Author Topic: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός 66 - 74 Κυριακή 8/2/2009 ώρα 17:00 novasports3  (Read 1484 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
αυτο είπα κ εγω λιγο πιο πάνω! Ο κ. δροσος έχασε το δικαίωμα να μιλάει για τον κοσμο του ΠΑΟΚ (αν κ προσφτατα άφησε καποια υπονοούμενα για την μικρη προσέλευση - νιονιο, ΑΣΕ ΜΑΣ ρε Δροσε)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε παιδιά, μην βγούμε και φταίχτες για την κατάσταση της ομάδας! Είπαμε, υπάρχουν ευθύνες,αλλά μέχρι ενός σημείου. Το ότι ο Δρόσος ξεκίνησε με την καβάτζα των 3.000 διαρκείας, με τα τηλεοπτικά, με διαφημίσεις (συνεχίζει μάλιστα να κλείνει συμφωνίες), με με με με... και στα μισά της χρονιάς διώχνει τη μισή ομάδα, μην πούμε ότι φταίει ο κόσμος μετά που δεν πατάει. Εδώ πόσοι δώσανε χρήματα για να υπάρξει αυτή η ομάδα και τελικά ο άλλος τη διαλύει. Γιατί να πάει να δει τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ; Που άμα κέρδιζε χτες θα ήτανε εκπληξάρα; Που οι παίκτες του μετά από κάθε ματς δηλώνουνε ότι θέλουνε να φύγουνε; Ποιους να υποστηρίξει; Αυτούς που θέλουν να την κάνουν; Ή να χαρτζιληκώσουν κι άλλο τον απατεώνα; Να βγάλουμε απο μισά τα έξοδα και να μειωθεί η χασούρα του πλυντηρίου; Όποιος πάει, πάει γιατί δεν τον νοιάζει που πιάνεται κορόιδο. Δεν τον νοιάζει επειδή πάει να περάσει το απόγευμά του ευχάριστα, γι αυτό και δεν φωνάζει (οι περισσότεροι στο παλατάκι). Πάει επειδή πάσχει από ανίατη ΠΑΟΚίτιδα και κάνει τα στραβά μάτια στα όσα συμβαίνουν σε αυτό το ανοργάνωτο συνοθύλλεμα (οτιδήποτε εκτός από ομάδα). Αλλά επειδή είναι ΠΑΟΚ και πληγώνεται να βλέπει αυτή τη στολή με αυτήν την ιστορία να σκυλεύεται έτσι τώρα, απλά δεν πάει στο παλατάκι.

Η λυση ποια ειναι? να το κλεισουμε το μαγαζι να τελειωνουμε?
Και γω αν και εχω διαρκειας ειπα να μην ξαναπατησω μετα τις μαλακιες του δροσου.. ειδα απο την τηλεοραση τα 2 παιχνιδια με Πανελληνιο και γαυρο.. απληρωτοι ξεαπληρωτοι..καλοι η αχρηστοι.. ξενοι οι ελληνες.. τα εδωσαν ολα και στις λεπτομερειες τα εχασαν και τα 2!
Απο το επομενο εντος θα ειμαι και παλι παρον.. και ας παιζουν μεσα οι φροντιστες οπως ειπε η KATISI...

Υ.Γ. Ποσο δικαιο εχεις rebelpappous για την συγκριση των 2 αθληματων.. σε ταιζουν ποδοσφαιρο απο παντου.. και στρεφεις την προσοχη σου εκει.. και το αθλημα που σε δοξασε σε ολη την ευρωπη.. δεν γαμιετε..

SKAILS

• Guest
εχω πει εδω και καιρο πως φταιει κ ο κοσμος που δεν παταει...πλεον παιδια,ουτε εγω παταω...τα βλεπω τα ματς,αλλα ως εκει,πηγα με τα τρικαλα στο παλατακι κ αποφασισα να μην ξαναπατησω το ποδι μου,μεχρι να γινει κατι σημαντικο,εχουμε απογοητευτει ολοι μας,ολο για χρεη μιλαμε κ ολο ερχονται κ φευγουν προπονητες κ παικτες,δεν μπορει κανεις κ να θελει να δεθει με την ομαδα.Δε λεω να βγαινουμε ευρολιγκα που ειναι θα επρεπε,απλα να εχουμε μια ομαδα τακτοποιημενη κ ας βγαινει 5η,αυτο το μπουρδελο,φυγε εσυ,ελα εσυ,εχει καταντησει πολυ κουραστικο,προσωπικα βαρεθηκα κ ασχολουμαι πολυ με το μπασκετ.

υγ:η λυση ειναι μονο μια κατα την γνωμη μου κ λεγεται ΒΙΟΛΙΔΗΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Πάντως είδα ότι (επανα)λειτούργησε η μπουτίκ στο παλατάκι. Αν πέρασε κανείς από κεί ας γράψει τις εντυπώσεις του.

Για τα του παιχνιδιού (όσο είδα) πιστέυω ότι η ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία.
Δρόσος/ξεδρόσος καλό θα ναι να στηριχτεί τι τμήμα γιατί πολύ απλά......Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
λιγο παραπανω σεβασμο στην ομαδα που εξαιτιας της υπαρχουμε σημερα,που σε γεμισε με χαρες και περηφανεια οσο καμια αλλη.η ομαδα αυτη με τιγκα γηπεδο αλλα τουμπα θα εκανε μεγαλη νικη αλλα...και δεν θα ειχε και τοαα φαλτσοσφυριγματα ειδικα στο τελος

παντως ο καλαφατακης εκανε ψιλοκαλη ομαδα που παιζει καλο μπασκετ και σιγουρα εκμεταλλευεται τις δυνατοτητες των παιχτων.αν ακουμπουσαν λιγο στο παιχνιδι τσιαρας και χαρισης...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Για τον Τσιάρα ειδικά ρε φίλε χτυπάω το κεφάλι μου... Άλλος άνθρωπος σε σχέση με πέρσι, και την πίστευα πολύ την μεταγραφή του...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
πες τα ρε τολη.........που αν δεν ηταν η ομαδα του μπασκετ......αντε τωρα.........
φιλε corrupt συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον τσιαρα και το εχω γραψει επανειλημενως για αυτον τον παικτη.....εχει χαλια ψυχολογια και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.........μια ματια στα χθεσινα στατιστικα του αρκουν.......1/4 βολες(!),καμια προσπαθεια για διποντο και 1/2 τριποντα σε 13 λεπτα!αυτη δεν ειναι στατιστικη για τον περσυνο 6ο σκορερ του πρωταθληματος και ψηφισμενο απο τους δημοσιογραφους πιο βελτιωμενο ελληνα παικτη!
οσο για τον χαριση.....πανω που εβρισκε ρυθμο ηρθε ο σοβαρος τραυματισμος του.......
παντως φετος ημασταν μια διαφορα η πιο ατυχη ομαδα σε τραυματισμους.......δεν εχουμε παιξει ΚΑΝΕΝΑΝ αγωνα πληρεις και δεν εχουμε κανει ουτε μια ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ παλι πληρεις.........ειδικα στην θεση του πλει μεικερ.........