Author Topic: Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή 27/2/2009 στο παλατάκι ώρα 18:00  (Read 1220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μου καναν εντύπωση οι ώριμες παρεμβάσεις των απλών ανθρώπων-μετόχων της ΠΑΕ.

Ουτε μαλακίες, ούτε τίποτα. Βγήκαν πέντε έξι άτομα απο τα 2.000 και μίλησαν για ουσιαστικά πράγματα.

1. Ευχαριστήρια στο ΔΣ και τον Ζαγοράκη που ανέλαβαν τον ΠΑΟΚ στην πιο δύσκολη εποχή του
2. Την ανάγκη να στηρίξουμε όλοι το τμήμα ΜΠΑΣΚΕΤ
3. Τις δυσκολίες που θέτει η διάθεση μετοχών μόνο μέσω της Μαρφιν, και που κάνει πάρα πολλους που θέλουν ν αγοράσουν να μη  μπορούν (ειδικά στο εξωτερικό)
4. Την ανάγκη να πιάσει ο κάθε μέτοχος απο 2-3 ατομα ο καθένας και να τα ψήσει να αγοράσουν μετοχες, και
5. (μου φάνηκε άσχετος) ο σχολιασμός των γεγονότων στο ματς με τον Ηρακλή με τους σεκιουριτι,  και αν λάβεις υπόψη οτι αυτός που τα είπε είχε κάποια ηλικία,λες δεν γαμείς.

+ ο πρωτος που σηκωθηκε που ειπε οτι ο ΠΑΟΚ μαζι με τον λαο του να βοηθησει ατομα που αγαπανε και στηριζουν με οποιο τροπο μπορουν να βρουν δουλεια γιατι ειναι ανεργοι..
Καλο το κλιμα ,για την ωρα που εγινε ειχε για μενα τον αναμενομενο κοσμο...ενωμενοι μπορουμε να καταφερουμε πολλα...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Στο site κατάλαβαν το λάθος και το έχουν αλλάξει εντελώς το κείμενο όπως και στο σπορ24. Έχω ενημερώσει τον @ Capricorn και τον @ΔΙΚΕΦΑΛΟ να το σβήσουν.  

ΕΤΣΙ!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Callahan

• Guest
Ωραίο το καρτελάκι πάντως. Το "ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ" είναι πολύ ψαρωτικό!!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Καλε ρε Joker, πλάκα μας κάνεις?

Δεν τον είδες που μίλαγε όλη την ώρα. Απλά πέρασε απ τον μπαρμπέρη πριν έρθει και τα πήρε γουλι.

:extralaugh:

αν και μεχρι να καταλαβω οτι μου εκανες πλακα επαθα μια συγχυση...λεω παει αρχισα να τρελαινομαι!!!!κοιτα λεω που θα μιλουσε ο ζαγορ κι εγω δεν θα πηρα χαμπαρι και κραζω και αυτους στο μετροσπορ!!!αλλα ενταξει ακομη ειμαι καλα τελιικα!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
α και κατι ακομη που θυμηθηκα τωρα και μου εκανε εντυπωση απο την γσ.
οταν ενας μετοχος ρωτησε τον βιολιδη γιατι η αμκ εγινε μονο στην μαρφιν και οχι και σε αλλες τραπεζες για να μπορεσει να διευκολυνθει ο κοσμος και ειδικα αυτοι της επαρχιας και του εξωτερικου αυτος απαντησε οτι η παε απευθυνθηκε και στην εθνικη τραπεζα αλλα οι ανθρωποι της εθνικης ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ...λογω λεει παλαιοτερων γεγονοτων που ειχαν συμβει.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δεν πειραζει τζοκερ...σε λιγο καιρο θα παρακαλανε ολες οι τραπεζες..και ειδικα η εθνικη...

peja_4

• Guest
Πολυ καλη οργανωση απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με το που πηγαινες εψαχνες το ονομα σου στη λιστα των μετοχων
και σου εδιναν καρτελακι με το ονομα σου και τις μετοχες.
Με τα λεγομενα Βιολιδη.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
Ψηφισαμε υπερ της νεας αυξησης με κατωτατο οριο 10 ευρω(=30 μετοχες).
Ειπωθηκε απο πολλους οτι εμεις οι 11.000 μετοχοι να παρασυρουμε
ο κεθενας απο 1-2 να παρουν και αυτοι μετοχες.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΙΣΤΕ.
Ετσι θα βοηθησουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοσο οικονομικα,
αλλα το σημαντικοτερο οφελος θα κανουμε στο τμημα Marketing
 της ΠΑΕ γιατι με 30.000 μετοχους θα κλεινεις πολυ καλυτερες συμφωνιες
για τηλεοπτικα, διαφημισεις στη φανελα κλπ...

