Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - θρασύβουλος 2 - 1 Κυριακή 22/03/2009 ώρα 20:00 novasports  (Read 3820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
http://www.sport24.gr/html/ent/610/ent.281610.asp

Oι δρόμοι του Θρασύβουλου με τον Σάκη Τσιώλη χώρισαν οριστικά την Τρίτη καθώς ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν για την ομάδα της Φυλής.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
ΠΑΟΚ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σταθόπουλος Γ. ΣΔΠ Αχαίας

ΒΟΗΘΟΣ Σταματόγλου Ι. ΣΔΠ Καβάλας

ΒΟΗΘΟΣ Γκάγκας Δ. ΣΔΠ Λάρισας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουκλομένος Θ. ΣΔΠ Λάρισας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Σπυρόπουλος Ι. ΣΔΠ Φθιώτιδας

http://www.sport24.gr/html/ent/621/ent.281621.asp

northeagle_4

• Guest
οι παικτες του βουλη εχουν κινητρο επαγγελματικο ,να βρουνε συμβολαιο στην πρωτη κατηγορια και να ανταμοιβονται αναλογα.Δεν θα ερθουν για τουρισμο,για αυτο συγκεντρωση,σοβαροτητα και μαχητικοτητα για 96 λεπτα και βαλε.
 Ολα τα παιχνιδια φετος για μας ειναι πολεμος,δεν μας χαριζεται τπτ και αυτο πρπει να το καταλουμε ολοι.
 απο αποψη κερκιδας δε το ματς αυτο θα ειναι οαση μετα τις κακες κερκιδες τελευταια.

Offline blue_eyes

• Βασικός
πρωτη φορα το 2009 εχεις δικιο νορθ   :nianiania:

οι δικοι μας δεν πρεπει να υποτιμησουν τον βουλακο με τιποτα

Offline maria-mtb

• Βασικός
συμπληρωστε στον τιτλο οτι το δεινει το ns 3

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Γαμήστε τον πούστη τον θρασύβουλο.Αντε καί την κυριακή πρώτα Ο Θεός θα είμαστε στο Ναό.Πάμε να τούς ρίξουμε 3 γκολάκια χαλαρά να τλειώνουμε.

GeorgT

• Guest
ετοιμαστητε για δύσκολες καιρικές συνθήκες (3 βαθους + χιονόνερο), ιδιαίτερα όσοι έρθουν απο επαρχία καλο δρόμο για αύριο! Βάλανε κ ολα τα ματς μια ώρα πιο μετά  :14:

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
αύριο πρέπει ένα συνθημα να δωνεί την ΤΟΥΜΠΑ.

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ
ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ελπίζω να μην είμαστε εμείς και μεις!!!! όλοι στο γήπεδο είτε χιονίζει είτε βρέχει είτε έχει κρύο!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline elront

• Αποστολή
  • **
κανενα link για το ματς υπαρχει?
paok giati etsi!!!!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Κι όσα αδέρφια έρθουν από ανατολική Μακεδονία κ Θράκη να πάρουν κ σπρέυ μαζί τους να ξεβρωμίσουν το δρόμο
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ξερει κανεις γιατι αποκλειστηκε απο τη αποστολη ο Δαρλας ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
ελπίζω να μην είμαστε εμείς και μεις!!!! όλοι στο γήπεδο είτε χιονίζει είτε βρέχει είτε έχει κρύο!!!

Μην με παρεξηγήσετε αλλά εγώ ψιλο-ελπίζω να είμαστε εμείς και εμείς, θέλω επιτέλους μια κερκίδα της προκοπής με τους συνοπαδούς μου και όχι λίγους πυρσούς στην αρχή και ύστερα να'χαμε να λέγαμε...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

rounos

• Guest
Δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαστε "εμεις και εμεις".Αλλωστε σε ποιο ματς ειμασταν λιγοι φετος? Παραδεχομαι παντως οτι αυτου του ειδους τα παιχνιδια,ειναι καθαρα "οπαδικα".Και να γραψω και το κουλο,οτι τα ευχαριστιεμαι πολυ παραπανω απο τα ντερμπι.Χιονια,βροχη ΤΡΕΛΑ και Π.Α.Ο.Κ.....ομορφα πραγματα  ;D

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Και να γραψω και το κουλο,οτι τα ευχαριστιεμαι πολυ παραπανω απο τα ντερμπι.

πιο κουλο ρε ρουνος..ετσι ειναι. πολλοι τα ευχαριστιομαστε παραπανω...

MiXaLiS G4

• Guest
Άυριο όλοι στον ΝΑΟ....είτε βρέχει είτε χιονίζει..ΠΑΟΚ ΣΕ ΛΕΩ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
επίσης θέλω να πω ότι σήμερα θα κάνει μάλλον την πρώτη του εμφάνιση ο δεύτερός μας τερματοφύλακας ο γλύκος ο οποίος είναι και νεαρός!!! Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται στην πρώτη στραβή που θα κάνει -αν κάνει- είτε είναι έξοδος, είτε είναι άσχημη απόκρουση , είτε ακόμα και γκάφα να είναι που θα μας στοιχίσει ένα γκολ να αρχίσουμε να μουρμουράμε και να λέμε διάφορα. Θα πρέπει να στηρίζουμε οποιονδήποτε φοράει την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος είτε αυτός λέγεται μουσλίμοβτς είτε λέγεται γλύκος . Επίσης πρέπει να ξέρουμε ότι με την μουρμούρα και την γκρίνια κάνουμε κακό γιατί καταλαβαίνει ο παίκτης ότι δεν στηρίζεται ενω αν τον εμψυχώσεις και νιώσει την στήριξη και από συμπαίκτες και από κόσμο δίνει το 101% των δυνάμεων και των δυνατοτήτων του!!!! Κατα τ' άλλα θα το δαγκώσουμε σήμερα και είναι ευκαιρία να χοροπηδάμε για 90 λεπτά για να ζεσταθούμε :thumbok: :thumbok:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

PAOK_VOLOS

• Guest
Δεν έχω καλό προαίσθημα για τον Γλύκο...Ελπίζω να τα παει καλα.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Σήμερα έχει ένα ματς, αύριο έχει αγώνα!
ΑΡχίΔια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
περιμενω σημερα νικη με πολλα γκολ και κυριως με καλη εμφανιση.θελω επιδειξη δυναμης απεναντι σ ενα μπουρδελο σωματειο που εχει το θρασος να παιζει ποδοσφαιρο,που εχει το θρασος να διαθετει γηπεδο σ οτι μπουρδελοκατασταση κι αν ειναι αυτο!!!
καλη επιτυχια στο γλυκο για το ντεμπουτο του και ολοι κοντα στην ομαδα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!