Author Topic: Λάμπρος Χούτος  (Read 3025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pavlosk

• Guest
Απ: Λάμπρος Χούτος
« Reply #60 on: February 03, 2009, 07:50:35 »
Αγωνιστικά δεν το συζητάμε ο άνθρωπος ξέρει πολλά κιλά μπάλα.
Ελπίζω να ξεχάσει τους θυμούς, τους βεντετισμούς και όλα αυτά που του έχουν χαλάσει την καριέρα και να αφοσιωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά.

Καλώς ήρθες στον Π.Α.Ο.Κ.

pavlosk

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #61 on: February 03, 2009, 08:01:38 »
???    :-\

Γιατι ρε συ skyclad (παρεπιμπτοντως, εχω 2 cd και 2 βινυλια  ;)), με Ηλια "θελω, αλλα δε μπορω" Αναστασακο και Ιμπραημα "μπορω, αλλα δε θελω" Μπακαγιοκο, θα τη βγαλουμε; Ο Αθανασιαδης δε μπορει να κουβαλησει τετοιο βαρος ακομα.
Χτυπαμε τσου-λου (το ΟΥΕΦΑ ειναι αστειος στοχος πλεον), και κυπελλο μεσα στην εδρα του αντιπαλου (ΟΑΚΑ). Θελαμε αξιοπιστη ενισχυση στην επιθεση με λιγα λεφτα και αμεσο εγκλιματισμο. Ρισκο μεν απο αποψη χαρακτηρα, αλλα αν βγει: :tsigaro:

Δε μου καθεται καλα ρε γαμωτο. Δεν ειναι τοσο οτι ειναι μαλακισμενο, γιατι στον ΠΑΟΚ απλα δεν τον περνει. Υπο παρακολουθηση θα ειναι ως το καλοκαιρι. Ή πειθει και μενει, ή καλη Β' εθνικη.
Απλα σαν παιχτης ποτε δε μου εκανε κλικ. Σωστο αυτο που λες, οτι μετα απο Μουσλι το χαος, αλλα περιμενα κατι καλυτερο σαν δευτερη επιλογη.
Τελος παντων, εγω και τον Χαλκια δεν ηθελα, αλλα μεχρι στιγμης με τουμπεκιασε ασχημα. Απ' τη στιγμη που θα φορεση την ιερη φανελα, ο Χουτος ειναι ενας απο μας, και το βουλωνω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #62 on: February 03, 2009, 08:19:58 »
Η διοικηση και ο προπονητης ξερουν γιατι τον διαλεξαν. Νομιζω και γω οτι ειναι παιχταρα αλλα με προβληματικη συμπεριφορα. Οφειλουμε να τον βοηθησουμε να προσφερει και αυτο θα γινει κατα τη γνωμη μου αν δεν τον κανουμε ειδωλο-θεο. Χαμηλα τη μπαλα για να μην αναπτυξει τα παλια συνδρομα βεντετισμου

Το βασικο ειναι αυτο.Αν ΔΕΝ τον κανουμε ειδωλο Θεο και μεινει με χαμηλα την μπαλα τοτε ολα θα πανε καλα.Σε αυτο πιστευω θα βοηθησει και ο Σαντος και ο Ζαγορ βεβαιως βεβαιως.Οσο για το αγωνιστικο και εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι το στυλ του επιθετικου που μαζι με Ζλαταν θα κανει οργια. Καλως ορισες Λαμπρο Χουτο σιδεροκέφαλος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
« Reply #63 on: February 03, 2009, 08:39:43 »
μ άρεσε που πήρε τηλέφωνο μόνος του και ζήτησε αν υπάρχει θέση στον ΠΑΟΚ.
Μ άρεσε που πληρώνει για την ελευθέρας του για να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Δε μ αρέσει καθόλου που δίνουμε 150.000 (αν ισχύει) για 6 μήνες.
Δε θα μ αρέσει καθόλου αν στερήσει χρόνο συμμετοχής από τον Κλάους.

