Author Topic: http://paokland.blogspot.com/ ******** the black blog  (Read 3409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: http://paokland.blogspot.com/ ******** the black blog
« Reply #60 on: September 16, 2009, 01:31:09 »
Από την Τρούμπα στην Τούμπα.

Η Τρούμπα, αποτέλεσε για δεκαετίες το κέντρο ενός σκοτεινού κόσμου, όπου πρωταγωνιστές ήταν γυναίκες του αγοραίου έρωτα, προστάτες, ναυτικοί και γενικότερα το περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας.
Άνθρωποι που σύχναζαν στα καμπαρέ θυμούνται το κλίμα που επικρατούσε κατά την έλευση του 6ου Αμερικάνικου στόλου. Ο στόλος για τους εργαζόμενους στην Τρούμπα, ήταν «γιορτή».
Για τους Πειραιώτες όμως, οι Αμερικάνοι ναύτες ήταν ανεπιθύμητοι καθώς δυσκολεύονταν να ξεχωρίσουν τα σπίτια από τους οίκους ανοχής.!!!!!!!!
Όπως λένε πολλές μαρτυρίες, αναγκάζονταν να κρεμάσουν στις πόρτες τους επιγραφές με την ένδειξη «εδώ κατοικεί οικογένεια», για να αποφύγουν τις δυσάρεστες παρεξηγήσεις.

Για πολλές κοπέλες η δουλειά στα καμπαρέ είχε αίσιο τέλος, αφού εκεί γνώρισαν τους μετέπειτα συζύγους τους. Για κάποιες όμως, δεν υπήρξε επιστροφή.

Αυτές οι κοπέλες και οι απόγονοι όλων των ηρωικών μορφών της Τρούμπας θα είναι την Κυριακή κοντά μας.
Σας περιμένουμε, μας λείψατε.........

http://paokland.blogspot.com/2009/09/11.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #61 on: September 24, 2009, 17:19:40 »
Αν είναι έτσι ας μιζεριάσουμε όλοι μαζί, αγκαλιά...

Δεν μπορεί να το χωρέσει το μικρό μου μυαλουδάκι αυτό που ακούω από χτες το βράδυ από διάφορους συνΠΑΟΚτσήδες. Αφού δεν παίξαμε καλά δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για την σφαγή!! Μπορεί να έπαιξα την χειρότερη μπάλα που έχουμε δει ποτέ, ότι θέλετε... έπαιξα όμως καλύτερα από τον πανιώνιο, έβαλα ένα γκολ και έπρεπε να νικήσω.
Δεν με ενδιαφέρει η απόδοση της ομάδας, ειδικά με τέτοια πίεση και ψυχολογικό βάρος που έχει.
Φέτος δώσαμε 8 παιχνίδια και κερδίσαμε τα 2, ας μου πει κάποιος ποιος ήταν καλύτερος από εμάς, ας μου πει αν ήμασταν τυχεροί ή άτυχοι, ας μου πει αν παίξαμε ένα παιχνίδι χωρίς σημαντικότατες απουσίες.
Όλα αυτά τα γράφω γιατί δεν αντέχω άλλο το ισοπέδωμα που γίνεται στον ΠΑΟΚ.
Τα στραβά και τα λάθη που γίνανε όλοι μας τα είπαμε. Ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια είναι επίσης γνωστό, αλλά ως εδώ.
Δεν είναι δυνατόν να σφάζεται η ομάδα και εγώ να ζητάω να δω καλή μπάλα και μετά να φωνάξω. Δεν είναι δυνατόν να ακούω να φτιάξουμε ομάδα για να κερδίζει και τους διαιτητές. Δηλαδή στην σφαγή της Τσέλσι πέρσι στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα οι Άγγλοι δεν φώναξαν, τι είπαν του χρόνου θα κάνουμε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές; Ντρογκμπά δεν κυνηγούσε τον διαιτητή;
Αυτά μόνο εδώ λέγονται φοβούμενοι να μην μας πουν μίζερους και κομπλεξικούς. Βρε ας πούνε ότι θέλουν, από την στιγμή που δεν μπορώ να αποφύγω τον βιασμό που δέχομαι τόσα χρόνια θα φωνάξω, θα πω το δίκιο μου, θα προστατέψω εγώ την ομάδα μου με όποιο τρόπο μπορώ.
Για να το κλείσω το θεματάκι τα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα τα βλέπουμε και δεν αποπροσανατολιζόμαστε από πουθενά. Αν όμως τα κοπρόσκυλα με έπαιζαν καλύτερα τα προβλήματα θα ήταν λιγότερα και θα λύνονταν ποιο εύκολα.

