Author Topic: πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1 - 2 Κυριακή 1/3/09 ώρα 16:45 novasports  (Read 7042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dimos8enis

• Guest
πρωτον στην πρωτη φαση που εδειξε συμφωνουν ολοι πως δεν υπαρχει καμμια απολυτως επαφη του Χουτου με το ποδι του αμυντικου και λεω μονο εγω το βλεπω? δεν ηταν πεναλτυ αλλα επαφη υπηρχε. μετα ο πουρουπουπου ελεγε κατι μαλακιες για οπαδους που ζητουσαν στοιχεια απο δημοσιογραφους, αφου εισαι ασχετος, αμπαλος και μαλακας τι μιλας ρε πουρουπουπου: "τι δουλεια εχει η ΕΥΠ στο γηπεδο? τι λετε τωρα?"
οχι καθομασταν εμεις ή οι πανιωνιοι και ζητουσαμε στοιχεια απο δημοσιογραφους για να δουμε απο που ειναι, μαλακα ε μαλακα
αυτο ελειπε να μην μας δικαιωσει κιολας σε οφθαλμοφανεστατες φασεις...
ασε που μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι μονο που τον ακουω ποσο μαλλον οταν τον βλεπω τον πουρουπουπου

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ακριβως στην παρομοια φαση του σκουληκιου χθες που ο σκωληκας σωριαζεται σαν κεραυνοπληκτος ο Βαρουχας λεει πως ηταν πεναλτυ. Ο Βαρουχας βλαπτει σοβαρα την υγεια.Απο το υπολοιπο ρεπορταζ του πουρουπουπου για ταυτοτητες κλπ δεν καταλαβα τιποτα απολυτως. Ιδια αφασιακος ο σπορτκαστερ του ΝΟΒΑ που ηθελε να μας πεισει οτι ο Νιονιος δικαιουνταν πεναλτυ.Στο ιδιο μηκος ενας αλλος ρεπορτερ του Νιονιου που εκανε την εξης ερωτηση σε παιχτη του Πανιωνιου στα αποδυτηρια: "πιστευεις οτι η διαιτησια σας στερησε κατι που το δικαιουσασταν σημερα?"
« Last Edit: March 02, 2009, 01:36:42 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

rounos

• Guest
Mε το στανιο πρεπει να περασει στον "απλο" φιλαθλο,οτι ο ΠΑΟΚ ευνοειται.Σχολια του κωλου,και εριστικες "παρατηρησεις" απο το πανελ και τις κωλοφυλλαδες τους.Ο κωσταντινου παλι σχολιαζε για πεναλτι στον Πανιωνιο,εκτος πλανου καμερας,και μουρμουριζε.Κωλοσφυξιμο ο υπαλληλος,που βλεπει τα @@@ μας αλλη μια Κυριακη,εριστικοτατος.Τσουζει,θα συνηθισεις,και στο τελος θα σ'αρεσει.Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος....

Υ.Γ. Στελιο πολυ καλες οι φωτογραφιες.Αν εχεις καμια ακομα μεσα απο το γηπεδο,ποσταρε τη. :thumbok:

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Αλλο ενα ματς που η ομαδα αποδυκνυει πως φετος εχει μεταλο, ψυχη και στοφα μεγαλης ομαδας. Ενας ΠΑΟΚ που ξερει τι θελει μεσα στο γηπεδο και με παικτες με νοοτροπια νικητη που δεν τα παρατανε μεχρι το τελευταιο λεπτο.
 Σημερα εκτος απο την ομαδα του νιονιου νικησαμε και τον διαιτητη...

Επισης χαρακτηριστικο της ομαδας ειναι οτι σε καθε παιχνιδι ανεβαζει στροφες μετα το 60. Εκει φαινεται το ποσο γυμνασμενη ειναι η ομαδα. Οταν οι αλλοι κουραζονται και αρχιζουν να σερνονται ο ΠΑΟΚ πεταει....