Offline bozik

• Αλλαγή
Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βιολίδης τόνισε: «Κυρίες και κύριοι μέτοχοι. Είμαστε σήμερα παρόντες σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Ποτέ άλλοτε στα 83 χρόνια ζωής ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ, δεν είχε στην πράξη - όχι μόνο στα λόγια - κοντά του σχεδόν 11.000 ανθρώπους που αντιλαμβανόμενοι την σημασία της συμμετοχής στα κοινά του συλλόγου αγκάλιασαν την προσπάθεια της διοίκησης.

Κυρίες και κύριοι μέτοχοι...
Από τα βάθη της καρδιάς μου, και εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη, ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΟΚ.
Στην προκήρυξη της τελευταίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, το συνολικό ποσό ανερχόταν στα 22 εκατομμύρια ευρώ.
Μειώθηκε, όμως, στα 15.900.000 ευρώ καθώς:
Υπήρξαν 2 εκατομμύρια ευρώ κέρδη, που εμφανίζει η εταιρία στην τελευταία περίοδο χρήσης, από 01/07/2007 έως 30/6/2008.
Συγκεντρώθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ στην τελευταία αύξηση.
Πληρώθηκαν και τακτοποιήθηκαν υποχρεώσεις της εταιρίας με σημαντικά ποσά από τα έσοδά της.
Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι:
Η διοίκηση Ζαγοράκη το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβε υποχρεώσεις προς πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές που έφταναν τα 3 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα οφείλονται 190.000 ευρώ μόνον στον κ. Άγγελο Αναστασιάδη και στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κούτση, οφειλές που έχουν ρυθμιστεί και οι δόσεις τους καταβάλλονται κανονικά.
Από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα οι φετινές χορηγίες της ΠΑΕ συμπεριλαμβανομένου και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας, ανέρχονται στα 6.553.000 ευρώ και ευελπιστούμε του χρόνου με νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο το συγκεκριμένο νούμερο θα αυξηθεί κατά πολύ.
Αναλυτικά η οικονομική κατάσταση της εταιρίας θα αναλυθεί από το διοικητικό συμβούλιο σε συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Παράλληλα, παρακαλώ τον κ. Μανδρινό να παραδώσει στον προεδρεύοντα του Α.Σ. κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο την ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΤΗΣ SOL, που περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ και αποτυπώνει τις παρατηρήσεις της, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2008.

Κυρίες και κύριοι μέτοχοι...

Ενδεικτικά να αναφέρω και να υπενθυμίσω στους κ.κ. μέτοχους τους στόχους που έθεσε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της:
Το συνολικό ποσό των 2.003.384 ευρώ που συγκεντρώθηκε θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν ανάγκες και υποχρεώσεις της ομάδας, όπως:
- Η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης, που όπως όλοι σας έχετε δει από χθες ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά.
- Οι υποχρεώσεις της εταιρίας προς ποδοσφαιριστές και προπονητές που πέρασαν και δεν ανήκουν στο δυναμικό μας.
- Η μείωση του τραπεζικού δανεισμού.
- Η κάλυψη επιταγών.
- Η τακτοποίηση οφειλών προς προμηθευτές και πιστωτές.
- Η ρύθμιση των φορολογικών υποχρεώσεων». http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=703&Itemid=9
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline cure

• Αλλαγή
Δυστυχώς γαμώ τη δουλειά μου δεν μπόρεσα να έχω την ευτυχία να πάω στη συνέλευση. Την Τρίτη πάντως θα πάρω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω το καρτελάκι  :P και το αντίγραφο του καταστατικού.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας! Να μαζεύεται ο λαός κατά χιλιάδες και να αποφασίζονται όλα ανοιχτά και "λαϊκά".
Εμείς που το χτίζουμε σιγά σιγά αυτό, να έοχυμε τον ΠΑΟΚ στα χέρια μας είμαστε πολύ τυχεροί που το ζούμε.
Α ρε ΠΑΟΚάρα μου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω