Author Topic: www.gazzetta.gr Σχόλια- Κριτική  (Read 9086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: www.gazzetta.gr Σχόλια- Κριτική
« Reply #40 on: June 10, 2009, 15:21:49 »
Κιουρ, εισαι καμμενος εγκεφαλος, εισαι ψυχ, εισαι για δεσιμο, εναν ζουρλομανδυα για τον κυριο παρακαλω, εισαι ασορτι με τον Παμπλο...Δε συνεχιζω γιατι ξερω οτι ξεχειλιζεις απο μετριοφροσυνη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #41 on: June 10, 2009, 18:12:00 »
Σωστός ο Κόλκας,και πολύ καλό το άρθρο του θα έλεγα.
Απορώ τι βρήκατε πάλι να του καταλογίσετε..''Έχω πρόβλημα σε κάθε λύση..''

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: June 10, 2009, 21:13:54 »
Συμφωνώ 100% με το (original) άρθρο του Κόλκα.

...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

giannis80

• Guest
« Reply #43 on: June 10, 2009, 21:32:32 »
Ο Κόλκας μου θυμίζει πολύ αυτόν που τον είχε κράξει, τον Άγγελο.Είμαι σίγουρος οτι με άγγελο προπονητή η 11αδα, θα ήταν : χαλκιάς,αραμπατζης,μαλεζάς,βοσκόπουλος (θα είχε απαιτηθεί η επιστροφή του),χαραλάμπους (θα τον είχε φέρει πίσω), ηλιάδης,μπαλάφας,λάκης,κωνσταντινίδης,αναστασάκος,αθανασιάδης. Αυτοί φυσικά θα έπαιζαν γιατί ο προπονητής τους πιστεύει πολύ γενικά στον έλληνα παίκτη,και τι περισσότερο έχουν οι απέξω από τους δικούς μας κτλ, και ο κοντρέρας θα ήταν κοντός, ο βερόν με τον γκαρσία έχουν μαλλιά και ο μούσλι δεν έπαιζε πολύ στο καμπιονάτο.Προφανώς με αυτήν την 11αδα δεν θα είχαμε αποθέωση παικτών από κόσμο που θα οδηγούσε σε ακραίες συμπεριφορές.Αλλλά το μυαλό του ΠΑΟΚΤΣΗ θα γύριζε γιατί ο ηλιάδης θα έκανε κάνα τάκλιν στον Ντιόγκο και μετά θα του ζητούσε συγγνώμη που τον έκανε τάκλιν.

Υ.Γ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δέθηκε με αυτά τα ....λιμά και τα αποθεώνει, γιατί βλέπει τον Ζλάταν να κυνηγάει μανιασμένα τους αντίπαλους παίκτες μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ, τον Γκαρσία να παίζει από το 1' ως το 90' με το ίδιο πάθος και τον Κοντρέρας να παίζει με δεμένα κεφάλια και βγαλμένους ώμους και νιώθει ότι τιμάνε την φανέλα που φοράνε.Για τον ΠΑΟΚΤΣΗ αυτό που κάνουν οι ξένοι αυτοί παίκτες, ισοδυναμεί με πρωτάθλημα.

Υ.Γ Και στην Μάντσεστερ, όλο το γήπεδο φωνάζει ''Ρούνει, Ρούνει''. Προφανώς εκεί δεν έχουν παιδιά και αποπαίδια,αλλά είναι μια φυσιολογική έκφραση αγάπης προς έναν ποδοσφαιριστή που για 30-35 αγώνες,όσους παίζει τη χρονιά, η φανέλα του ζυγίζει κανά 2 τόνους από τον ιδρώτα κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #44 on: June 10, 2009, 21:38:57 »
 :lol: :lol: :lol:

PAOKCURE φερε μας τα χαπιαααααααααααα και στειλε και στον κολκα λιγα :D

Ωραια τα πες τρελιαρη.. ;)

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #45 on: June 10, 2009, 23:06:25 »
@PAOKCURE

RESPECT!!! :prosk: :prosk: :prosk:

apostolos

• Guest
« Reply #46 on: June 11, 2009, 00:39:21 »
Σωστός ο Κόλκας,και πολύ καλό το άρθρο του θα έλεγα.
Απορώ τι βρήκατε πάλι να του καταλογίσετε..''Έχω πρόβλημα σε κάθε λύση..''