Τα λογια ειναι περιττα για το ασπρομαυρο τσουναμι λαου που πηγε και γουσταρε εκει στη Νεα Σμυρνη..

Ενα μπραβο και για το εκρηκτικο ''come back'' του Backa.... ;D

Μονοι δευτεροι ξανα λοιπον και για την Τεταρτη............

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ!
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Επισης χαρακτηριστικο της ομαδας ειναι οτι σε καθε παιχνιδι ανεβαζει στροφες μετα το 60. Εκει φαινεται το ποσο γυμνασμενη ειναι η ομαδα. Οταν οι αλλοι κουραζονται και αρχιζουν να σερνονται ο ΠΑΟΚ πεταει....

Ναι, οι ειδημονες που μας ελεγαν οτι οι ομαδες του Σαντος ξεφουσκωνουν Γεναρη, το πολυ Φλεβαρη και μενουν απο φυσικη κατασταση επεσαν και παλι μεσα...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Μεγάλο διπλό! Η ομάδα έχει αλλάξει νοοτροπία και επίπεδο στα τελευταία ματς και είναι ολοφάνερο. Επίσης έδειξε πως έχει το μέταλλο του νικητή, αυτό το σπάνιο "υλικό" που ψάχνουν να βρουν όλες οι ομάδες πρωταθλητισμού και λίγες το βρίσκουν. Ναι, το έχουμε σε αφθονία. Απλά προτιμώ να το λέω αρχίδια...

Επίσης ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε πολλούς παίχτες σε κακή μέρα (Αραμπατζής, Δάρλας, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Χούτος, Βιερίνια), αλλά παραδόξως είχαμε ως ομάδα πολύ καλή απόδοση!

Κορυφαίοι για μένα ο Χαλκιάς του πρώτου ημιχρόνου, που κράτησε όταν έπρεπε,
ο Κοντρέρας που ήταν κέρβερος στην άμυνα και έκοψε πολλά,
ο Βερόν που έκανε πραγματικά μεγάλο παιχνίδι ΚΑΙ στα 90 λεπτά,
ο Μουσλίμοβιτς που ήταν κίνδυνος-θάνατος μπροστά και συγκινητικός πίσω,
ο Κονσεϊσάο που σκύλιασε για την ανατροπή και σέρβιρε τα γκολ
και ο Μπακαγιόκο που τα έχωσε.

Για τον Σάντος τα είπα στο topic του. Μεγάλο στήσιμο και μεγάλο κοουτσάρισμα και άλλα πολλά.
Γαμήσαμε και το κοράκι μαζί, να μη ξεχνιόμαστε και φύγαμε κύριοι

Το γαμώ το είναι να μη μπορείς να χαρείς ούτε αυτή τη νίκη γιατί οι κωλόμπατσοι έπιασαν πάλι αδέρφια μας, γιατί λέει είχαν πυρσό και λέιζερ στη κατοχή τους. Τι λέτε ρε παλιόπουστες, γαμώ τα σπίτια σας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Καλά για τον Νίδη μιας κ είχε και το δυσκολότερο έργο από ολους (Εστογιάνοφ) και για την κατάσταση του κτλ κτλ σε γενικές γραμμές καλά τα πήγε. 
Παρεπιπτόντως, αυτός ο Εστογιάνοφ, καλός παίχτης αλλά και μεγάλος κοπρίτοατομιστής.
ΑΡχίΔια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Με το Σαντος προπονητη, θα στρωσει... ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

