Author Topic: πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1 - 2 Κυριακή 1/3/09 ώρα 16:45 novasports  (Read 7121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cavenaghi4

• Guest
παιδια τωρα στην ξαν8η να δειτε τι 8α γινει!!!ο πανοπουλοσ 8α κυσσα3ει παλι...μεχρι κ τ βρακια μας 8α κοιτανε αν τα πηραμε απο τσιμισκη οι κομπλε3ικοι!αλλα εκει πρεπει να μαστε 5000 τουλαχιστον....

daniel

• Guest
καλη μερα και καλη σαρακοστη
μπραβο για τη νικη και μπραβο για τον κοσμο σας
θα συμφωνησω απολυτα με αλαμανα
δε θα πω παραπανω διοτι δε χρειαζεται
οσο για αυτο που ειπε ο μπανε ετσι εγινε και απλα αυτο ηταν η μιση αληθεια
4-5 ατομα ηταν καπως εριστικα παρα το γεγονος οτι τους ειχαν παρει χαμπαρι απο την αρχη το τι ομαδα ειναι,αλλα κατα τη διαρκεια του ματς δεν ηταν και πολυ φρονιμοι
πριν την εναρξη του ματς εγω ειμουν στην γωνια με αρκετους δικους σας και εδινα οδηγιες για θυρες κλπ αλλα μετα ηθρε και ο Τσακιρης (που πολλοι απο εδω τον βριζετε) και ειπε με τη μια οτι δε θα μεινει ανθρωπος απ'εξω
εγω φορουσα κοκκινη μπλε φανελα (αρσεναλ) τυπου celtic για οποιον με ειδε
μεχρι και στη λεσχη μας (Λεσχη Φιλων Πανιωνιου) αρκετοι περασαν και ηπιαν ενα νερο ,ενα καφε πριν το ματς,η οποια ειναι διπλα στην θυρα 8 και 9

CLUB LARISA

• Guest
Μερικοί έχετε ξεφύγει δίχως επιστροφή. Εδώ η ομάδα πήρε το πιο παλικαρίσσιο διπλό της φέτος, το πιο αρχιδάτο κ ακριβοδίκαιο ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ κ μεις μιλάμε για τον τσακίρη και τους πανιώνιους. Ο Πανιώνιος θυμήθηκε οτι έχει στόχο τα play off στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (όταν έδινε λοκό στο αεκ κ στον πανλαγιακό προφανώς δεν είχε στόχους). Δεν θα μπω σε ατομική κριτική γιατί εξακολουθώ να είμαι intoxicated απο την τεράστια ΚΑΥΛΑ που λέγεται ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Αμπαλαέα και ξέσπασμα μοναδικό στον κόσμο, ειλικρινά όταν τρελαίνεται ο ΠΑΟΚτσης στο κράσπεδο, θυμίζει στίβο μάχης και αφιονισμένα κομάντα......Ακόμα κοιτάνε στα χαμένα οι τσιμπά κ οι γορίλλες του νιόνιου......Απαράδεκτοι οι του πανιωνίου, διοικητικοί κ μη, που έδιδαν εντολή στους τσιμπά να μη μας βάλουν στο ματς πριν την έναρξη, απαράδεκτοι οι τσιμπά.Κ επιτέλους,ας τους πει κάποιος να σταματήσουν αυτά τα "θα τα πούμε μέτα εμεις οι 2", γιατί ο Παοκτσής δεν μασάει. 2 συμπεράσματα , 1 αγωνιστικό κ ένα θεωρητικό για το ματς της Κυριακής. Αγωνιστικά, εγώ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΦΕΤΟΣ οτι η ομάδα αντιδράει, ακόμα κ σε μέτρια μέρα, ματς δεν θα παρατήσει κ αυτό κατ' εμέ πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον Δον Φερνάντο. 2ον Φίλοι του ΠΑΟΚ τσακάλια δυστυχώς υπάρχουν μόνο όταν δεν βλεπόμαστε κ όταν είμαστε ακίνδυνοι. Τώρα που αλλάζουν τα κόζια, μην ψάχνετε για φίλους, οι φίλοι πέθαναν με την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια....
ΥΓ Αυτός ο Εστογιάννοφ, δεν ξέρω αν έκανε το καλύτερο ματς του απο τότε που παίζει στο ελλάντα, πάντως αν η απόδοσή του κυμαίνεται στα πλαίσια της Κυριακής, είναι πραγματικά μια εξαιρετική μεταγραφή