Το ξανάπα κι εγώ στην προηγουμενη σελίδα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που το πρόβλημα και πως εκλαμβανεται ως στήριξη του Κόλκα σε κάποιους αμπαλλους παίκτες. Αυτό είναι το νόημα του άρθrου δηλαδή?
Η ότι ο Κόλκας θέλει να κάνει τον manager? Πως προκύπτει ρε παιδιά αυτό? Μια άποψη λέει που προσωπικά την αισθάνθηκα κι εγώ πολλές φορες φέτος ότι κάποιοι κατάλαβαν τι θέλει ο κόσμος και αντί να παίζουν μπάλα με τα πόδια παίζουν μπάλα με το στόμα... Να κάνει τίνος τον manager δηλαδή? Του Μπαλάφα και του Λάκη? Έλεος ρε...Αλλα τίποτα, οποιος λέει κάτι που δεν μας αρέσει η θιγει τα ινδάλματα μας, τα παίρνει, θέλει να κάνει κουμάντο, δεν είναι Παοκτσής κλπ... Η μήπως δεν είναι αλήθεια πως αν ο Μπαλάφας έκανε καμια μαγκιά και έτρωγε τις κόκκινες τη μια πίσω από την άλλη δεν θα τον ξεσκίζατε τουλάχιστον το 70% από εσάς εδώ μέσα? Επίσης πως σκατά προκύπτει ότι ο Κόλκας δεν ήθελε την ανανέωση του Sergio η ήθελε να πουληθεί ο Μούσλι? Από ποιο σημείο του άρθρου ρε παιδιά? Μήπως άλλο πράγμα διαβάζουμε για να καταλάβω...
Αλλα ξέρω τι είναι αυτό που θιγει το άρθρο και σας κάνει να τρελαίνεστε. Είναι ότι βγάζει στην φορα την βαθιά ριζωμένη τάση του οπαδού να δημιουργεί ινδάλματα και μέσα του να έχει παιδιά και αποπαίδια κάτι το οποιο φυσικά ποτε δεν θα παραδεχτείτε μεσα σας. Λες και δεν είναι έτσι. Μπαλάφας πχ, πηγαίντε στο topic του να δείτε τι έχει γραφτεί. Δε λέω ότι είναι παίκτης, αμπαλλος είναι, αλλα δείτε πως του συμπεριφέρεστε. Ποσο εύκολα απαξιώνεται κάποιους και τους έχετε στην μπούκα του κανονιού και posh ασυλία δίνετε σε κάποιους άλλους. Σκεφτείτε το καλοκαίρι πως συμπεριφερθήκατε στον Αναστασάκο και τον Μπακαγιόκο η μάλλον τι αισθανόσασταν για αυτούς και πως στον Μούσλι και σκεφτείτε τι κάναν στο τέλος όλοι αυτοί...
« Last Edit: June 11, 2009, 00:55:21 by apostolos »

SALPARADISE

• Guest
« Reply #47 on: June 11, 2009, 00:58:00 »
Προσωπικά ο Κόλκας είναι απο τους λίγους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ που αν τον πετύχω στο ράδιο, θα κάτσω να τον ακούσω. Και μυαλό έχει, και μπάλα ξέρει, και ετοιμόλογος είναι σε αλλόθρησκους. Α, και έχουμε τα ίδια γουστα σε μουσική, όποτε 1 παραπάνω...