giannis80

• Guest
Σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα, την άλλη κυριακή θα παίζαμε τον τίτλο στην ΤΟΥΜΠΑ.Πέρα από την εμφάνιση, αυτό που μας κάνει χαρούμενους πιστεύω είναι η νοοτροπία της ομάδας.Ουσιαστικά φέτος διαμορφώνουμε τον χαρακτήρα που θα μας οδηγήσει του χρόνου να διεκδικήσουμε αυτό που μας αρμόζει.Πέρα από την χαρά για την νίκη, έχουν βγει ξεκάθαρα πλέον συμπεράσματα για το που υστερεί η ομάδα.Αν το καλοκαίρι ο Ζήσης βρει τα κατάλληλα εργαλεία,πιστεύω του χρόνου θα βλέπουμε και μπαλάρα.Και μιλαω φυσικά για εκρηκτικότητα στα άκρα.Μέγας ο Σέρτζιο,γαμάτες οι σέντρες του,πολύτιμο εργαλείο ο σορλέν αλλά υπήρχαν σήμερα περιπτώσεις που είχαν πολύ χώρο μπροστά και αντίπαλο τον κουτσόπουλο και δεν μπορούσαν να την πετάξουν μπροστά να τον περάσουν (ο ένας λόγω γήρατος και ο άλλος λόγω σωματοδομής).Δεν τους κατακρίνω φυσικά,αλλά βλέπω που υστερούμε σε μεγάλο βαθμό.Τελοσπάντων.Πάμε για 2 στα 2 με τους κρυφογκέινα γουστάρουμε.

senag2

• Guest
Μια μεγάλη νίκη. Ευχαριστώ θεε που γεννήθηκα ΠΑΟΚ. Όβερ.

chiltsid

• Guest
εμενα αυτο το ματς μου εδειξε αλλη μια φορα πως εχουμε πολυ δρομο ακομα στο θεμα της νοοτροπιας.
οποτε θελουμε,ειμαστε σοβαρη και μπορουμε να κερδισουμε οποιοδηποτε,αλλα οποτε μπαινουμε ετσι οπως στα πρωτα 55 λεπτα χανουμε και απο οποιοδηποτε.
το οτι η ομαδα γυρισε το ματς,με τις αλλαγες του σαντος,δειχνει οτι οντως εχει το μεταλλο,αλλα τα υπολοιπα 55 λεπτα δειχνουν οτι δεν ειναι ακομα απολυτα ετοιμη στο θεμα της νοοτροπιας.
αυτα τα διαστηματα μπορει να στοιχίσουν σε αλλα ματς,πρεπει να μειωθουν αρκετα.

55 λεπτα ειμασταν μετριοι προς κακοι,οργανωτικα,αμυντηκα,σε θεμα νοοτροπιας,σοβαροτητας αλλα και σε θεμα συγκεντρωση.
πολλα αβιαστα λαθοι,τεραστιες αποστασεις,ανορθοδοξες επιθεσης,πολλες γιομες,πολλες ατομικες ενεργειες διχως λογο και οχι απολυτα προσηλωμενοι στην νικη,

για τον σαντος τα ειπα στο τοπικ του,αλλα εχει μεριδιο ευθυνης και η ομαδα για αυτην την κακη εικονα μεχρι το γκολ.
ειμασταν τυχεροι που δεν μπορεσε ο νιονιος να το εκμεταλλευτει αυτο.

μολις μπηκε το γκολ ξυπνησαν ολοι,σαντος και ομαδα,εκανε της αλλαγες ο προπονητης και η ομαδα εδειξε πως θελει να νικήσει.
καλη κυκλοφορια,πηραμε το κεντρο σωστη αναπτυξη καλη αμυντικη λειτουργια.
για μενα απο εκει και μετα ειδα τον φετινο ΠΑΟΚ,απο εκει πιστεψα στην ομαδα.

θα πω και για καθε παικτη την αποψη μου,μην γραφω ξεχωριστα σε καθε τοπικ.

ΧΑΛΚΙΑΣ:πολυ καλος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ:κακος,αμυντικα δεν εκανε πολλα λαθοι αλλα επιθετικα ηταν τραγικος,απο οπου βρισκοταν εκανε σεντρα,ειτε εχουμε παικτη στην περιοχη ειτε οχι.
ειχε διαδρομους να τρεξει και εκανε σεντρα,αυταν δεν ειναι σοβαρα πραματα.

ΔΑΡΛΑΣ:δεν φανηκε ιδιαιτερα,αλλα δεν εκανε και καποια μεγαλο λαθος,εδειξε παθος παντως οσο επαιζε,δυστυχως η ατυχια παλι του χτυπησε την πορτα.