Offline bane

• Αλλαγή
οσο αφορα το σκηνικο στην 2 προς την 1 κανεις δεν μιλησε .μαλιστα παραηταν φρονιμοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δυστυχως για προσωπικους λογους δεν μπορεσα να βρεθω στην νεα σμυρνη την κυριακη και δεν μπορεσα ουτε τον αγωνα να δω....ακουγα λιγο λιγο στο ραδιο οδηγωντας και οταν εγινε το 1-2 κοντεψα να τρακαρω αφου παρατησα το τιμονι και χτυπιομουν σαν χαζος...μεγαλη ανατροπη απο μια μεγαλη ομαδα με μεγαλο προπονητη...το τελευταιο ειναι κατι που πρεπει πλεον να το παραδεχτουμε ολοι....
τωρα για τα οσα εγιναν εξω απο το γηπεδο και μεσα στις κερκιδες εχω ακουσει πολλες και διαφορετικες αποψεις οποτε δεν μπορω να βγαλω ακρη...αλλοι λενε για αψογη συμπεριφορα των πανθηρων απεναντι μας,αλλοι για καποιους που μας ελεγαν βουλγαρους και τετοια οποτε δεν μπορω να παρω θεση....
παει και ο νιονιος και τωρα εχουμε μπροστα μας το πιο κρισιμο ματς της χρονιας.
Υ.Γ. και για να μην ξεχνιομαστε...και στους δυο τελευταιους νικηφορους αγωνες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας με γρια και νιονιο ειχα ανοιξει το τοπικ των αγωνων εγω...γουρλης τελικα ο joker ;D ;D ;D

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
1) Η εικόνα με τον Μπακαγιόκο να παρακάμπτει τους πάντες και να τρέχει να αφιερώσει τα γκολ στον κόουτς, και
2) η εικόνα των Βρύζα, Ζαγοράκη, Ποικιλίδη στη σουίτα μετά το 1-2 να χοροπηδάνε μέσα στην καύλα,
δείχνει ότι το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι το μυστικό της πορείας αυτής. Ας λείπει ο Τσε, ο Λίνο, ο Μαρκαντώνης και ποιος άλλος δεν ξέρω, και ας παίζουν δέκα άμπαλοι, ας παίζει ο τελειωμένος ο σβούρας ή ο Αραμπατζής, όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα δε φοβόμαστε τίποτα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
παιδια τωρα στην ξαν8η να δειτε τι 8α γινει!!!ο πανοπουλοσ 8α κυσσα3ει παλι...μεχρι κ τ βρακια μας 8α κοιτανε αν τα πηραμε απο τσιμισκη οι κομπλε3ικοι!αλλα εκει πρεπει να μαστε 5000 τουλαχιστον....

+1 απο μενα,με την εννοια που πρεπει παντα.Πανε μια φορα ενα 7000ρο και πουλα τρελα,δειχνοντασ απλα ποιοσ ειναι ο αληθινοσ βασιλιασ τησ Μακεδονισ +τησ Ελλαδασ γενικοτερα+κανε νεα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Πόσα χρόνια είχε αυτό το ερείπιο να φιλοξενήσει κόσμο ρε παιδιά?
Εκεί εντάξει δεν το σκέφτηκε κανείς..τώρα όμως με καθαρό μυαλό σκέφτομαι πόσο ακατάλληλη είναι η κερκίδα..τέλος καλό ,όλα καλά
Κάποια πληροφόρηση για τις συλλήψεις από κανέναν?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
απο οτι ξερω πηραν αναβολη μεχρι να δικαστουν.αν καποιος εχει τιποτα νεοτερο ας στειλει εδω να μαθουμε

daniel

• Guest
γενικα ολο το γηπεδο ειναι ακαταλληλο για αγωνες,οχι μονο η θυρα 8 ή η 9,και απεναντι ειναι ετοιμα πολεμοφοδια αφου ειναι ξηλομενες οι κερκιδες και πετρες υπαρχουν παντου διαθεσιμες,μακαρι να προχωρησει γρηγορα το θεμα του νεου γηπεδου διοτι θα εχουμε ασχημα μαντατα αν αργησει να γινει αυτο

Offline corrupt

• Αλλαγή

+1 απο μενα,με την εννοια που πρεπει παντα.Πανε μια φορα ενα 7000ρο και πουλα τρελα,δειχνοντασ απλα ποιοσ ειναι ο αληθινοσ βασιλιασ τησ Μακεδονισ +τησ Ελλαδασ γενικοτερα+κανε νεα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ

Άνα μπράβο, ας πάνε στην Ξάνθη 5-6.000 ΠΑΟΚτσήδες, να πλημμυρίσουν την πόλη απ'άκρου εις άκρο από το πρωί, να δούμε αν θα μείνει κανείς έξω από το γήπεδο!