Ακόμη και χτες άφησα κάποιες αιχμές για την μη προστασία από τα κοράκια στην διοίκηση.
Ένα πρόβλημα που φαίνεται πως ποτέ δεν θα βρεθεί η λύση του.
Για να τα καταφέρεις μ' αυτούς εκεί κάτω πρέπει να είσαι τα ίδια σκατά και ευτυχώς ο Ζαγοράκης δεν είναι. Είναι καθαρός και κρυστάλλινος. Είναι αυτό που θέλουμε. Ας μας σφάζουν όσο θέλουν και όπως θέλουν, άλλωστε μ' αυτό τον τρόπο μεγάλωσα εγώ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φωνάζουμε αν βλέπουμε τέτοια κρούσματα και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αξίζει τον σεβασμό όλων και θα αντιμετωπίζεται λίγο καλύτερα. Όχι ότι θα κερδίζουμε τους διαιτητές και άλλες τέτοιες παπαριές απλά δεν θα σε αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι όπως χτες θα σε σφάζουν με τρόπο ρε παιδί μου.

Ένα ευχαριστώ στον Βασίλη Γκαγκάτση για το μεγάλο καλό που έκανε στον ΠΑΟΚ, το μοναδικό άλλωστε, να φύγει από την ομάδα.

Κλείνοντας να κάνω μια ερώτηση, αγαπάτε την ομάδα όταν νικάει στις χαρές και στα εύκολα, στα πανηγύρια, στηρίζεται τον ΠΑΟΚ και την μοναδική έντιμη διοίκηση που είχαμε μόνο στα θετικά της και όταν γίνονται λάθη έρχεται στραβή τα γκρεμίζουμε όλα;
Στήριξη στα δύσκολα, ας σκάσουμε όλοι για το καλό της ομάδας, εκτός αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό και το μόνο που θέλετε είναι να λέτε στην παρέα σας τα έλεγα εγώ, δικαιώθηκα.
Αν είναι έτσι ας μιζεριάσουμε όλοι μαζί, αγκαλιά...

υγ πέρσι κατάλαβαν ότι η συσπείρωση που έχουμε είναι πρωτοφανείς και με όπλο αυτήν οδηγούμαστε στην κορυφή και με την πρώτη ευκαιρία μας χτυπάνε για να μας διαλύσουν. Ας μην τους δώσουμε την χαρά να καταστρέψουμε έστω και αυτά τα μικρά αλλά σημαντικά βηματάκια που κάναμε προς την αναγέννηση της ομάδας.
http://paokland.blogspot.com/2009/09/blog-post_9434.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #62 on: November 16, 2009, 23:13:53 »
Άλλη μία ριζοσπαστική πρόταση από το blog!

Έτσι και αλλιώς ότι έχουμε ριζοσπαστικές προτάσεις στον χώρο του αθλητισμού είναι γνωστό(μην γελάτε ρε!!)!!
Εδώ εμείς τολμάμε και δεν φοβόμαστε να γράψουμε αυτό που πιστεύουμε, γιατί πάνω απ' όλα θέλουμε το καλό του αθλητισμού.

Η πρόταση της ημέρας από το blog είναι να σταματήσουν οι αγώνες μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του άρη σε όλα τα αθλήματα και φυσικά σε όλες τις ηλικίες.
Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να γίνονται αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, το ξεβράκωμα του άρη.
Έχει καταντήσει κουραστικό.
Σκοτώνεται το άθλημα(όλα δηλαδή), αν δεν υπάρχει η αγωνία, το στρες για την νίκη, το άγνωστο για το αποτέλεσμα.
Δεν γίνετε άλλο!!

