Author Topic: πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1 - 2 Κυριακή 1/3/09 ώρα 16:45 novasports  (Read 7114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **

γενικά έχω να πω και εγώ ότι οι πάνθηρες μας βοήθησαν όσο μπορούσαν αν και δεν είχαν λόγο να το κάνουν.
 ερώτηση προς ντανιέλ.   το πανί από την 9 ποιος έδωσε εντολή να το μαζέψετε? οι πάνθηρες η οι υπόλοιποι?
 το αποτέλεσμα πάντως ήταν ενώ δεν το πείραζε κανένας μετά από αυτήν την μαλακια πολλοί δικοί μας να το βάλουνε στο μάτι και πάλι μερικοί να καθόμαστε να προσέξουμε το πανί του πανιωνιου.......παράπονο μονο από την γκόμενα στα εκδοτήρια τις "ποηγουμενες" μέρες του αγώνα . πολύ προκλητική και πολύ άσχημη κάντε κάτι εκεί στην νέα σμύρνη, αγωνιστικά δεν μιλάω απλά κερδίσαμε τον πανιώνιο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

DimNaoussa

• Guest

παράπονο μονο από την γκόμενα στα εκδοτήρια τις "ποηγουμενες" μέρες του αγώνα . πολύ άσχημη κάντε κάτι εκεί στην νέα σμύρνη, αγωνιστικά δεν μιλάω απλά κερδίσαμε τον πανιώνιο.

xaxaxaxaxax εχω κλασει απο γελιο δεν πας καλα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=20169&catid=24

Παραπέμφθηκε ο Παπασταμάτης  03-03-2009

Παρά την πολύ κουβέντα που έγινε στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, κανείς εκ των διαιτητών της συνάντησης δεν παραπέμφθηκε. Αντιθέτως υπήρξαν τρεις παραπομπές βοηθών και μια διαιτητή. Του Κώστα Παπασταμάτη που διηύθυνε τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων.

Συνοπτικά οι παραπομπές έχεουν ως εξής:

......

-Στον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ, ο διαιτητής Κ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ (ΣΔΠ ΑΘΗΝΩΝ) παραπέμπεται στο Π.Ο. γιατί βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων από τον παρατηρητή Ι. ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ (ΣΔΠ ΠΕΙΡΑΙΑ).
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

παράπονο μονο από την γκόμενα στα εκδοτήρια τις "ποηγουμενες" μέρες του αγώνα . πολύ άσχημη κάντε κάτι εκεί στην νέα σμύρνη, αγωνιστικά δεν μιλάω απλά κερδίσαμε τον πανιώνιο.

xaxaxaxaxax εχω κλασει απο γελιο δεν πας καλα...

Τη μαυρομάλα λες;;
ΑΡχίΔια

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απο το ματς με νιονιο κραταω το εξης:

Το να βλεπεις ζαγορ-βρυζα-ποικιλιδη αγκαλια, το να βλεπεις μπακα να τρεχει να αγκαλιαζει σαντος μετα απο ολα οσα εγιναν, το να βλεπεις τον λαο τοσο ενωμενο ειναι οτι πιο καβλωτικο για τον ΠΑΟΚ μας...

Ειμαστε μια ΓΡΟΘΙΑ που χτυπαει το μαχαιρι του κατεστημενου στα ισια πλεον...Συσπειρωση και αγαπη γυρω απο τον ΠΑΟΚ. Eχουνε παθει πλακα οι αλλοθρησκοι μιλαμε, ειμαστε μοναδικοι..Ποια οικονομικη-κοινωνικη κριση ρε, αμα εισαι ΠΑΟΚ δε σε αγγιζει τιποτα..Ο καθενας μας ειναι κομματι του ΠΑΟΚ( με μετοχες-διαρκειας) και οχι απλα ενας οπαδος-φιλαθλος..Αυτο ειναι που δεν το καταλαβαινουν οι αλλοι...Γιατι απλα δεν μπορουν να νιωσουν ΠΑΟΚ.
« Last Edit: March 03, 2009, 23:23:45 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
αυτο το πραγμα δειχνει υγεια και αυτην την στιγμη μονο εμεις απο τις μεγαλες ομαδες το εχουμε και ειναι πολυ σημαντικο πραγμα οδηγει σε διακρισεις τον συλλογο.....

Offline bozik

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=FVYuUDKRfzg    http://www.youtube.com/watch?v=q5VPBHw038I&feature=channel_page
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος