Author Topic: EMERGENCY Ο Mydoom, ο ηλεκτρονικός ιός  (Read 218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ksts

• Guest
EMERGENCY Ο Mydoom, ο ηλεκτρονικός ιός
« on: January 30, 2004, 15:32:54 »
Magkes prosoxi:exw lavei tis teleftaies
meres 2-3 e-mails apo vazelous
sigkekrimena apo paothyra13@yahoo.com
kai sarris13@aol.com
me minimata twn 31 Kb pou periexoune enan
kainourio io.
Prosoxi giati oi xamoures einai poli xwmenes me
to internet.          
« Last Edit: January 30, 2004, 20:34:27 by chris »

DoctorBalendar

• Guest
EMERGENCY
« Reply #1 on: January 30, 2004, 15:34:53 »
Einai geniko problima. Oute kan na anoiksete to attachment, eidika AN einai i B morfi tou MyDoom...

ksts

• Guest
EMERGENCY
« Reply #2 on: January 30, 2004, 15:42:18 »
ontws,twra to diavasa apo eleftherotipia:

Mydoom.B: Το «σκουλήκι» που «τρώει» υπολογιστές

ΕΛΣΙΝΚΙ

Ο Mydoom, ο ηλεκτρονικός ιός που χαρακτηρίστηκε ο φοβερότερος όλων των εποχών, κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο που μόλις κέρδισε από μια νέα εκδοχή του, τον Mydoom.B.

Ο Mydoom ο νεότερος μπορεί να μολύνει έναν υπολογιστή με την ανάγνωση και μόνο του ηλεκτρονικού μηνύματος που τον περιέχει, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο αδελφό του, που ενεργοποιείται με το άνοιγμα ενός συνημμένου στο μήνυμα αρχείου. Οπως επισημαίνουν ειδικοί της φινλανδικής εταιρείας πληροφορικής ασφάλειας Secure-F, ο νέος ιός διαδίδεται ήδη αρκετά γρήγορα και σύντομα θα φτάσει τις επιδόσεις του προηγούμενου. Ο Mydoom.B, που εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, κυκλοφορούσε στο Διαδίκτυο από τη Δευτέρα και μέσα σε 36 ώρες κατάφερε να μειώσει την ταχύτητα του δικτύου και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μολύνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια μηνύματα σε όλο τον κόσμο.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: EMERGENCY Ο Mydoom, ο ηλεκτρονικός ιός
« Reply #3 on: August 26, 2007, 11:00:16 »
na sas pw, expert twn pc, peire mou kanena kalo k free programma anti-virus na katevasw.

GeorgT

• Guest
« Reply #4 on: August 26, 2007, 11:34:04 »
na sas pw, expert twn pc, peire mou kanena kalo k free programma anti-virus na katevasw.

Εγώ εχω το avast εδω κ ενα χρόνο κ τα πάει μια χαρά μέχρι στιγμής, ένταξή δεν ειναι ακριβώς free, αλλα το 4.7 που εχω κ γω,
το βρίσκεις εύκολα μαζί με το κλειδί πακέτο. Βολεύει κ πάρα πολυ σε παλιούς υπολογ. γιατι δεν τρώει κ πολυ μνήμη.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: August 26, 2007, 12:18:29 »
Τι φλωριές είναι αυτές ρε?..Τι άλλη ομάδα θα ήταν τα πουστράκια..Μπορεί να ήταν οι ίδιοι που πάλευαν πέρσι με τα άδεια αυτοκίνητά μας έξω από το ΟΑΚΑ..ΑΔΕΡΦΕΣ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