Αφορμή για το post ήταν άλλο ένα ξεβράκωμα του άρη.
Ας δούμε το ρεπορτάζ...

Η ομάδα Κάτω των 17 ετών του ΠΑΟΚ νίκησε χθες στο εξ αναβολής τοπικό ντέρμπι τον Άρη με 3-0, μένοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς (δεύτερη είναι η Ξάνθη με 6 βαθμούς λιγότερους).

Ο Κώστας Παναγιωτούδης με σουτ στο 14 άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τους Βασίλη Παπαδόπουλο με κεφαλιά (56) και Πέτρο Μπολόση με σουτ (62).

Οι συνθέσεις:

Άρης: Διούδης, Καραζαρείφης, Καρέντζος (39 Βραχνός), Μαστροδήμος, Δαλκίδης, Αντωνιάδης (78 Κοτσάμπασης), Δημητρακόπουλος (62 Ντάμτζης), Μπαγκής, Παλιάτσος (62 Ρένια), Πρίφτης (81 Βασβάνης), Βελλίνης. Κρίμα ρε παιδιά!!! Μαζί σας είμαι, καταλαβαίνω τον πόνο σας...
ΠΑΟΚ: Ταχματζίδης, Κωνσταντινίδης Δ., Δερμιτζόγλου (65 Κρινίτσας), Λαμπάκης, Κομνηνάκης, Τσανδάρης, Πόποβιτς (56 Μπολόσης), Νικολαϊδης (83 Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος, Πέλκας (70 Τονουσίδης), Παναγιωτούδης (73 Κωνσταντινίδης Π.)

Ας το δούνε οι υπεύθυνοι, γιατί είναι κρίμα κάθε λίγο να είναι στεναχωρημένοι συνάνθρωποι μας.

http://paokland.blogspot.com/2009/11/blog_16.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #63 on: March 15, 2010, 23:14:56 »
ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.......

Είσαι πρόεδρος του μεγαλύτερου ιδεολογικού, πολιτικού και κοινωνικού κινήματος του Ελληνισμού...Αντιπροσωπεύεις τα όνειρα και τα πιστεύω ενός λαού που από τον ξεριζωμό του και μετά αυτό που έχει μάθει είναι να τα βάζει με όλους και με όλα...κράτος, αστυνομία,Π.Ο.Κ.,σφαγές, αποφάσεις, απαγορεύσεις,χούντες...Που έχει πληρώσει με αίμα και με την ελευθερία του την προστασία και την εξάπλωση του κινήματος στα πέρατα του κόσμου. Ένας στρατός που
συσπειρώθηκε γύρω από εσένα Θόδωρε και τους συνεργάτες σου και περιμένει ένα σου νεύμα για να τους πάρει όλους και να τους σηκώσει...Που ανέχτηκε φέτος διαιτητικά όργια, μεθοδευμένες απαγορεύσεις μετακινήσεων ΜΟΝΟ για αυτόν, εμπαιγμό της πολιτείας για τα χρέη...Που προστάτευσε το γήπεδο καταπίνοντας προκλήσεις από αντιπάλους και διαιτητές..Και όλα αυτά επειδή τα ζήτησες εσύ...Και στο κρισιμότερο παιχνίδι της πρόσφατης ιστορίας της την στέλνεις σαν πρόβατο στη σφαγή γνωρίζοντας το τι ακολουθήσει δηλώνοντας εβδομάδες τώρα ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ... Και ρωτάω εγώ

Χαμηλά τη μπάλα απέναντι στην αστυνομία που δηλώνει αδυναμία να μεταφέρει ασφαλή την αποστολή της ομάδας μου δύο τετράγωνα την ώρα που για τη μεταφορά του Σπάθα ενεργοποιούνται 150 αστυνομικοί 2 κλούβες και 7 περιπολικά ενώ πέρσι για την αποστολή του γαύρου κινητοποιήθηκε ο στρατός;

Χαμηλά τη μπάλα απέναντι στο παιδάκι που από πέρσι όπου σε βρει σε πηδάει και δεν έχεις τελειώσει παιχνίδι με 11;

