση.
Πιστεύω ότι είναι θετικό ότι αποφάσισε να δηλώσει αντίθετη με ότι συμβαίνει αλλά σαφώς είναι αρνητικό ότι δεν μπορεί να αλλάξει τα πραγμάτα όπως ένοιωθε ότι μπορούσε κάποτε.
Μακάρι αυτή η ανακοίνωση να είναι απαρχή εμφάνισης νέων υγιών δυνάμεων στο οπαδικό κίνημα και να μην σημαίνει απλά ότι η άρρωστη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ακλόνητη και χωρίς αντιπολίτευση.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #575 on: February 05, 2015, 23:56:25 »
εγω θα συμφωνησω με οσα λεει η ανακοινωση διαφωνω με την αποχη ομως στα υπολοιπα ματς εκτος του κυριακατικου.η θεση των σφ ειναι στο πεταλο να δινουν την μαχη τους

το κυριακατικο ματς για μενα θα πρεπε ναταν αποχη εδω και ενα μηνα απο τους σφ απο την στιγμη που η παε ΠΑΟΚ βγαζει τικετα στο ιντερνετ και στον γερμανο να μπορει να παει στην τουμπα ο καθε αλλοθρησκος...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #576 on: February 06, 2015, 09:38:51 »
Κι εγώ μονο να επικροτησω την ανακοίνωση της Νεάπολης μπορω. Σε αντίθεση με τη στάση των αλλων συνδέσμων.
 Αλήθεια τι νόημα είχε η συνάντηση με Βρύζα προχθες; Να προσφέρει διαβεβαιώσεις οτι όλα θα διορθωθούν;
Μπορεί κάποιος να τον εμπιστευθεί; Ουτε καν συνάντηση με τον ρώσο δεν θα βοηθούσε

Το θέμα της αποχής είναι αρκετά ιδιαίτερο. Απο τη στιγμη που καταλήξει κάποιος οτι δεν περιμένει τίποτα απο μια συγκεκριμένη διοίκηση, μπορω να καταλάβω πλήρως το νόημα της αποχής.
Προσωπικά απο διαρκειας στη 2 μέχρι το 10, δεν έχω πατήσει τούμπα τα τελευταία 5 χρόνια.
Πρώτον γιατί θεωρώ οτι με κοροϊδεύουν και δεύτερο γιατί η παρουσία μου περισσότερο κακό κανει στον ΠΑΟΚ προσφέροντας οφέλη και νομιμοποίηση στους απατεώνες.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #577 on: February 06, 2015, 09:51:46 »
ΜΠΡΑΒΟ στην Νεάπολη, επιτέλους βρέθηκε ένας σύνδεσμος που δηλώνει ότι μεμονωμένα λέγεται από διάφορα άτομα και τα περνάνε όλοι στο ντούκου... ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ...

Την ίδια στιγμή που σύνδεσμοι μοιράζουν εισιτήρια στον πρώτο ενδιαφερόμενο κατά κράτος αλλόθρησκο για τέτοια ματς.. γαύροι, βάζελοι και χανούμια θα είναι πρώτη μούρη μέσα....
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #578 on: February 06, 2015, 15:04:18 »
εγω θα συμφωνησω με οσα λεει η ανακοινωση διαφωνω με την αποχη ομως στα υπολοιπα ματς εκτος του κυριακατικου.η θεση των σφ ειναι στο πεταλο να δινουν την μαχη τους

το κυριακατικο ματς για μενα θα πρεπε ναταν αποχη εδω και ενα μηνα απο τους σφ απο την στιγμη που η παε ΠΑΟΚ βγαζει τικετα στο ιντερνετ και στον γερμανο να μπορει να παει στην τουμπα ο καθε αλλοθρησκος...

περιέργως συμφωνώ απόλυτα!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #579 on: February 06, 2015, 18:52:07 »
Να πώ στους καθηγητές πανεπιστημίου του φόρουμ ότι μπορούν να περάσουν από Παναγή Τσαλδάρη μια βόλτα, μπαίνουν στο δυόροφο και λένε εκεί την άποψή τους.
Διαφορετικά μπορούν να βουλώσουν το μπουρ...........λο τους.
Υπάρχει μια λέξη στο Ελληνικό λεξικό , είναι η λέξη ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
Ειτε γαμιέσαι όρθιος είτε καθιστός είται στα τέσσερα γαμιέσαι και θεωρείσαι τρύπιος.
Ετσι και η ανακοίνωση των "αμόρφωτων", όπως και να τη γράψουν όποιος και να τη γράψει είτε ρήτωρας είτε υδραυλικός το νόημα είναι το ίδιο.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