Author Topic: Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή 27/2/2009 στο παλατάκι ώρα 18:00  (Read 1230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

«ΠΑΟΚ» - ΠΑΕ

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 27.02.2009

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27η Φεβρουαρίου 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι), Αντώνη Τρίτση 12, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.
   2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
   3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Οι Μέτοχοι για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί ή δεν έχουν παραλάβει τίτλους μετοχών, δικαιούνται συμμετοχή και ψήφο στην παρούσα Γενική Συνέλευση.

Θεσσαλονίκη, 03.02.2009
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20090223124129816

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Αυτα τα τελευταια ειλικρινα δεν τα καταλαβα....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Καθαρά γραφειοκρατικό, για να μην μπει όποιος να ναι μέσα στη γενική συνέλευση πρέπει οι μέτοχοι να είναι διαπιστευμένοι... Γι'αυτό πρέπει να καταθέσουν το πιστοποιητικό από την τράπεζα (προσωρινός τίτλος μετόχου) ή τις μετοχές τους όσοι έχουν στα γραφεία της παε 5 μέρες πριν. Αυτό γίνεται και για τα πρακτικά μάλλον, για το ποιοί συμμετείχαν στη συνέλευση κλπ.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Κι εγω επειδή είμαι ζαλισμένος απο τη δουλειά ας μου εξηγήσει κάποιος. "5 τουλάχιστον μέρες πρίν την γενική συνέλευση" δεν είναι "το πολύ σήμερα"? (Παίζει να λέω και μαλακίες. Είπαμε, πολύ ζαλάδαααααααααα ;D)
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline KATISI4

• Αλλαγή
και εγω αυτο σκεφτομουν και επειδη σημερα λογω δουλειας δεν γινετε αρα αυριο οποτε μειωνονται ακομα περισσοτερο ι μερες.....οεο?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω η ανακοινωση βγηκε στις 3 του μηνος... εγινε ευρεως γνωστη στον πολυ κοσμο σημερα.... 4 μερες ακριβως πριν γινει η γενικη συνελευση...

Υπαρχει καποιος απο το σαιτ που εχει ηδη παει τα δικαιολογητικα  στα γραφεια της παε?

Προβλεπω την Παρασκευη σην Πυλαια να ειναι 3 και ο κουκος αμα ισχυει κατι τετοιο..ελπιζω να αλλαξει κατι και να μπορουμε απο αυριο και μεχρι Πεμπτη να παμε στα γραφεια της παε.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Εγω απο Λακωνια τι να κανω τελευταια στιγμη? χλωμο το βλεπω βεβαια αλλα να ξερω για το επομενο τουλαχιστον...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μολις τελειωσα απο τη δουλεια και μολις το διαβασα και φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που το διαβασε μεσημερι και βαλε και αντε αν εισαι στη θεσσαλονικη πες κουτσα στραβα κατι μπορει να καταφερεις να κανεις και να πας εμεις και ολοι οι υπολοιποι που ειμαστε μακρια τι στον πουτσο μου θα κανουμε???

περιμενω να δω αν οντως ειναι ετσι οπως τα καταλαβα τα πραμματα,δηλαδη να ειναι μεχρι σημερα η τελευταία μερα καταθεσης των δικαιολογητικών,περιμενω ομως καποιον που ξερει στα σιγουρα να μας πει.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΕ ΠΑΟΚ

2310 954 050

Πάρτε τηλέφωνο ζητήστε το τμήμα μετοχών να σας πούνε έγκυρα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ρε παιδιά σήμερα είναι λογικό τέτοια ώρα αλλά αύριο το πρωί, θα σας λύσουν όποια απορία έχετε.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
και αν ειναι μεχρι σημερα αυριο τι να το κανεις??

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αν ήταν μέχρι σήμερα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί πολύ απλά αφού δεν απαντούν στα τηλέφωνα σημαίνει πως τα γραφεία είναι κλειστά.
Οπότε μόνο αύριο μπορείς να βρεις λύση. Αν και αυτό που λέει στο τέλος αφορά κατα πάσα πιθανότητα τους παλιούς μετόχους και όχι τους νέους αφού.
Έτσι πιστεύω τουλάχιστον, γιατί σε συζήτηση με φίλο που είναι μέτοχος εδώ και κάποια χρόνια μου είπε ότι ακόμα δεν είχαν εκδώσει τίτλους μέχρι τελευταία.

Σίγουρα όμως μόνο η ΠΑΕ μπορεί να να σου δώσει ακριβείς πληροφορίες.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
To paokmania επικοινώνησε με την ΠΑΕ για διευκρινίσεις και ενημερώθηκε πως οι περίπου 9.500 νέοι μέτοχοι δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της αγοράς των μετοχών, καλό θα είναι όμως να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται στους παλιούς μετόχους . Αυτοί είναι που πρέπει να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό αγοράς των μετοχών και όχι οι περίπου 9500 νέοι μέτοχοι.

http://www.paokmania.gr/index.php/articles/football/1263-geniki-syneleysi.html

εφοσον ισχυουν τα παραπανω-δεν εχω λογο να τ αμφισβητησω-τα πραγματα ειναι απλα...την παρασκευη πρεπει να βρισκονται στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ τουλαχιστον 6.000 μετοχοι...τα παιδια απο επαρχεια ειναι δυσκολο να παρεβρεθουν αλλα οποιος μπορει ας ερθει μεχρι το ΠΑΛΑΤΑΚΙ...και δεν εχω παει ποτε σε συνελευση μετόχων...Α ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

Bayern4

• Guest
Ηδη απο την ανακοινωση σβησαν την ημερομηνια ανακοινωσης.
ανακοινωση που αναφερει για προθεσμια πεντε ημερων εντος των επομενων τεσσερων ημερων!
ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Μ'ΑΚΟΥΣ???

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Παλικαρια ολα καλα αλλα μια ερωτηση.
Παλατακι δεν εχω παει ποτε μου. χαρτη που θα βρουμε?
ευχαριστω.
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
παιδια θα παει κανεις αυριο στη γ.σ. στο παλατακι?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ωραια θα βρεθουμε εκει να τα πουμε....

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
δεν θελουμε ιδιοκτήτη
θέλουμε το Θόδωρο, το Σαντος και το Ζήση. (ο Σάντος μπήκε για να ταιριάζει καλύτερα)