Τώρα αν γράφεις κάθε μέρα σε 15 site, 3 εφημερίδες και κάνεις 5 εκπομπές, είναι φυσικό να αποκτήσεις και αντιπάθειες. Ετσι είναι αυτά.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #48 on: June 11, 2009, 10:14:42 »
Mέχρι πριν μισό χρόνο, τα ίδια πίστευα κ εγώ για τον Σταύρο. Συνοπαδός κ γραμένος στον ίδιο Σ.Φ., πάντα μαζί μας στην χαμουτζία, πάντα επεξηγηματικός κ ορθολογιστής, χωρίς παπατζες κ δημοσιοκαφριλίκι, προτιμούσε να τον βλέπουμε συνοπαδό κ όχι δημοσιογράφο. Το τελευταίο εξάμηνο κ αμέσως μετά την έναρξη των play off , γνώρισα έναν άλλον Κόλκα, που μιλούσε για αναγκαίες πωλήσεις παικτών, που ανακάλυπτε αποχωρήσεις που ουδεποτε υφίσταντο, που γενικότερα περιέργως φαινόταν να κατευθύνεται απο κάποιους βγάζοντας εξω ΟΧΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ όπως υποχρεούται να κάνει, άλλα δημοψηφισματικά διλήμματα για να ψαρέψει αντιδράσεις.....
Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ανάγκη απο ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ κ όχι άμισθα γραφεία τύπου ΠΑΕ....Η πείρα μας έχει δείξει πόσο εύκολα γυρνάνε αυτά μπούμερανγκ....Λυπάμαι ειλικρινά πολύ για τον Κόλκα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #49 on: June 11, 2009, 10:51:46 »
ετσι ακριβως club
και αν του χωσεις τπτ μπινελικια για αυτα που γραφει σε σβηνει και απο φιλο στο facebook ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #50 on: June 11, 2009, 11:11:07 »
@apostolos
Φίλε δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Καταρχήν δεν τον ακούς κάθε μέρα να "πιέζει" για το ποιος θα μείνει και το ποιος θα πρέπει να πουληθεί. Αν αντιλαμβάνεσαι το ρόλο του ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ως δίνω οδηγίες στο Βρύζα, πάσο.

Μπορεί ο καθένας να έχει μία γνώμη όπως αυτός. Όχι όμως να πάει να τη περάσει με κάθε τρόπο. Η γνώμη του π.χ. είναι πως ο Βερόν κι ο Μουσλίμοβιτς πρέπει να πουληθούν γιατί δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ και πως είναι έγκλημα που έμειναν Κονσεϊσάο και Γκαρσία. Πολλοί συμφωνούν. ΟΚ μια άποψη είναι κι αυτή. No problem.

Εγώ π.χ. λέω πως αυτοί και ο Κοντρέρας μας βγάλανε δεύτερους. Αυτοί είναι οι παιχταράδες μας.

Το βασικό όμως φίλε δεν είναι το τι πιστεύει ο καθένας μας. Το θέμα είναι το τι πιστεύει η διοίκηση και ο προπονητής και αυτοί εδειξαν με πράξεις τι πιστεύουν. Επειδή όμως δεν μπορεί να πει Βρύζα, Ζαγοράκη κάνατε μαλακία (με το μυαλό του) λέει πως πιέσαμε εμείς οι βλάχοι τη διοίκηση και έκανε το χατιρι μας.

Ας είμαστε σοβαροί.
Πουστοκριτική στη διοίκηση και υποδείξεις στο λαό του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κανένα τσουτσέκι. Η απόκτηση Τσιρίλο ήταν ακόμη μία πούτσα στο στόμα των υποδείξεων για γατάκια. Η απόφαση για να μη πάρουν παίχτες αεροδρομίου αν ισχύσει θα σημαίνει πως και η διοίκηση και ο προπονητής έχουν αποφασίσει πως έχουμε ήδη αστέρια να στηριχτούμε για πρωταθλητισμό. Αυτούς που ο κάθε Κόλκας απαξιώνει λέγοντας τον Μουσλίμοβιτς Τόργκελε, τον Γκαρσία πως τον κράτησε ο λαός, τον Κονσεϊσάο ότι έμεινε για τα αποδυτήρια.
Χώρια που κράζει τους αργούς και βρήκε μόνο τους παραπάνω και τον Βερόν. Οι άλλοι είναι σφαίρες στην ομάδα μάλλον...
« Last Edit: June 11, 2009, 11:36:18 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #51 on: June 11, 2009, 11:24:59 »
Τον κολκα τον θεωρω βαλτο και εγκαθετο και μαλλον θελει να του στραβωσουν λιγο την προσωψη για να βαλει μυαλο. Αβανταρει καποιους παιχτες, κραζει χωρις λογο καποιους αλλους και δημιουργει ασχημο κλιμα. Ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες, αλλα τα λεμε ο ενας στον αλλο. Οταν κανεις ρεπορταζ, πρεπει να αναφερεις γεγονοτα, οχι να κανεις υποδειξεις. Ο κολκας, για καποιο λογο, παλευει να διωξει τους παιχτες με προσωπικοτητα απο τον ΠΑΟΚ για να παιζουν οι αραμπατζηδες και οι ηλιαδηδες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

makptol

• Guest
« Reply #52 on: June 11, 2009, 12:28:34 »
απαραδεκτος εισαι φιλε με ******** που λες να στραβωσουν την προσοψη του κολκα
ο κολκας τελευταια εχει χασει την μπαλα κανει τελειως αστοχα σχολια πρεπει να συνελθει
μονος του ομως χωρις να τον πλακωσουμε στο ξυλο ....αν αυτον πρεπει να δειρουμε
τι πρεπει τοτε να κανουμε με τον σαραντη πανταζη τον γκινα και τοσα αλλα λουλουδια
που εχουμε στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ ?
το ξυλο δεν ειναι και ουτε ηταν ποτε λυση σκουλικιστικες τακτικες ειναι νομιζω αυτες....
 :(