ΜΑΛΕΖΑΣ:μετριος,το γκολ ειναι δικο του σφαλμα,ο επιθετικος δεν κανει να παρει εκει την μπαλα,χερια και τετοια δεν μπορεις να σφυριξεις,πολυ μπερδεμα για να διακρινει ο διαιτητης ποιανού χερι ειναι.

ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ:καλος,εσωσε αρκετες φορες την ομαδα επειδη διαβαζε την φαση,το αρνητικο,που δεν ειναι απολυτα δικο του σφαλμα,τα πολλα διωξίματα στα τυφλα,δεν ειχε παικτη μπροστα του,για να δωσει την μπαλα,ελλειπε ο γκαρσια.

ΜΠΑΛΑΦΑΣ:στα πρωτα 15 λεπτα ηταν τραγικος,ουτε αγχος ειχε ουτε τιποτα,ασυγκεντρωτος ηταν,μετα εστρωσε και εκανε ενα γνωστο πιαχνιδι,καλος αμυντικα αλλα οργανωτικα μετριος,πολλα λαθοι.

ΒΕΡΟΝ:επεστρεψε επιτελους,δεν ελλειψαν τα αβιαστα λαθοι,εννοω κατι χαζες λαθος πασες,αλλα αλλιως ηταν πολυ καλος οργανωτικα αλλα και αμυντικα που με χαροποιήσε.

ΣΕΡΓΚΙΟ:μετριος,πολλες σεντρες του ηταν δεν καλες,παρολου που ειχε χωρο και χρονο για να κανει οτι εκανε στα δυο μας γκολ.

ΣΟΡΛΕΝ:οσο ηταν αριστερα ηταν μετριος,δεν ανεβηκε πολυ,δεν εκανε το παιχνιδι του.μολις μεταφερθηκε διπλα στον βερον,ανεβηκε αρκετα,βοηθησε παρα πολυ στο κεντρο με τα μαρκαρισματα και τα τρεξιματα του.

ΧΟΥΤΟΣ:κακος,ηταν μεσα σε δυο-τρεις φασεις αλλιως δεν βοηθησε και φανηκε,οραια η μια κεφαλια αλλα χαζο το πέσιμο του,δεν με αρεσουν αυτα.

ΜΟΥΣΛΙ:καλος,πηρε μερικες φασεις πανω αν και δεν του βγηκαν,θα μπορουσε να ειχε σκοραρει στην οραια ενεργεια του αλλα ατυχησε,θα σκοραρει παλι,θεμα χρονου ειναι.

ΣΒΟΥΡΑΣ:ο γνωστος,δεν χρειαζεται να πουμε και πολλα,ηρθε η ωρα........

ΒΙΕΡΙΝΙΑ:καλος,εδωσε ταχυτητα στην ομαδα,βοηθησε πολυ.

ΦΛΟΚΟ:απιστευτος,απλα.μπραβο παντως για την συμπεριφορα του,επεστρεψε για τα καλα.

με λιγα λογια,55 λεπτα πολυ μετριοι απο εκει και μετα ΠΑΟΚ,3 πονταλακια,σειρα εχει τωρα η πουτανα.

για την διαιτησια να πω,πως δεν ειδα καμια προθεσει για σφαγη,κλασσικη ελληνικη διαιτησια,καλυπτω το ενα λαθος μου με αλλο.
δυο φασεις καναν μονο μπαμ,το πεναλτι,που δεν γινεται να μην το σφυριξεις αλλα και η δευτερη κιτρινη στον μακο,που επρεπε να δωθει 10-15 λεπτα πριν.

takola

• Guest

όχι παράθεση του τελευταίου πόστ

Αδελφέ, συγχαρητήρια για τα σχόλιά σου, δείχνεις ότι έχεις μάτι και καταλαβαίνεις από μπάλα.

