Author Topic: αελ-ΠΑΟΚ 0 -0 Σάββατο 14/3/09 ώρα 16:45 Αlpha  (Read 5161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: αελ-ΠΑΟΚ 0 -0 Σάββατο 14/3/09 ώρα 16:45 Αlpha
« Reply #140 on: March 16, 2009, 12:31:27 »
Εν τω μεταξύ το πήρατε γραμμή το πανί τους που έγραφε "Τούμπα" στο πέταλο των φιλοξενούμενων;  :smack: :cwm14: :tikitaka:

Μετά το σκληροπυρηνικό και μάχιμο σύνδεσμο του άρεως, έχουμε πλέον την ατυχία να έχουμε και monsters Τούμπας εδώ στα μέρη μας... Σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην ίδια μας τη γειτονιά! 

Προσωπικά φοβάμαι τα χειρότερα, μετά την Αθήνα, το Βόλο και την Ελασσόνα σειρά παίρνουμε εμείς της Θεσσαλονίκης... :lol:

...άμα είσαι βλάχος...

H Τούμπα είναι συνοικία και όχι χωριό στα περίχωρα του cheesetown. Οι λαρσαίοι με επιβεβαίωσαν πλήρως. Βανάρετέ με, βάλτε με σπυριά, βγάλτε με κάρτες, εγω θα το πω, για να τελειώνει η παραμύθα κ όχι γιατί το εννοώ :
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ

ΥΓ Τελικά φταίνε οι Βολιώτες αδερφοί μας που σε εκείνη την ανεπανάληπτη εκδρομή των 4.000 μέσα στη στάνη σας την χρονιά που πέσατε στη φυσική σας κατηγορία, άκουσαν τα παρακαλετά κ δεν έσπασαν τα κικλιδώματα να μην μείνει κανείς σας.....Ζώα κωλόβλαχοι αχάριστοι

Καλα κανεις και υπενθυμιζεις καποια πραγματα γιατι ξεχνιουνται, αλλα δεν αξιζει να ασχολεισαι τοσο ρε club, αξια τους δινεις.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #141 on: March 16, 2009, 12:44:25 »
Vorius, έχεις δίκαιο, αλλά ψέμα στο ψέμα περνάνε μίσος κ φανατισμό ντεμεκ. Οι λαρσαιοι ΚΑΠΟΤΕ ήταν αξιέπαινοι κ είχανε κ καλή ομάδα για καμια 3ετία. ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι εχθρός κ ακόμα πιο τραγικά ανακάλυψαν οτι μπορεί να το παλεύουν εναντίον μας κιόλας. Κ κυριότερα, δεν ξέρουν ούτε ιστορία γιατί λεοφορείο στα Τέμπη οι συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ για να υποστηρίξουν αγώνα άλλης ομάδας δεν έβγαλαν ποτέ. Ούτε ποτέ θυμάμαι παίκτη του ΠΑΟΚ στο Ναό να τραβάει τα μαλιά του επειδή σκόραρε κατά λάθος την χρονιά που προσπαθούσαμε να τους σώσουμε. Τέσπα, όντως αρκετά ασχοληθήκαμε με πουθενά, έχουμε πουθενά εντός Σαλονίκης, τώρα αποκτήσαμε κ εκτός, τι να πεις

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #142 on: March 16, 2009, 12:53:06 »
εγω παντως που εβλεπα την κερκιδα τους, εκανα μια παρατηρηση κ νομιζω εκει εξηγειται κ το φαινομενο με το πανι που μας ψαχνουν κ τα συνθηματα τους: ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΟ !   :extralaugh:
και εχουν κ φανατικους οπαδους:

vesuv

• Guest
« Reply #143 on: March 16, 2009, 13:14:33 »
χχχχχχχχχχχχχχχχχ

guest4

• Guest
« Reply #144 on: March 16, 2009, 13:51:37 »
Κάποτε γνώρισα έναν ηλικιωμένο (και αρκετά καλλιεργημένο) Λευκαδίτη, ο οποίος μου είπε
το εξής:

Οι Θεσσαλοί έχουν μια χαρακτηριστική αντίληψη για το τί είναι δίκαιο:
"Το δίκαιο είναι αυτό που με συμφέρει"

Καταλοιπο της συνύπαρξης τους με τους Τούρκους στον κάμπο, μου είπε.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #145 on: March 16, 2009, 14:18:33 »
Καλλιεργημένο?Σε βιολογική καλλιέργια?