όχι έτσι
« Last Edit: June 11, 2009, 12:32:25 by Capricorn »

Callahan

• Guest
« Reply #53 on: June 11, 2009, 13:11:20 »
Η αβάντα σε κάποιους Έλληνες παίκτες από δημοσιογράφους παραείναι ύποπτη. Δεν χειάζεται να αναφερθώ σε παραδείγματα, γιατι λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε. Τα συμπεράσματα δικά μας 

apostolos

• Guest
« Reply #54 on: June 11, 2009, 14:26:52 »
PAOKCURE Δεν τον ακουω τον Κολκα στο ραδιο και δεν ξερω τι λεει εκει, παντως απο το blog που εχω ψιλοδιαβάσει και ειδικά από αυτό το άρθρο, δεν μου δίνει καμια εντύπωση οτι θέλει να πιέσει, να περάσει απόψεις και να μανατζάρει παίκτες. Άσε που δεν νομίζω ότι έχει τη δύναμη να το κάνει, και δεν νομίζω οτι είναι και ο ίδιος τόσο αφελής ωστε να πιστέυει οτι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο... Εδώ ο Βρύζας είδε χθες 40 μάνατζερ που περάσαν από τα γραφεία τις προάλλες με τον Κόλκα θα ασχολείται? Πιο πολύ μου περνάει την εντύπωση ενός τύπου που τα έχει καλά με τη διοίκηση και αν θες την άποψή μου για παπαγαλάκι της διοίκησης ναι, αυτό μπορεί να έλεγα οτι παίζει. Δηλαδή πάρε Κόλκα μια πληροφορία πρώτος, βγάλε γραμμή κάποιες απόψεις μας για ορισμένα θέματα, κάτι τέτοιο... Αλλά να πιέζει και να επηρεάζει καταστάσεις το βλέπω πραγματικά αδύνατο....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #55 on: June 11, 2009, 14:51:48 »
Παντως χθες το βραδυ στις 10:30 "ξαναπροτεινε" να παραχωρηθουν Βερον Και Μουσλι!
Αν ο Κολκας εχει επιλεγει για "παπαγαλακι" της διοικησης, πρωτα φταιει η διοικηση που διαλεξε τετοια μεθοδο και κατα δευτερον που διαλεξε τον Κολκα ο οποιος το κανει με τον πλεον εκνευριστικο τροπο σε επιδειξη ξερολισμου.
Εγω δεν τον γουσταρω καθολου και ο λογος χανεται απο τις ποχες Γουμενου ακομα. Μια αναδρομη στο παρον τοπικ αρκει.

υγ: και τα δικα μου μουσικα γουστα ταιριαζουν με του Κολκα. Αλλα οταν εγινε το "πεσιμο" στη διοικηση Βεζυρτζη, αυτος μιλουσε στους διαδρομους για τους Ramones! Ελεος δηλαδη!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #56 on: June 11, 2009, 14:55:55 »
Δεν επιμένω φίλε Απόστολε γιατί η άποψή σου δεν είναι απαραίτητα μακριά από τη πραγματικότητα. Είχε πει άλλωστε κι ο Alamana85 αυτή την εκδοχή, την οποία σχολίασα. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μου. Αν θες ισχύει, αλλά τη θεωρώ απλά λυκοφιλία. Εμένα με ενοχλούν τα όρια.

Να το πω αλλιώς. Έστω και με τις φανερές αβάντες του κατά καιρούς σε παίχτες ο Κόλκας παραμένει από τους έγκυρους ρεπόρτερ της ομάδας και γι' αυτό άλλωστε τον διαβάζω/ακούω. Μάλιστα έχω περισσότερες απαιτήσεις από αυτόν λόγω παρελθόντος. Φυσικά είναι έγκυρος γιατί έχει inside πληροφορίες, φανερά δηλαδή δούναι και λαβείν με τη διοίκηση.

