Author Topic: Κύπελλο: Από πού να καταβάσετε τον αγώνα ΠΑΟΚ-γαύρος  (Read 652 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο αγώνας ανέβηκε στην Multimedia Gallery στην ενότητα με ολόκληρους ποδοσφαιρικούς αγώνες, στην κατηγορία με τους αγώνες του 2008-2009. Μέγεθος του αρχείου zip +/- 1,40 giga, το τελικό αρχείο είναι .avi σε Xvid κωδικοποίηση.

για όσους δεν το έχουν δει ακόμα και έχουν πρόβλημα στο κατέβασμα:

Σε μεγάλα αρχεία πολλές φορές η σύνδεση πεθαίνει και έτσι το κατέβασμα δεν γίνεται σωστά.
Για αυτό το λόγο ένας download manager είναι χρήσιμος.
Εάν έχετε firefox σας προτείνω να κατεβάσετε το downthemall! από εδώ: http://www.downthemall.net/ Είναι freeware και θα δείτε και μεγάλη διαφορά στις ταχύτητες κατεβάσματος.
Εάν έχετε IE τότε προτείνω να πάρετε firefox, αλλά εάν δεν μπορείτε ή δε θέλετε, δείτε αυτό: http://www.snapfiles.com/get/freedownloadmanager.html

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

JamaicaN

• Guest
Κατεβασα το ματς ΠΑΟΚ-γαυρος, ολα οκ, αλλα στο UNZIP κολλαει καπου στη μεση και δεν το ολοκληρωνει....Το κατεβασε κανεις αλλος? Ολα ΟΚ?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το κατέβασες με το download manager για να είσαι σίγουρος ότι έχεις ολόκληρο το αρχείο;
Εάν όχι υπάρχει περίπτωση να κατέβασες μόνο ένα κομμάτι και συνεπώς το zip δε θα δουλεύει...

JamaicaN

• Guest
1321.47 MB ειναι αυτο που εχω...και κολλαει καπου στη μεση...Ναι με manager εγινε η δουλεια!

Θα το ξανακαταβασω να δω, μπας και...

chiltsid

• Guest
το εχω κατεβασει και εγω και δεν εχω προβλημα.

αλλα αυτο που λες μου εχει τυχη και μενα,μαλλον αμα το ξανακατεβασεις θα δουλεψει κανονικα.

mpougatsas

• Guest
Κι εγω το κατέβασα, εκανα και το unzip και όλα οκ ως εδώ..  αλλά..

ανοίγοντας το αρχείο μετά με Winamp\PowerDVD\RealPlayer παίζει μόνο ο ήχος, χωρίς να έχω εικόνα. Και ήθελα να ρωτήσω,
1.μόνο με Mediaplayer ανοίγει κανονικά;; (ελπίζω όχι,γιατί δεν διαθέτω κι ούτε μπορώ να το κατεβάσω :-\ )
2.οσοι το κατεβάσατε μπορείτε να το ανοίξετε με τα προγράμματα που ανέφερα παραπάνω;;

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον προλαλήσαντα. Δοκίμασα όλα τα παραπάνω όπως και BsPlayer + MediaPlayer, χωρίς επιτυχία. any help?

Offline savage republic

• Βασικός
Εγώ το είχα κατεβάσει από το λινκ του Αλαμάνα και δεν είχα πρόβλημα  :nianiania: :nianiania:

mpougatsas

• Guest
Υπάρχει κι άλλο λινκ εκτός απ αυτό της multimediaGallery ;;

Aν μπορεί κάποιος της multimediaTeam να μας διαφώτήσει, να μπορέσουμε να ξαναδούμε και μείς το παιχνίδι..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τα αρχεία είναι όλα σε κωδικοποίηση Xvid.
Πρέπει να έχετε τα κατάλληλα codecs και μάλιστα στην πιο ενημερωμένη έκδοσή τους.
Τα codecs μπορείτε να τα βρείτε εδώ: http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/multimedia/video/k-lite_codec_pack/klcodec462f.exe
Είναι πιθανό μετά την εγκατάστασή τους να χρειαστεί επανεκκίνηση του υπολογιστή.

mpougatsas

• Guest
Οk.. Το πρόβλημα ήταν όντως στην έλειψη των codecs. Μετά την εγκατάσταση τους η εικόνα φένεται κανονικά και μπορώ πλέον να απολάυσω τον αγώνα. :cwm39::thumbok: thnx Δικέφαλε..

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Δικέφαλε ευχαριστώ :thumbok:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
τίποτα βρε :)

Offline banis

• Αλλαγή

Offline t.b

• Αλλαγή
αυτό το παιχνίδι υπάρχει από μετάδοση σουπερσπορτ? ο ήχος από την κερκίδα είναι πολύ χάλια.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.youtube.com/watch?v=1OIAAsv99-w (Embedding disabled, limit reached)

τα ιδια και χειροτερα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