Να σε ρωτήσω για τον Δάρλα, μήπως σου φαίνεται αργός; Τον έχασε τον Εστογιανόφ κανα-δυο φορές. Γενικά είσαι ευχαριστημένος από την εξέλιξή του στον ΠΑΟΚ; Εμένα μου φαίνεται σαν να έχει επαναπαυθεί κάπως.

Για τον Κοντρέρας, δε νομίζεις ότι συνηθέστατα κοιτάζει να διώξει την μπάλα με πάσα, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να ρισκάρει υπερβολικά πολύ; Εγώ πιστεύω ότι ο αμυντικός, όσο παικταράς κι αν είναι, πρέπει να διώχνει όπως-όπως ορισμένες φορές, π.χ. όταν είναι τελευταίος παίκτης, γιατί αλλιώς παίρνει μεγάλο ρίσκο.

Ο Μούσλι δεν σου φαίνεται υπερβολικά αγχωμένος και υπό πίεση; Δεν ξέρω, πρέπει να χαλαρώσει λίγο, δεν μοιάζει να έχει καθαρό μυαλό, εδώ και πολύ καιρό. Α, επίσης κάνει και πολλά ψεύτικα πεσίματα...

Για το πέναλτι, δεν θα το θεωρούσα κραυγαλέο λάθος, γιατί είχε φύγει η μπάλα, είχε προλάβει ο Μπαλάφας να δώσει πάσα, οπότε το μαρκάρισμα ήταν κάπως εκτός φάσης, δεν επηρέαζε, ήταν λίγο σαν μια σύγκρουση...

Αυτά τα ολίγα, προς το παρόν. Και υπόψην, για να βελτιωνόμαστε, το "λάθος", ως ουδέτερο, γράφεται στον πληθυντικό με ήτα. Π.χ. το πάθος, τα πάθη, το λάθος, τα λάθη κ.ο.κ.

takola
http://paoksagapo.blogspot.com
« Last Edit: March 02, 2009, 11:27:20 by Capricorn »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
αν μου επιτρέπεται να πω και γω τι γνώμη μου
εμενα η ομάδα με έσκασε χθες
γιατί πρέπει να φάει "πρωτα" γκολ για να αντίδραση?
γιατί αν δεν τρώγαμε γκολ για x καρφί πήγαινε
η enfanisei ήταν "απαραδεντι" για ομάδα δεύτερης θέσεις με   τον νoνιo χαλια
αυτά για τις διατησίες τα ακούω φέρεσαι μπες μέσα πες εγώ είμαι το αφεντικό "ριξτους" 3 γκολ και άντε για
από την άλλη tρώs γκολ και ευχαριστείς το 8eo που ο πανιώνιος νόμιζε πως τελειωσε το παιχνίδι και κάθισε πίσω κανεις τις "αλαγε" σου ο μπακαγιόκο έβγαλε ματια παίρνεις το διπλό και δείχνει ότι φέτες έχουνε αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ
γενικά η ομάδα έχει πολλά @@ φέτος
μπράβο σε όλους για "πολαστι" φορα και ας "γκριναζω"

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Re makis τρελοκομειο αυτο στο avatar σοθ ειναι το license plate σου?

Offline makis

• Αποστολή
  • **

ναι φιλε είναι είναι λίγο σπαστικό κίτρινο και πράσινο αλλα θα το αλλάξω σύντομα
είναι ένα τρόπος στην australia να βγάζει λεφτά το κράτος
 σκέτο ΠΑΟΚ  θα μου κόστιζε $200 το χρόνο  με το 04 $170 μια φορα και τελειωσε
το έχει κάποτε ο μπούζας στα σπορ και αφιέρωμα

