Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - θρασύβουλος 2 - 1 Κυριακή 22/03/2009 ώρα 20:00 novasports  (Read 3774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
1.λιγος κοσμος και δεν υπαρχει δικαιολογια.ειναι πολλοι αυτοι που επιλεγουν ματς.καλυτερα ομως γιατι οσοι ημασταν γουσταραμε
2.μπηκα στο γηπεδο στο 8ο λεπτο!επι ενα 20λεπτο δεν λειτουργουσε κανενα τουρνικε και οι σεκιουριταδες προκλητικα αρνουνταν να τα ανοιξουν!τελικα μπηκα απο την πορτα αναμεσα στα τουρνικε χωρις κανεις φυσικα να ζητησει το διαρκειας μου.ηταν πολλοι μεσα στο κλουβι με διαρκειας που δεν μπορουσαν να μπουν στο γηπεδο.καποτε πρεπει να σταματησουν να φερονται στοκ κοσμο σαν σε ζωα.γαμω τα τουρνικε
3.μπραβο στον βουλη που παλεψε και αυτο το ματς.αλλη ομαδα θα τα ειχε παρατησει απο καιρο.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα εμένα δε μου άρεσε καθόλου. Δε μπορεί να σε παίζει ένα ημίχρονο ο Θρασύβουλος μέσα στο σπίτι σου. Με πεσμένη ομάδα έπαιζες και την κέρδισες με την ψυχή στο στόμα. Καθόλου κινητικότητα οι παίκτες, στατικοί μέχρι αηδίας, θα έλεγα ότι έκαναν αγγαρεία. Ξεχώρισε ο Μούσλι που ξέρει πολλά κιλά μπάλα αλλά πάλι έχασε το άχαστο (αληθεια γιατί παίζει τόσο πίσω;) και ο πιτσιρικάς ο τερματάς.
Ίβιτς ανύπαρκτος (για άλλη μια φορά), πολύ κακός (παραδόξως) ο Σνάουτσνερ. Κακός και ο Λίνο που από τη μεριά του έκαναν πάρτι τα εξτρέμ του βούλη, κακός και ο Μπιζέρα που δείχνει ότι δε μπορεί. Η μόνη δικαιολογία που έχει η ομάδα είναι η χαλάρωση μετά την επίτευξη του στόχου των play off και η ξεκούραση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Απογοήτευση και ο κόσμος. Τραγικά μικρή προσέλευση, απαράδεκτο για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ το γήπεδο να φαίνεται άδειο στην TV. Από τα 6 άτομα που πηγαίνουμε στο γήπεδο, σήμερα πήγα μόνος μου ...
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, ούτε η δυναμικότητα του Βούλη, ούτε ο καιρός. Χαλάστηκα. Στα Play off πάλι θα γεμίσει το γήπεδο με τους πανηγυρτζήδες και τους μαστουρο - σουρωμένους και όλα καλά.
Τραγική και η κερκίδα, δε καταλαβαίνω τι σας άρεσε,παρολίγο να με πάρει ο ύπνος.

Για μένα το σημερινό ματς δεν έγινε ποτέ. Πάλι καλά που μας ξελάσπωσε στο τέλος ο Μπάκα ...
« Last Edit: March 23, 2009, 03:08:01 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Callahan

• Guest
re  εκει στην θεσσαλονικη θα μας τρελλανετε ?
βγαινει ο ιδιος τυπος σε καμορα και λαγογιαννη και λεει να φυγει ο σαντος δεν κανει για ΠΑΟΚ λεει παλτο τον μουσλι .............ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ
ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΣΦΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  >:( >:(

Πέντε άτομα είναι όλοι κι όλοι, και νομίζω έχουμε και καναδυο στο φορουμ. Αυτοί οι μεγάλοι γνώστες, κριτές των πάντων, δεν άκουσαν φαίνεται το "ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ" ρυθμικά (αν και ασθενικά) από την 4, καθώς ήταν απόντες από το γήπεδο, εχθές και πάντα. Αλλά ξέχασα, ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο είναι λάχανα και πρόβατα, και δεν έχουν ιδέα από το τόπι. Από τον καναπέ φαίνεται καλύτερα το μάτς προφανώς. Έχει και replay!

