όπως είπα και στο Live το χθεσινό παιχνίδι χαιρόσουν να το βλέπεις αρκεί να μην ήσουν ΠΑΟΚ!
μπάλα πάνω κάτω...στημένη άμυνα καλά από εμάς, μια φάση γκολ (κλασσικά...) από τους πεσμένους
Δε θα μιλήσω για τακτική, για μένα ο Σάντος ότι είναι να δώσει το δίνει με το παραπάνω!
με έχει εκνευρίσει αυτή η φλυαρία στο κέντρο...δλδ ρε μάγκες δεν υπάρχει καμία μπαλιά να δοθεί κάπου ...πρέπει να γίνονται όλα με την ψυχή στο στόμα?
Δείτε το γκολ του βούλη...έχει 7 παίκτες μέσα στην περιοχή μας! 7 ρε παιδιά!!!
δε ξέρω τι θα γίνει με τον Μουσλίμοβιτς, όλοι έχουμε θετική γνώμη για αυτόν ΑΛΛΑ η ταμπακιέρα είναι ότι γκολ δε βάζει. Ίσως του περάσαμε μεγάλο φορτίο...ίσως πληρώνουμε λάθη πρώτου γύρου. Τι εννοώ:
ο Μουσλίμοβιτς παίρνει μπάλα με πλάτη...κάνει κοντρόλ τσαρουχιά (η μπάλα πάει κανα 5άρι μέτρα μακρυα και γίνεται διεκδικήσιμη) και του την παίρνουν οι 2 που αλληλοβοηθιούνται και τον μαρκάρουν! Τρώει ξύλο, τον έχουν ψιλιαστεί όλοι και τον μαρκάρουν στη μπάλα...τρίπλα δεν βγάζει και με το που πάει η μπάλα πάνω του οι 2 αμυντικοί πάνω του...θα την πάρουν! απλά. Ίσως πρέπει να αλλάξει λίγο η τακτική του, ή όταν παίρνει πάσες, ή όταν προσπαθεί να 3εμαρκαριστεί..δεν είναι να κάθεται στατικός, δεν το έχει.
Συμπληρωματικά είναι εκνευρισμένος! και έχει εκνευρίσει και εμένα γιατί κάθε 3 λεπτά ζητάει κάτι απο το διαιτητή (ένα διαιτητή που έκανε γαργάρα 2 πένταλτυ μαρς).
Παράδειγμα, στη φάση που ο Αθανασιάδης κρατιέται από πίσω από τη φανέλα, το πιτσιρίκι προσπαθεί να πάρει πλεονέκτημα, να αφεθεί και να τρέξει...ο Μουσλίμοβιτς σε ίδια φάση θα σταμάταγε για φουλ...(το οποίο οκ δε θα το έπερνε δε λέω). Πιστεύω ότι είναι παροδικό και ότι θα βρεί τρόπο να αλλάξει το παιχνίδι του. Το έχουμε ανάγκη
Για το ματς χθες όταν χάνεις 2 τετ α τετ και αναγκάζεται να ανεβαίνει ο Κοντρέρας με 4 τρίπλες σερί στην αντίπαλη περιοχή και παίζεις με τον τελευταίο της SL...2 πράγματα λές. Τύχη (Ατυχία) ή μαλακία...εγώ θα μείνω στο μαλακία! ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ...ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ! δλδ πως θα γίνει?
ειδικότερα μου άρεσαν οι Σορλάν (θεωρώ ότι πρέπει να τελειώνουμε να κλείσει χτες στην ομάδα), Μπάκα, Λάκης (για αυτό το βοηθητικό ρόλο...είναι οκ), Λίνο μερικώς και προφανώς Μπιζέρα...(αρχοντιά ο κάθικος!)
Θα μείνω λίγο στο διαιτητή! έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε νικήσει και για αυτό δεν τον αρπάξαμε από το λαιμό ΑΛΛΑ αν αυτά τα πέναλτυ γινόταν σε ματς gay - βούλη με το βούλη να προηγήτε 0-1 μέσα στο καραισκάκη θα είχε καταπιεί τη σφυρίχτρα? Κύριοι εξ'αιτίας τέτοιων διαιτησιών ο gay σήμερα έχει κοκκινίσει τις εφημερίδες, έχει γαμηθεί να πανυγηρίζει πέτσινα...και όλοι οι άλλοι κάνουν τα αυτονόητα..,Χ στην τρίπολη, νίκη με τη ψυχή στο στόμα με το βούλη...παίζουν δλδ ποδόσφαιρο! αφήνωντας χώρο για μια κάποια έκπληξη! Να τους χαιρόμαστε του διαιτητές μας...ελπίζω ΜΟΝΟ να μην είναι προοίμιο για το τι θα γίνει στα play off....
ΥΓ...δεν καταλαβαίνω μερικούς! μη βάζετε στο ίδιο καζανι τους πάντες! κριτική θα τρώει η ομάδα όποτε παίζει δσαν τσίρκο, ή όποτε το αποτέλεσμα είναι τραγικό για την ιστορία της ή δε ξέρω εγώ πότε! αν η κριτική συνοδεύεται από άναθρες κραυγές του τύπου "go village" γιατί δε σε γουστάρω, ή δε ξέρω εγώ τι τότε βαράτε...ΑΛΛΑ όταν γίνεται με εύσχημο τρόπο με επιχειρήματα ας αποδεχόμαστε και το διαφορετικό! είναι υγιές ρε μάγκες!