Χαμηλά τη μπάλα απέναντι σε αυτούς που σε δώσανε υποσχέσεις για τα χρέη, δεν τους ονοματίζεις και ως δια μαγείας παραμονές του αγώνα σε εμφανίζουν ακριβώς πόσα χρωστάς;

Χαμηλά τη μπάλα απέναντι στους οπαδούς - security τους οποίους διαφημίζουμε και στα matrix της Τούμπας;

Δεν έχω την απαίτηση από εσένα να γίνεις σαν τους άλλους τους βρωμιάρηδες...Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε βεβήλωση της Ιστορίας της ομάδας που αγαπάμε....Θέλω όμως να καταλάβεις πλέον ότι τους χαμηλούς τόνους το εκλαμβάνουν σαν αδυναμία.. Ας πάμε και μια φορά και να δώσουμε ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΨΗΛΑ. Όφειλες πρώτα στον εαυτό σου, στους παίχτες και στον προπονητή να το κάνεις πριν τα χτεσινά....Κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ

υ.γ. Η ρουφιάνα η ζωή σκουλήκι κύκλους κάνει

http://paokland.blogspot.com/2010/03/blog-post_7714.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #64 on: June 16, 2010, 16:49:06 »
Επιτέλους, μέρος δεύτερο. Ένας ακόμη λεκές στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Θα τον συνηθίσουμε και αυτόν.

Ότι γράφετε σε αυτό το Blog και έχει την δική μου υπογραφή στο τέλος της ανάρτησης αντιπροσωπεύει την δική μου και μόνο άποψη. Έτσι λοιπόν όπως είναι ευνόητο και γι αυτά που γράφω τώρα, ισχύει τα ίδιο. Την εισαγωγή την έκανα για να αποφύγω σχόλια και τοποθετήσεις αναγνωστών που θα αρχίσουν με σχόλια, εσείς και εμείς κτλ, όποιος θέλει να γράψει κάτι θα σχολιάσει την δική μου άποψη και θα γράψει την δική του. Εγώ και Εσύ και όχι εσείς κ εμείς.

ΠΟΤΕ δεν αμφισβήτησα την ποδοσφαιρική αξία του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
ΠΟΤΕ δεν έγραψα για την ποδοσφαιρική αξία του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όσοι είχαν αντίθετη άποψη με την δική μου για την επιστροφή του, το πρώτο που έγραφαν ήταν πως είναι καλός παίκτης, ένας παίκτης που τον χρειάζεται η ομάδα και κατέληγαν πάντα στο ότι πει ο Ζαγοράκης και στο χιλιοφορεμένο, ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Άσχετα με την δική μου τοποθέτηση.
Ας κλείσω αυτά τα θέματα.
Το αγωνιστικό, ο επαγγελματίας Δ.Σαλπιγγίδης είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει την ομάδα γιατί είναι ένας παίκτης που δεν υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. Και θέλετε ν ακούσετε και το καλύτερο; Ναι η ομάδα ανεβαίνει ένα επίπεδο με την προσθήκη του!
Να κλείσω και το δεύτερο επιχείρημα που διαβάζω.
Όποιος συμμετέχει σ αυτό το blog από καιρό πιστεύω ότι θα έχει καταλάβει, έστω και στο ελάχιστο, πως ΠΑΝΤΑ γράφω και τα καλά και τ άσχημα της διοίκησης του Θ.Ζαγοράκη αλλά και σε όλα τα μέτωπα του ΠΑΟΚ. Ότι χτυπάει άσχημα στ αφτιά μου θα το κατακρίνω και ότι βρίσκω θετικό θα το αποθεώνω. ΟΛΑ τα σχολιάζω από την δική μου οπτική γωνία. Σωστή-λάθος, δεν έχει σημασία, είναι απλά η γνώμη μου.
Το ΠΑΟΚ πάνω από όλα δεν σημαίνει λευκή επιταγή σε κανέναν και δεν σημαίνει κανείς πάνω από τον ΠΑΟΚ. Άσε που άρχισε να μου γυρνάει το μυαλό αυτή η χρησιμοποίηση του παντού, άσε που γενικά είναι κλεμμένο και αυτό που ίσχυε τόσα χρόνια ήταν το ΠΑΟΚ=Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Η αντίθεση μου στην επιστροφή του συγκεκριμένου επαγγελματία ποδοσφαιριστή στέκεται μόνο στο ηθικό κομμάτι της υπόθεσης.
Δυστυχώς ο πολύς κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό. Δεν τον κατηγορώ, εκείνες τις εποχές μπορεί να έκανε κάτι άλλο, μπορεί να ήταν μακριά. Πως θα μπορούσε και να είναι κοντά όταν τον ΠΑΟΚ του έπιναν το αίμα τα τρωκτικά που είχαν πέσει επάνω του. Κάποιοι όμως ήταν στην Τούμπα και τότε και ένας από αυτούς είμαι κ εγώ.
Η αντίθεση μου και η στάση μου απέναντι στην επιστροφή του Δ.Σ. είναι σθεναρή γιατί η όλη ιστορία είναι προσωπικά μου βιώματα, τα έζησα από κοντά, πέρασα 2 καλοκαίρια στους δρόμους, στους αγώνες για να ζούμε όλοι μας τώρα την σημερινή κατάσταση.
Ναι αποθεώνω τον εαυτό μου γιατί εγώ ξέρω τι πέρασα τότε για το καλό του ΠΑΟΚ, για να υπάρχουν σήμερα χιλιάδες κόσμου να λένε ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
Διευκρίνηση, δεν βγάζω απ έξω τα υπόλοιπα αδέρφια που αγωνίστηκαν αλλά το είπα, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου.
Και 2η διευκρίνηση, δεν θα ξαναγράψω ξανά το ιστορικό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και προδότη ΠΑΟΚτση, όποιος θέλει να δει ας ανατρέξει σε παλιότερα ποστ. Ούτε θα ασχοληθώ με τις παπαριές που γράφονται και λέγονται για εκείνη την εποχή. Η ιστορία έγραψε και δεν ξαναγράφει. Ότι και να ακούσω, ότι και να πει ο αμετανόητος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Δημήτρη μου σαν καλός ηθοποιός που είσαι μπορεί να έχεις πείσει όλον τον κόσμο, φυσικά με την βοήθεια της ΠΑΕ και των αυλοκολάκων, αλλά εμένα που τα έχουμε πει πολλές φορές δεν.....και το ξέρεις.

Όταν έφαγα μόλις λίγα χρόνια πριν όλα τα σκατά για να έχουμε σήμερα τον Θόδωρο Ζαγοράκη για πρόεδρο, ποτέ δεν περίμενα ότι αυτός, δεν θα έβαζε τον αγώνα μου για να ελευθερωθεί η ιδεολογία μου, τα ιδανικά μου, οι αξίες μου από τα τρωκτικά και να ξαναβρώ την χαμένη μου υπερηφάνεια, κάτω από το αγωνιστικό και μόνο θέμα. Δεν το περίμενα και μάλιστα είχε πει ένα χρόνο πριν ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα. Δεν περίμενα ότι την ιδέα ΠΑΟΚ θα την έβλεπε μόνο σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θόδωρε, αυτή είναι η διαφορά μας, εσύ βλέπεις μία ΠΑΕ, εγώ μία ιδέα, ένα όνειρο.
Υπάρχει μία τρομακτική διαφορά στον τρόπο σκέψης. εμένα δεν με ενδιαφέρει ένα αποτέλεσμα καλύτερο, μία Κυριακή ευχάριστη ή ακόμη και ένα πρωτάθλημα, που είναι όνειρο ζωής. βάζω άλλα πράγματα πάνω απ αυτά. Εγώ είμαι οπαδός και ο Θόδωρος πρόεδρος. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για να διαχειριστεί τα έσοδα της ομάδας και μ αυτά να την ενισχύσει. Αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι η αγωνιστική πρόοδος της επαγγελματικής ομάδας δίχως να σκεφτεί τι σημαίνει ΠΑΟΚ, όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση του, αλλά διαφωνώ γιατί με ξεφτιλίζει σαν οπαδό. Ναι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε ένα σκαλοπάτι στο αγωνιστικό, στο ηθικό όμως έπεσε άλλο ένα, ίσως και περισσότερα.

Θόδωρε μπορεί να τα καταφέρεις, να πάρουμε πρωταθλήματα, ότι άλλο ονειρευόμαστε αλλά εγώ θα βλέπω πάντα ένα ακόμη λεκέ στο σώμα του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς βλέπουμε διαφορετικά αυτά τα τέσσερα γράμματα. Και ίσως ήρθε η ώρα να σε δούμε και σένα διαφορετικά γιατί το πιο χαζό απ όλα είναι ο πούστικος τρόπος όλης της υπόθεσης.

Δημήτρη, για μένα θα είσαι πάντα ένας λεκές και τίποτα άλλο. Ότι και να κάνεις το παρελθόν σου δεν διαγράφεται. Η ιστορία έγραψε, δεκανίκι του γούμενου. Εύχομαι να είσαι γερός, να προσφέρεις για τα λεφτά που θα πάρεις στον ΠΑΟΚ, γιατί έτσι και αλλιώς είναι μεγάλη οικονομική θυσία για την ΠΑΕ ο ερχομός σου, να γίνεις αρχηγός και αργότερα πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Δεν έχει σημασία αν μείνεις για πάντα ή κάποτε θα φύγεις, ο λεκές θα μείνει. Άνθρωποι σαν εσένα μας αξίζουν.

Δεν κρατώ κακία σε κανέναν, είμαι σίγουρος πως ο Ζαγοράκης ότι κάνει το κάνει για να ενισχύσει την ΠΑΕ, απλά εγώ βλέπω ότι είναι λάθος ο δρόμος γιατί αγγίζουμε την κόκκινη γραμμή της ιδέας ΠΑΟΚ! Κρατάω μία πίκρα για την ξεφτίλα που μας πρόσφερε, απλόχερα.
Από τον δ.σ. δεν κρατάω κακία που γυρνάει, γιατί αυτός μπορεί να είχε τους λόγους του για να γυρίσει στην Θεσ/νικη αλλά δεν φταίει αυτός που γυρνάει, άλλοι του κάνουν συμβόλαιο. Άλλωστε άκουσε πολλά και τώρα οι ευθύνες(οι δικές του έχουν καταγραφεί) δεν είναι δικές του. Για μένα πρώην φίλε δ.σ. δεν υπάρχεις από την μέρα που έφυγες από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου.
Δεν κρατάω κακία από τον κόσμο που έκραξε, λασπολόγησε για τα μάτια ενός προδότη τ αδέρφια του, δεν πειράζει, αδέρφια είστε και ας βλέπετε με τα μάτια σας έναν άλλο ΠΑΟΚ.

Κάποιοι υποστηρίζουν την ομάδα ΠΑΟΚ
κάποιοι την ιδέα ΠΑΟΚ!

Μπορεί αρκετοί να μην καταλαβαίνετε αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι σκέφτομαι, έτσι μεγάλωσα και αυτόν τον ΠΑΟΚ έχω στην ψυχή μου.Η πλάκα αδέρφια είναι ότι μάλλον εγώ δεν σας καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω που πήγαν όλοι αυτοί,οι 30 χιλιάδες που μέχρι πέρσι έκραζαν σε κάθε εμφάνιση του τον δ.σ.; Παραδέχεστε ότι τόσα χρόνια τον κράζατε άδικα; Τότε μία συγνώμη δεν είναι κακό να του ζητήσετε.
Δεν ξέρω ακόμη ποια θα είναι η στάση μου, αποχή;; Στο φινάλε όμως, βουλινός, μπατατούδης και γουμενοπαγώνης από το γήπεδο δεν με έδιωξαν, θα με διώξει ένας λεκές? Το μόνο σίγουρο και σ αυτό πατάει ο καθένας, ότι τον ΠΑΟΚ τον βλέπω σαν ιδέα, τρόπος ζωής, ιδανικά, αξίες, αντίσταση, αλησμόνητες πατρίδες, χαμένες ψυχές και κακό σε όλα τα προηγούμενα δεν μπορώ να κάνω, μόνο να το υπηρετώ μπορώ όπως κάνω από το 1984.