GeorgT

• Guest
1.λιγος κοσμος και δεν υπαρχει δικαιολογια.ειναι πολλοι αυτοι που επιλεγουν ματς.καλυτερα ομως γιατι οσοι ημασταν γουσταραμε
2.μπηκα στο γηπεδο στο 8ο λεπτο!επι ενα 20λεπτο δεν λειτουργουσε κανενα τουρνικε και οι σεκιουριταδες προκλητικα αρνουνταν να τα ανοιξουν!τελικα μπηκα απο την πορτα αναμεσα στα τουρνικε χωρις κανεις φυσικα να ζητησει το διαρκειας μου.ηταν πολλοι μεσα στο κλουβι με διαρκειας που δεν μπορουσαν να μπουν στο γηπεδο.καποτε πρεπει να σταματησουν να φερονται στοκ κοσμο σαν σε ζωα.γαμω τα τουρνικε
3.μπραβο στον βουλη που παλεψε και αυτο το ματς.αλλη ομαδα θα τα ειχε παρατησει απο καιρο.

ρε κωστα οι σεκοιυριταδες δεν μπορουν να κάνουν τίποτα, όπως ειπε κ ο αλαμανα, πλεον δεν λειτουργεί το κουμπί (απο μέσα) ωστε να σε αφήσουν να περάσεις!  Απορο γιατι περιμένατε ολοι απο την μια πλευρά οταν απο την 4α δεν είχε άτομο!

μπραβο του βουλη αλλα τα πστρακια στο  τελος οταν χάσανε τρέχαν στον διαιτητή να παραπονεθούν?? ΓΙΑΤΙ??

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
όπως είπα και στο Live το χθεσινό παιχνίδι χαιρόσουν να το βλέπεις αρκεί να μην ήσουν ΠΑΟΚ!
μπάλα πάνω κάτω...στημένη άμυνα καλά από εμάς, μια φάση γκολ (κλασσικά...) από τους πεσμένους
Δε θα μιλήσω για τακτική, για μένα ο Σάντος ότι είναι να δώσει το δίνει με το παραπάνω!
με έχει εκνευρίσει αυτή η φλυαρία στο κέντρο...δλδ ρε μάγκες δεν υπάρχει καμία μπαλιά να δοθεί κάπου ...πρέπει να γίνονται όλα με την ψυχή στο στόμα?
Δείτε το γκολ του βούλη...έχει 7 παίκτες μέσα στην περιοχή μας! 7 ρε παιδιά!!!

δε ξέρω τι θα γίνει με τον Μουσλίμοβιτς, όλοι έχουμε θετική γνώμη για αυτόν ΑΛΛΑ η ταμπακιέρα είναι ότι γκολ δε βάζει. Ίσως του περάσαμε μεγάλο φορτίο...ίσως πληρώνουμε λάθη πρώτου γύρου. Τι εννοώ:
ο Μουσλίμοβιτς παίρνει μπάλα με πλάτη...κάνει κοντρόλ τσαρουχιά (η μπάλα πάει κανα 5άρι μέτρα μακρυα και γίνεται διεκδικήσιμη) και του την παίρνουν οι 2 που αλληλοβοηθιούνται και τον μαρκάρουν! Τρώει ξύλο, τον έχουν ψιλιαστεί όλοι και τον μαρκάρουν στη μπάλα...τρίπλα δεν βγάζει και με το που πάει η μπάλα πάνω του οι 2 αμυντικοί πάνω του...θα την πάρουν! απλά. Ίσως πρέπει να αλλάξει λίγο η τακτική του, ή όταν παίρνει πάσες, ή όταν προσπαθεί να 3εμαρκαριστεί..δεν είναι να κάθεται στατικός, δεν το έχει.
Συμπληρωματικά είναι εκνευρισμένος! και έχει εκνευρίσει και εμένα γιατί κάθε 3 λεπτά ζητάει κάτι απο το διαιτητή (ένα διαιτητή που έκανε γαργάρα 2 πένταλτυ μαρς).
Παράδειγμα, στη φάση που ο Αθανασιάδης κρατιέται από πίσω από τη φανέλα, το πιτσιρίκι προσπαθεί να πάρει πλεονέκτημα, να αφεθεί και να τρέξει...ο Μουσλίμοβιτς σε ίδια φάση θα σταμάταγε για φουλ...(το οποίο οκ δε θα το έπερνε δε λέω). Πιστεύω ότι είναι παροδικό και ότι θα βρεί τρόπο να αλλάξει το παιχνίδι του. Το έχουμε ανάγκη