Από το 2004 έχουμε να κάνουμε κατάληψη στην Ξάνθη, βέβαια στο παλιό γήπεδο τότε, που κυριολεκτικά ήταν όλο το γήπεδο ΠΑΟΚ... Με τέτοια επείδηξη ισχύος θα κάνεις πολλά περισσότερα πιτσιρίκια ΠΑΟΚτσάκια, η πόλη θα ξανανιώσει ΠΑΟΚ στους δρόμους, τα μαγαζιά και τις πλατείες της, και φυσικά στο γήπεδο. Αν ακούει το πιτσιρίκι από το σπίτι του την ασπρόμαυρη κερκίδα δύσκολα να μην εντυπωσιαστεί και "κολλήσει"...  ;) Χώρια αυτό που θα είναι και μέσα στο γήπεδο, να βιώνει δια ζώσης το τι σημαίνει λαός του ΠΑΟΚ!

Αυτοί άλλωστε ποτέ δεν εκδίδουν εισιτήρια για τους γηπεδούχους φιλάθλους στο πέταλο, πας 3.000 εκεί, οι υπόλοιποι καταλαμβάνουν τη διπλανή κερκίδα απέναντι από τα επίσημα και γεια σας... Πήραμε το ματσάκι άνετα και ταρακουνήσαμε την πόλη για τα καλά!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Εγω αν ημουν Πανοπουλος και η Ξανθη ειναι εκτος στοχων, το παιχνιδι θα το εκανα η στο Καυτατζογλειο η στην Τουμπα. Ειδικα αν κατσει κανενας ασσος την Κυριακη με τον γαυρο, που σημαινει οτι εστω και μαθηματικα εχουμε ελπιδες για πρωταθλημα...

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Καί πέρσι οι οπαδοί του πανιωνίου στην ΤΟΥΜΠΑ είχαν βρεί 1 σημαία δική μας καί μετά το ματς την έδωσαν σε δικούς μας.

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
μαγκες εγω ημουν απ τους τελευταιους που μπηκαν στο γηπεδο(περιπου στο 15΄)χωρις εισιτηριο κιολας,κι αυτο γιατι ηρθε ενας τυπος απ τον νιονιο και ειπε οτι θα μπουμε ολοι μεσα,εχουμε δεν εχουμε εισιτηριο,κατι το οποιο αν ηθελαν δεν το καναν και δεν τους ελεγε κανενας τιποτα.και μαλιστα τον τυπο τον πλακωσαν στα καντηλια μερικοι δικοι μας :gruebel:.απο μονο του το γεγονος λεει πολλα συν τα νερα και τα powerade που μοιρασαν στο τελος.κολλητηληκια δεν γουσταρουμε με κανεναν αυτο ειναι σιγουρο γιατι τους εχουμε ολλους γραμμενους αλλα η αληθεια και τα πραγματικα γεγονοτα να λεγονται.αυτα 8)
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