makptol

• Guest
αν μου επιτρέπεται να πω και γω τι γνώμη μου
εμενα η ομάδα με έσκασε χθες
γιατί πρέπει να φάει "πρωτα" γκολ για να αντίδραση?
γιατί αν δεν τρώγαμε γκολ για x καρφί πήγαινε
η enfanisei ήταν "απαραδεντι" για ομάδα δεύτερης θέσεις με   τον νoνιo χαλια
αυτά για τις διατησίες τα ακούω φέρεσαι μπες μέσα πες εγώ είμαι το αφεντικό "ριξτους" 3 γκολ και άντε για
από την άλλη tρώs γκολ και ευχαριστείς το 8eo που ο πανιώνιος νόμιζε πως τελειωσε το παιχνίδι και κάθισε πίσω κανεις τις "αλαγε" σου ο μπακαγιόκο έβγαλε ματια παίρνεις το διπλό και δείχνει ότι φέτες έχουνε αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ
γενικά η ομάδα έχει πολλά @@ φέτος
μπράβο σε όλους για "πολαστι" φορα και ας "γκριναζω"

καλα εχεις δει τις αλλες ομαδες να καθαριζουν ευκολα αυτα τα ματς ? με την ψυχη στο στομα τα καθαριζουν αν κερδιζαμε αδερφε με 3 γκολακια τωρα
θα ειμασταν 10 βαθμους μπροστα απο τον γαυρο.....οι διαφορες μεταξυ των ομαδων ειναι μικρες ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΣ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ
ΑΝΤΙΠΑΛΟ.........ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......αυτο ειναι το μυστικο της επιτυχιας
μας........

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά απο τις μετρημένες στα δάχτυλα φορές που ο ΠΑΟΚ έκανε ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Αυτό είναι για μένα σημάδι αλλαγής νοοτροπίας. Είχαμε συνήθισει να παρατάμε το παιχνίδι και να περιμένουμε το τελευταίο σφύριγμα. Χωρίς βέβαια να έχω εικόνα απο το ματς, παρόλα αυτά αντιλαμβάνομαι οτι πιέσαμε αρκετά για αυτό το 1 - 2.

@makis  Σοβαρά το έχεις στο αμάξι ή σε κάποιον τοίχο. Πωπω μαν όλα τα λευτά.

ΟΦ τοπικ ΟΝ : Και στην Ελλάδα σου επιτρέπουν με κάποιο τίμημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Θυμάμαι μια ΜπεμΒε που έγραφε ΣΟΤΟΣ και αργότερα έμαθα οτι ήτανε του Βολάνη του Σότη. Ε Λ Ε Ο Σ

baron

• Guest
Μπάλα δεν παίζουμε παίρνουμε όμως αποτέλεσμα. Σε σhναρηση με το αποτέλεσμα του βάζελου ήταν γαμώ της αγωνιστικές.

και τώρα έρχονται τα βρωμογαβρα. 2 στα 2 θέλω για να πλένονται.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
και φυσικά στο αυτοκίνητο
εδώ με ξέρουν και η "περτες"
στην μελβούρνη έχει πολλά αδέρφια με πινακίδες ΠΑΟΚΑΡΑ
μου την σπάει τώρα τελευταία ένα χάνουμι έχει το AEKFC
όταν μάθω να "στελμω" φωτός θα στείλω

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
μεγαλη νικη που ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς δεν μπορουσε κανεις να πιστεψει, στο πρωτο γκολ κανει τραγικο λαθος ο μαλεζας(ο οποιος στα τελευταια ματς ολο γκελαρει) που δεν βρισκει μπαλα στο διοξιμο που παει να κανει, χρυση αλλαγη ο μπακα που ο ανθρωπος ειναι για να μπαινει αλλαγη κ να καθαριζει, ποτε ξανα βασικος ο μπακα μονο ως αλλαγη στο 60'
τωρα για τα παπαγαλακια της αλήτικης κυριακης αλλα κ για τους υπολοιπους υπαλλυλακους τους ποναει πολυ που ο ΠΑΟΚ ειναι δευτερος κ βγαζουν το μεγαλο τους κομπλεξ, πεναλντι στον μπαλαφα ανυπαρκτα φαουλ, κ ανυπαρκτο οφ σαιντ σε τετ α τετ του μουσλι κ αυτοι λενε για ενα πεναλντι στον ρεκομπα το οποιο μπορουσε να δοθει μονο στον γαυρο αν εχανε κ ηταν το ματς στο 90..