Για το ματς χθες όταν χάνεις 2 τετ α τετ και αναγκάζεται να  ανεβαίνει ο Κοντρέρας με 4 τρίπλες σερί στην αντίπαλη περιοχή και παίζεις με τον τελευταίο της SL...2 πράγματα λές. Τύχη (Ατυχία) ή μαλακία...εγώ θα μείνω στο μαλακία! ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ...ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ! δλδ πως θα γίνει?

ειδικότερα μου άρεσαν οι Σορλάν (θεωρώ ότι πρέπει να τελειώνουμε να κλείσει χτες στην ομάδα), Μπάκα, Λάκης (για αυτό το βοηθητικό ρόλο...είναι οκ), Λίνο μερικώς και προφανώς Μπιζέρα...(αρχοντιά ο κάθικος!)

Θα μείνω λίγο στο διαιτητή! έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε νικήσει και για αυτό δεν τον αρπάξαμε από το λαιμό ΑΛΛΑ αν αυτά τα πέναλτυ γινόταν σε ματς gay - βούλη με το βούλη να προηγήτε 0-1 μέσα στο καραισκάκη θα είχε καταπιεί τη σφυρίχτρα? Κύριοι εξ'αιτίας τέτοιων διαιτησιών ο gay σήμερα έχει κοκκινίσει τις εφημερίδες, έχει γαμηθεί να πανυγηρίζει πέτσινα...και όλοι οι άλλοι κάνουν τα αυτονόητα..,Χ στην τρίπολη, νίκη με τη ψυχή στο στόμα με το βούλη...παίζουν δλδ ποδόσφαιρο! αφήνωντας χώρο για μια κάποια έκπληξη! Να τους χαιρόμαστε του διαιτητές μας...ελπίζω ΜΟΝΟ να μην είναι προοίμιο για το τι θα γίνει στα play off....

ΥΓ...δεν καταλαβαίνω μερικούς! μη βάζετε στο ίδιο καζανι τους πάντες! κριτική θα τρώει η ομάδα όποτε παίζει δσαν τσίρκο, ή όποτε το αποτέλεσμα είναι τραγικό για την ιστορία της ή δε ξέρω εγώ πότε! αν η κριτική συνοδεύεται από άναθρες κραυγές του τύπου "go village" γιατί δε σε γουστάρω, ή δε ξέρω εγώ τι τότε βαράτε...ΑΛΛΑ όταν γίνεται με εύσχημο τρόπο με επιχειρήματα ας αποδεχόμαστε και το διαφορετικό! είναι υγιές ρε μάγκες!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
το χθεσινό ματς μου δημιούργησε διάφορες πονηρές σκέψεις.
καλύτερα όμως να τις κρατήσω για μένα. 
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Diego-4

• Guest
Κρίμα που κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν τη γιορτή...είναι πραγματικά κρίμα..εύχομαι ποτέ να μην ξαναέρθουν χρόνια σαν τα προηγούμενα και αρχίσουμε να αναπολούμε το τώρα,αλλα για κάποιους θα ήταν το καλύτερο μάθημα.
Δεν ξέρω πραγματικά τι θέλουν να δούν κάποιοι και τι άλλο περίμενουν απο μία ομάδα 10 μηνών.Τελικά είναι μαλακία μας που είμαστε 2οι απο τον Σεπτέμβριο και άλλη τόσο μαλακία μας εάν παλέψουμε για το Champions League.
Εάν κάνουμε κανένα λάθος και βγούμε φέτος 2οι και του χρόνου 3οι-4οι τελιώσαμε , κάποιοι θα κρεμάσουν τους πάντες και τα πάντα.Αυτοί είμαστε , κακά τα ψέματα , πρώτοι στα πανυγήρια , πρώτοι  στα λαικά δικαστήρια , πρώτοι και στην αχαριστία.