Είμαι σίγουρος ότι ο Βρύζας θα του έχει στείλει το μήνυμα ότι εδώ δεν είναι ούτε Πανιώνιος, ούτε γαύρος και ότι αν δημιουργήσει κατάσταση θα φύγει νύχτα.

makptol

• Guest
« Reply #64 on: February 03, 2009, 09:02:46 »
τα σπορ γραφουν σημερα οτι ο σαχπατζιδης εδωσε 100.000 για την μεραγραφη χουτου.....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #65 on: February 03, 2009, 09:15:46 »
Από την μέρα που έμαθα πως παίζετε να έρθει στον ΠΑΟΚ ήθελα να γίνει αυτό !
Δεν ξέρω γιατί αλλά παρακαλούσα να τον πάρουμε..
Μαζί με μούσλι νομίζω θα κλείσουν σπίτια..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #66 on: February 03, 2009, 09:15:59 »
παιξε μπαλα, δν θα σου ξαναδοθει τετοια ευκαιρια...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: February 03, 2009, 09:51:22 »
Απλα σαν παιχτης ποτε δε μου εκανε κλικ. Σωστο αυτο που λες, οτι μετα απο Μουσλι το χαος, αλλα περιμενα κατι καλυτερο σαν δευτερη επιλογη.
Τελος παντων, εγω και τον Χαλκια δεν ηθελα, αλλα μεχρι στιγμης με τουμπεκιασε ασχημα. Απ' τη στιγμη που θα φορεση την ιερη φανελα, ο Χουτος ειναι ενας απο μας, και το βουλωνω.

+1 και μένα αίσθηση δεν με έκανε ποτέ. Τελοσπαντων ο Βρύζας έχει 100% επιτυχία στο σκαουτ.

Η διοικηση και ο προπονητης ξερουν γιατι τον διαλεξαν. Νομιζω και γω οτι ειναι παιχταρα αλλα με προβληματικη συμπεριφορα. Οφειλουμε να τον βοηθησουμε να προσφερει και αυτο θα γινει κατα τη γνωμη μου αν δεν τον κανουμε ειδωλο-θεο. Χαμηλα τη μπαλα για να μην αναπτυξει τα παλια συνδρομα βεντετισμου

Τι Βεντετισμο ρε παιδιά στον ΠΑΟΚ. Ανάμεσα σε ποιους? Ζλάταν Γκαρσία Σέρτζιο Κοντρέρας. Εδώ πχ έβλεπα προχθές ένα ταινιάκι με την ρεάλ το Γκολ 2 και ο Γκαρσία έπαιζε στην ταινία σκέψου. Αυτό που σε φοβίζει είναι μην δημιουργήσει πρόβλημα στις ίδιες τις βεντέτες του ΠΑΟΚ.

Μπορει να ανησυχώ άδικα. Θα δείξει.

guest4

• Guest
« Reply #68 on: February 03, 2009, 10:00:01 »
παιδια νομίχω ότι δεν τον παίρνει να κανει μανούρες.
αδικα ανησυχείτε.
ξερει που ήρθε, ξέρει και τις συνέπειες.  ;)

northeagle_4

• Guest
« Reply #69 on: February 03, 2009, 10:10:33 »
Καλωσηρθες Λαμπρο,να σε γερος δυνατος και να στελνεις την μπαλλα στο πλεκτο μαζι με τους αλλους παικταραδες μας.Ηρθες στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας.-
  Θελω να δω  ομαδα που θα κλεινετε στην Τουμπα πλεον ποσα θα μαζευει,μιλαμε για διδυμο (ποδοσφαιρικα) απιστευτο με τον εναν σνα συμπληρωνει τελεια τον αλλον.
 Για τον χαρακτηρα του εχω ΛΑΟ,ΠΑΕ,ΣΑΝΤΟΣ και συμβολαιο.δεν τον παιρνει....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: February 03, 2009, 10:31:01 »
και στο βαθος ρεκομπα κυριοι.....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #71 on: February 03, 2009, 10:58:55 »
Ρε παιδιά, μην βλέπω κι εδώ μέσα ό,τι αναπαράγει η κάθε φυλλάδα που θέλει να πουλήσει πέντε φύλλα παραπάνω. Ποιος Ρεκόμπα; Τον Χούτο πήραμε. Χαλαρώστε λίγο με τα σενάρια. Αν κάτι έχει δείξει αυτή η διοίκηση είναι ότι τα σενάρια κανενός δημοσιογραφίσκου δεν βγαίνουν. Ένας ακόμα λόγος για να τους γουστάρω.

