Μερικοί έχετε ξεφύγει δίχως επιστροφή. Εδώ η ομάδα πήρε το πιο παλικαρίσσιο διπλό της φέτος, το πιο αρχιδάτο κ ακριβοδίκαιο ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ κ μεις μιλάμε για τον τσακίρη και τους πανιώνιους. Ο Πανιώνιος θυμήθηκε οτι έχει στόχο τα play off στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (όταν έδινε λοκό στο αεκ κ στον πανλαγιακό προφανώς δεν είχε στόχους). Δεν θα μπω σε ατομική κριτική γιατί εξακολουθώ να είμαι intoxicated απο την τεράστια ΚΑΥΛΑ που λέγεται ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Αμπαλαέα και ξέσπασμα μοναδικό στον κόσμο, ειλικρινά όταν τρελαίνεται ο ΠΑΟΚτσης στο κράσπεδο, θυμίζει στίβο μάχης και αφιονισμένα κομάντα......Ακόμα κοιτάνε στα χαμένα οι τσιμπά κ οι γορίλλες του νιόνιου......Απαράδεκτοι οι του πανιωνίου, διοικητικοί κ μη, που έδιδαν εντολή στους τσιμπά να μη μας βάλουν στο ματς πριν την έναρξη, απαράδεκτοι οι τσιμπά.Κ επιτέλους,ας τους πει κάποιος να σταματήσουν αυτά τα "θα τα πούμε μέτα εμεις οι 2", γιατί ο Παοκτσής δεν μασάει. 2 συμπεράσματα , 1 αγωνιστικό κ ένα θεωρητικό για το ματς της Κυριακής. Αγωνιστικά, εγώ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΦΕΤΟΣ οτι η ομάδα αντιδράει, ακόμα κ σε μέτρια μέρα, ματς δεν θα παρατήσει κ αυτό κατ' εμέ πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον Δον Φερνάντο. 2ον Φίλοι του ΠΑΟΚ τσακάλια δυστυχώς υπάρχουν μόνο όταν δεν βλεπόμαστε κ όταν είμαστε ακίνδυνοι. Τώρα που αλλάζουν τα κόζια, μην ψάχνετε για φίλους, οι φίλοι πέθαναν με την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια....
ΥΓ Αυτός ο Εστογιάννοφ, δεν ξέρω αν έκανε το καλύτερο ματς του απο τότε που παίζει στο ελλάντα, πάντως αν η απόδοσή του κυμαίνεται στα πλαίσια της Κυριακής, είναι πραγματικά μια εξαιρετική μεταγραφή