Πρέπει όμως να δεχτείτε πως είναι έτσι ο χαρακτήρας και το στυλ του δώσε θάρρος στον χωριάτη... Όχι μόνο αυτός. Πρόσφατα ειπώθηκε από μεγαλοδημοσιογράφους της πόλης (όχι από τον Κόλκα) πως ποιος είναι ο Ζαγοράκης και αν θέλουμε τον ρίχνουμε σε μια μέρα. Από αυτούς που γλείφουν τη διοίκηση συνεχώς. Γενικά όταν επιλέγεις σύμμαχο δημοσιογράφο θα ξεφύγει από το ρόλο που τον θέλεις λόγω φύσης.

Ο Κόλκας το παρατραβάει κυρίως σε ό,τι αφορά το πως αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως opinion maker. Ένα απλό παπαγαλάκι είναι και εκεί πρέπει να τελειώνει ο ρόλος του. Όταν θεωρεί πως αποκτά δύναμη να επιβάλλει ενδεκάδες ξεφεύγει. Όταν επίσης κάνει έμμεση κριτική στη διοίκηση εμένα με βάζει στη πρίζα. Και εκεί πρέπει να πέφτει το κράξιμο, να έρχεται στα ίσα του. Μη ξεχνάμε τη στροφή 180 μοιρών ξαφνικά που έκανε με Άγγελο ή και με γούμενο.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για τις αβάντες που προτιμά να κάνει. Έστω πες λόγω ισχυρογνωμοσύνης κι όχι τίποτα ύποπτο αν θες. Αρκεί να δεις τις κριτικές του ή να ακούσεις μετάδοσή του. Πίστεψέ με θα με θυμηθείς.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #57 on: June 11, 2009, 15:11:57 »
Μην ξεχνάτε κάτι ο κόλκας και ο κάθε κόλκας δημοσιοβλάχος ΒΓΑΖΕΙ χρήματα από τον ΠΑΟΚ.
Ζει από το σωματείο και φυσικά όπως κάθε εργαζόμενος ψάχνει τρόπους να συντηρήσει και να αυξήσει όσο γίνεται το εισόδημά του.
Μην τον συγκρίνεται με ΕΜΑΣ δεν είναι κανένας από ΕΜΑΣ.

Δεν έχασαν τον ύπνο τους με τις καταλήψεις, δεν τραβιόντουσαν στα ωραιόκαστρα για τον γούμενο δεν έκαναν αποχή με το βουλινό ούτε κατέβηκαν στο δρόμο για το μπατατούδη, έβγαζαν βγάζουν και θα βγάζουν το ψωμί και το παντεσπάνι τους κια πολλά ακόμη από τον ΠΑΟΚ, απλά δεν έχουν καταλάβει ότι άλλος θα επιβάλει τους όρους του παιχνιδιού.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #58 on: June 11, 2009, 15:44:10 »
CURE οσον αφορα αυτον τον Κανωτα ελπιζω αυτο να ειναι το ονομα του και οχι η προσφωνηση καποιας ιδιοτητας του (βλεπε Κανιότα) σε κανενα στοιχηματζιδικο!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #59 on: June 11, 2009, 16:09:58 »
Ζει από το σωματείο και φυσικά όπως κάθε εργαζόμενος ψάχνει τρόπους να συντηρήσει και να αυξήσει όσο γίνεται το εισόδημά του.
Μην τον συγκρίνεται με ΕΜΑΣ δεν είναι κανένας από ΕΜΑΣ.

:thumbok:

@makptol οποιον βλεπω να προσπαθει να βλαψει την ομαδα πουστικα και πισωπλατα, και σουτια γουσταρω να φαει και τη γκομενα να του γαμησουν. Στα @@ μου ο κολκας και το καθε παρασιτο. Σιχαθηκα λαμογια, δημοσιοκαφρους, ΠΑΟΚαρχες, οπαδους-παραγοντες. Τα τσιμπουρια πρεπει να καταλαβουν οτι απο τον Αετο δεν θα πιουνε αλλο αιμα. Ας πανε σε καμμια γελαδα. Καλο θα ηταν να γυρισει πλωρη απο μονος του οπως λες, αλλα φιλοτιμο μη περιμενεις να δεις απο ελληνα.

Στον κοσμο αλλος κανενας