Υ.Γ. Μάιος 2007 --> Γούμενε φύγε απο τα όνειρα μας , βαρέθηκα να χάνω και υπομονή να κάνω..ΛΕΥΕΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ..ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ

Μάρτιος 2009--> Σάντος τον πούλο , δεν θέλουμε να είμαστε 2οι , θέλουμε να παίζουμε μπαλάρα , να βάζουμε 6 γκόλ και ας είμαστε και 6οι.
« Last Edit: March 23, 2009, 09:50:59 by Diego-4 »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
η ομάδα "κατάφερε" να ανατρέψει το 1-0  και πάλι ευχαριστημένοι δεν είμαστε
για όσους έχουν παίξει μπάλα "κaταλαβενουν" ότι αγώνες χωρίς κίνητρο δεν μπας να λες ότι θέλει ο προπονητής
η παίκτες κάνουν χαβαλέ  aπλό παράδειγμα ότι κάναμε μονο 7 φάουλ
μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Εγώ ένα παράγμα θα σχολιάσω για χθες: στο γήπεδο δεν μπόρεσα να πάω και το παρακολούθησα από την τηλεόραση, και πραγματικά η εικόνα της Τούμπας ήταν για κλάμματα... Από το γυαλί το τραγούδι ακουγόταν μόνο στο πρώτο 20λεπτο και μετά το 2-1. Ντροπή ρε πούστη μου, αν και στα μικρά παιχνίδια είναι έτσι η κερκίδα τι να πω.

Ευτυχώς που δεν κατάφερα τελικά να πάω στο ματς, γιατί είχα πολύ υψηλές προσδοκίες για τον κόσμο και αν ήμουν και μέσα θα έτρωγα πολύ μεγαλύτερη απογοήτευση...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μπορει ο κοσμος να ηταν λιγος μπορει,μπορει,μπορει....

Ειναι μεγαλειο να τρως γκολ στο 36' και ολοι να τραγουδανε '''οπου κ να παιζεις παντα θα σ ακολουθω''......Απιστευτο συναισθημα....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν θα πω τιποτα για το παιχνιδι κερδισαμε τελος....
Αυτο που με πειραξε παρα πολυ ηταν η εικονα της αδειας Τουμπας(το πολυ 11-12χιλιαδες να χε) μετα απο χρονια...
Αυτο ειναι αχαριστια προς την προσπαθεια που κανει η ομαδα ολο το χρονο...
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο ειδικα των Θεσσαλονικεων με το οποιο δεν πανε στο γηπεδο. Αλλος θα πει ελα μωρε με τον Θρασυβουλα παιζουμε.. αλλος θα πει βρεχει και εχει πουτσοκρυο δεν γαμιετε δεν παω...
ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΙΛΑΜΕ... ΠΟΙΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ??
Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 25.000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ.1 Α ρε πουτανα ζωη να μην εχουμε γεννηθει Θεσσαλονικη....

Υ.Γ.2 Και ελεγα να μην παρω το μινι διαρκειας των πλει οφ για οικονομικους λογους... που τα πουλαω αυτα τα παραμυθια ρε.. ουτε ο ιδιος δεν το πιστευα... :)
ΧΩΡΙΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!

GeorgT

• Guest
Εγω του χρόνου θέλω διαρκείας μόνο για τα μικρά ματς, ΓΊΝΕΤΑΙ??