Πατρινό καρναβάλι για πάντα...

*Τον καψατε στην πατρα τον καρνάβαλο?Γιατί εχουν μείνει κατάλοιπα στο φορουμ...
« Last Edit: March 16, 2009, 14:27:46 by PAOK_VOLOS »

trelos sporos

• Guest
« Reply #146 on: March 16, 2009, 14:29:35 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #147 on: March 16, 2009, 15:40:31 »
Εν τω μεταξύ το πήρατε γραμμή το πανί τους που έγραφε "Τούμπα" στο πέταλο των φιλοξενούμενων;  :smack: :cwm14: :tikitaka:

Μετά το σκληροπυρηνικό και μάχιμο σύνδεσμο του άρεως, έχουμε πλέον την ατυχία να έχουμε και monsters Τούμπας εδώ στα μέρη μας... Σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην ίδια μας τη γειτονιά! 

Προσωπικά φοβάμαι τα χειρότερα, μετά την Αθήνα, το Βόλο και την Ελασσόνα σειρά παίρνουμε εμείς της Θεσσαλονίκης... :lol:

...άμα είσαι βλάχος...

H Τούμπα είναι συνοικία και όχι χωριό στα περίχωρα του cheesetown. Οι λαρσαίοι με επιβεβαίωσαν πλήρως. Βανάρετέ με, βάλτε με σπυριά, βγάλτε με κάρτες, εγω θα το πω, για να τελειώνει η παραμύθα κ όχι γιατί το εννοώ :
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ

ΥΓ Τελικά φταίνε οι Βολιώτες αδερφοί μας που σε εκείνη την ανεπανάληπτη εκδρομή των 4.000 μέσα στη στάνη σας την χρονιά που πέσατε στη φυσική σας κατηγορία, άκουσαν τα παρακαλετά κ δεν έσπασαν τα κικλιδώματα να μην μείνει κανείς σας.....Ζώα κωλόβλαχοι αχάριστοι

Αδερφε club συμφωνω σε ολα σχεδον μαζι σου... αλλα αυτο το για καθε καροτιδα μια κροτιδα τι το θελες?
Δεν ειναι πραγματα που μας εκφραζουν αυτα ενα ατυχες συμβαν ηταν που ευχομαι να μην ξαναγινει σε γηπεδο οχι μονο στην Ελλαδα αλλα πουθενα.. ειναι κριμα να πηγαινεις να βλεπεις την ομαδα σου στο γηπεδο και να σε γυρνανε πισω σε φερετρο...

Υ.Γ. Α ρε πουτανα Νικη Βολου.. τελευταια αγωνιστικη ακουσες τα παρακαλητα των βλαχων και καθησες και εχασες για να μεινουν γ εθνικη... ριξτους στο περιφερειακο εκει να δουμε αν θα ξανασηκωναν κεφαλι οι κουφαλες... τωρα μου την ειδαν οι γαμαω και δερνω... εχει ο καιρος γυρισματα.. συντομα θα επιστρεψετε στην φυσικη σας θεση.. και τοτε ξαφνικα θα γεμισει η πολη με κοκκινους-πρασινους-κιτρινους.. που θα δηλωνουν την αελ σαν δευτερη αγαπη τους...ουστ ρε..
Για αυτος σας ποναει ο ΠΑΟΚ...γιατι τα ΠΑΟΚΙΑ ειναι οι μονοι που μειναν και δεν αλλαξοπιστησαν οταν ολοι οι κωλοτουμπες που υποστηριζαν το ποκ σε μια νυχτα γιναν monsterades...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #148 on: March 16, 2009, 15:52:05 »
για να τελειώνει η παραμύθα κ όχι γιατί το εννοώ :

