Paidia exw provlima me ton mikro mou aderfo mou! Enw ton exw parei kai mplouza Zagoraki kai xilia dyo pragmata tou PAOK gia na ton energopoihsw! Kai ekei pou nomiza oti ton exw kanei trelo PAOKtsaki girizw proxthes sto spiti kai me leei oti einai aekaki!
Trelainomai egw arxizw kai fwnazw (imoun kai neuriasmenos me mia malakia pou eixe paixtei me mia gkomena)!!!
Milame trelathika entelws mesimeriatika! Lew oxi o aderfos mou xanoumaki re pousti!!
Na mou peis mikros einai alla eipame prepei na ta galouxisoume ta mikra giati xanoume sinexws lao!!!
Telospantwn katafera na ton peisw na parameinei PAOK alla den travaei to prama...
Prepei na ton paw apo tou xronou TOUMPA na dei ligo LAO na xazepsei to paidaki giati den leei na xanoume kosmo mesa stin Thessaloniki re seis!
Oti mporoume kanoume oloi gia na kratisoume tin PAOKARA oso pio psila mporoume...
SWSTOS goudas4,prospathise k esu kioloi mas ta mikara na mhn ta xanoume,egw ena ksaderfaki to epeisa k apo gauraki egine ÐÁÏÊôóáêé!!pantws re paidia nasas pw kati pou einai thetiko,se dhmotika k gumnasia pou paw logw sxolhs,eida me ta matia mou k milaw anatolika ths polu,oti pragmatika to 80% einai PAOK!!k oxi gauroi,bazeloi k xanoumia...kala gia na petuxeis skouliki mikro k gria tha prepei na psakseis polu,ola ÐÁÏÊôóÜêéá einai.
ALLA elaxista energopoieimena,elaxista mages,enw se mia taksh pou apo ta 18 agoria ta 14 htan PAOK,2 gayrakia,2 skoulikia k 1 xanoumi k 1 bazelo,me megalh stenaxwria eida oti ta skoulikakia htan polu energa!me mplozes super3 k genika sunexeia na milane gia ton roulh.
prepei na kaulwsoume thn nea genia k na ginei PAOK oxi mono sta logia,etsi apla eimai PAOK,ALLA na asxolounte energa oso mporei o kathenas