Καλή επιτυχία Λάμπρο. Μακάρι να κάνεις σε μας την καριέρα που δεν έκανες μέχρι τώρα. Το αξίζεις, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #72 on: February 03, 2009, 11:14:28 »
πιστεύω πως ο χούτος δεν ήρθε στο ΠΑΟΚ για να δημιουργήσει πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά θα παίξει τσάμπα μεχρι το καλοκαίρι. τότε αν όλα πανε καλά θα επαναδιαπραγματευτεί το συμβολαιό του. Αλλά μέχρι τότε (αν ισχύουν όσα γράφονται στην εξέδρα) δε βαζει φράγκο στη τσέπη = = > τα λεφτά πανε στο νιόνιο και το μεγαλύτερο μέρος το έβαλε ο Σαπχατζίδης. Δε νομιζω πως μια τετοια απόφαση τη πήρε έχοντας τη μ+++κια στο κεφάλι, και τσαμπουκάδες και μανουρες κτλ. θεωρώ πως βλέπει μπροστα, ξέρει ότι ερχεται στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, με υγειη διοίκηση και ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να του τύχει αυτή τη στιγμή σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Του χρόνου θα παίζει ενδεχομένως cl  ;) Τι να κάνει στο νιόνιο???
------
ποιος θα το πιστευε πριν δυο χρόνια πως παιχτες θα πληρώνουν για να παίξουν στο ΠΑΟΚ
Κακα, Μεσι ξηλώθειτε αν θέλετε του χρόνου να πατήσετε το χορτάρι της Τούμπας  ;D
Ετσι ΠΑΟΚΑΡΑ

dimos8enis

• Guest
« Reply #73 on: February 03, 2009, 11:24:30 »
και στο βαθος ρεκομπα κυριοι.....
στο βαθος του πατου του γαυρου η ψωλη του Λαμπρου

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: February 03, 2009, 11:34:55 »
Δεν είπε κανένας οτι θα έρθει και με το καλημέρα θα μανουριάσει.

Απλά αυτο που πιστεύουμε μερικοί είναι οτι σε στιγμές κρίσεις θα είναι φαβορί για να τσακωθεί.

Δυνατό παιδί μου φαίνεται λίγος στο 4-3-3 να παίζει μόνος του.

dimos8enis

• Guest
« Reply #75 on: February 03, 2009, 11:43:07 »
μυριζει αλλαγη συστηματος... 4-4-2 η αλλιως το ιδιο συστημα με κρυφο κυνηγο το Λαμπρο.
Μονο ο Σαντος ξερει.
ανθρωπος που πληρωνει απο την τσεπη του, και γενικα κανει τα παντα για να ερθει στην Ομαδα, μπαινει στην καρδια μου. απο κει και περα ευχομαι ο,τι καλυτερο για την πορεια του με τον ΠΑΟΚ κι ας ερθουνε ολα ομαλα αντιθετα με οσα φοβομαστε οι περισσοτεροι

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #76 on: February 03, 2009, 11:50:46 »
ο παικτης εχει διψα να παιξει μπαλα και αυτο ειναι καλο..ειμαι σιγουρος οτι μεχρι το καλοκαιρι δεν προκειται να δημιουργησει προβλημα

σαν μοναδα ειναι καλος παικτης δεν το συζητω και εχει στυλ επιθετικου που δεν υπαρχει στην ομαδα..θα βοηθησει πιστευω