Το θέμα για μένα έχει κλείσει και δεν πρόκειται να ξανατοποθετηθώ ότι ψέμα και να ακουστεί. Η μηχανή στήριξης έκανε την δουλειά της με τέλειο τρόπο υπό της ευλογίες της ΠΑΕ. Έχω κουραστεί ν ασχολούμαι με λεκέδες. Πάντως έχουμε πολλούς σαν ομάδα τόσα χρόνια και το πήγαινε-έλα δεν θα σταματήσει ποτέ. Είναι καθημερινότητά μας.

Ήταν μία ήττα της οπαδικής κουλτούρας μας(ποιας;;) αλλά ο οπαδός του ΠΑΟΚ φταίει γι αυτό, εμείς φταίμε για όλα, εμείς το επιτρέψαμε, μας αρέσει να ξεχνάμε και να καταπίνουμε ότι μας πλασάρουν...
θα το καταπιώ κ εγώ; όχι....

Απλά θα ζήσω μ ένα λεκέ περισσότερο στην καρδιά μου...και θα προσπαθήσω να είναι αόρατος στα μάτια μου, κάτι δύσκολο. Πάντως στο γήπεδο ότι γουστάρει κανείς, φωνάζει.

Μια φορά προδότης
Μια ζωή προδότης.

Προτείνω στην ΠΑΕ να μεριμνήσει να αποσυρθούν όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν, που ΟΛΗ η Τούμπα βρίζει αυτό το αθώο παιδί καθώς είχε παραπλανηθεί από τα τόσα ψέματα που είχαν ακουστεί.

Όσο για τις στημένες συνεντεύξεις που ακούσαμε από τον ηθοποιό σήμερα ήταν απόλυτο φυσιολογικό να είναι έτσι γιατί αυτά τα άτομα ήταν που στήριξαν όλο τον μηχανισμό στήριξης για την ολοκλήρωση της ντροπής, για να ζήσουμε σήμερα μια μαύρη μέρα.
Τι ακούσαμε; μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαψέμαμπλαμλπαψέμαμπλαμπλαψ έμαμπλαμπλα........
και ψεύτης!
Αυτά τα είχαμε ξανακούσει και πριν έξη μήνες και τα ο σ.φ. Νεαπόλεως είχε απαντήσει ως εξής:

Όλα τα καλά παραμύθια τελειώνουν με τον δράκο στο τέλος.