Σαφώς κ δεν το εννοώ αδερφέ, το γραψα απ την αρχή  ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #149 on: March 16, 2009, 17:31:57 »
Μπορει να μου πει καποιος τι ηταν αυτο το "πουδρες" απο το πρωτο παιχνιδι της Τουμπας? Μου ειπαν 2 Λαρισαιοι μια ιστορια σχετικη με Βρυζα, Ζαγορακη κλπ, οτι εγινε επισοδειο στα αποδυτηρια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #150 on: March 16, 2009, 18:35:58 »
εγω για σεκιουριτα ακουσα στα αποδυτηρια
επειδη μπηκαν τα τυρια φορτσατα και ελεγαν διαφορα τους ειπε κοιταξτε να δειτε, εδω μεσα θα ειστε πουδρες.
Δηλαδη κυριες, πως να στο πω, οχι και πολλα πολλα δηλαδη.
(υπαρχει και δευτερη αποψη που λεει για μετα τη ληξη του αγωνα επειδη κλωτσησαν κατι στα αποδυτηρια)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #151 on: March 16, 2009, 23:48:56 »
Χα! Εμενα μου ειπαν οτι ο Βρυζας παρουσια Ζαγορακη ειπε οταν μουρμουριζανε για διαιτησια " σκαστε, εδω ειναι Τουμπα. Θα σας γαμαμε. Θα βαζετε πουδρα και θα σας γαμαμε". Και αυτο τους μεταφερθηκε απο διοικητικο της Λαρισας. (θα μαθω απο πιον ακριβως)
Αυτος ηταν ο λογος που μας φερθηκανε ετσι χθες!
Οταν τους ειπα οτι αποκλειεεται Βρυζας, Ζαγορακης να εκαναν τετοιο σκηνικο, αφου ειναι τζεντλεμεν μου ειπαν ναι μεν αλλα...ποσο ...πουστης ειναι ο Ζαγορακης που κανει ΣΥΝΕΧΕΙΑ δηλωσεις εναντιον ....Πηλαδακη...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

guest4

• Guest
« Reply #152 on: March 17, 2009, 12:40:22 »
Καλλιεργημένο?Σε βιολογική καλλιέργια?

Πατρινό καρναβάλι για πάντα...

*Τον καψατε στην πατρα τον καρνάβαλο?Γιατί εχουν μείνει κατάλοιπα στο φορουμ...

1. δεν είμαι από πατρα (αν και λιγη σημασια εχει)
2. εγραψα τι είπε
3. χαλάρωσε

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #153 on: March 17, 2009, 15:34:50 »
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=20983&catid=77

Υ.Γ.: Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που φέτος κάνει πραγματική αγωνιστική υπέρβαση. Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έχει πάρει συνιστούν επίτευγμα σε σχέση με το «βάθος» και την προσωπικότητα του ρόστερ του. Ενα επίτευγμα που θα εξελιχθεί σε θρίαμβο αν μέσω των πλέι οφ κατακτήσει τελικά τη δεύτερη θέση. Προχθές, στη Λάρισα, ήταν εντυπωσιακή η ομοιογένεια και η οργάνωσή του, αν αναλογιστούμε και τη μαζική απουσία βασικών παικτών του. Εκεί φαίνονται οι ομάδες με την αληθινή σημασία της λέξης: στη διατήρηση του αγωνιστικού επιπέδου και της ταυτότητάς τους ακόμα και όταν εμφανίζεται στο τερέν μια ενδεκάδα που παίζει για πρώτη φορά μαζί.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #154 on: March 17, 2009, 16:03:53 »
http://paokland.blogspot.com/2009/03/0-0.html

Δέστε σχόλιο που μας έγραψε το τυρί το ελληνόπουλο ρε παιδιά!!!!

Πολύ αέρα πήραν όλοι...