οσο για αυτα που λεγονται σημερα για ΡΕκομπα το καλοκαιρι ειναι αστεια..δεν υπαρχει περιπτωση ο ζησης να κανει τετοιο λαθος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #77 on: February 03, 2009, 11:53:52 »
Δεν ειναι παιχτης που θα παιξει βασικος στο παρων συστημα της ομαδας σαν αντικατασταστης του Μουσλι. Ο ενας στην κορυφη πρεπει να ειναι νταμαρι, να κραταει μπαλα μεχρι να ανεβει η ομαδα και να αντεχει το ξυλο. Ο Χουτος ειναι για το κλασικο επιθετικο δυδιμο ψηλος - κοντος. Οποτε αν ο Σαντος τον προοριζει για βασικο, γυρναμε σε 4-4-2 και τρωνε παγκο Ιβιτς, Μπακαγιοκο. Ο ιδιος ο Σαντος ειπε πως προσαρμοζει τα συστηματα στους παιχτες που εχει, και οχι το αντιστροφο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #78 on: February 03, 2009, 12:21:34 »
Για να δούμε θα το γυρίσει γιατι δεν το βλέπω πρόθυμο.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #79 on: February 03, 2009, 13:48:44 »
×ïýôïò: “Ç ðéï ìåãÜëç åõêáéñßá ôçò êáñéÝñáò ìïõ”

Ï ËÜìðñïò ×ïýôïò ìåôÜ áðü ôéò õðïãñáöÝò, Ýêáíå ôéò ðñþôåò ôïõ äçëþóåéò óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò, ùò ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÄéêåöÜëïõ. Èá ðÜñåé ôç öáíÝëá ìå ôï Íï 79 óôïí ÐÁÏÊ, ðïõ åßíáé åîÜëëïõ êáé ç çìåñïìçíßá ãÝííçóçò ôïõ. Ï ×ïýôïò Ýöôáóå óôç Èåóóáëïíßêç ðåñßðïõ óôéò 10.45 óÞìåñá ôï ðñùß. “Êáô’ áñ÷Üò èÝëù íá åêöñÜóù ôá óõëëçðçôÞñéá ìïõ óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ðñþçí ðñïÝäñïõ. ¸ôóé, åßíáé ç æùÞ. ¢íèñùðïé Ýñ÷ïíôáé, Üíèñùðïé “öåýãïõí”. Åßìáé ÷áñïýìåíïò áðü åêåß êáé ðÝñá, ðïõ Þñèá óôïí ÐÁÏÊ, óå ìßá ìåãÜëç ïìÜäá. ÈÝëù íá êÜíù ôá ðÜíôá ãéá íá äéêáéþóù ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ. ¹ñèá ãéá íá ðáßîù ðïäüóöáéñï. Ôßðïôá Üëëï… Ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐÁÏÊ ãíùñßæïõí êáëÜ ôï ðïäüóöáéñï êáé ðáßñíïõí áðïöÜóåéò ãéá ôï êáëýôåñï ôçò ïìÜäáò. Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ õðÞñ÷å åíäéáöÝñïí áðü ôïí ÐÁÏÊ, äåí ôï óêÝöôçêá êáèüëïõ. Èá äïõëÝøù ðïëý. Èåùñþ, üôé åßìáé óå êáëÞ êáôÜóôáóç. Äåí åßìáé óå êáôÜóôáóç öüñìáò. Íéþèù Ýôïéìïò. Åßíáé êáé èÝìá ðñïðïíçôÞ, áëëÜ èá äïõëÝøù óêëçñÜ”, åßðå ï ×ïýôïò ãéá íá óõíå÷ßóåé. “Óßãïõñá åßíáé ç ðéï ìåãÜëç åõêáéñßá ôçò êáñéÝñáò ìïõ. ÅîáñôÜôáé êáé áðü ìÝíá. Äåí öåýãù ìå ðéêñßá, åõ÷áñéóôþ ôïí Ðáíéþíéï êáé ôïí ê. Ôóáêßñç, åßìáé ðëÝïí ðáßêôçò ôïõ ÐÁÏÊ. Ðéóôåýù êáé èåùñþ üôé åßíáé êáëýôåñá áí ãíùñßæåéò Ýíáí Üíèñùðï êáé ìåôÜ íá âãÜæåéò óõìðåñÜóìáôá. Åßìáé óôç äéÜèåóç ôïõ ðñïðïíçôÞ. Ï ßäéïò èá êñßíåé ðüôå êáé áí èá ìå âÜëåé. ¸íéùóá áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ ôçí áãÜðç ôïõ ãéá ôçí ïìÜäá. Êáé íá ìçí åßóáé ÐÁÏÊ, èá ãßíåéò óßãïõñá”, åßðå ï ËÜìðñïò ×ïýôïò.

http://www.metrosport.gr/?p=13719