northeagle_4

• Guest
Μεγαλο διπλο ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι,παιξαμε κοντρα σε μια καλη ομαδα που απο το κεντρο και μπροστα ειναι πολυ τεχνικη και ισως μεσα στις 3 πιο γρηγορες της λιγκας.
Η αποδοση μας σε γενικες γραμμες μετια προς καλη αλλα μεχρι το 75 μας ελειπε η ουσια βασικα.Ευκαιριες και απο τις 2 πλευρες και αν μπορουμε να ξεχωρισουμε καποιυς ειναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ,ο χαλκιας ,κιντρερας και βιερινια.Απο τον πανιωνιο μ αρεσε πολυ ο εστογιανοφ και ο παικταρας κιουμορτζι,ωραιος και ο κρεσιτς.
 Μεγαλο κρεντιτ σε φερναντο που συνεχιζει να βουλωνει στοματα,μεγαλο κρεντιτ και σε μπακα που ειναι καλο παιδια με λιγο μαλακια στον εγκεφαλο.Η φαση του αγωνα οι πανυγυρισμοι μπακα,ομαδας με σαντος απο την κλωτσια του βερον στον λοκω και το σφιξιμο του μουσλι μεχρι τα μπατσακια και αγκαλιες με σαντος.Οικογενια η ομαδα με πολλα κιλα @@.κατι τετοια με κανουν να χαμογελαω τρεις μερες σαν μαλακας  ;D
  Μαγκια και μπραβο σε αυτους τους πανιωνιους που κινηθηκαν για να μην μεινει κανεις εξω απο το γηπεδο.Κανενα προβλημα πριν τον αγωνα,ολα ηρεμα(πλην την φαση με τους τσιμπα) ,μαγκια τους και τα νερακια.Δυστυχως ομως πολλοι δεν το βελπουν εξ αυτων ετσι και αυτα που εγιναν κατω απο το σκεπαστρο ειναι τραγελαφικα και πουστομαγκιες.οταν πηγε να γινει το ντου ομως και ηρθαν ματ σεκιουριτη και δεν ξερω εγω τι αλλο αυτοι οι μαγκες που χαθηκαν ? τελικα εμεις παρακινουσαμε τους φιλους του πανιωνιου που ηταν στην μεση να κατσουν κοντα μας και οτι δεν θα εχουν προβλημα οπως και εγινε.  σιγουρα παντως αυτοι οι λιγοι δεν μπορουν να χαρακτηρισουν τους στην πλειοψηφια ξηγημενους πανιωνιους-πανθηρες.το θεματακι παντως πρπει να το δουν λιγο...οπως πρεπει να δουν γιατι δασκαλευτηκαν καποιοι δικοι τους να μιλησουν για το κορακι και γιατι σε ενα ματς που δεν εχει καμια φαση πλην του πεναλτι μπαλαφα και απο ενα οφσαιντ δημιουργουν κλιμα.μαλλον ποιοι δημιουργουν κλιμα?πανθηρες το καναν,ο επισημος πανιωνιος,επεσε εντολη ? Ντανιελ ειλικρινα επειδη δεν ξερω διαφωτισε μας (δεν ειρωνευομαι )
  Για της βρισιες στο γηπεδο ετσι ειναι εγω βριζω εσενα εσυ εμενα σε νορμαλ πλαισια,95 λεπτα ειμαστε αντιπαλοι,ετσι ειναι αυτα εμενα δεν με πειραζουν.Παρα τις καλες σχεσεις ετσι ειναι το πεταλο και ετσι πρπει να ειναι(εξαιρεση τελευταια χρονια η παρτιζαν και φετος ο οφη οπου οι κρητικοι μονο στα σπιτια τους που δεν μας βαλαν και ηταν αψογοι σε ολα)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
μαγκες εγω ημουν απ τους τελευταιους που μπηκαν στο γηπεδο(περιπου στο 15΄)χωρις εισιτηριο κιολας,κι αυτο γιατι ηρθε ενας τυπος απ τον νιονιο και ειπε οτι θα μπουμε ολοι μεσα,εχουμε δεν εχουμε εισιτηριο,κατι το οποιο αν ηθελαν δεν το καναν και δεν τους ελεγε κανενας τιποτα.και μαλιστα τον τυπο τον πλακωσαν στα καντηλια μερικοι δικοι μας

Οχι μονο καντιλια, αλλα του πετουσαν πυρσους και μπουκαλια οταν ηρθε στο στιβο μπροστα μας να μιλησει με τους σεκιουριταδες. Του χρονου αμα σε βαλει 30 ευρα εισητηριο και αφησει τους ξεμπαρκους εξω σαν τον πανοπουλο, θα λες ο πανιωνιος ετσι και ο πανιωνιος αλλιως. Δυστυχως εστω και το λιγο μυαλο δεν ειναι δεδομενο για ολους.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline KATISI4

• Αλλαγή
μολις μιλησα με καποιον στο τηλ και με ειπε για το παιδι που πιασαν με τον πυρσο σημερα ηταν να δικαστει αλλα δεν εγινε η δικη.τον αφησαν ελευθερο και η δικη θα γινει την αλλη τεταρτη....

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Οι οπαδοί του Πανιωνίου είναι οι μόνοι στην Ελλάδα που αξίζουν συμπάθειας. Τα χουμε πει άπειρες φορές.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν έχουν και πολλούς μαλάκες που είναι και ΟΣΦΠ (ή άλλη μπαλαντέρ ΠΟΚ ομάδα) και όποτε παίζουμε μαζί πάνε γήπεδο. Εγώ προσωπικά ξέρω 2 από αυτούς. Μην ψάχνετε λοιπόν να βρείτε ποιος μας είπε Βούλγαρους κτλ κτλ. Ας σταματήσει εδώ το θέμα. Ειδικά όσοι μένουμε Αθήνα ξέρουμε τι παίζει με τα μιάσματα.
Τεράστια ψυχολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα μας. Όλη η χρονιά παίζεται αυτή τη βδομάδα. Πάμε παρακάτω και ΝΑ ΧΑ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

dimos8enis

• Guest
Τώρα που αλλάζουν τα κόζια, μην ψάχνετε για φίλους, οι φίλοι πέθαναν με την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια....
+1
στα ελληνικα φιλος=υποταγη
αλλο πραμα ομως η φιλια και αλλο η ανθρωπινη αντιμετωπιση

daniel

• Guest
το ντου που εγινε στην συνεντευξη τυπου εγινε για την ομαδα μας και οχι για διαιτητες κλπ,επειδη ηθελε ενας φιλος διευκρυνιση
οσο για toubaliban ενα εχω να σου πω,αδικαιολογητος.....