kp-83

• Guest
Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και αυτό μετράει!!!Όσο τώρα για τα σχόλια σας ότι δεν ήμασταν καλοί στατικοί κτλ τα ακούω βερεσέ και εξωπραγματικά.....Όλοι επηρεάζεστε από το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ!!!!Αφού λοιπόν η ομάδα θέλετε να παίζει επιθετικά και με 2 φορ και να δημιουργεί αυτό έκανε....Είχαμε 4 τετ α τετ ανεπανάληπτα με Ίβιτς, Μούσλι, Κοντρέρας και Μπακαγιόκο όπου δεν πετύχαμε 4 εύκολα γκολάκια για να λέμε περί ομαδάρας και μπαλάρας κτλ.....Επίσεις είχαμε άλλες 3 μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιές των Χούτου, Ίβιτς και Μούσλι τις οποίες η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ ή τις εξουδετέρωσε το τέρμα του βούλη!!!!Είχαμε και την σέντρα σουτ του Λίνο όπου την τελευταία στιγμή το τέρμα έδιωξε(αν έμπαινε θα ήταν γκολάρα φοβερή τεχνική και φάλτσο!!!!)!!!!!Είχαμε και άλλες 2-3 ψιλό ευκαιρίες με Λάκη και Βιερίνια......Από την άλλη ο βούλης μας έκανε 2 ευκαιρίες το γκολ και μια κεφαλιά και κάτι σουτ στα περιστέρια.Αυτή είναι η εικόνα του αγώνα.Αν φέρναμε χ όλοι θα κράζαμε και θα την πέφταμε στον Σάντος παρά το ότι κάναμε 10 κλασικές ευκαιρίες και 2 γκολ....Άρα καλά κάνει κοιτάει την ουσία και όχι το θέαμα!!!!
Από εκεί και πέρα τάσσομαι υπέρ του Ζαγοράκη και Βρύζα που λένε ότι θέλουμε νίκες βαθμούς να μαστε ψηλά στην βαθμολογία και όχι μπάλαρα να μάστε 5-6.
Από αυτά τα παιχνίδια πρέπει μόνο να κρατάμε τους 3 βαθμούς και τίποτε άλλο!!!
Συνεχίζουμε με σοβαρότητα έχουμε 3 δύσκολα ματς που πρέπει να κερδίσουμε για να μπούμε στα πλει οφ με τους ίδιους βαθμούς με βάζελο και χανούμι!!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
για να καταλάβω υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που είπε ότι χθες παίξαμε χάλια ή τι στον κώλο κάναμε ή ωραία κερδίσαμε επειδή είμασταν κωλόφαρδοι?
δεν είδα καμιά τέτοια άποψη!
το προφανές είπαν οι περισσότεροι! παίξαμε καλά (εμένα μου αρέσαμε) και προχωρήσαμε ένα βήμα παρακάτω και κάποιοι μίλησαν ποδοσφαιρικά!
τόπικ για ποδόσφαιρο είναι...όχι για ευχολόγια και ευχαριστήρια

και γενικά Diego-4 γιατί εκφέρεις τη λέξη αχαριστία απλόχερα...κατηγόρησε κανείς κανένα? (πλην του Baron σε άλλο topic ο οποίος το δήλωσε ευθέως ότι δε γουστάρει Σάντος, διαφωνώ μαζί του αλλά ο άνθρωπος έχει άλλη άποψη! να τον σκοτώσουμε?).

δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αναφέρουμε τις πέτρινες εποχές με τους κλέφτες συγκριτικά με το ότι κερδίσαμε τον ΠΕΣΜΕΝΟ...

εντάξει ρε μάγκες! μπάλα παίζουμε! δεν θα κάτσω εκ των υστέρων να βρω δικαιολογητικά για μια εμφάνιση εξυψώνοντας άλλα πράγματα πέρα από τα ποδοσφαιρικά!

δεν μίλησε κανείς για εξυγίανση, βήματα μπρός πίσω πλάι, έξοδα έσοδα σκατούλες και δε ξέρω εγώ τι άλλο!
ΜΠΑΛΑ είδαμε και ΜΠΑΛΑ σχολιάσαμε! είναι εκνευριστικό (για μένα) να παίζω με τον πεσμένο και να χάνω 2-3 τετ α τετ, είναι εκνευριστικό επίσης μετά να πρέπει να απολογούμαι γιατί είδα μπάλα (τον ΠΑΟΚ μας) και δε διάβασα και τα άπαντα της ιστορίας μας για να αναλύσω μια εμφάνιση!!! ΜΠΑΛΑ είδαμε μάγκες...και αυτό κρίναμε! όχι το που έιμασταν το που πάμε και το τι θα γίνει όταν ο Κρόνος πάει στον Ερμή...μην τρελλαθούμε!

είμαστε 2οι, παίξαμε ένα χορταστικό ματς (και τα χαμένα είναι στο παιχνίδι!!! και για αυτά γουστάρεις να βλέπεις μπάλα! συναίσθημα  προσφέρουν και αυτά), έχουμε δει ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΥΣ παίκτες στην ΤΟΥΜΠΑ να κάνουν ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, και στο παρατσάκ κερδίσαμε τους πεσμένους (άξια αν μη τι άλλο!)...ΑΥΤΟ και τίποτα άλλο συνοδευτικό για αχαριστίες και ερινύες!
ΜΠΑΛΑ παίξαμε! και κρίναμε την απόδοση! Έχουμε την πολυτέλεια της νίκης! και εκ του ασφαλούς λέμε την άποψη μας! για ενδεχόμενη ήττα χθες είναι αυτονόητο ότι δεν θα ΣΒΗΣΕΙ κανείς το τι έκανε η ομάδα 10 μήνες! ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ με κλειστό στόμα.

αλλα ρε diego-4 αχαριστία ο ΛΑΟΣ απέναντι στον Σάντος? γιατί? ίσα ίσα! Αλλά μην είμαστε και εμείς αχάριστοι απέναντι στο ΛΑΟ...είναι ντροπή! ο καθένας βοηθά όπως μπορεί! τεσπά...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=καταρχας θα σταθω στο γεγονος οτι μετα απο πολυ καιρο ειδα ενα παιχνιδι superleague που πραγματι το χαρηκα καθως η μπαλα πηγαινε πανω-κατω.
2=η ΠΑΟΚΑΡΑ μας χτες εκανε ξανα μια παληκαρισια νικη.μονο αδιαφορη δε μπηκε στο γηπεδο!!να υπενθυμισω οτι πριν το πρωτο γκολ του βουλη ειχαμε ηδη χασει τ αχαστα και μαλιστα στα πρωτα 20 λεπτα.ελα που ομως η μπαλα ειναι μεγαλη πορνη και δεχεσαι γκολ απο το πουθενα...βγαινουμε στο β ημιχρονο ισοφαριζουμε αμεσως και εκει που περιμενες να πεις μαλλον η ομαδα θα ηρεμησει λιγο και μετα θα κανει προσπαθεια και για το δευτερο γκολ,ξεκιναμε επιθεσεις κατα κυματα.ασκησαμε τρελη πιεση.αρα η αποδοση της ομαδας κινηθηκε σε καλα επιπεδα.
3=παρολο που θεωρω το θρασυβουλο μεγαλο μπουρδελο κυριως γιατι προκειται για ενα εντελως ανυπαρκτο σωματειο,οφειλω να του δωσω συγχαρητηρια γιατι επαιξε ωραια,ανοιχτα και κυριως δεν το εκανε μονο μ εμας αλλα με πολλους.
4=τελος,θελω να πω για τη διαιτησια.σιγουρα οι περισσοτεροι θα εκπλαγουν κ θα διαφωνησουν,αλλα εγω χτες ειδα για πρωτη φορα ενα διαιτητη ο οποιος δεν εδινε φαουλ με το παραμικρο και ετσι βοηθησε στο να δουμε ενα ωραιο ματς.το μονο λαθος που κανει ειναι οτι δε βλεπει πεναλτυ στο χερι του αμυντικου του θρασυβουλου.πεναλτυ πανω στο λινο δεν υπαρχει,πιστευω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

apaoki13

• Guest
@ rabbitweed

Ας μην την πούμε αχαριστεία κι ας σταθούμε στο άλλο το πιο σωστό που έγραψε ο Diego.

Κρίμα που κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν τη γιορτή...είναι πραγματικά κρίμα..

Κάποιοι συνοπαδοί μας ηδονίζονται με τη μουρμούρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Βλέπαμε χθες τη μπάλα στο σύνδεσμο και αρχίσαν πάλι να μουρμουράνε κάποιοι για το πως παίζει η ομάδα, γιατί δεν σκοράρει ο ένας, γιατί δεν κατέβασε 8 επιθετικούς ο Σάντος, γιατί, γιατί, γιατί.

Και κλείνω με το ακόμη πιο σωστό που έγραψε ο Diego...

Εάν κάνουμε κανένα λάθος και βγούμε φέτος 2οι και του χρόνου 3οι-4οι τελιώσαμε , κάποιοι θα κρεμάσουν τους πάντες και τα πάντα.Αυτοί είμαστε , κακά τα ψέματα , πρώτοι στα πανυγήρια , πρώτοι  στα λαικά δικαστήρια , πρώτοι και στην αχαριστία.

Είναι θλιβερή πρόβλεψη αλλά αν το χρόνου δεν έχουμε αντίστοιχη πορεία το γαμήσαμε το πάρτι. Ο Βρίζας θα γίνει το λαμόγιο που παίρνει μίζες, ο Ζαγοράκης το αρχιλαμόγιο που θέλει το γήπεδο και ο Σάντος ο άχρηστος που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την υπέρβαση.

GeorgT

• Guest
Στην αθλ. κυριακη το παρουσίασαν λες κ πιεστήκαμε στο 1ο ημίχρονο απο τον βουλη. Τον ιδιο αγώνα ειδα, δε μπορώ να καταλάβω! Εγω ειδα να τους πιέζουμε κ κατα διαστηματα να τους έχουμε μονότερμα, απλα τους κάτσανε 2 αντεπιθέσεις κ βάλανε τη μια! Αν είχαμε κ καθαρό μυαλο στα τελειώματα θα τους σκίζαμε!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Το παραξενο θα ηταν στην αθηναικη κυριακη να μην το παρουσιαζαν ετσι...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Παράθεση
Εάν κάνουμε κανένα λάθος και βγούμε φέτος 2οι και του χρόνου 3οι-4οι τελιώσαμε , κάποιοι θα κρεμάσουν τους πάντες και τα πάντα.Αυτοί είμαστε , κακά τα ψέματα , πρώτοι στα πανυγήρια , πρώτοι  στα λαικά δικαστήρια , πρώτοι και στην αχαριστία.

Είναι θλιβερή πρόβλεψη αλλά αν το χρόνου δεν έχουμε αντίστοιχη πορεία το γαμήσαμε το πάρτι. Ο Βρίζας θα γίνει το λαμόγιο που παίρνει μίζες, ο Ζαγοράκης το αρχιλαμόγιο που θέλει το γήπεδο και ο Σάντος ο άχρηστος που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την υπέρβαση.

αυτό δεν θα μπορούσε να ερμηνευτεί και σαν αχαριστία? γιατί ρε παιδιά δε δίνουμε λίγο credit στον κόσμο!
γιατί πρέπει οί ίδιοι να πολωνόμαστε?
δλδ δεν καταλαβαίνω! γιατί να λέμε υπάρχουν αυτοί που μουρμουράνε και αυτοί που μουρμουράνε με αυτούς που μουρμουράνε!

άντε να το πω αλλιώς εμένα μου αρέσει να βλέπω ΠΑΟΚ τίποτα άλλο...και να μουρμουράω γιατί ο Μουσλίμοβιτς έχασε το σουτ, και να πανηγυρίχω στην αμέσως επόμενη φάση που τούβλαρε τον τερματοφύλακα και του έβαλε το γκολ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ! θα υπάρχουν και αυτοί που απλά θα "μουρμουράνε" για το ποδόσφαιρο! ρε σεις υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει γιατί ο Σάντος έπαιξε έτσι ή γιατί έπαιξε γιουβέτσι! υπάρχουν και αυτοί που μιλάνε για ΜΠΑΛΑ με όσες γνώσεις (ελάχιστες προσωπικά) μπορεί να έχουν! Μην κατακρίνουμε συνέχεια κάθε σχόλιο με μοναδικό κριτήριο αυτό της μιζέριας ή της αχαριστίας! είναι επίσης αχάριστο και μίζερο αν το κάνουμε εμείς...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Είναι μαθηματικά σίγουρο οτι σε περίπτωση 3ης θέσης στα πλευ οφ ο Σάντος θα φύγει νύχτα. Είναι απλά μαθηματικά.

Εδώ θεωρούμε οτι ο λαός έχει κάνει την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπομονή και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στήριξη επειδή έκανε το εξωπραγματικό!!! να κρατήσει έναν προπονητή πάνω απο 1 χρόνο στην ομάδα. Στηρίζει ο κόσμος τι ακριβώς δλδ. Μιλάμε για μια περσινή ομάδα ανοργάνωτη απο την εκτέλεση στημένου μέχρι και στο πλάγιο κρυβόντουσαν και τώρα έχεις μια ομάδα που τουλάχιστον ξέρει να οργανωθεί κάπως. Μου φτάνει να βγάζει 6 ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο και ας μπαίνει η μία. Αλλά να να βρίσκεται όσο πιο πολλές φορές γίνεται σε πλεονεκτική θέση. ΗΜΑΡΤΟΝ πια