Όταν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες δεν νομίζω να γίνεται να μιλάει κάποιος για τακτική, απλά σου συμβαίνει τότε, ούτε με προπόνηση λύνεται αυτό, είναι καθαρά θέμα παίχτη, και σήμερα έκαναν το ίδιο πράγμα 3 παίχτες, μπάκα, μούσλι που είναι και οι πρώτοι σκόρερ, και ο ίβιτς. Δεν νομίζω πως γίνεται να πεις και πολλά, αλλά όταν βγάζεις 3 τετ α τετ σημαίνει πως δουλεύει η ομάδα, γιατί βγάλαμε 3 τετ α τετ με πολύ καλές πάσες και συνεργασίες άρα δεν θεωρώ πως ήμασταν κακοί.
Ο Μουσλίμοβιτς σήμερα είχε άλλο ρόλο, ούτε εγώ ξέρω πόσες φορές ανέβαινε και έπαιρνε την μπάλα σχεδόν στο κέντρο και προσπαθούσε να κάνει και αυτός την πάσα και μετά να είναι μέσα στην περιοχή, επίσης έτρεχε και στα πλάγια για αυτό διαφωνώ στο ότι ήταν αδιάφορος το αντίθετο μάλιστα, επειδή δεν πέτυχε γκολ, δείτε πως έπαιξε σήμερα... Και φυσικά δεν το λέω αυτό για να δικαιολογήσω την όλη κατάσταση γιατί είναι αλήθεια πως έχει να σκοράρει αρκετό καιρό, μακάρι να το κάνει στα play off που θα είναι και πιο σημαντικά!
Όσον αφορά τον Μπάκα, ότι και να έχει προηγηθεί δεν γίνεται να μην αναγνωρίσεις την αξία του και την πολύτιμη βοήθεια που έχει προσφέρει, προσπαθεί και το παλεύει, και από ότι δείχνει έχει αφήσει πίσω του τα όλα σκηνικά. Πάντως δεν ξέρω αν βοήθησε και η τακτική του Σάντος να τον αφήσει μερικούς αγώνες εκτός αποστολής ώστε να βάλει μυαλό, τελικά αυτό βγήκε σε καλό. Ας τον αφήσει πάλι 3 αγώνες έξω σαν λιοντάρι στο κλουβί και να τον ξαμολήσει στα play off

Μικρή η προσεύλευση του κόσμου, αλλά εγώ την δικαολογώ όχι από την άποψη καιρού κτλ, αλλά αν κάποιοι από επαρχία με διαρκείας δεν ήρθαν ώστε να γλιτώσουν τα έξοδα του ταξιδιού με σκοπό να αγοράσουν τα μινι διαρκείας των play off τότε καλώς έπραξαν, και το συνιστώ σε όσους "δεν βγαίνουν" να αφήσουν το ματς με τις Σέρρες και να έρθουν φορτσάτοι για τα play off!
Για τα τουρνικέ, θετικό το ότι έγινε, εγώ μπήκα χαλαρά περίπου 20 λεπτά πριν το ματς, αλλά η πραγματική δοκιμασία θα είναι στα play off, είδωμεν...