Ανανέωση στοιχείων Συνδέσμων στο PAOKWORLD PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.00 out of 5)

Το PAOK WORLD ανανεώνει τα στοιχεία των συνδέσμων μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να εμφανίζονται στην κεντρική μας σελίδα. Καλούνται οι υπεύθυνοι των συνδέσμων που δεν βρίσκονται στην λίστα ή θέλουν να προσθέσουν η να διορθώσουν κάποια στοιχεία να επικοινωνήσουν στην ακόλουθη διεύθυνση  tsakalaki@paokworld.com.

Περισσότερα...
 
Εργασίες στην ιστοσελίδα PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 3.89 out of 5)

Σήμερα 4 Φεβρουαρίου ξεκινήσαμε μια σειρά ανανεώσεων της κεντρικής (και όχι μόνο) σελίδας του PAOKWORLD. Υπολογίζουμε ότι το πρώτο κύμα των ανανεώσεων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μερικά κομμάτια του site θα είναι απενεργοποιημένα σε τυχαία διαστήματα. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δικέφαλος, 4/2/2009

090901

 
Διαγραφές ανενεργών μελών PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 3.71 out of 5)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Forum μας, προχωρήσαμε στις διαγραφές των ανενεργών μελών για την περίοδο 1 Δεκεμβρίου 2008 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2009.

Περισσότερα...
 
Διαγραφές ανενεργών μελών PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.33 out of 5)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Forum μας, προχωρήσαμε στις διαγραφές των ανενεργών μελών για την περίοδο 1 Οκτωβρίου 2008 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2008.

Περισσότερα...
 
Διαγραφές ανενεργών μελών PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 2.48 out of 5)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Forum μας, προχωρήσαμε στις διαγραφές των ανενεργών μελών για την περίοδο 1 Ιουνίου 2008 μέχρι 31 Σεπτεμβρίου 2008.

Περισσότερα...
 
Νέο look στην ιστοσελίδα μας PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.10 out of 5)

Μόλις εχθές ανεβάσαμε το νέο design στον σέρβερ του PAOKWORLD και το άσπρο φόντο προκάλεσε (όπως αναμένονταν και είχαμε προβλέψει άλλωστε) πολλές αντιδράσεις από τα μέλη της παρέας μας.

Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...