Author Topic: Παρατηρήσεις - σχόλια - πρόβληματα για το live της κεντρικής σελίδας  (Read 1862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Επειδή διαβάζω πολλούς πως έχουν διάφορα προβλήματα με το live στην κεντρική, καλό είναι να το γράφουν εδώ ώστε να δούμε ποια είναι τα προβλήματα και πως μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εμενα προσωπικα και κολλαει και με τρωει προτασεις οταν συνομιλω με καποιον και πολλες φορες με πεταει εξω

Offline savage republic

• Βασικός
Σχεδόν κάθε φορά που μπαίνω στο σάιτ, πρέπει να βάλω πάλι το όνομα και τον κωδικό στο πεδίο του λάιβ για να μπω στη συζήτηση, ενώ έχω αποθηκεύσει τους κωδικούς και μπαίνω απευθείας στο φόρουμ και τα τόπικ. Γιατί δε γίνεται αυτόματα και εκεί;

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
δεν ξερω αν χρειαζεται να κανω κατι στο pc  μου αλλα το live δεν ανανεωνει σχεδον ποτε μονο του.και παλι οταν ανανεωνει μου βγαζει ποστ και κατω απο εκει που γραφω

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
υπαρχει live  στη κεντρικη ???

εχω να δω το live κανα μηνα  ........μου  βγαζει  εκει ERROR..................   χρησιμοποιω        GOOGLE CHROME  για   internet  browser
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
1- Το Live! υπάρχει στην κεντρική στο www.paokworld.com

2- Το Live! είναι μόνο για τα μέλη. Για λόγους ασφάλειας στην επίσκεψή σας στο www.paokworld.com εμφανίζεται συνήθως ένα κουτάκι με τα κουτάκια για login.
2α- Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο forum, τότε ΔΕΝ χρειάζεται να γράψετε τίποτα. Πατήστε το κουμπάκι Σύνδεση και το Live! σας αναγνωρίζει αυτόματα.
2β- Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο forum τότε πρέπει να συνδεθείτε συμπληρώνοντας τα κενά κουτάκια.

3- Το Live! είναι φτιαγμένο για αυτούς που συμμετέχουν στη συζήτηση κι όχι για αυτούς που απλά κοιτάζουν άλλους να συμμετέχουν. Εάν για παραπάνω από 2 λεπτά δεν έχει μιλήσει το μέλος αυτόματα σταματάει να κυλάει το κείμενο και έτσι δεν φαίνονται οι ανανεώσεις. Εάν συνεχίσει να μη μιλάει το μέλος, τότε μετά από 5 λεπτά αποσυνδέεται.

4- Το Live! λειτουργεί καλύτερα με Mozilla. Ο Internet Explorer έχει πολλά προβλήματα και δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να τα λύσουμε εμείς. Το πλέον κλασσικό του IE είναι ότι δεν κυλάει τις ανανεώσεις με αποτέλεσμα το κουτάκι στο οποίο γράφεις τα μηνύματα να καλύπτει 1 ή 2 ήδη απεσταλμένες προτάσεις.

5- Ο Chrome υποστηρίζει κανονικά το Live! Σιγουρευτείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοσή του

6- Πολλές φορές όταν ανοίξετε την σελίδα www.paokworld.com το Live! θα σας εμφανίζει τα τελευταία μηνύματα αλλά δε θα ανανεώνεται, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι δεν συζητάει κανείς. Για να ξεπεράσετε το πρόβλημα αυτό απλά πατήστε μέσα στο κουτάκι που γράφουμε τα μηνύματα. Επίσης, όταν φεύγετε από το PAOKWORLD καλό είναι να κάνετε αποσύνδεση από το Live!

Αυτά τα λίγα για τώρα. ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το Live εχει προβλημα ή κατι επαθε το Pc μου?δεν μπορω να γραψω.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Αυτή τη στιγμή που το τσεκάρω δουλεύει κανονικά...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ευχαριστω ΔΙΚΕΦΑΛΕ...λυθηκε μολις τωρα το προβλημα μου,αφου πρωτα εκανα εναν καθαρισμο στο Pc...να εισαι καλα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
The chat has reached the maximum number of logged-in users.

OH MY F***** GOD!!!!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ οσφπ ΠΑΟΚ στην ΠΑΡΑΤΑΣΗ
« Last Edit: March 04, 2009, 23:44:23 by Davids4 »

SALPARADISE

• Guest
Εδω και κάμποσο καιρό, με τον Chrome δε μπορω να δω το live. Μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:

This page contains the following errors:
error on line 1 at column 1: Document is empty
Below is a rendering of the page up to the first error.

Τι πρέπει να κάνω??

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

SALPARADISE

• Guest
Έκανα και update στον 2.0.172.28 και ακόμα το ίδιο μήνυμα μου βγάζει!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Περίεργο.
Εγώ με την 1.0.154.65 το βλέπω το Live! μια χαρά!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Έκανα το update στην 2.0.172.28 και το Live! δουλεύει άψογα.
Καλύτερα από τον φοξ :)

SALPARADISE

• Guest
Περίεργο, όντως.

Μάλλον θα βάλω και τον ff στη δουλεία μου φαίνεται.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μπαίνω με IE. Το χω γράψει νομίζω και παλιότερα αλλά άκρη δεν βγήκε... Εδώ και καιρό ενώ γράφω στο live, ξαφνικά αυτά που γράφω τα βλέπω μόνο εγώ και μετά από λίγο η σελίδα πέφτει. Δεν με πετάει έξω από επειδή κάνω ώρα να γράψω, εκείνη τη στιγμή μιλάμε. Για να ξεσκαλώσει πρέπει να βγω και να μπω εκ νέου στο site. Δεν βοηθάει ούτε καν η ανανέωση της σελίδας...

Αν μπορεί κάποιος ας μου υποδείξει μια ποιθανή λύση, είμαι βλέπετε και λίγο άσχετος με υπολογιστές... Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το live!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Βάλε firefox ρε corrupt

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html

Εκτός και αν αυτα που λές είναι μλκς και σε δίνει κανένας σημασία  ;D ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εγω που μπαινω και απο το κινητο μετα τις 2 τελευταιες αλλαγες δεν μπορω να δω καν το λαιβ, απλη αναφορα