"Ποτέ δεν πήρα χρήματα του κόσμου"...Τα 300.000 ευρό στα έδωσε ο γούμενος και δεν το ξέρουμε?Ή μήπως στα δώσανε ΠΑΟΚτσηδες επιφανείς και μη και αφού τελικά πληρώθηκες την προσφυγή,γιατί δεν την απεσυρες?Για να μείνεις την επομένη ελεύθερος Δημητρακη. Αλήθεια δεν είναι ότι στις αρχές Αυγούστου πληρωθηκες την πρώτη δόση της καινούριας χρονιάς,τελευταία μέρα από την διαχείριση του κ.Ορφανου με χρήματα και του συνδέσμου (15.000 ευρό) από την συναυλία που κάναμε γιατί αλλιώς έμενες ελεύθερος και διοίκηση δεν υπήρχε για να σε πληρώσει?
"Το μόνο που δεν με ενδιέφερε ήταν ο Γούμενος"...
Πως γίνετε αυτό όταν..
α) Δηλώσεις στην ΕΤ3 μετά από ειρηνκιή διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Γουμενου (τι δουλειά έχουν αυτοί και καταστρέφουν την οικογενειακή γαλήνη του προέδρου). Αυτοί, ποιοι? Αυτοί που σκίστηκαν, παρατήσανε τις δουλειές και τις οικογενειές τους για να πληρωθείς και να εχεις καλύτερο περιβάλλον εργασίας σαν επαγγελματίας.
β) Η χειρονομία στον αγώνα με την Ξάνθη, το γνωστό (ΣΣΣ) στη Θυρα 4 και η αφιέρωση στον πρόεδρο σου στα επίσημα.
γ) Εμείς δεν ήμασταν που ξέραμε για την πρόταση που είχες και σου υποσχεθήκαμε ότι τον Γενάρη να πας οπου θες με τις ευχές μας, αλλά όχι τώρα,γιατί τώρα γίνεσαι σωσίβιο του Γουμενου? Τελικά μήπως τα 970.000 ευρό που λείπουν από το ταμείο της ΠΑΕ απο την μεταγραφή σου ήταν δεκανίκι για τον Γούμενο? Οι δανεικοί Τοργκελε, Τσιγκας, Χαραλαμπιδης, πληρώθηκαν από τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναικό για να ξέρουμε ποιος ήταν ο κερδισμένος από την μεταγραφή σου .Ο ΠΑΟΚ ή ο Γούμενος. Γιατί μέχρι πέρσι πληρώναμε σαν ΠΑΟΚ τα ανταλλάγματα της μεταγραφής σου με υπέρογκα ποσά. Τελικά σε ενδιέφερε ο Γούμενος και όχι ο ΠΑΟΚ.
"Μου είπαν οτι θα με απαγάγουν"...
Εσύ ο ίδιος δεν είπες σε γνωστό δημοσιογράφο στο Μάντσεστερ που ήσουν οτι σε πουλάει και δεν θες να πας και έβαλες τα παιδιά να τρέχουν μες τη νύχτα κάνοντας 500 χλμ. για να σε προλάβουν στο "Βενιζέλος" και εσύ έφυγες σαν το κλέφτη με τον μάνατζερ σου τον κ. Αγγελή απο την πίσω πόρτα για να μην τους δεις στα μάτια, αφού άλλα είχες υποσχεθεί τηλεφωνικά?
."Δεν ζήτησα την μπάλα στο πέναλτι"...
Ρε συ εμείς σε άλλο γήπεδο είμασταν? Πες καλύτερα κάτι άλλο. Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν τα προηγούμενα, το είδαν live στην T.V.
6."Στον τοπο σου δεν αγιαζεις"...
Ο προδότης ποτέ δεν ειναι αποδεκτός πουθενά και για να γνωρίζεις κάτι, τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς.
7."Δεν φανταζόμουν ότι θα ειπωθούν τόσα ψέματα"...
Δόξα τω θεώ, καθρέφτες υπάρχουν και σίγουρα έχεις και σπίτι σου.
8."Δεν μετάνιωσα για τίποτα"...Γιατί να μετανιώσεις, επαγγελματίας είσαι, παχυλά αμειβόμενος. Στον πολυμετοχικό είσαι. Μακριά από μας ευτυχώς είσαι και μακριά να παραμείνεις γιατί εδώ είσαι ανεπιθύμητος.

ΥΓ.1 Μακριά οι ψεύτες απο τον ΠΑΟΚ. Οι εποχές αλλάξανε.
ΥΓ.2 Ότι κακό έκανες και προσπαθείς να κάνεις στον ΠΑΟΚ, να γυρίσουν όλα πάνω σου.
ΥΓ.3 Τα λεφτά δεν φέρνουν τελικά την ευτυχία Δημητράκη.

Τα 3 τελευταία υστερόγραφα περιμένω να δω αν ισχύουν ή θα κάνουν κ εκεί την κωλοτούμπα τους.
Περιμένω όπως περιμένω και τους "persona non grata".

Ζαγοράκης προς ψεύτη: υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις αλλά θα τις λύσουμε και αυτές!!!
Πως; Θα κάνετε και άλλες προσλήψεις στην ΠΑΕ;

11/8/2004.......16/6/2010.... Μαύρες μέρες στην ιστορία της ιδέας του ΠΑΟΚ.

o ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, αδέρφια

Γιατί στο φινάλε για μία αξιοπρέπεια ζούμε....

*ας πουλήσουμε κανέναν παίκτη τώρα για να πληρώσουμε τον ακριβοπληρωμένο, ηθοποιό, ψεύτη και προδότη, έτσι Θόδωρε; Με την ευκαιρία να καλύψουμε και τις τρύπες της προηγούμενης χρονιάς.

*Για το οικονομικό άνοιγμα θα μάθουμε τίποτα;

http://paokland.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html

*Καλά να πάθουμε, εδώ για τον Γκαγκάτση δεν είπε σχεδόν κανείς τίποτα....